Takk for meg..

God kveld dere fine♥

Jeg er skikkelig trøtt og gleder meg så til å legge meg, men først vil jeg oppdatere dere. I dag har jeg hatt min aller siste dag på H&M Arkaden.. </3 Det føltes ganske rart da jeg gikk ut av butikken for siste gang, men samtidig så har ikke jeg vært der i så lang tid. Dessuten var jeg innstilt fra start at dette ikke kom til å vare lenge i og med at hele butikken legges ned. I morgen er det den aller siste dagen som butikken er åpen, så er det kapittelet over. Det er en veldig fin butikk, og jeg husker skikkelig godt at jeg fikk sansen for akkurat den butikken da jeg først flyttet til denne byen. Jeg trodde kanskje jeg skulle være mer urolig på jobb i dag, men jeg har jobbet i ett og vært veldig positiv og blid. Jeg unnet meg også en brus mens jeg jobbet, og det gjorde susen! Jeg har det som en greie, at jeg ikke drikker brus, kun vann på jobb, men i dag gjorde jeg et unntak♥ Så et lite sukker kikk gjorde hele dagen litt lettere.Jeg har hatt det så forbanna fint de to siste månedene, og det har virkelig gitt meg så mye å få lov til å jobbe der. Det var en kjempe fin arbeidsplass med utrolig koselige kolleger. I tillegg var det godt for meg å jobbe på land igjen, og faktisk kjenne på “hverdagen” igjen. Jeg har blandede følelser om hva jeg foretrekker, for jeg ønsker meg sårt en hund, og jeg savner livet til sjøs. Hvordan løser man det? Jeg er i hvert fall utrolig takknemlig for at jeg ble så godt tatt imot av alle, og jeg er så glad for de nye bekjentskapene. Nå gjenstår det jo å se hva som skjer på nyåret når det kommer til jobb. Den tanken orker jeg ikke å gå inn på nå. Den tid, den sorg… Før det gjenstår nyttårsfeiring, ta vekk julepynten og ha mer tid med familien. For ikke å glemme strikking! Gjett om det skal strikkes de neste dagene/ukene! Heheh, slang med noen snapshots fra prøverommene. Det blir lenge til jeg får tilbringe så mye tid hvor det er så bra lys, haha! Jeg ønsker dere en fin kveld videre. Jeg skal legge meg hvert øyeblikk, for jeg kan nesten ikke vente til julepynten ryker! Jeg er redd den ryker i kveld dersom jeg ikke legger meg, haha.. Vi blogges♥

This or that?

Hei dere fine!

Jeg håper at dere holder dere friske og har det fint. Jeg har nettopp kommet meg hjem fra jobb og noen ærender jeg hadde. Så skal jeg veldig snart vaske badene og få ned litt av julepynten. Men først ville jeg si hei til dere♥ Det har vært ganske rolig på jobb i dag, men det er ganske mye som skal gjøre når en så stor butikk skal legges ned. I morgen er min aller siste dag der, tenk det! Det gikk så sykt fort fra da jeg fikk jobben til nå som det straks er over. Jeg føler meg veldig heldig som fikk lov til å jobbe der disse månedene. Så blir det skikkelig spennende å se hva tiden fremover bringer! Først skal vi jo alle feire nyttår og holde pusten frem til befolkningen har fått vaksine. – Over til innlegget. Har dere fått med dere denne trenden “this or that”? Det florerer på Instagram i hvert fall, så jeg tenkte hvorfor ikke? Som dere sikkert skjønner, så er det ikke så lett å komme opp med masse bra innhold etter en lang dag på jobb. Det er bekmørkt ute allerede, så jeg får gjøre så godt jeg kan♥Sende tekstmelding eller ringe? – Absolutt meldinger! Jeg er skikkelig fæl der…Når et fremmed nummer ringer tar jeg den som regel ikke 🙂 Jeg bruker å google nummeret og dersom det er noe viktig, så ringer jeg så klart opp igjen. 

Katt eller hund? – Ikke akkurat et vanskelig valg. Hund. 

Kakao eller kaffe? – De siste året har jeg blitt skikkelig glad i kaffe. Jeg har med meg kaffe på jobb hver dag, drikker det hver morgen hjemme og sitter faktisk med en kopp atm. 

Sommer eller vinter? – Etter i år har det egentlig endret seg fra å gå fra vinter til sommer. Jeg pleier å elske julen, snø og alt det der. Av en eller annen grunn kjenner jeg ikke noe på det i år, og jeg ser bare frem til sommeren. 

Dag eller kveld? – Er det lov å si begge? Jeg elsker å stå opp om morgningen og få mye ut av dagen, men samtidig så kan jeg fint sitte oppe til 03:00 siden det er da jeg er mest kreativ og produktiv. Skjer det med dere også? Jeg kan stå opp midt på natten for å skrive ned ideer og saker jeg kommer på, haha. 

Se film eller lese en bok? – Lese bok. Jeg er ikke så spesielt glad i å se film lenger… Det er kanskje fordi jeg gjerne holder på med andre ting samtidig mens vi ser film. Jeg leser på sengen før jeg skal sove, og det er alltid så koselig. 

Melk eller juice? – Melk♥Rett eller krøllete hår? – Vanskelig! Jeg føler krøllete hår er mer pyntet og fint, mens rett liksom blir en helt annen look? Jeg liker begge, men har kanskje for det meste krøllet selv. 

Frukt eller grønnsaker? – Jeg spiser for det meste grønnsaker til middag og frukt som mellom måltider. Må jeg velge, så velger jeg grønnsaker. 

Piercing eller tatovering? – Jeg har begge deler, men skulle egentlig ønsket at jeg ikke hadde tatt noen tatoveringer. Piercinger kan man ta ut, men tatoveringer går jo aldri bort. På gutter syntes jeg det er fint med tatoveringer, og jenter kler piercinger best.

Mc´Donalds eller Burger king? – Ikke spesielt fan av noen av de, men spiser der likevel litt for ofte 🙁 Syntes kanskje Mc´D er et lite hakk bedre, men det er bare fordi jeg har jobbet der og hadde det supert en periode. Vi var et så forbanna bra team som jobbet der den gang, og det var så gøy! For en tid♥

Høye heler eller lave sko? – Om sommeren høye, om vinteren lave. 

Bade i basseng eller i havet? – Havet, uten tvil. Før ville jeg bare bade i basseng siden jeg var redd for at en hai skulle spise meg, men så vokste jeg litt og lever med tanken om at blir jeg spist, så blir jeg spist. 

Dusj eller badekar? – Badekar. Jeg bader flere ganger i uken og nyyyyter det. 

Tv serie eller film? – Jeg ser heller en film enn en serie. Med mindre det er Ex on the beach eller noe slikt. Jeg husker ikke sist jeg så en tv serie faktisk? Jeg tror jeg startet på papirhuset da den kom, men jeg så bare et par episoder før jeg ikke gadd mer. 

Være for varm eller for kald? – Varm! Jeg vil heller svette så det svir i øynene enn å fryse, haha!

Pasta eller pizza? – Pasta, uten tvil. Skulle egentlig ønske vi spiste mer pasta her i huset, så kanskje jeg må prøve å snike det inn litt oftere. 

Hjemmetrening eller treningssenter? – Vi alle vet at jeg ikke klarer å trene hjemmeifra, så jeg får så treningssenteret. Haha, dette var jo som å ha en spørsmålsrunde med meg selv! Nå må jeg få i meg noe mat kjenner jeg, så skal jeg vaske og ordne. Jeg ønsker dere en fin kveld videre. Vi blogges♥

Året som gikk – Del 1

Hei dere fine!

Jeg håper at alt står bra til med dere. Jeg har jobbet i dag, og var så heldig å kom hjem til ferdig middag. Luksus! Det er sånne ting jeg setter så utrolig stor pris på. Jeg er som regel ganske sulten etter jobb, så da er det skikkelig digg å slippe å tenke på det. Det er veldig rart at jeg bare har to arbeidsdager igjen i min fine jobb…. I morgen og onsdagen. Etter det aner jeg ikke hva som skjer 🙁 Det ser jo ikke ut som at båttrafikken er oppe og går som normalt igjen med det første. Men jeg krysser fingrene, for jeg savner båten, sjøen, kollegene, arbeidsplassen, lugaren, rutinene… Ja, alt! Jeg prøver å holde motet oppe og ikke tenke for mye på alt sånt. Her kommer et sammendrag av året som gikk…♥

Vi var jo faktisk i dokk med båten i år! Det føles så sykt fjernt ut… Savner det, selvom dokk er et kapittel for seg selv♥ Det er sååå mye jobb, men så gøy. Jeg koser meg faktisk helt vilt mye når skipet er i dokk. 

Også fra dokk… Det blir mye sushi og Mokai på kveldstid, hehe♥

Jeg knyttet bånd med det nye tilskuddet til familien..♥

….Kom skikkelig igang med treningen igjen. Som dabbet av igjen etter to måneders tid…

Var på sjøen og ante ingenting om at Covid-19 skulle bli så alvorlig. Vi var om bord da Danmark stengte landet. Det virket helt fjernt og uvirkelig i og med at vi var på vei til Danmark og legger til kai der to ganger om dagen. Det var veldig spesielt! Da vi leste at folk hamstret inn egg, mel og gjær måtte jeg le. Jeg forsto ikke alvoret før jeg selv kom på land og faktisk så at alle butikker var tomme, og det ikke var mennesker i gatene. 

Dro til nord for å besøke søsteren min som studerte der…..

…..Og falt pladask for fjellene og hele plassen.

….Ble permittert og kjørte masse sparkesykkel sammen med F.

Fikk ha han her på besøk når jeg ville..♥

Sto masse på kjøkkenet …

….Gikk kjempe mange turer sammen med Ludvig og Frode. Vi brukte maaaasse tid i skogen når landet gikk i lockdown.

….Pusset opp kjøkken stua vår. Endelig ble vi kvitt den fæle tapeten!

…..Begynte å kjenne på det å være permittert, og fant masse trøst i han her♥

…..Gikk enda mer tur.

….Farget håret mitt akkurat sånn jeg ville! Jeg hadde lenge vært redd for å gå “all blond” men herregud som jeg elsket det. Det er egentlig sånt hår jeg vil ha, men det er mye jobb, sliter på mitt eget og sminken blir så “hard” inntil så lyst hår.. …..Lagde jente kake til tantebarnet mitt♥

….Og cakepops for første gang!

…Spiste litt for mye av “bubble waffle”.  

….Fikk se mange av stedene F var da han var liten.….Lagde makroner for første gang. Misslykkes totalt og trodde at jeg aldri skulle gidde å prøve igjen. 

….Endte opp med å bli frelst av makroner, og har sikkert lagd tusen stk i løpet av året. 

….Dro på mange roadtrips bare for å få tiden til å gå.

….Lærte meg å flette

…. Og ble skikkelig god på det.

….Hadde piknik på stranda med kjæresten min♥ …Feiret en litt annerledes 17.mai.

….Og lagde tidenes 17.mai kake! Denne gleder jeg meg til å lage igjen.

….Var i Oslo mange ganger med Frode på innspilling til forskjellige oppdrag.

….Ble sjarmert av denne gutten.

….Brukte mye tid med mamma og søsteren min♥

….Forelsket meg i en ku♥

….Besøkte Brekkeparken for første gang.

…Hadde Tassen på besøk mens søsteren min dro tilbake til Nord etter lockdown.

…Fikk ny hårfarge og trivdes med den en ukes tid.

…Brukte mange timer ute i båt

…Og enda flere ute på holmer sammen med F. Dette lengter jeg så masse til!….Var i Fredrikstad for enda en jobb F hadde.

….Hadde litt for mange netter på hotell. 

…Grillet i Sandefjord flere ganger, og F og Hugo knyttet bånd♥Det får holde for del 1! Jeg gleder meg allerede til å dykke inn i del 2 av året som gikk. Det har vært en veldig rart år, og jeg ser faktisk veldig frem til å la det passere. Jeg pleier egentlig å ha en litt kjip følelse når året er ferdig, for da går det liksom opp for meg at jeg ikke “fikk til det jeg ville” om dere skjønner? Men i år er jeg bare glad for at året har kommet til slutten. Jævla 2020. Jeg ønsker dere en fin kveld videre. Her venter litt husarbeid, strikking og soving. Er det ikke slik det er å være 67 år? Haha, jeg må le av meg selv… Vi blogges!♥

What I got for christmas this year

God kveld dere fine♥

Jeg tror faktisk at dette blir mitt aller siste juleinspirerte blogginnlegg for i år! Jeg har i hvert fall ikke planlagt noen fler, og som jeg har sagt tidligere, så føler jeg meg ferdig med julen. Skulle jeg ikke ha jobbet de neste dagene, så hadde jeg nok pakket vekk julepynten allerede i morgen. Men siden jeg skal jobbe, og forhåpentligvis trene litt de neste dagene, så får jeg vente til nyttårsaften. Vi har faktisk ingen planer på nyttårsaften enda?? Alle disse dagene er så rare og annerledes, så jeg har egentlig ikke tenkt noe særlig på det. Forhåpentligvis drar vi bort eller inviterer noen hit. Hvis ikke, så er jeg sikker på at F og jeg hadde fått det koselig dersom det bare var oss to også. Uansett – jeg tenkte å vise dere hva jeg fikk til jul i år!– What i got for Christmas this year – 

Jeg føler meg alltid så heldig og takknemlig når jeg pakker opp julegaver. Det er noe vi virkelig ikke burde ta for gitt! Det er ingen selvfølge at man skal få mange gaver under treet. Jeg fikk dette fine støpejernet av mamma♥ Jeg elsker å lage gryter og hjemmelaget brød i slike. Fargen er jo bare superfin! Jeg gleder meg til å ta den i bruk allerede denne uken. Av kjæresten min fikk jeg radio♥ Jeg har sagt at jeg har ønsket meg radio til å ha på kjøkkenet så lenge nå, og endelig fikk jeg det. Jeg hadde ingen anelse om at det faktisk var det han hadde kjøpt, for jeg så for meg en liten mini radio. Denne radioen har så bra lyd og den har allerede rukket å bli brukt masse. Jeg elsker å høre på musikk, så dette var en perfekt gave. Tenk så koselig det blir å stå på kjøkkenet fremover!Garnet dere ser på bildet over har refleks i seg. Hvor genialt!? Gjett om jeg skal strikke en lue med det. Det fikk jeg i gave av søsteren min, i tillegg til øyeskygge palettet og Huda produktene.Dette var gave fra min fine ste lillesøster♥ Denne platen har jeg jo allerede fått bruk for i to innlegg her på bloggen allerede! Altså, perfekt gave!Jeg har allerede testet ut disse produktene, derfor er øyeskyggen litt “brukt”. Det var veldig fint og jeg er kjempe takknemlig for at jeg fikk det. Huda produktene er skikkelig bra, og lineren har blitt en stor favoritt allerede. I tillegg fikk jeg penger inn på konto og på bsu. Jeg fikk også gave fra Manpower, H&M og senteret jeg jobber på♥ Jeg føler meg så heldig i år! Midt oppi hele denne pandemien så klarer jeg likevel å føle meg glad og positiv. Denne julen har vært veldig fin, selvom den har vært roligere og annerledes. Er dere litt sånn som meg, som tror at pandemien er over så fort vi kommer oss inn i 2021? Jeg vet det ikke kommer til å bli sånn, men av en eller annen grunn så har jeg den følelsen. Nå skal jeg strikke noen omganger før jeg skal sove. Vi blogges i morgen♥

Hjemmelagde fløtekarameller

Hei dere fine♥

For et innevær! Det er jo skikkelig storm ute, så vi våknet begge to alt for tidlig av at det bråket så masse. Likevel kledde vi oss godt og kjørte en tur til Langesund for å se på havet og kjenne på vinden. For noen krefter! Vi mimret litt tilbake til da vi var ute i drittvær med skipet vi jobber på, og koste oss selvom det var helt sykt dårlig vær. Det finnes jo ikke en bedre følelse enn å komme inn igjen etter en sånn tur. Helt nydelig!♥I går lagde søsteren min og jeg fløtekarameller, og her er resultatet. De ble dessverre ikke helt stive, så det var litt av en jobb å pakke dem inn. Smaken derimot er upåklagelig. De ble skikkelig gode!Du trenger:

400g sukker

1dl vann

75g lys sirup

3dl kremfløte

100g smør

1 ts salt1.Ha kremfløte, smør, salt og lys sirup i en kjele. Varm opp til smøret har smeltet, så sett kjelen av varmen. 2. Ha vann og sukker i en medium stor kjele og kok opp (her er det viktig å ikke røre), la det koke helt til sukkeret er gyldent brunt. 3. Ta kjelen av platen og tilset litt og litt av fløte blandingen og rør godt. 4. Sett blandingen tilbake på platen og skru temperaturen ned til medium. 5. Sett et termometer på 118 grader og ha det i karamellen. Rør om av og til og pass på at blandingen ikke blir over 118 grader. Sikt karamellen og ha den i en bakepapir kledd for som er medium stor. La den stå til kjøling i 3-4 timer. I morgen skal jeg endelig på jobb igjen, og det ser jeg så frem til. Mandager, jobb og rutiner er seriøst det beste jeg vet om. I tillegg så ser jeg frem til å kanskje få et litt bedre kosthold fremover. Det har blitt litt vel mye sukker de siste ukene, haha! Men som jeg alltid sier, det er jo lov å kose seg litt ekstra i julen. Nå skal jeg lage middag og strikke litt. Ønsker dere en fin kveld videre. Vi blogges♥

Den siste julebaksten

Hei dere fine♥

Jeg skrev tidligere at jeg føler meg ferdig med julen og alt det der, men jeg endte opp med å lage julekaker og fløtekarameller i dag. Jeg føler kanskje at jeg skriver en ting og gjør noe annet litt vel ofte? Haha! Sama det♥ Jeg fikk besøk av søsteren min i dag, men hun har nettopp reist hjem. Vi lagde brune pinner, karameller og hjemmelaget pizza. Jeg kjenner det litt i føttene etter å ha stått i hele dag, men det går nok fort over da jeg har planer om å ta meg et bad så fort jeg har lagt ut dette innlegget, hihi♥I og med at jeg jobbet så og si hver dag før jul bortsett fra da jeg var syk, så rakk jeg ikke å lage alt jeg hadde planer om. Jeg lagde brune pinner en gang, men jeg endte jo opp med å gi bort alle sammen. Det er favoritt julekakene mine, F sine og søsteren min sine. Så derfor valgte vi å lage det igjen i dag.Dessuten så er jo brune pinner laget på 1-2-3. Det er så enkelt og fort gjort. Jeg bruker DENNE oppskriften. 

Vi lagde også karameller, men de tenkte jeg å vise dere i morgen da de står til kjøling i kjøleskapet. Vi har smakt på dem, og de ble ordentlig gode! Jeg bruker alltid DENNE oppskriften når jeg lager fløtekarameller, og det gå aldri galt. 

Yummi! Pizzaen ble også veldig god, men jeg kjenner at jeg har et stort behov for noen litt sunnere matretter de neste dagene. Jeg skal bestille meg en ny almanakk nå, så skal det kommende året planlegges og settes mål for så fort den kommer i posten. Det skal bli godt! Jeg føler meg litt bakpå, og at jeg ikke har planlagt nok fremover, så det skal bli godt å føle at jeg har orden og system i hverdagen igjen. Jeg ønsker dere en fin kveld videre. Vi blogges i morgen♥

To the rescue

Hei dere fine!♥

I dag våknet jeg til et perfekt lite lag med snø, så begynte det plutselig å snø kjempe masse! Gleden varte i nøyaktig ti minutter, så snudde det om til regn… 🙁 Jeg har ventet så lenge på snø nå, men kjenner jeg meg selv rett så ønsker jeg snø en ukes tid, så kan våren komme. Nå er jeg liksom ferdig med julen, vinteren og er klar for joggesko og solbriller. Jeg får veldig snart besøk av søsteren min, og det gleder jeg meg så til! Vi skal lage fløte karameller og hjemmelaget hvit pizza. Eller blomkålsuppe? Det får vi finne ut av. Godt og koselig blir det i hvert fall. Anyways! Som jeg nevnte i gårdagens innlegg, så spiste vi på Mc´Donalds i går til lunsj. Vet dere hva vi gikk for til kvelds? Gulset fuckings grillen. Altså…… Jeg føler meg så dritt på innsiden nå at dere aner ikke, haha! Jeg har et ekstremt stort behov for å trene i dag kjenner jeg, men isteden blir det fløte karameller og pizza. Men noe annet som får kjenne på junk, alkohol og munnbind bruk er huden min, og den kan jeg i hvert fall gi litt kjærlighet. Denne masken har jeg tipset dere om før, men jeg gjør det igjen! Det er min absolutt favoritt når det kommer til ansiktsmaske. Jeg kjøpte den første gang om bord på båten hvor jeg jobber, så har jeg fått den i gave av søsteren min senere. For det første så elsker jeg at den kommer i et “kit” med skål og kost. Det gjør det hele litt mer ekslusivt og jeg får en skikkelig spa følelse når jeg mikser pulveret med vann og det begynner å skumme. Jeg bruker alltid kaldt vann, sånn at det er ekstra deilig å smøre den i ansiktet.  Du finner den HER Eller i Rituals butikkene.Før brukte jeg ansiktsmaske kanskje annenhver dag, men nå er det heller 1-2 ganger i uken. Alt etter hva jeg får tid til. Nå som huden min sliter skikkelig skal jeg pleie den som gull de kommende dagene, hehe!Herregud som jeg gleder meg til å dra til frisøren! Nå føler jeg at håret mitt bare har en så “blass” farge at jeg enten må ha fletter, dott eller hestehale. Jeg skal gå for mange lyse striper tenkte jeg, og enda lysere i luggen. Can´t wait!Dette er produktene jeg bruker til ansiktet om dagene. Jeg har hørt fra noen venninner at de får urenheter av self tan dråpene, men nå har jeg ikke brukt det produktet på noen dager og det er spesielt nå huden min sliter litt. Så jeg får ikke urenheter av de vil jeg påstå.  Dette er forresten med det nye øyeskygge palettet jeg fikk i gave av søsteren min til jul! Jeg var så heldig å fikk “Nudie 2” som er øyeskygge palettet til youtuberen Larua Lee. Jeg har alle de andre palettene hennes, så det var kjempe gøy å få det nyeste til min lille samling. Nå skal vi spise litt sen frokost før jeg får besøk. Må bare takke dere for alle koselige kommentarer og tilbakemeldinger i det siste. Det varmer hjertet mitt så, og gir meg masse motivasjon til å fortsette. Vi blogges♥

1.Juledag

Hei dere!

Står det bra til? Vi har nettopp kommet hjem fra en liten spasertur rundt om i byen. Vi begge hadde lyst til å få litt luft i dag, og i og med at det blir så fort mørkt, så ble det like gjerne en tur i byen. Vi har snakket om at vi skulle ha gjort det i fire år nå, så endelig fikk vi gjort det også. Jeg har jo vært i byen mange ganger, men jeg har liksom ikke gått rundt og tittet. Så det var koselig og fint♥ Det er liksom ikke så mye annet å gjøre på slike dager. Jeg tenkte at jeg skulle lage fløte karameller i dag, men så kommer det jo en dag i morgen også! Da har vi heller ingen planer, så da skal jeg nok bruke litt tid på kjøkkenet. Det gleder jeg meg allerede til.

Egentlig så hadde vi et lite håp om at en cafe skulle våre åpen, men det var det jo så klart ikke. Noe som var åpent derimot var Mc´Donalds… Så vi dro dit for å spise litt, noe jeg angrer på nå 🙂 Det er så annerledes i år, så jeg har seriøst nada julestemning. Null liksom!! Nå ser jeg egentlig bare frem til å ta vekk julepynten og starte det nye året fresht og fint. 

Bare sjekk så langt håret mitt har blitt, forresten! Jeg har nettopp bestilt time til frisøren igjen på nyåret. Da venter lysere tider igjen 🙂 Nå skal jeg finne frem strikketøyet og starte på en genser til mamma. Jeg kjenner faktisk at det klør i fingrene etter å starte med noe igjen. Men først skal jeg ha en liten spa fredag! Sminken skal av, og jeg tror den forblir av hele morgendagen også. Det å gå men munnbind hele dagen gjør huden min uren og ekkel, så den må få litt kjærlighet. Ønsker dere en fin dag videre. Vi blogges♥

Julaften 2020

God morgen dere fine!♥

Jeg håper at dere alle hadde det fint i går? Vi koste oss masse♥ Dagen startet med å se på Grinchen, for det er liksom den eneste filmen jeg alltid har lyst til å se hvert år. Den og “The Holiday” er mine favoritt julefilmer. Så startet jeg med husarbeid. Jeg hadde egentlig sagt til meg selv at jeg bare skulle sitte på sofaen helt frem til jeg måtte ordne meg, men jeg får det ikke til. Jeg har ikke ro nok i kroppen til å bare kunne sitte rett opp og ned. Så jeg fikk byttet sengetøy, vasket bad, vasket håndklær, støvsuget, vasket gulvene, matet fuglene.. Ja, hele den regla der. Det kjentes godt å få alt sammen gjort, for i dag slipper jeg å tenke på noe sånt. Jeg har troen på at dette blir en veldig fin dag også, så jeg skal snart vekke mannen for å få kommet oss ut. I dag vil jeg gå tur♥Jeg gikk for paljettkjolen min som har hengt i skapet i to år uten å ha blitt brukt. Du finner den HER.Søsteren min og jeg spiste reinsdyr isteden for julemat, i og med at vi ikke spiser svin. Uansett så syntes jeg ikke norsk julemat er noe spesielt å skryte av. Det er tung, fet og helt ok mat? Det finnes liksom så sykt mye annet som smaker en million ganger bedre, så jeg kommer til å klare meg helt fint uten julemat fremover.Vi feiret i Sandefjord hos mamma sammen med mormor og bestefar og søsteren min. Veldig koselig å bare være oss. Jeg syntes hele juleaften kom ganske brått på, og jeg har heller ingen julestemning. Så det var veldig fint at vi bare var oss♥

Er det noe som smelter hjertet mitt, så er det disse to her♥ Begge to var så gira på pakkene, og nesten halvparten av pakkene var til nettopp disse to. Mamma har allerede sendt meg masse snaps av Hugo som leker med alle de nye lekene sine.Tassebebbii♥ Tassen er allergisk mot litt forskjellige, så han kan kun spise noen spesielle godbiter etc. Så derfor fikk han en boks full av tennisballer fra tante♥ Han eeeeelsker tennisballer, så dette falt i smak. Jeg har jo nevnt for dere at jeg har strikket og strikket, og det var for å bli ferdig med julegaven til søsteren min. Jeg strikket genseren “Trygg” som jeg har selv, i grå til henne. Jeg vil begynne tidligere neste år med å strikke forskjellige greier som jeg kan gi bort neste jul. Det er jo så koselig å gi bort hjemmelagde gaver!Jeg fikk masse fint selv, og jeg er så takknemlig♥ Nå ser jeg frem til å ha noen dager uten å måtte tenke på julegaver og slike ting, haha! Det var veldig deilig å reise bort til mamma kjente jeg, for tidligere år har vi hatt juleaften her. Det har alltid vært koselig, og jeg elsker å styre og ordne til selskap, men akkurat i år kjente jeg at det var fantastisk å reise bort. Jeg ønsker dere en kjempe fin første juledag, så blogges vi♥

Hjemmelagde vertinnegaver

God kveld dere fine!

Jeg håper at dere har det fint♥ Jeg har jobbet i dag, så jeg har bare rukket å spise litt og tatt en dusj. Jeg skal jobbe i morgen også, så jeg skal faktisk ta kvelden om ikke så alt for lenge. Jeg ville bare stikke innom her litt først! Jeg ser skikkelig frem til det blir lengre lyst om dagen, for med lyset kommer blogglysten. Vi hadde sol her i Skien i sikkert en times tid før jeg dro på jobb, og herregud som jeg nøyt! Da kjenner jeg seriøst masse inspirasjon, motivasjon, jeg får ideer, jeg får lyst til å gjøre alt mulig og humøret blir på topp. Så kommer regner og jeg vil sitte inne og se i taket 🙂 Flere som har det sånn?Dere husker for et par uker siden som jeg lagde makroner og solgte dem på Villsaugården i Sandefjord? Vel, jeg gjorde det igjen! Som jeg nevnte så lagde mamma og jeg masse forskjellig på fredagen som vi skulle levere dit. Det resulterte i at alle makronene ble solgt! Det hadde jeg ikke trodd, men det gjorde meg skikkelig glad. Kanskje det er konditori jeg skal starte? Eller “Pia´s makron bod”? Haha, jeg ser det for meg 🙂 

Jeg har også fått laget brune pinner, flere makroner og brente mandler. Dette er så fine vertinnegaver, dere! Jeg ga mormor en pose med makroner, brune pinner og brente mandler som vertinnegave i går. Gir dere vertinnegaver? I familien vår har vi alltid gitt det, selvom man bare skal til de nærmeste. Jeg syntes det er en fin ting å gjøre i og med at personen mest sannsynlig har stått og holdt på i flere timer. Det er mye jobb å ha gjester, både før og etter selskapet. Huset skal vaskes, bord skal dekkes, mat skal lages og oppvasken skal tas. Så klart – skal jeg spise middag med mamma tar jeg ikke med noe, men dersom jeg er invitert på påske lunsj for eksempel, så gjør vi det.I år lager jeg alle vertinnegavene selv, isteden for å kjøpe. Vin faller alltid i smak, men akkurat nå frister det svært lite å stå i polet køen her i byen med såpass mye smitte.Brente mandler er jo super enkelt, og skikkelig godt! Fint tips, eller hva? ♥ Jeg fikk nettopp en litt dårlig magefølelse når det kommer til hele denne situasjonen vi er inne i.. 🙁 Jeg har bare fem dager igjen i min super fine, morsomme og givende jobb, så er jeg tilbake til å være permittert. Det blir ikke harryturer med det første, det blir sikkert ikke påskeferie i skagen, Tyskland er i lockdown igjen. Må CL si opp enda flere ?:-( Er jeg en av de som mister jobben neste gang? Uff, så dårlig jeg blir av tanken. Heldigvis er jeg inne i Manpower systemet, så kanskje de kan hjelpe meg med å finne noe annet midlertidig. Krysser fingrene. Jeg håper at dere har det bra, at dere er friske, og har noe å fylle dagene deres med. Vi blogges♥