Black on black

Hei dere fine!

Jeg håper at dere har det fint. Jeg har det veldig bra! Jeg våknet med et stort smil om munnen og har egentlig ingen verdens ting å klage på. I dag er det endelig sol og fint vær og det gjør virkelig noe med humøret mitt altså. Det har egentlig ikke gjort meg noe at det har regnet så mye disse dagene, for jeg har kommet godt i gang med strikke prosjektet mitt igjen. Jeg har startet på det ene ermet, så jeg håper at lysten forblir her slik at jeg snart kan bli ferdig med den genseren snart. Jeg har aldri brukt så lang tid på et prosjekt før, haha! Det er så klart fordi jeg strikket ofte hver eneste dag i da jeg bodde i Skien og fikk skikkelig oppheng til tider.. Nå er det veldig mye annet jeg heller bruker tiden min på.Dagens antrekk ble slik. Jeg savner så å bruke høye heler, så i sommer dere…. Det blir mye heels! Skjorten min er ny og den finner dere HER. Buksen er gammel fra New Yorker. Solbriller HER. Skoene finner dere på 40% HER

Nå skal jeg finne frem sparkesykkelen og kjøre ut til mamma en tur. Jeg skal ut å jogge der, så drar jeg hjem igjen og bestiller sushi.. Åhh, i dag er en bra dag dere! Vi blogges♥

Fresh på håret

Hei dere fine!

Jeg er på vei ut av døren siden jeg skal på trening. Det er bein som står for tur i dag og det gleder jeg meg overraskende mye til. Som jeg nevnte i forrige innlegg så hadde jeg frisørtime i dag, så jeg var på salongen klokken 08:00. Det var litt tidlig, men samtidig utrolig deilig å bli så tidlig ferdig også. Det tar jo litt tid når man skal stripe, vaske og tørke. Jeg går fremdeles til Lotte på Alfakrøll, og jeg er som alltid veldig fornøyd.

Jeg var så utrolig usikker på hva jeg skulle gjøre.. En stor del av meg hadde veldig lyst på en forandring (igjen), men samtidig så vet jeg at jeg hadde angret dersom jeg hadde gjort noe drastisk. Jeg syntes fort at jeg ser veldig kjedelig ut på håret når det er mørkere, så jeg gikk for å bare stripe etterveksten. I tillegg klippet vi det litt siden det var ganske slitent i tuppene mine. 

Planen om å spare mitt eget hår går jo ikke helt den riktige veien, haha! Det slites mye mer når det er såpass lyst, men jeg bruker jo extensions så da spiller det egentlig ingen rolle… Haha! Jeg drar på trening, så tror jeg at jeg får middagsbesøk i dag også. Vi blogges♥

Søndag på en mandag

God kveld dere!

Jeg klarer ikke å bestemme meg for om jeg skal kjøre meg en tur eller om jeg skal finne frem strikketøyet. Jeg er egentlig litt lei av å strikke, men jeg har så lyst til å få ferdig den genseren snart… Samtidig så kjenner jeg et sterkt behov for å kjøre meg en tur for å lufte hodet litt. Kanskje jeg skal kjøre en tur, så strikke når jeg kommer hjem igjen? Jeg kjenner alltid at jeg blir litt “lost” når jeg bare er hjemme en hel dag. Jeg dro ikke på trening siden jeg heller filmet en sminkevideo, som kameraet mitt ikke lagret :´) Fader så irriterende!! Jeg har heldigvis fått gjort rent i dag og vasket sminkekostene mine. Det er veldig typisk søndags ritualet for meg, selvom det egentlig er mandag i dag. Jeg ser skikkelig frem til morgendagen, haha! Jeg trenger å ukes handle, komme meg ut og gjøre ting. I tillegg har jeg frisørtime klokken 08:00 som jeg gleder meg veldig til. Jeg hadde litt lyst til å farge håret brunt, men som dere vet så angrer jeg garantert med en gang… Så jeg skal bare ta etterveksten og friske opp fargen litt, så forblir jeg blond en periode til. På bildet over ser det ikke ut som at håret mitt trenger noen oppfriskning, men uten filter er det ikke like fresh farge. Jeg hadde storfint besøk til middag i dag, så jeg serverte kremet pasta med entrecote. Jeg improviserte denne gangen også og tilsatte creme fraishe i tillegg til fløte. Det ble sykt godt og jeg gleder meg allerede til neste gang jeg skal lage dette, hehe. Jeg ønsker dere en fin kveld videre! Vi blogges♥

Uken som gikk

Hei dere fine!

Jeg håper at det står bra til med dere♥ Jeg føler meg egentlig litt trist, noe som er skikkelig bad. Jeg håper det går fort over og at jeg klarer å nyte denne dagen. Jeg har ikke de største planene i dag, annet enn å gjøre litt rent og trene. Forrige uke trente jeg alle dager bortsett fra en, så det er fader ikke dårlig! Jeg har blitt skikkelig glad i å trene igjen og det er så sinnsykt digg å ha den gleden. I går hadde jeg tidenes rygg økt, så ryggen min er mildt sagt ødelagt i dag. Jeg elsker den følelsen, haha… Det er så digg å være støl!Ukens høydepunkt – 17.Mai uten tvil! Det var en så bra dag, og jeg koste meg så mye fra morgen til kveld. Jeg fikk tilbringe hele dagen med kjempe gode venner, vi spiste god mat, drakk gode drinker (litt mye), fikk se familien min og ledd 99% av dagen. I tillegg fikk jeg brukt den nye og fine bunaden min. Jeg gleder meg allerede til å bruke den igjen! Ahh, den er så fin..

Ukens nedtur – 18.Mai :´) Haha…. Kanskje ikke så overraskende at vi hadde en “liten” hangover denne dagen.

Ukens tanke – Jeg har faktisk tatt meg i å tenke alt for mye denne uken. Selv i går kveld når jeg skulle sove måtte jeg si til meg selv sikkert syv ganger at “nå tenker du for mye, slutt å tenk, sov.” Det har vært mye som har skjedd i det siste når det kommer til følelsene mine. Jeg vil ikke dele for mye av hva som skjer på kjærlighetsfronten (ikke at det er noe kjærlighet på gang, men dere skjønner tegninga). Jeg er en jente som får følelser for mennesker veldig fort, og kan kanskje brenne meg litt på det.

Jeg har tenkt veldig mye på at jeg må prøve å bli “kaldere” om det gir mening. I tillegg må jeg fokusere mye mer på meg selv og ikke bry meg så mye om andre og hva andre syntes. Jeg har verdenes fineste venner og familie, så jeg har egentlig det jeg trenger. Jeg er et veldig åpent menneske som slipper folk inn veldig fort, men det er egentlig ikke en god egenskap når det fucker såpass mye med hodet mitt. Så det er kanskje bedre for meg å lukke meg selv litt inn og heller fokusere på å ha det bra med meg selv♥Ukens favoritt antrekk – Jeg venter seriøst bare på å kunne bruke en av de millionene av noen sommerkjoler jeg har. Hvor er varmen og sola?! Denne uken har jeg så og si kun gått i treningstøy og joggedress… Flere av dere spurte om hvor den rosa joggedressen jeg hadde på meg her om dagen er fra. Den er fra bikbok og er super digg! Jeg har begge deler i xs, og den er ganske stor i størrelsen vil jeg si.

Ukens favoritt låt – “We are young” – Beachbag.

Ukens favoritt matrett – Jeg tror at jeg har laget hamburger fire ganger denne uken, haha! Jeg kan fort få oppheng i en matrett, så da spiser jeg det flere dager frem til jeg blir kjempe lei og ikke spiser det på flere uker. Uken før spiste jeg speltlompe pizza fem ganger, denne uken spiste jeg hamburger. Favoritt middagen var nok på fredagen da Amalie og jeg lagde indrefilet med skikkelig godt tilbehør♥

Ukens irritasjonsmoment – Det irriterer meg at jeg irriterer meg så mye over hva som har skjedd tidligere. Jeg kan plages i flere dager/uker etter det har skjedd en hendelse på for eksempel fylla. Si det har vært en situasjon som egentlig ikke er noe big deal, men jeg kan tenke over det i flere dager og angste over noe som det egentlig ikke er noen grunn til å angste over. 

Ukens cravings – Is.. Her om dagen dro jeg ut etter klokken 21:00 kun for å fylle opp fryseren med pinneis. Det har gått mye av “Twister” isen som søsteren min og jeg alltid kjøper når vi er i Tyrkia. Den fås kjøpt på Meny.

Mål for uken som kommer – Jeg vet at jeg skrev forrige uke at jeg skulle være flink denne uken på matfronten. Det var jeg altså ikke… Jeg ga rett og slett litt F og spiste nøyaktig det jeg følte for, men det skal jeg prøve å endre på uken som kommer. I tillegg skal jeg trene like mye, OG Amalie og jeg skal lage vlogger og prøve å komme godt i gang med YT.

Akkurat nå – Jeg har nettopp lastet opp en vlog fra da Amalie og jeg tok venninne tatovering, så den kommer ut nå klokken 12.00! Jeg syntes alltid at det er litt kleint, men da kommer jeg litt tilbake til det å ikke tenke så mye over ting. Jeg syntes det er kjempe gøy å vlogge, og jeg håper at det blir godt tatt imot av dere også! Vi har allerede planlagt enda en vlog denne uken, så det gleder jeg meg masse til. 

Jeg ønsker dere en kjempe fin dag! Husk å sjekke bloggen/youtube igjen klokken 12.00! Vi blogges♥

 

<3<3<3

Hei dere fine!

Jeg håper at alt står bra til med dere. Jeg har det veldig fint♥ Jeg sov overraskende lenge i dag, men det var utrolig digg og jeg trengte det kanskje. Gårsdagen gikk til å hjelpe søsteren min med å flytte, og jeg holdt mye på her hjemme. Som jeg nevnte tidligere så holdt jeg på å bytte soverom, så det ble jeg ferdig med i går. Det ble så bra og jeg skjønner ikke at jeg faktisk ville ha det lille rommet først… Senere i går kveld dro Amalie og jeg ut på sparkesykkel tur, noe jeg syntes er veldig gøy at vi kan gjøre sammen. Tenk til sommeren da, det blir så bra det!

På fredagen fikk jeg endelig noen gode nyheter fra jobben min. Det planlegges oppstart og jeg fikk beskjed om at det planlegges at jeg skal mønstre om bord på Superspeed 2. Det er det skipet jeg har jobbet på så lenge jeg har jobbet der bortsett fra en periode på Magic. Så det føles veldig godt og trygt dersom jeg er så heldig og kommer tilbake dit. Jeg kjenner meg ekstremt klar for å jobbe igjen, så jeg håper at den telefonen kommer veldig snart.Nå skal jeg fortsette å redigere litt vlogg, så håper jeg at jeg kan publisere den i løpet av dagen. Jeg ønsker dere en kjempe fin søndag! Vi blogges senere♥

Min 17.Mai

Hei dere fine!

Jeg håper at alt står bra til med dere♥ Jeg har det fint! Dagen startet med å gå tur med mamma klokken 06:00, så har jeg vært å trent i tillegg. En sporty dag med andre ord 🙂  Jeg skal veldig snart begynne å male det nye soverommet mitt, men først ville jeg oppdatere dere. Jeg håper at dere alle sammen hadde en fin 17.Mai!

Det hadde i hvert fall jeg! Dagen startet med champagnefrokost hos Amalie med noen andre venner klokken 09:00. Så hadde vi bord på Pir4 klokken 13:00 og ble der til rundt 16:00. Da dro A og jeg til mamma en tur for å spise dessert. Videre dro vi tilbake til byen, vi var litt hos meg, så var vi på en fest senere på dagen. Vi var både her og der, haha! Jeg skulle ønske at jeg tok med kameraet slik at jeg fikk noen fine bilder, men det glemte jeg så klart…. I tillegg så gikk de boblene rett i fletta så tidlig på morgningen, så det ble litt glemt. 

Vi hadde det ekstremt gøy og koste oss veldig masse. Jeg tror vi lo 97% av dagen. Så var det så klart veldig stas å bruke den nye bunaden min som jeg syntes er så fin!! Jeg syntes det faktisk er skikkelig kjipt at det bare er en 17.Mai i året, for jeg vil bruke den mer…. 🙁 

Nå skal det males! Jeg ønsker dere en fin dag videre. Vi blogges♥

17.mai forberedelser

Hei dere fine!

Jeg håper at det står bra til med dere. Jeg har det ganske fint bortsett fra at jeg merker at jeg plutselig har fått pollen allergi (: Det er ganske dårlig vær her i dag, men det gjør meg ingenting. I dag skal jeg bake, stryke, pusse sølv og gjøre ting klart til mandagen. Jeg skal på champagnefrokost hos Amalie, så skal vi på Pir4 for å spise lunsj. Jeg tror det blir så bra! I tillegg skal vi sammen en tur til familiene våres, så det blir veldig koselig. Vi blir 10stk, så det er så klart en del mat og ting som må ordnes først. Utrolig nok har vi laget en skikkelig god plan på alt, så det kommer til å gå knirkefritt. Jeg sier utrolig nok siden vi aldri planlegger og tar alltid alt på sparket, haha.. <3En ting jeg ikke planla var å kjøpe konditor gele i riktig tid. Heldigvis hadde de en rød og to blå igjen da jeg handlet i går. Jeg skulle veldig gjerne hatt en rød til, men jeg har en litt lysere rød nyanse, så det får gå. I dag skal jeg lage makroner som er røde, hvite og blå. I morgen skal jeg lage den fine flagg kaken som jeg lagde i fjor – innlegg kommer♥Bunaden min har hengt inni posen sin siden jeg fikk den, men i dag tok jeg den frem igjen. Jeg hadde nesten glemt hvor sinnsykt fin den er! Jeg er så glad for at jeg valgte å gå for grønt liv isteden for hel blå. Jeg har alltid hatt lyst på blå bunad, men plutselig fikk jeg øynene opp for den grønne. Jeg gleder meg skikkelig til å bruke denne for første gang!

Gjett hva jeg blir å ønske meg fremover hver bursdag og jul? Jeg ønsker meg så klart sølv til sølv belte, men det tar jo litt tid å spare opp til. Så ønsker jeg meg den største søljen, ellers har jeg alt annet.

Nå skal jeg sminke meg og komme meg ut av leiligheten. Jeg må kjøpe strømper, litt mer ingredienser også skulle jeg hatt sparkel og maskeringstape. Plutselig fikk jeg lyst til å male det største soverommet her slik at jeg kan ha soverom der isteden for. Jeg vet at jeg sa at jeg likte å ha det lille rommet som soverom, men ting skjer, haha! Jeg ønsker dere en kjempe fin lørdag, så blogges vi senere♥

Superdigg speltlompepizza med creme fraiche

Hei dere fine! Starten på uka har vært utrolig stressende og jeg holdt nesten på å gi opp tidligere i dag. Jeg passet hunden til søsteren min fra i går til i dag. Han kan fort bli redd når det er mye lyd, og siden de holder på å legge nytt tak der han egentlig bor tenkte vi at han hadde det bedre her hos meg. Noen som ingen kunne vite var at brannalarmen gikk i leilighetene her jeg bor, så da fikk jeg jo et lite problem… Jeg ble ganske forsinket, så jeg stresset veldig. Så fort jeg kom meg i bilen og ut på veien havnet jeg så klart bak et fuckings traktor tog! Jeg holdt på å klikke… Jeg måtte levere Tassen hos mamma, lufte Hugo også hente venninnen min. På vei tilbake til avtalen min havnet jeg så klart bak traktor toget igjen.. Det er utrolig at jeg lever etter den bilturen, men det trenger vi ikke å snakke mer om. Etter lunsjen dro jeg på treningssenteret og da ble alt bra igjen, haha! Det var helt fantastisk å trene igjen og føle at jeg brukte kroppen godt. Jeg blir nok litt støl i morgen, men det er verdt det 🙂 Jeg har nettopp spist en sinnsykt digg speltlompepizza som jeg tenkte å dele med dere.

Du trenger:

1 boks med creme fraiche

2 fedd med hvitløk

ca 2 ss sitronsaft

salt og pepper

Kylling og kalkun pølse

Mozzarella 

Ruccola

Pinjekjerner 

Pizzasaus – Bland sammen en boks med creme fraiche, hvitløk, sitron og salt og pepper. 

Kutt opp pølse og mozzarella og stek på 200 grader til osten smelter. Her kan man så klart variere veldig, men siden jeg ikke spiser svin så valgte jeg kylling og kalkun kjøttpølser. En annen dag skal jeg prøve med kylling bacon også, det tror jeg blir like godt!Når den er ferdig stekt topper jeg med ruccola og pinjekjerner. Så er det klart! Super enkelt, kjempe raskt og skikkelig godt. Jeg spiste dette tre ganger forrige uke, haha… Så ønsket mamma seg det til middag i morgen også, så da skal jeg spise det igjen da. Haha, heldigvis er det ikke så usunt. Jeg har faktisk vasket hele leiligheten, skiftet på sengen og vasket klær. Nå skal jeg dusje og ha en spa mandag. Jeg sov veldig lite i helgen, så gårsdagen gikk til å kun sove… Så jeg lå litt bakpå her hjemme, men nå er jeg back on track og nyter livet, haha! Ønsker dere en fin kveld videre. Vi blogges♥

17.Mai klare negler

Hei dere fine!

Jeg håper at dere alle har det fint og at dere har hatt en fin helg♥ Min har vært veldig opp og ned, men mest fin. Jeg kjenner at jeg er skikkelig glad for at det er mandag i dag og jeg gleder meg veldig til å ha en litt streng uke. Vi snakker mye trening, ikke noe sukker, blogging og fokus på annen jobb. Jeg skal veldig snart ordne meg for å spise lunsj med en venninne og en kollega. Det ser jeg skikkelig frem til! Så skal jeg dra for å trene. I dag kjenner jeg at jeg trener masse cardio og bare få svettet ut helgens festligheter, haha!

På fredagen var jeg i Skien igjen for å ordne neglene. Denne gangen ble de helt fantastisk fine og jeg tror med hånden på hjertet at dette er mine nye favoritter!! Jeg sier det hver gang, haha. Men disse er noe for seg selv og jeg klarer ikke å slutte å se på dem. Amalie og jeg hadde bestemt oss for å gå for fransk manikyr nå som det straks er 17.Mai, men jeg er jo litt ekstra som dere vet…:´) Som alltid går jeg til Anna´s Beauty Place, og de anbefaler jeg på det varmeste. Det er virkelig verdt å kjøre helt til Skien når man får så fine negler.Jeg ønsker dere en kjempe fin dag, så blogges vi senere♥