Slette bloggen?

Hei dere fine♥

Har dere det fint? Jeg har det så som så. Man skal være forsiktige med å klage når man har det så bra som det vi har. I dag har det vært skikkelig grått og trist her i Skien og det er kanskje derfor humøret mitt også er deretter. Rundt 12:00 begynte jeg med husarbeid og baking. Vi fikk besøk av broren til F og datteren 16:00, så da må jo huset skinne og bakevarene stå på bordet, haha! Det er bare koselig, og jeg syntes det greit å ha ting i orden når vi får besøk. Jeg vet at mange ikke tenker over sånt, men det gjør jeg. Så hele dagen har egentlig gått til slike kjedelige husarbeid ting, og først nå har jeg satt med ned. Jeg vet ikke om det var middagen eller hva det er, men jeg er sinnsykt kvalm og er redd jeg må gå å få opp middagen. Jeg takler så dårlig å være kvalm og syntes det er bedre å bare få det opp. Okei, nok info om det. Jeg føler meg litt tom om dagen og syntes det er ekstremt vanskelig å komme med gode og innholdsrike innlegg, så derfor lar jeg bloggen bare bli glemt liksom. Det er jo ingen jobb jeg har, så det er ikke noe jeg må gjøre. Men jeg syntes det er gøy, så jeg er så i tvil på om jeg skal slette den eller bare la den ligge til jeg finner motivasjon. Hva syntes dere…Kanskje det bare er vinterdepresjonen som kikker inn igjen. Huden er bleik, håret er blast, kroppen er tørr og klærne er tunge og mørke. Jeg trenger sol, sommer og trening. Planen var å dra på Elexia i dag, men så fikk vi jo gjester og jeg bakte cupcakes isteden. I morgen skal jeg tilbake til sfj igjen for å besøke mammi. Det gleder jeg meg veldig til. Så har jeg sagt ja til jobbing på fredag og søndag, så det føles liksom ikke ut som at jeg har så mange dager med fri igjen. Uansett – jeg håper at dere har fått en fin start på uken! Jeg ønsker dere alle en fin kveld videre♥ Vi blogges!

– Ny uke, ny ukeshandel –

Hei dere!

I dag har vært en skikkelig fin dag og jeg har hatt lyst til å gjøre alt. Dagen startet med at jeg kjedet meg litt og lenge tenkte på hva jeg skulle bruke dagen på. Det endte opp med å rydde litt i klesskapet, men i og med at det skal regne de neste dagene så sparer jeg det til det. Solen har stått skikkelig på i dag og det har vært så deilig. Jeg skulle så ønske at jeg hadde hund på slike dager. Det frister så å bare gå laaange turer og nyte solen. En vakker dag! Anyways – F fikk kvittet seg med en del klær som jeg leverte hos Fretex i stad, så pantet jeg flasker og handlet inn mat til denne uken. 

Som dere vet så er vi borte fjorten dager hver måned, så det er ikke så lett å bevare maten i kjøleskapet. Mye blir kastet dessverre, men vi har blitt flinkere. Jeg har i hvert fall lært meg at det lønner seg å handle mer skjeldnere enn lite og ofte. 

I dag står indisk på menyen og det gleder jeg meg veldig til. Jeg pleier egentlig å lage hjemmelagde nanbrød, men i dag tror jeg rett og slett ikke at jeg gidder det. De man kjøper kan ikke måle seg med hjemmelaget, men de er bedre enn ingen. Jeg blir alltid så motivert når jeg har godt tid og handler, for da finner jeg gode ideer på hva jeg kan lage til middag osv. Yummiii.

Dette har blitt en favoritt den siste tiden! Jeg hamstret inn noen da vi var i Sverige og jeg pleier også å ta dem med meg på jobb. De smaker kjempe godt!

Jeg håper dere har en fin start på mandagen? Videre i dag vet jeg ikke helt hva som skjer, men jeg har veldig lyst til å få til en treningsøkt! Jeg har vært i kontakt med et treningssenter her som tydeligvis har offshore avtaler, så det lover jo godt! Jeg skal sjekke det ut senere i dag eller i morgen. Jeg gleder meg så masse til å trene og komme meg tilbake i form igjen. Vi blogges♥

Drugstore favoritt

God morgen dere♥

Har dere det fint? Jeg føler meg litt tappet for energi, men jeg håper en god kopp med kaffe kan gjøre susen. I går kjørte jeg seriøst bil i over 6 timer! 6 timer! Jeg tror jeg aldri har kjørt bil i strekk så lenge før, og det merket jeg. Jeg ble skikkelig sliten og støl i rumpa? I hvert fall den ene siden av rumpa. Som jeg har nevnt tidligere så har F vært på guttetur og snille meg sa at jeg kunne hente han på Gardemoen. Flyet hans landet 22:20, så det var liksom rundt leggetid til og med. Men det gikk jo så klart fint, men tur/retur Skien-Gardemoen var ganske tøft. Den siste biten var jeg redd for å sovne selv, så jeg måtte ha på podkast på full guffe så jeg hadde noe å følge med på. F sovnet jo så klart, så jeg hadde ikke akkurat en som holdt meg våken, hehe. Heldigvis gikk det greit nok og jeg trives jo med å kjøre, så jeg overlevde. I dag er en skikkelig fin dag her i Skien, solen skinner skikkelig og det gir meg motivasjon. Jeg får lyst til å gå tur, trene, bake og være produktiv. Jeg har i hvert fall planer om å legge ut en del på Tise i dag, så sjekk gjerne ut profilen min der! Heter Piadursett.Anyways! Jeg har lyst til å dele denne foundationen og concealeren med dere. Jeg har brukt det i kanskje en måned nå og jeg er skikkelig fornøyd. Jeg jobber jo fjorten dager på sjøen og da er det sminke hver eneste dag. Det er ikke en eneste dag jeg går uten sminke, så derfor fant jeg ut at jeg burde skaffe meg en litt billigere foundation slik at jeg slipper å bruke opp de dyre på jobb liksom. Så har jeg sett noen videoer av denne og folk virket fornøyde, så derfor ga jeg den et forsøk jeg også.Den er veldig heldekkende og gir en fin finish. I tillegg har den en fin applikator som er lik den som er i typiske concealere. Så den er veldig enkel å påføre og man slipper punker osv, noe jeg syntes er bra. Jeg kjøpte mine på Normal, og de koster 108kr! 108 kr for en foundation er ikke så ille. Spesielt ikke når det er så mye innhold og når den er så bra. Jeg bruker gjerne 108kr på en så bra foundation som holder hele dagen liksom.Concealeren har jeg brukt en gods stund og syntes at den også er bra. Mange sier at det er en dupe for Tarte shape tape, men det syntes ikke jeg.. Jeg elsker shape tape, men jeg elsker ikke denne om dere skjønner. Den er bra til jobb og hverdag, men jeg bruker ikke denne dersom jeg skal ha full glam og full coverage make up liksom. Men den dekker godt og blender seg veldig lett.Så det var et lite tips til dere dersom dere er på leting etter en bra foundation som dekker godt, og er billig! Fås som sagt på Normal, men jeg tror man kan bestille den på nett også. Concealeren vet jeg man kan kjøpe på Lyko, Loco og blivakker. Nå skal jeg ta tak i denne søndagen og gjøre den til en bra en. Jeg håper dere har en fin søndag! Vi blogges♥

Hva syntes dere egentlig om slike innlegg, er det noe dere ønsker mer av? Ønsker dere eventuelt at jeg lager video der jeg bruker denne? Gi meg gjerne tilbakemelding slik at jeg kan skrive om det dere ønsker å lese om♥

Fresh nails

God morgen ♥

Jeg har hatt søsteren min på overnatting og kost meg skikkelig masse. Det er så hyggelig å ha besøk av hun og Tassen. Gårsdagen gikk til film og godis, så jeg kunne egentlig ikke fått det så mye bedre. Vi så på “A star is born” og den var jo så fin! Jeg likte filmen skikkelig og kan anbefale den videre til dere. Vi leide den på Viaplay til 49kr tror jeg, men det var verdt det. Jeg prøvde lenge å få F med på kino da den gikk, men lyktes aldri.. Så nå har jeg endelig fått sett den. Som jeg skrev i går, så fikset jeg neglene mine på torsdagen og ble skikkelig fornøyd. Det er jeg enda, haha. Jeg syntes de er sååå fine!

Denne gangen fikset jeg de hos Sandra på Nails Company – tror jeg det heter? :/ Og jeg tror seriøst det er der jeg blir å gå fremover. Det gjenstår jo å se hvor lenge de holder osv. Hun bruker egentlig bare akryl, men jeg fikk gel siden det var det jeg hadde fra før av. Neste gang jeg kommer hjem fra sjøen skal jeg ta av alt og legge nye akryl negler. Hva syntes dere er best? 

I tillegg så fikk jeg se mange av fargene som hun hadde, og de var så fine! Jeg gleder meg så til sommeren, da skal jeg ha spreke og fine farger. Tenk når man er brun og har orange negler osv, sååå fint… Jeg er så lei av snø og kulde nå, har det snødd hos dere også eller?! Vi våknet i dag til masse snø på bakken og i luften, og det har enda ikke gitt seg.

Vi har ingen spesielle planer i dag utenom å ta en tur til byen. Vi har et par ting vi skal kjøpe, så vil jeg kjøpe blomster og gjøre det litt fint hjemme til F kommer hjem. Han kommer heldigvis hjem i dag og det gleder jeg meg til♥ Jeg ønsker dere en super fin dag i dag. Vi blogges senere♥

Helgens planer

Hei dere fine!

Jeg har hatt så mye å gjøre de siste dagene, så jeg har seriøst ikke rukket å blogge. Jeg er ofte innom tanken på å slutte med bloggingen, men samtidig så syntes jeg det er gøy og det gir meg mye. Så jeg gir meg i hvert fall ikke enda! Jeg sov ikke over i Sandefjord da jeg sa jeg skulle, men heller i natt. Som jeg nevnte så var jeg ute å spiste med noen venninner, så det ble plutselig kveld og veldig sent for å dra hjem og pakke osv. Så jeg dro til sfj i går for jeg hadde negl time 13:00. Jeg er så fornøyd med neglene mine og jeg gleder meg skikkelig til neste gang! Herregud så fine de ble! Jeg måtte jo prøve et nytt sted i og med at det var fullbooket der jeg tidligere har gått. Jeg tror seriøst at jeg har fått meg en ny negl designer, haha! Bare kjipt jeg må helt til Sandefjord for å fikse neglene mine, men jeg er jo her ganske ofte så det skal gå fint. Akkurat nå sitter jeg på jenterommet hos mamma og venter på at søsteren min skal bli ferdig på jobb. Jeg skal hente hun og ta hun med til Skien. Vi skal ha sleep over og bare kose oss kjempe masse. F er fremdeles på guttetur, så det blir bare oss. Det er jo koselig med bare jente kvelder også♥ Jeg gleder meg i hvert fall kjempe masse! Vi skal spise god mat, se film og bare nyte. I morgen skal jeg hente F på flyplassen ganske sent, så jeg må prøve å holde meg våken litt lengre i dag slik at jeg ikke sovner på veien i morgen, hehe.. (Fine Mix og fiskebåten til mamma♥)

Jeg viser dere bilder av neglene senere i dag, jeg har bare ikke kameraet mitt her nå.. Så har jeg gjort noe annet sinnsykt gøy i dag som jeg har vlogget om! Det kommer ut i løpet av helgen – jeg håper på i morgen, men vi får se 🙂 Jeg ønsker dere alle en kjempe fin helg i hvert fall! Vi blogges♥

SANDEFJORD NEXT

Hei dere fine!

Vi er endelig hjemme fra båten og det føles fantastisk! Perioden om bord gikk faktisk skikkelig fort og veldig fint. Det er liksom ikke sånn at jeg er utslitt og trengte å komme hjem nå, men det er jo så klart alltid godt å være hjemme. Som jeg har nevnt mange ganger før så føler jeg meg alltid dritt når jeg kommer hjem fordi neglene er knekt, håret er brusete og huden er tørr. Så nå trenger jeg å fikse litt her og der, så er jeg good to go. Haha! Anyways – F skal på guttetur i dag, så jeg skal kjøre han og en kompis til flyplassen litt senere i dag. På vei tilbake tar jeg med meg to venninner til middag. Vi skal ut å spise og bare nyte, å sånn som jeg gleder meg!! Jeg gleder meg til god mat og godt selskap♥ Jeg skal sove over hos mamma i Sandefjord i natt siden jeg har negl time der klokken 13:00 i morgen. Det kommer til å bli mye frem og tilbake dit denne uken, men det går fint. Det faste negl stedet mitt hadde ikke tid, så da måtte jeg bestille i Sandefjord, så det blir spennende å teste ut noe nytt da. Forresten, hva skjer med enda mer snø?! Her i Skien snør det sykt liksom… Jeg som bestilte ny vår jakke og joggesko.. Jeg er så lei store jakker og tunge sko! Jeg håper dere alle har det fint, og beklager for dårlig blogging… Det er så vidt noen få innom her hver dag nå, og det er så forståelig. 

Jeg håper dere får en fin dag, så blogges vi masse senere!♥

Update 01.03.19

Reklame |

Hei dere fine♥

Jeg tror jeg aldri har vært borte fra bloggen i så lang tid? Det beklager jeg veldig.. Som dere vet så jobber jeg på sjøen, og da er det ikke så lett å finne frem macen og begynne å skrive. Av en eller annen grunn så trenger jeg det faktisk i blant sånn som nå. Noen ganger tenker jeg jo at jeg bare burde slette bloggen og glemme det, men samtidig så føles det godt å skrive i blant. Det er litt mye i blant og noen ganger stresser jeg så mye at jeg virkelig trenger å blogge, skjønner dere? Jeg får en sånn følelse hvor jeg bare vil plugge inn musikk i ørene og løpe, men isteden så skriver jeg. Bloggen skal jo være min personlige dagbok, så den er her jo for at jeg skal kunne dele det jeg vil. Det er vanskelig å forklare det, men noen ganger renner begeret over og man vil gråte litt. Jeg har det litt sånn nå i kveld, men det går over. Jeg har følt meg litt “rar” denne perioden ombord og mistenker kanskje at den piercingen kan påvirke det, eller? Jeg er svimmel og litt nedfor til tider, men det går forhåpentligvis over. Jeg er jo godt i gang med perioden på sjøen, og skal snart hjem – kanskje det roer seg da. Når det kommer til den Daith piercingen jeg tok, så funker det. Jeg har hatt migrene i 11 år og slitet sykt mye. Jeg har aldri hatt en hel uke uten hodepine, før nå. Eller, der skrev jeg feil. For jeg hadde et skikkelig migrene anfall her om dagen, men på motsatt side så det er liksom en annen sak. Jeg har funnet ut at jeg skal ta i det andre øret også, så jeg slipper å få kraftigere anfall på den andre siden. Men som dere er kjent med, så har jeg hatt vondt i hodet nesten hver dag før jeg tok piercingen. Jeg har virkelig troen.

Anyways – Jeg gleder meg skikkelig masse til jeg skal hjem igjen. Jeg har nemlig lagt ganske mange fine planer som jeg ser frem til. Jeg gleder meg masse til å møte familien igjen, fikse neglene, ut å spise med venninner, gå tur og å få luft. Å ikke minst fikse litt på utseende. Når jeg er ombord i fjorten dager forfaller jeg så j*****.. Håret mister sin glans, huden blir knusktørr og neglene knekker. Det er ganske tørr luft og mye kalk i vanner her, så det er jo ikke så rart at man trenger fjorten dager på å komme back to normal før vi drar ut igjen, haha! Men det går fint, jeg er såpass vandt med det nå. 

(Jeg savner Mix så mye at jeg gråter av tanken… Disse bildene stikker i hjertet mitt, for jeg savner han og elsker han så høyt…Jeg skjønner det ikke, men han her har seriøst en gigantisk plass i hjertet mitt)

Denne helgen seiler vi til Kristiansand, så seilingene er litt kortere enn til Larvik. Det er digg! En liten helg, så hjem♥ Jeg håper dere alle har det fint i hvert fall, så lover jeg bedre blogging når jeg er tilbake. Jeg håper dere holder ut med meg, hehe! Vi blogges♥