Update 01.03.19

Reklame |

Hei dere fine♥

Jeg tror jeg aldri har vært borte fra bloggen i så lang tid? Det beklager jeg veldig.. Som dere vet så jobber jeg på sjøen, og da er det ikke så lett å finne frem macen og begynne å skrive. Av en eller annen grunn så trenger jeg det faktisk i blant sånn som nå. Noen ganger tenker jeg jo at jeg bare burde slette bloggen og glemme det, men samtidig så føles det godt å skrive i blant. Det er litt mye i blant og noen ganger stresser jeg så mye at jeg virkelig trenger å blogge, skjønner dere? Jeg får en sånn følelse hvor jeg bare vil plugge inn musikk i ørene og løpe, men isteden så skriver jeg. Bloggen skal jo være min personlige dagbok, så den er her jo for at jeg skal kunne dele det jeg vil. Det er vanskelig å forklare det, men noen ganger renner begeret over og man vil gråte litt. Jeg har det litt sånn nå i kveld, men det går over. Jeg har følt meg litt “rar” denne perioden ombord og mistenker kanskje at den piercingen kan påvirke det, eller? Jeg er svimmel og litt nedfor til tider, men det går forhåpentligvis over. Jeg er jo godt i gang med perioden på sjøen, og skal snart hjem – kanskje det roer seg da. Når det kommer til den Daith piercingen jeg tok, så funker det. Jeg har hatt migrene i 11 år og slitet sykt mye. Jeg har aldri hatt en hel uke uten hodepine, før nå. Eller, der skrev jeg feil. For jeg hadde et skikkelig migrene anfall her om dagen, men på motsatt side så det er liksom en annen sak. Jeg har funnet ut at jeg skal ta i det andre øret også, så jeg slipper å få kraftigere anfall på den andre siden. Men som dere er kjent med, så har jeg hatt vondt i hodet nesten hver dag før jeg tok piercingen. Jeg har virkelig troen.

Anyways – Jeg gleder meg skikkelig masse til jeg skal hjem igjen. Jeg har nemlig lagt ganske mange fine planer som jeg ser frem til. Jeg gleder meg masse til å møte familien igjen, fikse neglene, ut å spise med venninner, gå tur og å få luft. Å ikke minst fikse litt på utseende. Når jeg er ombord i fjorten dager forfaller jeg så j*****.. Håret mister sin glans, huden blir knusktørr og neglene knekker. Det er ganske tørr luft og mye kalk i vanner her, så det er jo ikke så rart at man trenger fjorten dager på å komme back to normal før vi drar ut igjen, haha! Men det går fint, jeg er såpass vandt med det nå. 

(Jeg savner Mix så mye at jeg gråter av tanken… Disse bildene stikker i hjertet mitt, for jeg savner han og elsker han så høyt…Jeg skjønner det ikke, men han her har seriøst en gigantisk plass i hjertet mitt)

Denne helgen seiler vi til Kristiansand, så seilingene er litt kortere enn til Larvik. Det er digg! En liten helg, så hjem♥ Jeg håper dere alle har det fint i hvert fall, så lover jeg bedre blogging når jeg er tilbake. Jeg håper dere holder ut med meg, hehe! Vi blogges♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg