Mål for de neste to ukene

God kveld dere♥

Det er så kjedelig at det har regnet de siste dagene, for vi hadde så lyst til å bli ferdige med alt av maling utendørs… Men, da har vi litt å holde på med når vi kommer hjem også. Selvom jeg gleder meg utrolig mye til jobb, så gleder jeg meg jo til å komme hjem igjen også. Det er så deilig nå om sommeren! Dessuten så har jeg “noen” planter og blomster som er avhengige av meg, haha! Heldigvis så har vi veldig snille naboer som passer på for oss♥ Når vi kommer hjem igjen føler jeg liksom at vi “fortjener” å ha fri, om dere skjønner? Disse ukene har det ikke føltes riktig i det hele tatt, og jeg har lengtet så etter jobb… Denne perioden har jeg noen mål, som jeg håper at jeg klarer å gjennomføre! Jeg skal virkelig gjøre en innsats. Helt siden jeg begynte på sjøen har jeg alltid hatt slike mål. Det er på en måte enklere å gjennomføre når jeg ikke er hjemme. Det er så lett å si “jeg starter på mandag”, mens jeg starter når jeg kommer om bord.

IKKE SPISE NOE KJØTT. Dette kommer jeg til å klare! Jeg klarte en uke helt fint, og lengtet ikke etter kjøtt en eneste dag. Jeg håper bare jeg klarer å få i meg det jeg trenger selvom. Det er ganske begrenset utvalg om bord nå på grunn av hele situasjonen. Men jeg er sikker på at det finnes salat, havregryn, cottage cheese, frukt og grønnsaker, så det skal gå fint! Jeg spiste kylling i dag, men nå er det to uker til neste kjøtt måltid. 

DRIKKE MASSE VANN. Jeg drikker normalt 2-3 liter om dagen, men nå har jeg vært så lat.. Vi har hatt masse cola zero her hjemme, og da er det så enkelt å slukke tørsten med det… Om bord derimot drikker jeg enda mer, og det er ingen problem. Jeg kjenner jeg gleder meg til å fylle kroppen med vann igjen.

TRENE i hvert fall tre ganger i uken. Det vil si at det blir 6 økter i løpet av perioden. Jeg aner ikke om treningsrommet er åpent, men jeg håper det! Hvis ikke så må jeg ta noen øvelser på lugaren. Det er fult mulig!

IKKE SPISE GODTERI, i hvert fall ikke hver dag. Om bord er det så lett å kjøpe med seg åtte pakker med forskjellige godterier… Har jeg det, så spiser jeg det. Denne perioden skal jeg virkelig ikke kjøpe noe. (Denne blir vanskelig, og jeg vet ikke om jeg klarer det…) I tillegg så er det gode desserter HVER dag etter middag…Plutselig er det kaker, boller, is der som man kan forsyne seg av…Åh hvordan skal jeg klare å motstå! 🙁 

VÆRE TAKKNEMLIG uansett hvor mye det blir å gjøre. Det er enkelt å klage litt og være litt negativ dersom det er mye å gjøre, men fra nå av skal jeg aldri ta jobben min for gitt. Jeg er så takknemlig og glad for at jeg har en så fin og bra jobb!! Det er noe vi alle kan tenke over i blant tror jeg.. Det er mange som ikke klarer å få seg en jobb, det er mange som ikke engang har et sted å bo.. Jeg får frysninger av å si det, så jeg vil for alltid være takknemlig for at vi bor i fantastiske Norge.Herregud som jeg gleder meg til rutiner! Jeg vet enda ikke om jeg skal jobbe dag eller natt, men det spiller egentlig ingen rolle. Jeg er klar som et egg uansett, og jeg er full av energi! Vi begge kjøpte jo nye sko til å jobbe i tidligere i dag, så jeg gleder meg til og med til å ta de i bruk! Det er litt rart og vanskelig å forklare, men det å reise på jobb føles nesten som en ferie. Ikke misforstå, det er MYE jobb! Men jeg pakker liksom med meg litt koseklær, fine smykker, deilige ansiktsmasker, en god bok og slikt. Vi har jo så klart litt fritid hvor man kan kose seg på lugaren, sole seg på dekk, trene eller være sosial på pauserommet. Åhh, dette blir bra!

Nå skal jeg ta et bad, pleie huden og slappe av sammen med mannen min. Vi blogges♥

Fungerer det?

Hei dere!

Jeg håper at det står bra til. Vi har nettopp vært en tur på Herkules for å kjøpe nye jobb sko og litt diverse. I morgen er det jo tid for jobb igjen! Jeg gleder meg veldig, og er veldig spent på å se hvordan ting er om bord nå. Vi har gått hjemme i fjorten uker nå, fjorten uker… Det som er vanlig er jo fjorten dager! Så dette har vært litt av en friperiode, hehe! Det har vært så mye usikkerhet, mange følelser og frustrasjon. Så nå er jeg bare glad for å komme i gang igjen. Jeg er dog veldig fornøyd med alt vi har fått gjort mens vi har vært hjemme. Vi har fått malt en god del rundt omkring, ryddet opp i kjeller og bod og fått mer orden generelt. Så jeg er fornøyd!

I posten i dag mottok jeg disse plastrene. Eller tape er det vel egentlig. Jeg, som mange andre (forhåpentligvis) blir veldig fort påvirket når jeg ser reklame for ting. Disse dukket opp i feeden min her om dagen, så da klikket jeg en pakke hjem. Som dere vet så har jeg slitet mer med hodepine i det siste, jeg er mye kvalm, litt svimmel… Ja, generelt litt av hvert. Så disse skal hjelpe mot nettopp det! Disse kan hjelpe mot hodepine, uro, søvnvansker, kvalme, smerter i muskler og ledd og stivhet i nakke og rygg for å nevne noe. Jeg tenkte at det var verdt et forsøk!Du kan feste de på to forskjellige stedet på hånden som gir forskjellig virkning. Jeg har festet det slik at det skal hjelpe mot hodepine. Det kan være på i 12 timer av gangen, så det blir spennende å se om jeg merker noen forskjell eller bedring! Jeg hadde faktisk litt vondt i hodet i morges, men det gikk over etter at jeg festet denne tapen. Om det er tilfeldigheten eller tapen er jeg usikker på, så jeg er spent på å se om dette faktisk fungerer!I dag skal jeg lage kylling i karri, og det gleder jeg meg så til! Jeg tror det er min favoritt rett♥ Så skjer det ikke så mye annet enn å slappe av og kose oss den siste kvelden hjemme. Dersom noen av dere har testet ut disse tapene vil jeg gjerne høre om det! Jeg ønsker dere en fin dag videre. Vi blogges♥

Uken som gikk

Hei dere fine!

Jeg håper at alt står bra til med dere♥ Dette har vært en såååå dårlig blogg uke, at jeg blir skikkelig skuffet over meg selv! Dessverre så tror jeg ikke uken som kommer blir noe bedre i og med at jeg skal på jobb, men jeg skal gjøre mitt beste! Det skal sies at jeg har hatt en fin uke, og kost meg mye “in the moment”. Noen ganger er det deilig å bare være en hel dag ute på sjøen, komme hjem og ta en dusj for å så legge seg. Jeg skulle så klart ønske at jeg klarte å kombinere alt mye bedre, så det er noe jeg kan bli flinkere på! Her kommer en oppsummering på uken som gikk:Ukens høydepunkt: SÅ klart at jeg fikk beskjed om å komme tilbake på jobb, men jeg har hatt en fin uke generelt! Vi har kost oss med å kjøre gokart med fine venner, kjørt sparkesykkel, kjørt båt og badet masse i sjøen! 

Ukens nedtur: Jeg ble så sykt solbrent her om dagen!! Først i dag har det sluttet å svi.. Jeg har ikke vært så brent på kanskje fem år liksom, helt sykt…Ukens favoritt låt: Denne uken har jeg nesten ikke rukket å høre på noe musikk, men “All night long” – Benjamin Ingrosso har blitt en favoritt!

Ukens tanke: Jeg, eller vi generelt, har tenkt mye over hvor heldige vi er som får komme i arbeid igjen. Men også hvor heldige vi er som bor i Norge. Vi har vært hjemme i tre måneder og likevel fått penger slik at vi skal klare oss fint liksom, det er jo så bra!

Mål for uken som kommer: Denne uken skal jeg konsentrere meg om kosthold. Kosthold, kosthold, kosthold. Jeg syntes det er litt enklere å være streng når det kommer til mat når jeg er på jobb, men jeg er fæl på å kjøpe godteri i taxfree´n… Så jeg skal ikke kjøpe noe snop, og heller konsentrere meg om sunnere alternativer. Dette blir en utfordring!Ukens favoritt matrett: Ikke pastaen over, haha! Men jeg har ingen bilder av noe annet vi har spist… Vi har bare spist masse rart, som sushi, kylling, suppe, salater… Jeg tror favoritt retten blir det jeg skal lage i dag! I dag blir det biff, poteter, saus og asparges. Jeg har ikke spist biff på mange uker, så i dag unner jeg meg det, så kjører jeg kjøtt fritt så langt det godt seg gjøre. Det høres horribelt ut å “unne” seg biff, så jeg angrer på at jeg skrev det… Nå fristet det egentlig ikke så mye med biff allikavel. Ukens favorittbilde: Det må bli det over! Det må da være lov å være fornøyd med et bilde av seg selv! Legg merke til hvor lite øret jeg har.. Frode gjør meg oppmerksom på det iblant, haha!Akkurat nå: Vi har bare kost oss inne i dag. Vi var ute på sjøen i går for å fiske da det plutselig blåste opp, så det ble en røff tur hjem! Jeg fikk så migrene av den turen siden jeg måtte virkelig anstrenge meg, og var veldig stresset. Det ble ingen fisk, så det var skikkelig kjipt.. Jeg hadde forventet å få såpass at vi skulle dele ut til hele familien, haha! I dag har jeg ryddet, vasket badene og F har satt på noen klesvasker. Det er så digg med noen slike dager, så vi koser oss. Nå skal jeg begynne på middag!

Vi blogges♥

Stort bildedryss fra en fin dag

Hei fra en rød tomat!

Vi har nettopp kommet hjem fra tidenes fineste dag! Jeg er så takknemlig og glad for denne dagen. Jeg fikk legetime i Sandefjord til morgningen i dag, så da bestemte vi oss like gjerne for å dra dit for å kose oss på vannet en hel dag. Sandefjord er så utrolig fint om sommeren, og det er noe for seg selv det å bade i sjøen. Ferskvann kan ikke måle seg liksom! I dag var det helt praktfullt. Ingen maneter, lite mennesker, helt bleike på vannet og en fantastisk temperatur på land og i vann. Vi er så heldige som får låne båten til mormor og bestefar en gang i blant, og da koser vi oss litt ekstra. Dessverre så koste vi oss så mye at solfaktoren ble glemt.. Jeg pleier å være veldig flink til å smøre meg, men det falt helt i glemmeboken i dag. Så jeg er mildt sagt brent 🙂 I tillegg er jeg skikkelig støl i skuldrene etter gokart i går, så nå er kroppen ordentlig kjørt.. 🙁 Her kommer et stort bildedryss fra i dag♥Denne svanen virket veldig truende, så F måtte skremme den vekk etter hvert.. Den freste og lettet på vingene. Så mens jeg knipset bilder gjorde F seg stor for å skremme den, haha! Jeg fikk i hvert fall et fint bilde.

Sminkefrie dager♥Vi kjørte litt rundt før vi la til ved en holme hvor vi solte oss, spiste og badet. Jeg tror vi hoppet uti kanskje ti ganger i dag, det er så digg!Vi tok med litt sushi og salat siden vi begge foretrekker det enn å begynne å grille og slikt når vi er på en holme. Så har vi alltid med noen bær, potetgull og kjeks! De to sistnevnte er det bare jeg som spiser, haha 🙁Vi kjørte for å møte de samme som vi kjørte gokart med i går før vi kjørte hjemover, så det var hyggelig å møtes ute på sjøen! Heldigvis så kjøpte vi en vifte på vei hjem i dag, siden det er meldt tropenatt. Vi sliter litt om morgningen siden det sikkert er 30 grader på soverommet klokken 05:00.. Så jeg håper det blir bedre nå! Nå skal jeg smøre meg inn med mer after sun, så blir det tidlig kvelden i dag. I morgen håper jeg nesten at det blir litt overskyet slik at vi kan holde på her hjemme. Jeg håper at dere har det fint! Vi blogges♥

Dette har jeg ventet lenge på!

Hei dere fine!

Jeg håper at dere alle har det fint♥ Det har i hvert fall jeg! Herregud.. Denne dagen har jeg ventet så lenge på, hele 13(!!!!) uker! Jeg ble ringt opp i stad og ble ønsket velkommen om bord igjen!! Jeg er så lykkelig! Jeg skal om bord på den båten jeg alltid har jobbet på, på mitt faste skift. Så dette er bare drømmen, og jeg gleder meg så himla mye! Jeg gleder meg så til å møte alle kollegaer igjen, ønske gjestene velkommen, og bare det å seile igjen! Endelig sjøutsikt♥ Endelig rutiner♥ Endelig kollegaer♥Endelig gjester♥ENDELIG!!F fikk samme telefon, så vi måtte ut å feire litt. Vi tok en lunsj på Strøm mat og bar her i Skien, et fantastisk sted! Vi ble så glade begge to♥ Så det var en fin beskjed å få en torsdags morgen. Jeg har ikke så mye tid til å skrive nå siden jeg må ordne meg litt. Vi skal til Andebu i dag for å kjøre Gokart med noen venner. Det har jeg bare gjort en gang da vi var i Danmark, så det blir gøy å gjøre det igjen! Jeg tar med kameraet, så jeg håper at jeg får tid til å komme innom her igjen i kveld. Men ååååhhh, JEG SKAL PÅ JOBB!!!!♥♥♥ Jeg er så lykkelig. Jeg ønsker dere en fin dag videre, så blogges vi♥

Stavern, freshe negler og bloggpause

God kveld dere fine!

Det har tydeligvis vært en liten bloggpause på gang her? Det var egentlig ikke meningen, men slik ble det bare! Som jeg har nevnt før, så blogger jeg fordi jeg syntes at det er gøy, og ikke noe jeg føler at jeg må gjøre. Så derfor har jeg ikke prioritert bloggen disse dagene. Gårsdagen brukte jeg i Sandefjord sammen med søsteren min og mamma. Jeg lagde en pastarett med valnøtt saus. Jeg kan dessverre ikke anbefale den da den var litt kjedelig, hehe! Eller har jeg solt meg, beiset balkongen og badet i sjøen et par ganger. I dag hadde jeg kun en avtale, og det var å ordne neglene klokken 13:00. De ble SÅ fine!! Dere kan se de lengre ned♥Etter negl timen dro F og jeg til Stavern for å spise is, bade og se på Superspeed. Haha! Det var litt tilfeldig at vi var der på det tidspunktet, men det var skikkelig fint å se båten seile ut av fjorden. I tillegg så er det veldig fint å vite at det er mange passasjerer med som skal på ferie i Danmark.Temperaturen i havet er så nydelig om dagen! I går badet jeg i Sandefjord hos mamma, og herregud så deilig!! Jeg elsker virkelig å bade i sjøen, og det er nå om sommeren jeg virkelig skulle ønske at vi bodde nærmere sjøen. Skien liksom… Bad i ferskvann, eller kjør en time til sjøen (: Litt av en kontrast når man er vandt til å gå 50 meter til sjøen uansett om man er hos mamma, pappa, mormor eller onkel. Hehe, litt privilegert kan man si.Men dere, se da!! Herregud, SÅ fine! Dette har jeg sagt før, men dette må være de fineste neglene jeg har hatt noen sinne! Jeg er så fornøyd, og jeg elsker de. Dette kommer til å bli min “signatur look”, haha! De glitrer og skinner så in real life, og de er perfekte på alle mulige måter. Jeg fikser de hos “Anna´s Beauty Place” i Skien, for de er jo de beste! Jeg ordnet neglene mine der for første gang i 2018, og det sier seg jo selv at jeg er fornøyd da. De er så flinke! Åhh, så deilig med freshe og fine negler. 

Nå skal F og jeg bare slappe av, og snart sove. Vi er så spente på om vi kommer oss om bord snart. Jeg krysser fingrene for den 23! Før den tid har vi ikke så mange planer. Jeg skal klargjøre balkongen som jeg har nevnt, så skal jeg i bursdag til en god venninne på lørdagen. Jeg håper at dere alle har det fint, og at dere har en fin kveld videre. Vi blogges i morgen. Garantert♥

Uken som gikk

Hei dere! Enda en uke er over, så her kommer en oppsummering♥

Akkurat nå:Vi har nettopp kommet hjem fra en lang dag på stranda. Vi bestemte oss etter hvert for å dra til Sandefjord siden mormoren min har en privat strand der. Det er så utrolig deilig å kunne ligge for seg selv, isteden for å være blant masse folk, hehe! Vi badet masse og ble solbrente.. F og jeg har nettopp smurt hverandre inn med after sun på ryggene, uff… Skikkelig brent 🙁 Jeg har jo hatt en helt kjøttfri uke, og det har gått så fint!! Jeg kjenner ingen behov for å spise masse kjøtt denne uken heller, så jeg tror jeg kommer til å fortsette å tenke over hva jeg spiser. Denne uken kommer jeg til å legge opp middager med kylling, fisk og vegetar. Det er ikke slik at jeg lengter etter kjøtt, og det frister heller ikke det grann. Jeg tenkte først at det ville bli litt kjipt å droppe salamien til frokost, men da jeg fant ut av at salami er laget av grisen sitt ansikt mistet jeg lystet.  

Ukens høydepunkt : Denne uken var høydepunktet min lille alene dag på hotell i Fredrikstad. Jeg koste meg så masse! Jeg burde egentlig innføre en slik dag hver måned, haha! 

Ukens favoritt låt: “Something like me” – Chris Klafford.

Ukens nedtur: Så klart… Vi er enda permitterte, og det begynner å bli ganske frustrerende og kjedelig. Ellers så kjøpte jeg en kjole fra Chiquelle som så skikkelig fin ut på Sophie Elise, men ser sykt stygg ut på meg.. Så kjipt, haha! Det ble med andre ord retur. Og migrene anfallet mitt, huff så vondt jeg hadde det!

Ukens favoritt matrett: Hadde ikke falafelen kommet opp igjen hadde jeg sagt den, men paien var også veldig god! Jeg spiste så klart den halve delen uten kjøtt. Ellers hadde vi en god vegetar pizza og pasta.

Mål for uken som kommer: TRENE!!! Gud, i morgen åpner treningssenterne!!! Jeg vet ikke om jeg skal trene i morgen siden det sikkert er mange mennesker der, men vi får se. Jeg lengter så etter å trene! Så vil jeg komme i bedre balanse når det kommer til kosthold, og fortsette å spise lite kjøtt!Ukens favoritt bilde: Dette♥

Nå skal jeg fortsette å se på Ex on the beach Sverige. Ser dere på det? Det er jo så bra, og mye bedre enn Norge!! Jeg håper at dere har hatt en fin søndag, og at dere er klare for en ny uke. Vi blogges♥

 

Borte bra, men hjemme best

Hei dere fine!♥

Vi er hjemme i fine Skien igjen. Da vi våknet på hotellet i Fredrikstad skinte solen og det så ut til å bli en praktfull dag, men her er det dessverre overskyet.. Men det går fint. Det er alltids deilig å komme hjem igjen uansett. F var ikke ferdig før ganske sent i går, så vi fikk ikke spist på restaurant eller noe sånt. Det vi fikk gjort var å spasere rundt i gatene når det begynte å bli litt mørkt, så det var koselig! Vi fikk sett litt av byen, og vi begge er enige i om at vi fint kunne dratt tilbake dit. Så deilig å være i andre byer, enn Oslo. Oslo blir alt for mye for meg, det kjenner jeg med en gang jeg er der.Åhh, sånn som jeg gleder meg til å reise ut på sjøen igjen med mannen! Vi får stadig oppdateringer og beskjeder fra jobben, men det er jo litt av en kabal som skal løses når to skip fremdeles ligger til kai..Så vi vet ikke helt når vi skal på jobb enda dessverre. Jeg håper mange av dere reiser til Danmark i sommer, eller Kiel! Kiel båtene er jo utrolig fine, og det er en veldig fin opplevelse. Så dersom dere aldri har vært på 2-dagers cruise anbefaler jeg virkelig det! Det er spa, golf, badeland, restauranter, show og fine butikker! ♥ Siden det er overskyet vet jeg ikke helt hva jeg skal finne på. Jeg vil beise balkongen, men tenk om det begynner å regne.. Skal jeg ta sjansen? Jeg har ikke lyst til å sette meg ned enda liksom, så har jeg ikke energi til å gjøre så mye heller kjenner jeg.. Vanskelig altså! Jeg tror det blir beising, så litt solarium før jeg gir meg for i dag. Jeg kjenner meg nesten litt sliten. Kan man bli sliten av en spa dag på hotell? I guess so Det er i hvert fall godt å være hjemme igjen. Jeg elsker alltid å komme hjem, mens F gjerne kunne vært borte noen uker til, haha! Han er mer spontan av seg og koser seg masse når vi er på nye steder. Så kanskje vi kan utforske Norge litt mer i sommer, vi får se! Jeg ønsker dere en fin dag, en fin lørdag! Vi blogges♥

Lever mitt beste hotelliv

God kveld dere fine♥

Vet dere hva? Fredrikstad er en av mine nye favoritt byer! Det skal sies at jeg ikke har reist så mye rundt i landet, men Fredrikstad har jeg fått sansen for. Jeg kjente meg litt rastløs i stad, så jeg plugget inn airpodsene og tok beina fat. Det å bare spasere rundt på nye steder med en pod på ørene er så behagelig, at jeg kunne gjort det hver dag. Jeg utforsket rett og slett litt, og fikk skikkelig mersmak. Jeg gikk bort på set der F holder på, og guuuud så kult det blir! Jeg vet ikke om jeg kan si hva det er han gjør, siden det ikke har kommet ut enda, så jeg oppdaterer dere heller på det når alt er klar. Men HERREGUD så kult det blir! Jeg er så stolt.  

Så jeg har spradet rundt i Fredrikstads gater og fikk lyst til å spise på alle restaurantene som lå langs vannet. Nydelig. Det var seriøst fult over alt, og masse mennesker som var ute å spiste. Så jeg har et håp om at F blir ferdig slik at vi kan ta en matbit når jeg skal gå for å møte han senere. Ellers så er livet helt topp akkurat nå! Sjekk jeg koser meg på hotellet.. Jeg skal ta av sminken og ta ansiktsmasker nå tenkte jeg. For om F og jeg kan spise ute, så bryr jeg meg egentlig ikke om jeg har sminke eller ei. Jeg har jo fin brunfarge og vipper, og det er utrolig hvor mye det gjør seg. Jeg tok med meg en liten mix av masker som jeg skal nyte. Disse elsker jeg!

Denne fra Dr.Jart er min favoritt all time. Den sitter så godt på og den etterlater huden oppstrammet og fresh. Fås kjøpt i taxfree på Color Line skipene (løp å kjøp<3<3<3) 

Vi fikk til og med et rom med badekar!! Vi er jo så heldige som har badekar hjemme, men det er jo ekstra koselig å bade på et hotel, så jeg tror jeg skal benytte meg av den sjansen. Jeg er egentlig en person som aldri kjøper mat til bare meg. Jeg spanderte alltid på vennene mine da jeg var yngre siden jeg ikke ville spise på Mcd alene. Meeeen, jeg har blitt voksen og skjønt at jeg må ha mat. Så siden jeg ikke har hatt en mann ved min siden i dag som kan bestille mat for meg, tok jeg saken i egne hender. Det skal sies at Peppes ligger ti meter unna hotellet, så jeg måtte ikke gjøre en stor innsats for å si det sånn. Det ble en Margarita pizza, siden jeg enda er kjøttfri! Men det smakte godt 🙂

Jeg har hatt litt migrene nesten hver dag siden mitt heftige anfall, men den roer seg nå etter en paracet kjenner jeg. En god venninne anbefalte botox mot migrene, så det er noe jeg skal teste ut! Nå skal jeg nyte kvelden min i mitt eget selskap, så jeg ønsker dere en kjempe fin kveld. Vi blogges♥

Hei fra …

Hei dere! 

Jeg håper at dere alle koser dere i dette sinnsykt fine været. Jeg skulle mer enn gjerne ligget ved sjøen, badet og solet meg akkurat nå. Men hotell livet er ikke så verst det heller. Vi er nemlig i Fredrikstad! Her har jeg aldri vært før, så det er alltids gøy å utforske nye steder. F har et oppdrag her, som han er på nå og utover kvelden. Så jeg har funnet meg til rette på hotellrommet og skal bare slappe av her. Jeg har vært en tur ute for å titte litt, men jeg fant fort veien tilbake til hotellet. Blandingen av nye steder og mange mennesker stresser meg, så jeg kjente at jeg heller vil ut å gå når det ikke er så mange mennesker ute.Jeg har heldigvis med meg macen, godteri og ansiktsmasker. Så jeg tror at jeg kommer til å kose meg masse! Jeg trives svært godt i eget selskap, så en dag på hotell gjør meg ingenting. Vi blir her i natt, så drar vi hjem igjen i morgen.Jeg er skikkelig sulten atm, så jeg tror jeg skal finne meg noe mat før jeg tar av sminken og logger av. Jeg får en smule dårlig samvittighet av å ligge inne i dette været, men heller det enn å gå rundt å svette uten mål og mening. Så, da har jeg vært i Fredrikstad også! Er det noe spesielt jeg burde få med meg herfra, eller oppleve, så skrik ut! Det er alltid spennende å se nye ting. Jeg ønsker dere en fin dag videre. Vi blogges♥