Min første bobiltur

Hei dere fine♥

Jeg håper at dere alle har det fint, og at dere har hatt en fin helg! Jeg har kost meg masse og føler meg mye bedre nå. Det er det som er så veldig vanskelig og irriterende med endometriose, at jeg noen ganger kan ha kjempe vondt og må på sykehuset, mens andre dager er jeg helt fin. Jeg har nettopp spist frokost, så skal jeg dra for å trene før jeg møter Amalie litt senere. Det er strålende sol i dag, så vi tenkte å utnytte det med soling og bading. 

I og med at jeg ikke har vært så flink til å oppdatere bloggen har jeg ikke fått delt med dere at jeg var på bobiltur forrige helg. Det var så koselig! Vi var fire venninner som dro ned til Kragerø og Louisenberg camping. Det var så fint der! De har egentlig Norges største utendørs saltvanns basseng, men det var så klart stengt.. Vi var sykt heldige med været, så vi solte oss masse og badet selvom det var litt kaldt i vannet. 

Se så fint! I og med at vi dro nå i August så var det ikke så mange mennesker der. Det syntes jeg er det beste egentlig, siden jeg ikke trives i store folkemengder. 

Vi spilte minigolf på en bane som virkelig har sett sine bedre dager, haha! Den trengte en liten oppgradering kan man si, men det var gøy og stemningen var på topp – haha!

Camping livet er egentlig ikke noe for meg, men en helg i en bobil er helt innafor. Jeg koste meg masse, strikket ferdig bolen på mitt nåværende prosjekt, spiste god mat og spilte masse Alias. En slik helg kommer virkelig godt med i ny og ne.

Jeg skal få inn en god treningsøkt både i dag og i morgen, så har jeg operasjon på onsdagen. Jeg vet ikke helt hvor lenge jeg må holde meg i ro og slike ting, men jeg regner ikke med å få trent på to uker i hvert fall.. Ønsker dere en fiiiin mandag. Vi blogges♥

Jeg skal endelig opereres

Hei dere fine♥

Jeg håper at alt er bra med dere. For å være 100% ærlig, så går det ikke spesielt bra med meg om dagen. Jeg hater å si det, og som regel pleier jeg bare å si at jeg har det bra. Nå gidder jeg rett og slett ikke å legge noe skjul på det lenger, så jeg sier det rett ut. Jeg har det kjipt om dagen. De av dere som har fulgt meg hele veien vet at jeg drives av å jobbe, stå på og styre og ordne. Det får jeg ikke gjort nå på grunn av en forbanna sykdom. Den 7 August ble jeg lagt inn på sykehuset i Danmark og lå der i to døgn med sterke smerter, den 15 August lå jeg hele dagen og vrei meg i smerter som plutselig dukket opp, så ble jeg innlagt på sykehuset i tbg nå igjen på onsdagen. Jeg er så lei.På onsdagen tok jeg dose 2 av vaksinen, jeg trente og spiste god middag. Jeg kjedet meg litt, så jeg la meg tidlig på sengen for å se på serie. Så var planen å få besøk, men plutselig, helt ut av det blå, fikk jeg blodtrykksfall, svetten rant og smertene var uutholdelige. Det er så vondt at jeg kaster opp, og selvom jeg ikke har mer å kaste opp klarer jeg ikke å slutte å brekke meg. Det er sikkert ekkel info, men bare forestill dere hvor jævlig det er å ha så sterke smerter i magen og korsryggen, i tillegg til å brekke seg. Det føles ut som at hele magen vrenger seg og jeg aner ikke hvor jeg skal gjøre av meg når jeg får så vondt. 

Jeg ringte mamma for å fortelle at det skjedde igjen, men jeg tenkte å prøve å komme meg gjennom det alene. Etter bare noen få minutter etter at jeg la på med mamma, måtte jeg ringe hun opp igjen og be hun om å komme. Hun ringte også ambulansen som kom for å gi meg smertelindring og for å kjøre meg til sykehuset. Denne gangen funket morfinen bedre enn forrige gang, så smertene varte ikke like lenge heldigvis. På sykehuset ble det mye venting, men jeg ble undersøkt midt på natten. De fant væske i bukhulen som tyder på en enda en cyste hadde sprukket, og de så flere cyster samt endometriose vev. Jeg fikk beskjed om å faste, siden den muligens ble operasjon dagen etter.Det ble ikke haste operasjon, men jeg skal tilbake på onsdagen for å operere. Herregud så spent jeg er!! Endelig skjer det i hvert fall noe. Jeg er så spent på om det vil endre livet mitt eller om det ikke har noe for seg. Det er en komplisert sykdom som kan bli bedre med operasjon, mens for noen funker det ikke. Jeg ber til høyere makter for at dette skal være løsningen for meg. Jeg trenger å komme meg tilbake til jobb og hverdagen. Dette tar så på både psykisk og fysisk og jeg føler seriøst at jeg mister det snart. Det er så frustrerende at jeg noen dager er helt fin mens andre dager er jeg i smertehelvete. Jeg kan ikke jobbe for øyeblikket, jeg kan ikke planlegge ting og akkurat nå ser jeg svært lite mening med livet. Det er dramatisk å si, men når man har så mye vondt og ingenting å fylle dagene med, da mister jeg motet. 

Jeg vil bare være frisk, jobbe og trene. Jeg vil ikke avlyse ting på grunn av at jeg har vondt. Jeg er inne i en periode i livet mitt hvor jeg prøver å sette meg selv først og fokusere mer på meg selv, men det går veldig dårlig når denne sykdommen ikke lar meg gjøre det jeg ønsker. Den drar meg ned, holder meg hjemme, hindrer meg i å jobbe, hindrer meg i å være sosial, i og trene og leve. Jeg vet at denne bloggen har fått mye fokus på endometriose i det siste, men det syntes jeg er viktig. Vi blogges♥

Test etter test

Hei dere fine♥

I dag føler jeg meg mye bedre. Jeg har tatt sikkert fjorten telefoner hit og dit for å få orden på ting, og det kjennes godt! Egentlig liker jeg svært dårlig å prate med ukjente på telefonen, men i dag gikk det veldig fint. Jeg har vært i kontakt med sykehuset i tbg, så jeg skal få time der veldig snart. Siden jeg lå på sykehuset i utlandet må jeg ta en test for bakterier etc først, så jeg måtte ringe legen min for å få time til det i morgen. I tillegg har jeg vært å tatt covid test, som forhåpentligvis er negativ. Jeg har mistet tellingen på hvor mange tester jeg har tatt i det siste.. Det er så sykt mange! I tillegg har jeg vært i kontakt med Nav og jobben, for det er veldig mye greier mtp sykepenger etc… Så denne formiddagen har rett og slett gått til telefonsamtaler, betale regninger og få litt orden på ting igjen. Det er utrolig hvor langt bakpå man kommer når man er nede for telling noen dager, hah(Bildene er fra to uker siden) Jeg har hatt litt smerter i dag også, men jeg føler meg mye bedre generelt. Jeg har så forbanna lyst til å reise om bord igjen, men jeg forstår at det ikke er det beste for meg akkurat nå. Jeg er en person som trives best med å holde på med noe hele tiden, jeg liker dårlig å bare ligge rett ut for å se på tv for eksempel… Denne sykdommen passer meg dårlig kan man si. Jeg skulle så gjerne ha vært på trening, løpt en tur og ordnet i leiligheten, men det godtar kroppen rett og slett ikke.Jeg har forresten blitt ferdig med sommerens strikkeprosjekt, så jeg har allerede startet på et nytt et! Genseren på bildene gikk veldig fort å strikke, og den er så sommerlig og fin! Jeg er skikkelig forelsket i den♥ Så fort jeg er ute av karantenen skal jeg dra for å besøke søsteren min og hundene igjen. Nutella vokser veldig fort, så jeg vil virkelig se hun så mye som mulig nå i valpe tiden! Ønsker dere en fin dag videre. Vi blogges♥

Jeg trodde jeg skulle dø

Hei dere fine♥

Jeg håper at dere har det fint! Jeg er endelig på bedringens vei. I forrige innlegg var jeg hjemme, men sjeleglad fordi jeg skulle få lov til å reise om bord for å jobbe igjen. Jeg dro om bord, jobbet og var i ekstase. Jeg jobbet ikke mange timene siden vakten min er tidlig ferdig, så da vasket jeg noen klær og satt meg på lugaren for å strikke litt. Helt akutt kjenner jeg at noe er i ferd med å skje. Jeg blir kjempe andpusten, svetten renner og jeg vet ikke om jeg må kaste opp eller på toalettet. Denne følelsen har jeg hatt før, og da som nå endte jeg opp på sykehuset. Cysten min, som skulle opereres vekk, sprakk mens jeg var om bord. Dette har jeg vært så utrolig redd for..

Så fort jeg skjønte at det var det så ringte jeg etter hjelp, sånn at jeg slapp å være alene. Jeg kan ikke beskrive smerten utenom at det er helt for jævlig vondt. Det er så forbanna vondt!! Det er så vondt at jeg kaster opp flere ganger og mister følelsen i fingrene siden jeg ikke klarer å kontrollere pusten. Heldigvis var vi ikke langt unna land, så kollegene mine fikk ringt ambulansen og de kom om bord. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri har hatt så vondt før eller vært så redd. Jeg trodde helt seriøst at jeg kom til å dø. Så himla vondt var det. 

Jeg ble kjørt til sykehuset i Hjørring i Danmark hvor de undersøkte meg og ga meg smertelindring. De kunne fort bekrefte at cysten hadde sprukket og at buken var fylt med blod. Jeg fikk flere doser med morfin rett i lårene, men det lindret ikke smertene litt engang. Jeg var innlagt i to døgn før jeg endelig fikk kommet meg hjem på mandagen. Jeg er nå sykemeldt og skal prøve så godt jeg kan å få operasjon slik at jeg kan bli kvitt dette marerittet. Jeg hater denne sykdommen (Endometriose) og jeg håper at jeg kan få mindre smerter etter en operasjon. Jeg kjenner at dette tærer ekstremt mye på meg både psykisk og fysisk. Jeg syntes det var ordentlig flaut å bli sendt i land IGJEN og jeg føler på det ovenfor mine gode kolleger. Jeg vet at jeg aldri hadde klart å jobbe videre med disse smertene, men aller helst ville jeg vært om bord. Dette hindrer meg i å jobbe, trene og å leve. Noe må virkelig gjøres og jeg skal kjempe for å få orden på dette, for det går faktisk ikke an å ha det sånn som det er nå. Jeg har bodd hos mamma noen dager nå for å få litt pleie, men jeg er heldigvis på bedringens vei og kommer til å dra hjem igjen i kveld. Jeg håper at dere har det bra og ønsker dere en fin dag videre. Vi blogges♥

Min uflaks

Hei dere fine♥

Jeg håper at dere har det fint. Jeg er dessverre hjemme, igjen 🙁 Jeg ble sendt hjem her om dagen pga symptomer på covid 19. Det er ekstremt streng om bord nå, så jeg forstår det veldig godt. Jeg har dog tatt tre tester de siste dagene som har vært negative, så jeg håper at jeg får komme om bord igjen i dag eller i morgen! Det føles helt forferdelig å være hjemme igjen så fort, så jeg må bare komme meg ut igjen. Det er så klart ikke noe gøy å jobbe når man ikke er helt i form da, så jeg har trengt disse dagene hjemme. Men nå er jeg klar igjen♥ Det er så typisk meg og min uflaks.. Jeg fikk faktisk svar fra skipet nå as we speak, så jeg får komme om bord igjen i dag♥♥♥ Jeg er helt symptomfri og føler meg 100%. Så nå ble jeg super glad!! Nå får jeg spise frokost, så må jeg en tur til byen for å handle noe greier som jeg skal ha med meg om bord igjen. Så må jeg pakke på nytt og dra. Ahhh, så deilig!

Jeg ville bare stikke innom her og ønske dere en fin helg videre. Vi blogges♥

Hei August

Annonse/ Chiquelle

Hei dere fine!

I dag stresser jeg så mye at jeg ikke klarer annet enn å sitte stille på sofaen og stresse over alt jeg egentlig skal gjøre. I dag reiser jeg ut på jobb igjen, og jeg gleder meg! Men det er alltid stress med tanke på at jeg må pakke, tømme kjøleskapet, kaste søppel, vaske og rydde. Jeg hater å komme hjem til for eksempel klær på tørkestativet, så alt sånt må fikses i dag. Derfor prioriterer jeg like greit tiden min til å blogge, haha! Jeg må være på kaia tidligere enn vanlig siden hele mannskapet må ta hurtigtest før vi kan gå om bord etc. Så jeg har egentlig ikke så god tid, men dgb.Her om dagen fikk jeg tilsendt disse to toppene fra Chiquelle.

Jeg liker de skikkelig godt og syntes at de er så fine! Rabattkoden BLOOM20 gir 20%. De sender også tollfritt til Norge, så det er genialt!Det er faktisk helt sykt at det er August allerede, er dere ikke enige? Jeg syntes at det går så fort og jeg vil ikke at sommeren skal ta slutt…. Jeg har hatt tidenes sommer og kost meg så ekstremt mye. Det er jo fult mulig at det fremdeles er sommer når jeg kommer hjem fra jobb igjen da, men tilfelle det ikke skulle være det så fikk jeg tatt et siste bad i sjøen i går. Jeg ser virkelig frem til to uker av gårde på sjøen igjen. Jeg skal gjøre mitt beste når det kommer til kosthold og trening, så håper jeg bare at jeg unngår å få slike smerter som jeg hadde forrige gang jeg var om bord.. Jeg tar også med strikketøyet og noen bøker, slik at jeg kan koble litt ut. Jeg ønsker dere en fin dag videre, så blogges vi fra sjøen♥

new me

Hei dere fine!
Jeg håper at alt er bra med dere♥ Med meg går det fint. Jeg skal ut på sjøen igjen på tirsdag og kjenner at jeg ser ordentlig frem til det igjen. Jeg håper at jeg klarer å fullføre hele perioden denne gange, og at jeg ikke får for sterke smerter. Smertene kommer og går hele tiden og jeg spiser smertestillende hver eneste dag. Det er ekstremt slitsomt å ha så mye vondt og måtte være avhengig av medisiner…… Jeg er egentlig på vei til trening, men først ville jeg vise dere det nye håret mitt! Dere som har fulgt meg gjennom årene vet at jeg er svært ubesluttsom når det kommer til hårfarge, hehe…Jeg har ikke klart å legge fra meg tanken på å bli brunette igjen, så nå gjorde jeg det. Jeg angret i det jeg tok i farge, men så gikk det over. Jeg har ikke angret noe enda og trives veldig godt i denne fargen. Tidligere har jeg angret med en gang, så kanskje det var mer riktig å gjøre det nå. Jeg trengte virkelig en forandring kjente jeg og dette føles faktisk veldig bra.I går fikk jeg vasket leiligheten ordentlig grundig, så i dag skal jeg egentlig bare slappe av og kose meg etter treningsøkten. Jeg regner med at jeg begynner å pakke litt i dag også, siden jeg skal passe valpen til søsteren min i morgen♥ Vi blogges!