Ny video! – Tester ut ny sminke

God morgen dere!

Når jeg skriver dette så har vi nettopp våknet på hotellet. Jeg tenkte å skrive ferdig dette innlegget nå siden vi tross av alt skal være på farten i dag også. Akkurat nå nyter vi litt tid i hotellsengen før vi skal ned for å spise frokost. Så er det av gårde mot Norge igjen. Men først hååååper jeg at vi stopper på Sephora. Jeg var ikke klar over at det var her da jeg var her forrige gang, men det står at det er 10 minutter unna her vi er nå. Så planen er å dra kjapt dit for å handle litt, så kjører vi mot Norge. Senere i dag skal vi møte noen venner som vi skal dra på “Mersmak” med sammen. Det er en matfestival som er i Skien sentrum nå, så planen er å ta noen øl og litt mat. Det blir så hyggelig! Men først så tenkte jeg å dele denne videoen med dere. Jeg syntes det er sååå gøy å teste ut ny sminke, så endelig fikk jeg kjøpt noe jeg hadde ønsket meg for å teste det ut. Jeg har skikkelig lyst til å fortsette med Youtube, så jeg håper dere også syntes at det er gøy? Vi holder på å vloge om denne turen til Gøteborg blant annet, så skal vi så klart lage vlog når vi er i Tyrkia! Det tror jeg kan bli bra:-) 

Jeg håper at dere liker videoen! Abonner gjerne på kanalen min, da blir jeg skikkelig glad!!♥ Vi blogges senere <3 

Vi er i Gøteborg!

God kveld dere fine!
Fy fa**, nå er jeg sliten. Det har gått i ett i dag, men det har vært utrolig gøy. Jeg har egentlig ikke krefter nok til å skrive så særlig mye, men jeg hadde lyst til å oppdatere dere før jeg tar kvelden. Vi stod tidlig opp i dag for å kjøre til Sandefjord. Vi tok den nye Hybrid båten til Color line over til Strømstad, for å så kjøre til Gøteborg. Kjæresten og jeg elsker jo å kjøre karuseller, så vi bestemte oss for å dra til Liseberg. Vi har vært der to ganger tidligere, men ikke i fjord så da tenkte vi å gjøre det i år. Det er egentlig perfekt tid å dra på nå, for det er ikke så mange her. Vi har fått kjøre alt sammen, flere ganger. Jeg tenkte å skrive mer om Liseberg besøket i morgen, og vi vlogger! Så det kommer ut etter helgen tenker jeg. Akkurat nå er vi på hotellet og skal bare slappe av. Endelig, hehe… Jeg elsker å være på farten, men fy fader så deilig det er når man skal legge seg. Jeg håper at dere alle har hatt en fin fredag♥I morgen kommer det en ny sminkevideo som jeg redigerte og lastet opp i går kveld. Så følg med etter den♥ Ønsker dere alle en god natt! Vi blogges♥

Mine upoulære meninger

Hei dere fine!♥

Jeg håper at dere har hatt en fin dag så langt. Våknet noen av dere i natt? Herregud for et vær vi hadde her i Skien i hvert fall! Jeg våknet så klart av det, og da tok det tid før jeg sovnet igjen. Det lynet seriøst så mye at jeg vurderte å ta bind for øynene. Jeg syntes det er så himla skummelt med lyn og torden, men heldigvis sovnet jeg igjen etter kort tid. Men gud for et vær. Så i dag har jeg laget en sminkevideo som jeg skal redigere nå. Jeg har spilt inn firts impressions video som jeg håper at dere liker! Men over til noe annet: Upopulære meninger. Jeg syntes det er så interessant å høre andre sine upopulære meninger, så derfor tenkte jeg å dele mine.

Bilder av barn som spiser – Dette føler jeg litt på å skrive, men jeg kjører på. Bilder av barn med mat rundt munnen er seriøst noe av det ekleste jeg vet om. Jeg takler det ikke, og jeg orker ikke å se på det. Jeg har sluttet å følge folk på instagram på grunn av dette. Jeg har ikke instagram for å se på bilder av barn, så jeg følger utrolig få som har det.

Abort – Jeg mener at abort skal være lovlig. Det skal være lov å velge selv dersom man ønsker barn eller ikke. Jeg syntes dog det er utrolig egoistisk å bli gravid for å ta abort dersom man ikke går på prevensjon. Men dersom man virkelig går inn for å ikke bli gravid, men blir det likevel så burde man kunne velge abort. Tanken på at abort kan bli ulovlig skremmer meg skikkelig. Tenk om man blir voldtatt da, eller driter seg ut på fest? Jeg har heldigvis aldri måtte tatt abort, og alltid gått på prevensjon. Men dersom jeg hadde blitt gravid den dag i dag, så hadde jeg tatt abort.

Plastisk kirurgi – Dette kommer vel ikke som et sjokk, men jeg er for plastisk kirurgi. Alt med måte så klart. Dersom man sliter med selvbilde slik jeg gjorde, så syntes jeg det er helt greit. Men dersom man tar helt av, så er det en annen sak.

Ola bukser med sleng – er noe av det styggeste jeg vet om. Jeg har aldri eid det og kommer aldri til å gjøre det. Vide bukser i stoff er fint, men dongeribukser med sleng syntes jeg er grusomt. 

Topplista på Spotify – Er det bare meg, eller er topplista på Spotify sykt dålig? Jeg syntes i hvert fall det. Jeg syntes det er skikkelig, skikkelig dritt musikk og skjønner ikke at det er så mange som hører på det.

Justin Bieber – Dette turte jeg aldri å si før, men jeg har aaaaaldri likt Justin Bieber. Aldri. Jeg syntes aldri musikken var bra, og han lignet på et barn. Markus og Martinus er jeg heller ingen fan av. Det var noen av mine upopulære meninger! Nå skal jeg pakke litt, for i morgen reiser vi en tur til Gøteborg. Jeg ønsker dere en fin kveld videre! Vi blogges♥

Har dere noen upopulære meninger? Jeg vil gjerne høre de!

Allergisk mot fillers

Hei fininger!♥

Har dere hørt noe så teit? Allergisk mot fillers. Men det har seg nå sånn at det er en stor sjanse for at jeg er det. Jeg startet med fillers da jeg var 16 år gammel, noe som ikke er lovlig. Angrer jeg på at jeg gjorde det i kjelleren til en dame i Larvik? Ja. Oppgjennom årene har jeg tatt fillers 1-2 ganger i året, men sist gang var september 2017. Så det er altså to år siden siste behandling, og det kommer til å ta lang tid før jeg eventuelt gjør det igjen. Det siste året har jeg nemlig hovnet kraftig opp i leppene to ganger. Den ene gangen hovnet overleppen min opp på grunn av at jeg hadde en luftveisinfeksjon. På fredagen hovnet begge opp, og jeg så slik ut som på bilde. Jeg har ingen infeksjon i kroppen og er heller ikke syk. Jeg dro på apoteket og de anbefalte meg sterkt å ringe legevakten, noe jeg gjorde. Der ble jeg henvist til en lege i sentrum her i Skien, så fikk jeg medisiner som dempet hevelsen. Nå i ettertid har jeg pratet med flere angående dette, også på Akademikliniken i Oslo. Denne hevelsen kan skyldes at jeg har Juvederm i leppene fra mange år tilbake, som man kan reagere på i flere år etterpå. Å dessuten så har jeg et dårlig immunforsvar som ikke klarer å skille ut fillers. Jeg tok som sagt fillers i 2017, som har en varighet på maks 12 måneder. Nå er det to år etter, og den er fremdeles tilstedet. Dette syntes jo jeg er topp, siden jeg da slipper å fylle så ofte. Men høres det ikke rart ut? Jeg har blitt anbefalt å fjerne alt for å så begynne på nytt, men det skremmer meg litt. Jeg har liksom ikke så lyst til det, og jeg har hørt at det er smertefullt. Dessuten så har jeg hatt mye forskjellig i leppene, som kanskje ikke er det lureste. Jeg ble super fornøyd forrige gang da jeg tok Revofil hos VIP Beauty, så dersom jeg blir å gjøre det igjen så er det absolutt der.

Så slik så altså jeg ut på fredagen hvor jeg hadde flere avtaler. Jeg våknet slik 09:00 og hadde blant annet negl time allerede 10:00. I tillegg til at jeg måtte løpe rundt i sentrum for å finne legekontoret osv. Herregud.. De som så meg må jo ha trodd at jeg har vært dum i hodet og proppet så mye i leppene, men nei. Jeg var hoven 🙁 

Har dere noen gang hørt om å være allergisk mot fillers?

Innkjøp fra Blivakker

Hei dere fine!♥

Jeg håper at dere har det fint. Jeg har ikke fått blogget noe de siste dagene siden det har gått i et. På mandagen dro jeg tidlig til Oslo sammen med en venninne. Det var veldig hyggelig, og jeg koste meg masse! Vi møtte en annen venninne, så spiste vi lunsj på Aker Brygge. Jeg liker meg alltid så godt i Oslo, og får alltid lyst til å dra tilbake. Så om ikke for lenge, så er jeg tilbake håper jeg. Det var helt sinnsykt fint vær i tillegg, så det kunne egentlig ikke blitt bedre. I går gjorde jeg rent hele huset, også var jeg i Sandefjord igjen. Men i dag har jeg ingen planer, og bloggen skal bli prioritert. Det er skikkelig regnvær, så jeg kommer nok til å holde meg inne. Men her om dagen hentet jeg en stor pakke fra Blivakker, så jeg tenkte å vise dere hva jeg klikket hjem. Åhh, ny sminke♥♥♥ Dette er noen produkter som jeg ikke har prøvd før, men endelig bestilte hjem. Jeg har hørt mye bra om dem, og de er jo i en litt billigere kategori. Jeg syntes billig sminke som funker bra er best. Jeg liker egentlig ikke å bruke 500kr på en foundation, men det hender jo at jeg gjør det. Jeg tenkte å lage first impression video på disse produktene, er det interessant? Jeg kjøpte også et sminkespeil med lys. Så langt er jeg veldig fornøyd med det.

Hvor fin ser ikke denne ut? Herregud som jeg gleder meg til å teste den ut. Jeg har swatched den og den ser helt syk ut. Jippi! 

Jeg kjøper alltid billigere shampoo og balsam, helst på Rusta eller Normal. I går så jeg faktisk en dame som kjøpte shampoo og balsam fra Aussie på Meny.. Er dere klar over forskjellen på prisen? En Aussie shampoo på Meny koster i hvert fall 80kr, mens på Normal får du de for 49. På litt billigere butikker får man som regel mye mer produkt for en billigere penge, så det lønner seg å sjekke ut slike ting. Disse store flaskene fikk jeg for 135kr, det er ikke verst. Jeg er veldig glad i denne røde serien fra Matrix, den er super bra for håret mitt. 

Så til slutt, min favoritt. Denne hår oljen er helt amazing. Enda et lite tips – På blivakker koster denne flasken (350ml) 319kr, mens på Vita koster den lille flasken (167ml) 299,-! Det er sykt. Denne flasken holder nesten i tre år, uten å overdrive. Den er sååå drøy i bruk og håret blir så fint. Dessuten så kan man bruke den tre dager på rad uten at håret blir fett. Jeg bruker denne nesten hver dag, og jeg elsker den! Kan kjøpes HER. Jeg ønsker dere en fin dag! Vi blogges♥

Ønsker dere “first impression” sminkevideo? Kommenter gjerne, så får jeg det til! 

Det fine med høsten

Hei dere fine♥

Jeg er så glad og takknemlig for at jeg vokste opp i de omgivelsene som jeg gjorde. Jeg setter så utrolig stor pris på de verdiene jeg har fått oppgjennom årene med tanke på å sette mer pris på naturen, enn dagens unge. Jeg er så glad for at jeg har blitt lært opp til å plukke sopp, rive ned hasselnøtter fra trærne og plukke så mange liljekonvaller som får plass i hånden. Jeg er sikker på at det ikke er mange barn som vet hva en hasselnøtt smaker, og det syntes jeg er trist, og en skam. Men nok negativitet. (men det er trist) I dag inviterte jeg søsteren min over for å dra på sopptur. Det er jeg så glad for nå, for det har vært en skikkelig fin dag. Vi var ute noen timer og fangsten ble faktisk ganske så bra. Vi vet jo at det er litt tidlig for trakt kantarellene, men ordentlig kantarell fant vi en del av. I fjor var det jo så tørt, så vi fikk ikke plukket da. Men i år, i år tror jeg det blir et bra soppår. 

Vi fant en del ganske fort, som gjorde at vi selvfølgelig ble mer motiverte. For det å lete etter sopp og aldri få noe, det er så kjedelig og demotiverende. Men det var en veldig hyggelig tur, og vi fant masse av “Skogens gull”. Viste dere det, at kantarell blir kalt skogens gull? Verdens fineste tantebarn var med♥ Jeg tror virkelig at han koste seg like mye som oss, om ikke mer! Det å kunne gå i skogen uten andre mennesker rundt og la hunden gå fri… Det er noe for seg selv. Jeg burde jo kanskje heller ha ligget fyllesyk på sofaen med junk food med tanke på alderen min, men jeg setter slike ting som dette høyere i livet. For å være helt ærlig. I en alder av 22 føler jeg meg ferdig med festing, og prioriterer husvask og sopptur. Haha, hvor gikk det galt? Men vi er alle forskjellige ♥ Å ingenting gjør meg mer lykkelig enn når huset er rent, og jeg har vært ute i naturen. Da er jeg seriøst lykkeligst.  

Nå skal jeg svippe fort bort til solariumet og grille en liten halvtime. Neste friperiode skal vi jo til Tyrkia, så da er det greit å ha et lite grunnlag. Jeg håper at dere alle har hatt en fin søndag så langt, og at kvelden blir fin! I morgen reiser jeg til Oslo sammen med en venninne, det blir gøy! Vi blogges♥

New claws

Hei dere fine♥

Jeg har ikke mye tid å skrive på, for jeg er nødt til å ordne meg og komme meg avgårde. Jeg skal til Sandefjord for å dra innom VIP Beauty. I går våknet jeg opp med de mest sinnsyke leppene, for jeg hadde blitt så hoven!! Jeg holder på å lage hverdags vlog, men i går måtte jeg stå over filming og heller holde meg i ro. Jeg dro kun for å ordne neglene, så på apoteket. De på apoteket anbefalte meg sterkt å ringe legevakten, så det gjorde jeg. Et kvarter senere fikk jeg time hos en lege her i Skien som fikk sett på meg. Jeg fikk ingen svar på hva det kunne være, men jeg fikk allergi medisiner og noe annet jeg ikke helt vet hva er. Om jeg er tøff nok, så viser jeg dere bilde av leppene mine senere. De var gigantiske, for å si det mildt. Å det gjorde så vondt, og jeg så så utrolig dum ut. Alle som så meg må ha trodd at jeg har tatt litt for mye fillers, men nei. Jeg har faktisk ikke ordnet de på TO år!! Det er sykt. Før gjorde jeg det 2-3 ganger i året, men nå syntes jeg de er fine som de er. Jeg skal til VIP Beauty for å sjekke om det kan være en sen reaksjon på fillers eller hva det kan være. Jeg er utrolig glad for at VIP Beauty tar slike ting på alvor og ønsker å se på meg. Det setter jeg pris på! Men tross mine gigantiske lepper, så måtte jeg ordne neglene mine. Jeg våknet en time før negltimen og kunne ikke avlyse da, så jeg hadde ingen andre valg enn å sitte der med sykt store lepper…Jeg ordner de nå på “Anna´s beauty place” her i Skien, og jeg er så fornøyd! De ble super fine og jeg liker de skikkelig godt. Noen ganger går jeg ut av salonger og ikke er 100% fornøyd, og tenker heller “jaja, kanskje det blir bedre neste gang”, mens nå har jeg vært fornøyd hver gang og jeg er så glad. Jeg har bestilt time til og med januar, så jeg er safe i løpet av julen, nyttår og dokk med jobben. Det er så digg med freshe negler! Jeg tror det er min favoritt ting å ordne av alt. Da tenker jeg på vipper, hår osv. Negler er best, og jeg blir aldri lei!

Åhh, de er så fine♥

Nå skal jeg få på litt sminke, så skal jeg reise. Vi blogges senere♥

Ny piercing og update på migrene piercing

Hei dere fine!

Jeg håper at dere har det fint, selvom det regner helt sykt mye. Det er skikkelig innekos vær, så vi har ingen store planer. Jeg har nettopp kommet hjem fra en time hos body art her i Skien. Det er der jeg tok migrene piercing og “Tragus” piercing. Den sistnevnte har jeg dessverre måtte ta ut siden den ville ikke gro, og lagde problemer for meg. Men i dag tok jeg “helix”, og byttet smykke i “daith” piercingen min. Daith piercing tok jeg på grunn av at jeg har slitet masse med migrene i 11 år, og jeg har allerede prøvd mye forskjellig som ikke har funket. Denne piercingen har hjulpet meg mye, og jeg har veldig sjeldent vondt i hodet. Før var det nesten hver eneste dag, mens nå er det kanskje en gang i måneden. Så jeg er så fornøyd! Jeg har prøvd å bytte til en slik ring med diamanter før, men da var det ikke grodd nok og det var for hovent. Denne gangen gikk det endelig, og jeg syntes det ble så fint. Jeg har hørt at man ikke skal ha ring i migrene piercing, men hvorfor ikke? Det går jo fint, så jeg valgte å gjøre det. Den diamanten over er “Helix” og den tok jeg i dag. Det var ikke spesielt vondt, og gikk veldig fort å ta. Jeg håper dere alle får en fin torsdag i dag! Jeg skal rydde litt i klesskapet, så skal jeg hente en pakke på posten. Å pante flasker! Vi blogges senere♥

Vlog – Elektriske sparkesykler

Hei dere!

Jeg hadde egentlig planer om å oppdatere dere tidligere, men så har vi vært ute mesteparten av dagen i dag. Vi har nemlig laget en video i dag, som jeg har redigert og lastet opp nå i kveld. Så her er den! Jeg håper dere syntes det er gøy med vloger, og ikke bare innlegg med bilder hele tiden. Kommenter gjerne hva dere liker best, så jeg får ordnet det. Jeg har ikke så mye annet å dele med dere enn det, siden det er så sent og slikt. Vi ente ikke opp med å dra på kino, så vi har bare kost oss hjemme i kveld. I morgen har jeg en avtale 11:30, som jeg tenkte å ta dere med på. Jeg planlegger å lage en “hverdags vlog” nå som jeg allerede er i siget, om dere forstår hehe! Jeg håper at dere alle har det fint♥

Jeg ønsker dere en fin kveld videre. Vi blogges, og vlogges! ♥

HJEMME

Hei dere fine!

Åååååhhh, vi er hjemme!! Det er like fantastisk hver eneste gang. Enda en periode på sjøen er overstått, og det kjennes godt. Det gikk utrolig bra denne perioden, og det er tydelig at hverdagen er i gang igjen. Det var ikke like mye mennesker nå. Lavsesongen er jo som regel veldig stille, så det er på en måte godt at det er et såpass kjør om sommeren som det er. Men nok om det. Vi er hjemme, og klare for å nyte fridagene. Jeg gleder meg utrolig mye til å finne på ting, se familie, ordne negler og spise hjemmelaget mat. Jeg gleder meg masse til å lage gode middager, og bake i helgene. Jeg har også noen planer denne perioden, så jeg tror dette blir en veldig bra periode. Planene så langt er i hvert fall Oslo og Gøteborg, så det blir gøy. Jeg elsker når det skjer litt på friperiodene, så lenge jeg får nok tid til å være med familien, og hjemme. Forrige periode så jeg ikke mamma en eneste gang, og det kjenner jeg er skikkelig trist. Det er liksom en ulempe på å jobbe på sjøen. Dersom man ikke rekker å treffes, så blir det fort en måned mellom hvert besøk. Men sånn er det! Jeg tenkte jeg skulle få vloget mer og lastet opp noen videoer denne perioden, så jeg håper dere er interessert i det! 

Jeg ville bare kjapt innom for å si hei. Blogglysten kommer tilbake med en gang jeg kommer hjem. Jeg får liksom sett alle klærne mine, sminken, skoene og det fine hjemmet våres. Det gir meg liv, haha! Vi skal hive oss på sparkesyklene å dra til Burglar. Ingen av oss orker å kokkelere i dag, og Burglar har god og billig mat. Så det blir slik i dag. Jeg oppdaterer dere mer senere. Vi blogges dere fine! Det er sååå godt å skrive igjen♥