Forbud mot croptop

God kveld dere!

Til morgningen i dag scrollet jeg som vanlig gjennom de sosiale mediene, og det jeg så mest av var diskusjonene rundt croptop på treningssenterne. Sats har jo nå gjort det slik at man ikke kan trene i mage topper. Denne typen treningsklær har jo vært på motet en god stund nå, og det er slike klær jeg ser mest av på nettbutikkene som selger treningstøy. Jeg mener at det er å gå litt tilbake i tid. At man ikke skal få lov til å trene i det man vil er jo ganske gammeldags syntes i hvert fall jeg. Jeg trener selv ikke i slike klær, men jeg syntes det er fint på mange andre. Dessuten så ser jeg at veldig mange kommenterer rundt om “jeg er overvektig og dette gjør meg usikker”… ……… Altså…. Jeg vet ikke engang hva jeg skal si. Skal de som ha jobbet hardt for det få regler om hvordan de får gå kledd på grunn av andre som ikke har jobbet like hardt? Jeg mener ikke at mans kal få trene i korte shorts og sports bh, for en sports bh ser jeg på som undertøy, om dere skjønner. Men en tighst med høyt liv, også en topp som går nesten helt ned til den ser jeg ingen problemer med. Jeg personlig blir ikke truffet på noen som helst vis av å se andre trene slik. Jeg mener at vi nå er i 2019, og la da folk få trene i det de vil. De fleste, inkludert meg selv, er ikke på treningssenteret for å se på andre. Man er der for å jobbe med seg selv, og fokuset er på å forbedre seg selv. Ikke se på andre og få dårlig selvtillit. Så kanskje disse menneskene som syntes at det er så støttende å se jenter i croptops på trening kanskje burde gå en runde med seg selv. Det er så altfor mange som ikke unner andre suksess, og det er så sykt trist. Ser jeg en jente som virkelig ser bra ut, har fin kropp og fin utstråling så blir jeg heller glad og tenker “good for her” isteden for å bli sur. Det er flere ganger jeg får stygge blikk når jeg går rundt i byen og har sminket og ordnet meg fint. Da får jeg blikk og småjenter hvisker til hverandre når jeg går forbi. Selv samboeren min sier at han legger merke til at jenter ser stygt på meg. Det skjønner jeg virkelig ikke greia med, men det er spesielt.

Mennesker som har noen kilo ekstra får ikke mindre respekt av meg enn de som er trente, tvert imot. Dersom du er snill og virker som et godt menneske, så dømmer jeg ingen uansett form eller farge. Men for å være 100% ærlig så opplever jeg ganske ofte at mennesker som har noen kilo ekstra er litt mer sure. Kanskje fordi man ikke er fornøyd med seg selv, og det er trist i seg selv, men da finnes det jo løsninger og det finnes hjelp. Jeg sporer kanskje litt av her sånn nå, men jeg håper dere forstår tegninga. Man er jo hva man selv gjør det til. Jeg personlig har lagt på meg, men jeg misliker jo ikke de fantastisk flotte jentene som trener hver dag. Det gjør meg ikke sint eller usikker av å se en trene i magetopp, det gir meg heller motivasjon og lyst til å jobbe hardere selv slik at jeg også kan se slik ut. Det samme gjelder instagram, der også får jeg motivasjon til å bli mer trent og fit. Jeg har hatt en alt for lang periode uten trening nå. Vi snakker tre år nesten. Det skal jeg gjøre noe med nå, og jeg skal virkelig prioritere. Jeg må egentlig le litt av meg selv, for hvor mange ganger har jeg ikke skrevet dette? Det er sikkert 1,5 år siden jeg skrev “på mandag skal jeg starte” mens det aldri skjedde… Men nå dere, haha! Nå skal jeg begynne å trene. Men først må jeg komme meg ut på sjøen og jobbe. Jeg håper at dere alle har det fint! Vi blogges senere♥

Hva syntes dere om forbudet ? 

 

Hverdagsglede

God morgen dere fine!

Jeg håper at dere alle har det fint. Formen min begynner å komme seg, og det er jeg så glad for. Tenk dere å bo om bord på en båt når man er syk, ikke gøy… Så heldigvis føler jeg meg mye bedre, og er klar for å endelig jobbe litt igjen. Det er skikkelig vinter ute hos oss, det er minus grader og frost så langt jeg kan se. Det er litt koselig også, men samtidig så vil jeg ikke at snøen skal komme enda. Heldigvis skiftet mannen dekk på bilen min i helgen, så den er i hvert fall klar. Det er så kjedelig når snøen kommer, så har man fremdeles på sommerdekk..Man vet jo aldri, hehe. Krysser fingrene for at snøen kommer i slutten av november, og ligger til februar. Det holder for min del.. Men anyways dere. I går ordnet jeg neglene mine tross den dårlige formen jeg var i.. Jeg måtte tørke nesen min hele tiden noe som var veldig irriterende og pinlig, men jeg kom meg heldigvis igjennom det. Etter flere år på leting har jeg endelig endt opp på et fast sted her i Skien hvor jeg ordner neglene. Det er “Anna´s beauty place Indigo” som ligger veldig sentralt i Skien. De er veldig flinke, hyggelige, raske og nøye. Jeg er alltid fornøyd, og jeg ser alltid frem til avtalen der. Selvom jeg har kjempe fine og freshe negler nå, så gleder jeg meg allerede til neste gang, hehe! Det er jo kjempe positivt. 

…. SE så fine. Det er skikkelig høst/vinter negler syntes jeg. Jeg pleier alltid å gå for lyse, babyboomer eller lyserosa. Mens denne gangen er de mørkebrune, og jeg liker de så godt. De glitrer skikkelig og det mønsteret er skikkelig imponerende. Jeg trodde kanskje de brukte et stempel til å ordne det, men det ble håndmalt på. Det er skikkelig talent å holde på sånn!Det er så mange muligheter og ting man kan gjøre med neglene, og det er så gøy syntes jeg! Neste gang har jeg egentlig lyst til å si at hun kan gjøre hva hun vil, så blir det sikkert helt amazing. Neste gang og etter der igjen tror jeg at jeg går for noe rødt i hvert fall, siden det er jul. Jeg hadde røde negler for første gang i fjord, og jeg elsket det! Det gjorde meg glad, haha!Så dette gjør altså meg glad, haha! Kanskje litt for glad… Hverdags glede, med andre ord♥ Nå skal jeg koke en kopp kaffe og gi den til mannen som fremdeles ligger i sengen. En liten funfact: Jeg legger ofte ut at jeg trakter kaffe på Instastory, men jeg drikker det ikke selv. Jeg serverer det til F, hehe! Jeg drikker kaffe når jeg er på besøk hos andre, men aldri hjemme. Jeg klarer meg fint uten, så hvorfor skal jeg gidde. Her om dagen når jeg drakk fem kopper på en dag var jeg et nervevrak og kroppen kjente så på det. Ikke bra! Jeg ønsker dere en fin tirsdag♥

Tanker på en mandags kveld

God kveld dere♥

I dag våknet jeg, og jeg var så sinnsykt dårlig… Det var like før jeg måtte ringe og avbestille negl timen min klokken 09:30. Heldigvis kikket smertestillende inn tidsnok, så jeg fikk helt sinnsykt fine negler! De viser jeg dere i morgen. Formen er heldigvis litt bedre nå, men jeg er redd jeg føler meg dritt i morgen også. Det er liksom verst om morgningen og kvelden. Hvorfor er det sånn egentlig, eller er det bare meg? Jeg har hatt så vondt i halsen om morgningene, mens det går fint gjennom dagen. Jeg begynner å kjenne det igjen nå, så det er kjedelig…. Smaken forsvant også i går, men er delvis tilbake i dag. Jeg krysser virkelig fingrene for at jeg er bedre i morgen, og at dette gir seg fort. I morgen skal vi endelig (ja, endelig) på jobb igjen. Jeg er så klar jeg, dere. Det å gå hjemme uten å gjøre noen ting, det blir man faktisk lei av. Jeg kjenner at jeg virkelig trenger å bruke kroppen, møte mennesker, rutiner og orden. Jeg pleier alltid å savne hjemmet så fort jeg kommer meg om bord, men denne gangen tror jeg det kommer til å gå helt fint. Dessuten er det baret to små uker, så er jeg hjemme igjen. Det går jo så fort! Jeg har dessverre ikke så spennende innhold her om dagen, men her kommer i hvert fall noen tanker♥Jeg lurer på om jeg skal begynne å ta noen vitaminer som heter Medox. Min kjære mormor hadde fått med seg at jeg har blitt syk igjen, så da ringte hun meg og anbefalte disse. Jeg har et sinnsykt dårlig immunforsvar tydeligvis, så dette er noe jeg skal sjekke opp i. Jeg må generelt bli flinkere til å få i meg det jeg trenger, som frukt og grønt. Det gjør meg utrolig glad at mormoren min ringer for å “passe” på meg, det betyr mye. Vi snakket i telefonen i 10 minutter, og det er ganske lang telefontid syntes jeg! Jeg er den typen som snakker i 47 sekunder helst, med mindre det er søsteren min jeg prater med. Vi prater nesten aldri i mindre enn en time, og det syntes jeg er koselig♥

Det er utrolig at det skal være så vanskelig å komme igang med treningen igjen, men jeg føler meg nærmere nå enn noen gang. Jeg har kjøpt noen nye treningstightser og planlegger å begynne nå som jeg skal om bord. Jeg har lagt på meg og det liker jeg svært lite. Så jeg ser virkelig frem mot trening og sunnere dager. 

Jeg syntes det er så gøy at dere liker at jeg holder litt på med Youtube. Dette er jo veldig nytt for meg, så det er fort gjort at jeg syntes at det blir litt kleint..Men når jeg får positiv tilbakemeldinger gir det meg motivasjon og lyst til å fortsette!

Neste gang jeg kommer hjem fra sjøen skal jeg begynne å pynte til jul! Jeg elsker julen mer og mer for hvert år, og jeg blir ikke lei. Før var jeg virkelig lei av julen før november, mens nå ville jeg gjerne hatt pyntet allerede. Det er liksom hele stemningen jeg ikke får nok av. I år er vi jo hjemme, så gjett hvem som skal bake alle verdens type julekaker, hehe!Jeg gleder meg så utrolig mye til å få barn. Dette er mange år til, men still. Jeg syntes det virker så koselig, og det er en tid jeg føler at jeg kommer til å nyte ekstra mye. Kanskje fordi barn knytter familien mer sammen, I dont know. Jeg ser bare frem til babyklær, tegnefilmer og kos. Men det skjer ikke med det første, så ingen grunn til bekymring!

Mamma har kjøpt ny valp! Herregud så stas… Det er en Berner Sennen hund. Det er slik type jeg er født og oppvokst med, så det blir koselig. Selvom savnet etter Mix er stort, så blir det godt å få en firebent en inn i familien igjen. Mamma fortjener å ha en turvenn og en som alltid er glad for å se hun♥ Jeg gleder meg så masse til valpekos! 

Jeg håper at der har hatt en fin mandag. Vi blogges♥

Det er så kjipt

Hei og god søndag dere!

Jeg håper at dere har det fint♥ Jeg har det fint, men jeg har klart å bli syk igjen. Er det forbannede mulig? Jeg er pottetett i nesen og halsen blir vondere og vondere. Jeg våknet mange ganger i natt og følte at forkjølelsen begynte å komme, og nå har den slått til for fult. Jeg har vært hjemme i 6 uker på grunn av sykemelding, så det at jeg blir syk igjen nå to dager før jobb er helt sinnsykt kjipt. Jeg begynte jo å føle meg så frisk og fin, og ikke minst fresh! Nå har det snudd seg helt igjen, og jeg føler meg så sinnsykt dritt. Jeg bare håper at dette slipper taket fort og at jeg er på bedringens vei allerede i morgen. Har dere noen tips til hva jeg kan gjøre for å bli fort frisk? 🙁 

Nå skal jeg krype under teppet og syntes synd på meg selv… Jeg blir seriøst syk SÅ FORT! Det er til å bli sprø av.. Vi blogges<3

Ny video! First impression

God kveld dere! Jeg håper at dere alle har det fint. Jeg har skikkelig søndags følelse, så det er så utrolig deilig å vite at det bare er lørdag. Jeg har vært med familie i hele dag. Først et besøk hos familien til F, så til min familie i Sandefjord. Det er veldig koselig når man får til å treffes, så jeg sier aldri nei. Men nå har jeg kommet hjem, fått spist litt, tatt av meg sminken og satt meg i sofaen. Det er jo “Skal vi danse” as we speak, så det står så klart på i bakgrunnen. Det er seriøst favoritt programmet mitt. Av alt liksom! Høydepunktet med høsten. Jeg filmet denne videoen i går, men jeg fikk ikke redigert den ferdig før i dag. Så her kommer den!

 

Som jeg sier i videoen også, så er jeg sjokkert og overrasket over hvor sykt bra dette palettet var. Det er så fint og så verdt pengene. Virkelig! Det er så bra at det ikke koster skjorta heller. Jeg håper at dere liker videoen! Og at dere syntes at det er gøy at det kommer en video i ny og ne? Jeg ønsker dere alle en kjempe fin kveld videre. Vi blogges♥

Det er her!

God morgen dere fine!♥

Jeg håper at dere alle sammen har det fint. I dag er det jo fredag allerede, og de fleste av dere er kanskje klare for helg? Jeg må si jeg savner litt den 8-16 jobben hvor man har rutiner og ser frem mot helgen. Men pytt, sånn er det ikke enda. Jeg er så heldig som har 14 dager fri av gangen, så jeg skal i hvert fall ikke klage! I dag våknet vi rundt 08:00, så isteden for å sovne igjen hentet jeg en kopp kaffe til oss så lå vi i sengen og snakket til nærmere 09:00. Det er så koselig med morgenstund i sengen! Jeg lurer på når jeg skal bli lei av han…Etter tre år er jeg fortsatt stormforelsket. Men nok om det, det var ikke det jeg ville informere dere om nå, haha! Jeg våknet nemlig til en herlig melding av posten om at det lå en pakke i postkassen min fra Makeup Mekka. DET gikk fort! Som jeg nevnte i går, så bestilte jeg palettet og kostene til Eveline Karlsen X Makeup Mekka i går. Det ble lansert i går klokken 12:00, nettsiden kræsja og alt ble utsolgt på 8 minutter. Det er sykt! Pakken kom allerede i dag, og det er jo enda sykere. Det er kjapp levering det! Da er det jo bare super gøy å bestille ting på nett. Jeg hater å bestille noe, også tar det flere uker før jeg får det..Se så fint! Jeg er så gira på å teste det ut. Jeg lurer på om det er bra pigmentert, om det er enkelt å blende osv osv. Jeg har ikke rørt noen av skyggene enda, siden jeg skal lage video hvor jeg tester det ut etterpå. Jeg håper jeg rekker å redigere og laste opp i løpet av dagen, hvis ikke i morgendagen. Jeg elsker at det er så nøytrale skygger, for dette kan man virkelig bruke hver eneste dag. Jeg føler at dette kommer til å bli et “go to” palett for veldig mange. Det er både kalde og varme toner her, noe som gjør at man kan lage mange forskjellige looker. Jeg gleder meg så, haha! Det merker dere sikkert på min entusiasme. Gleder dere dere til å se videoen? Kom gjerne med forlag til hvordan look dere vil se! Vil dere se skikkelig enkel hverdags, eller full glam? Vi skal en tur ut senere i kveld, så kanskje jeg går for full glam. Vi får se! Nå skal jeg lage litt mat, så skal jeg begynne å ordne meg. Jeg håper at dere får en kjempe fin fredag! Vi blogges ♥

10 ting du kan gjøre når det regner

I dag har det vært så utrolig kjipt vær i Skien. Hvordan er det hos dere? Det er kaldt, grått, regn og nå masse tåke. Dette er slikt vær jeg forbinder Halloween med, hehe! Jeg foretrekker mye mer tørt, lyst og varmt. Men årstidene er flotte, og i år har jeg virkelig satt pris på høsten. Den er jo så fin, og jeg elsker virkelig å pakke meg inn i store og varme gensere. Jeg har jo vært hjemme en god stund nå siden jeg var syk forrige periode da jeg egentlig skulle være om bord, så jeg har virkelig fått organisert og ryddet både her og der. Derfor ble jeg litt “lost” når jeg så værmeldingen fremover. Det skal regne mye mer, som vil si at vi kommer til å holde oss for det meste innendørs. Så her kommer jeg med noen tips til hva man kan gjøre når det regner!

Lese en bok – Jeg fikk skikkelig leselyst da jeg var på ferie, men den forsvant dessverre litt da jeg kom hjem.. Men det er jo bare til å finne frem boken så fort man har litt tid til overs! Så det er planen nå, å fokusere litt mer på å lese bøker framfor å se på tv og mobilen. Jeg har blitt interessert i å lese krim, og har flere bøker på hyllen som jeg gleder meg til å ta frem. 

Dra på kino – Hvor koselig er det ikke å løpe fra bilen og inn på kinoen dere. Den følelsen gir meg så mange minner fra barndommen. Vi dro en gang i blant på kino, og det var så stas. Jeg husker vi fikk med oss 100kr og de holdt til buss, kino og litt godis. Det er andre tider nå, haha! Vi brukte nesten 500kr på kino forrige gang vi var der, det er sykt! På snakk om.. Vi skal mye mulig på kino i morgen for å se Joker. Har noen sett den?Ahh som jeg gleder meg! Den har fått så bra omtale. 

Rydde i skuffer og skap – Det er den beste følelsen når det er orden og system i skuffer og skap. Dere vet når det ramler ting ut av skapet når man åpner døren? Da er det på tide å rydde, hehe!

Organisere klesskapet – Dette gjør jeg ofte, og det trengs faktisk også. Det kommer nye klær inn, og plutselig er det noe gammelt som må ut. 

Pusle – Jeg har såååå lyst til å kjøpe meg et fint puslespill. Hvorfor ikke? Det er jo så koselig og gøy! Jeg har også snakket om at jeg vil lære meg å strikke, for det kunne jeg virkelig ha tenkt meg. Tenk å kunne strikke en genser til seg selv, familie og eventuelt barna? Det er så hyggelig å ha noe slikt å holde på med mens man ser på tv for eksempel. Jeg syntes fort tv er kjedelig, så jeg hadde sikkert fått strikket mye på kort tid. Kanskje jeg skal ha det som et mål for 2020, at jeg skal strikke min første genser?Ha serie maraton – Når det regner så har man virkelig en unnskyldning til å sitte inne, så hvorfor ikke finne en bra serie og se hele? Vi så nettopp “Exit” som går på NRKTV, og den var veldig bra! Vi så hele på en kveld….

Lunsj med en venn – Selvom det er mandag, onsdag eller torsdag så kan man jo møtes til lunsj eller middag! Jeg er så fan av å møte venninner til lunsj, og det er like koselig i regn som i sol syntes nå i hvert fall jeg. 

Bak noe godt – Hva med varme kanelboller… Jeg er så svak for gjærbakst, dere! Det er så irriterende 🙁 Jeg kunne sikkert spist boller hver dag. Heldigvis skjer ikke det, men dere skjønner tegninga. 

Bruk tid på kjøkkenet – Når det regner syntes jeg det er ekstra koselig å stå på kjøkkenet. Da kan jeg gjerne bruke 4-5 timer på å lage en bedre middag. Det er jo så kos! Når det er sol ute stresser jeg heller på kjøkkenet siden jeg skal ut, hehe. 

Tren – Dette er noe jeg burde gjort, spesielt når det regner.. Jeg har tid hver dag til å trene, men jeg har enda ikke kommet i gang. Det ironiske er at jeg sitter i en helt ny Gymshark tighst atm. Jeg innbiller meg at jeg er sporty og fit når jeg går i treningsklær. Jeg lurer meg selv, med andre ord..Nå skal F og jeg en tur ut. Det gleder jeg meg til. Jeg elsker å være sammen med han, og blir seriøst ikke lei… Jeg håper at dere alle har det fint, også ønsker jeg dere en fin kveld videre. Vi blogges ♥

Made it

Hei dere fine!

Åhh, i dag startet dagen så dårlig… Jeg hadde planer om å stå opp senest 08:00, men kom meg ikke opp litt før 09:00. Jeg hadde planer om å sprette opp, drikke en kopp kaffe og begynne å shine huset. Som jeg har nevnt for dere så holder vi på litt her og der, og med det kommer det mye rot. I tillegg så kom sengegavelen våres i går kveld, og pappesken til den er mildt sagt stor. Vi/jeg er litt usikker på om vi skal beholde gavlen siden fargen ikke passet helt inn. Så føler jeg liksom at det er mye jobb å returnere en så stor sak også få tilsendt ny…Uff, jeg vet virkelig ikke helt hva jeg skal gjøre. Det er kjedelig å kjøpe noe også blir det liksom ikke helt riktig… Jeg kom meg i hvert fall i gang og fikk vasket badet, støvsuget og gjort noen små ting. F skrudde opp en kommode, så jeg fikk organisert og flyttet på litt ting. Så nå begynner roen å komme tilbake, hehe! Så lenge døren til gjesterommet er lukket, så går det fint. For der inne..der er det ille. Men nok om det! Dere må bli kjedet av all husmor snakk. Jeg klarte å bestille øyenskyggepalettet til Eveline X Makeup mekka. Jeg bestemte meg for å bestille det så fort det ble tilgjengelig, og det var lurt. For nå er det allerede utsolgt! Det tok 8 minutter, så var det utsolgt. Det er sykt!Jeg gleder meg så masse til det kommer. Jeg planlegger å lage en sminkevideo hvor jeg tester det ut for dere, slik at dere kan høre min mening før dere eventuelt klikker det hjem selv neste gang det kommer på lager. Er det interessant? Jeg er så spent på å se hvordan skyggene er å blende, men jeg tror de er fantastiske. I tillegg så kostet dette settet som jeg kjøpte bare 399,- det er ikke verst! Så dersom dette er super bra så er jo dette helt amazing. Jeg heier så på Eveline, og dette er bare så gøy! Vi blogges mere senere dere♥

Sverige neste

God morgen dere!

Det er så deilig at F er hjemme igjen, endelig en god natt søvn! Det var fantastisk♥ Vi holder på å pusse opp litt her og der i huset, så egentlig vil jeg bare sette igang med det med en gang. Men først skal jeg en tur til Sverige med mammaen min. Jeg blir over i Sandefjord i natt for å hjelpe litt til der. Vi snakker inn med utemøbler og slike ting.. Men jeg hjelper mer enn gjerne til, så dette blir koselig. Jeg ser også skikkelig frem til å kommet meg en tur til Sverige nå, for cola zero er dyrt i Norge altså! Planen er også å hamstre inn litt mat og fylle opp fryseren. Det var forresten veldig hyggelig med så fine tilbakemeldinger på videoen i går! Jeg svarer alltid dere som sender meg meldinger, og det er så koselig. Det er kanskje irriterende for noen å høre, men jeg er så glad om dagen! Jeg elsker virkelig livet, og jeg setter så stor pris på at de rundt meg er friske, og at vi er så heldige som lever så godt.Jeg ville bare stikke innom her for å ønske dere en fin dag! Nå må jeg spise litt frokost og pakke en liten bag. Så blogges vi fra Sandefjord senere i dag♥

Ny video – Slik fester jeg mitt extensions!

Hei dere fine!
I dag var jeg faktisk ute av huset før 10:00 og det var så deilig. Med den jobben jeg har så er det fort gjort å sove litt lenger, spise en bedre frokost og ikke komme seg ut av huset før rushtiden. Så jeg er veldig fornøyd med å være i farta så tidlig. Jeg måtte en tur på Herkules, så måtte jeg en kjapp tur om bord på båten der jeg jobber for å skrive en søknad. Så kom jeg endelig hjem igjen (haha), og siden har vi bare spist middag og ordnet litt hverdagsting. F har ikke vært hjemme denne helgen, så det var veldig koselig at han kom hjem i dag. Man skulle tro at jeg elsket å være litt alene siden vi tross av alt er sammen 24/7, men nei. Jeg hater å sove alene, og de 45 minuttene jeg er alene på brun og blid holder i massevis for meg. Det er jo positivt at det er sånn, er det ikke? Det er så mange som tenker “Å herregud” når jeg sier at jeg savner kjæresten min etter en dag alene, men de som sier det har vel aldri hatt det så bra som vi har det 😉 Men anyways! Her kommer en ny youtube video hvor jeg viser dere hvordan jeg fester mitt extensions. Jeg filmet denne i går, og lastet den opp på 2 minutter. NO JOKE! Det nye internettet våres er helt sykt. Før brukte jeg over et døgn på å få lastet opp en video, og da var den som regel blitt avbrutt gjennom natten, så det at det tar to minutter nå er fantastisk. 

Hva syntes dere om videoen? Jeg vil såååå gjerne vite hva dere syntes! Husk å abonner på kanalen min, det gjør meg så glad! Jeg ønsker dere alle en kjempe fin kveld videre. Vi blogges♥