Hei september

Hei dere fine!

Noen av dere har kanskje fått det med dere, men det ble altså ingen operasjon i går….. Jeg ventet i 9 timer, fastet og fikk medisiner. Så kom beskjeden om at de dessverre ikke rakk å operere meg, så jeg ble sendt hjem. Det var sykt kjipt og jeg fikk en skikkelig nedtur. Jeg hadde forberedt meg på å operere, så jeg var veldig klar for å få det overstått. Nå må jeg vente en uke til og det tar enda lengre tid før jeg er ferdig med det hele. Jeg har store planer for høsten/vinteren, så dette må bare bli unnagjort så fort som mulig. Sånn er det bare, så jeg får ikke gjort noe med det selvom jeg ble utrolig skuffet… Jeg må prøve å omstille meg, sånn at jeg kan ha en fin uke frem til operasjons dagen. I og med at jeg ventet en hel evighet i går fikk jeg strikket en god del. Jeg er ferdig med bolen og snart en arm. Denne genseren tror jeg blir sykt koselig å bruke nå i høst.

Det er veldig mange som skriver på insta at de allerede savner sommeren og ikke vil ha høst, men vet dere hva? Høst er en favoritt for meg, på lik linje som sommeren. Jeg elsker når løvet faller, de fine fargene, strikking, lesing og generelt roen med høst. Om sommeren føler jeg så på at jeg må ut på stranda, ut å feste, ut å fiske, ut å finne på noe hele tiden. Om det er sol klarer jeg ikke å kose meg inne, mens på høsten har man liksom en unnskyldning. Flere som tenker sånn?

Akkurat nå strikker jeg enda en Skappel genser. Dette er modellen som heter Leah, men jeg strikker armene litt videre enn i oppskriften. Jeg elsker gensere med ballong armer, så jeg prøver meg rett og slett frem på det med denne. Jeg tenkte på det her om dagen, og fant ut av at jeg begynte å strikke på denne tiden i fjor. Jeg føler at jeg ikke har strikket så mye, men jeg har faktisk laget over 10 prosjekter! Det er ganske mye til å være nybegynner og hatt lange opphold. Til sammen på et år har jeg strikket syv gensere og tre vester.Nå skal jeg faktisk dra for å ta en covid test, siden jeg har blitt litt forkjølet. Jeg er fullvaksinert, men det er alltid lurt å teste seg dersom man ikke er helt frisk. Så skal jeg hjem igjen for å vaske, rydde og bake. Dette blir absolutt en bedre dag enn den i går. vi blogges♥