Siden sist

Hei dere fine!

Jeg håper at det er bra med dere♥♥♥ Nå er det aaaalt for lenge siden sist. Jeg har tenkt på å legge ned bloggen for godt en milliard ganger nå, men så fort jeg logger meg inn her så kjenner jeg at fremdeles har lyst til å holde på med dette. Det får heller være litt til og fra frem til jeg kommer inn i ordentlige rutiner igjen. Jeg gleder meg så ekstremt til jeg føler meg “back on track” med generelt alt sammen. For øyeblikket virker alt veldig kaotisk. Jeg har vært permittert en laaang periode, jeg har vært gjennom et brudd, inn og ut av sykehuset, flyttet for meg selv og prøver egentlig bare å finne ut av ting på egen hånd. Jeg krysser fingrene for at ting faller på plass veldig snart. Sist gang jeg blogget var jeg om bord på båten hvor jeg jobber. Dessverre var jeg bare om bord i fem dager på grunn av sterke smerter i magen. Jeg har endometriose og en cycste som har vokst betydelig på den ene eggstokken. Det er ekstremt smertefullt til tider, og jeg kunne ikke gå på medisinene mine om bord da det er rød trekant etc. Så jeg ble dessverre sendt hjem. Jeg skal likevel prøve å dra ut igjen neste gang, så håper jeg at jeg takler det bedre da. Jeg tar fremdeles smertestillende hver eneste dag, så jeg ser virkelig frem til operasjon og håper at dert blir bedre etter det. 

Heldigvis har vi hatt masse fint vær denne perioden hjemme! Jeg har vært på stranden mange ganger sammen med vennene mine, og det er så koselig! Jeg vil egentlig på stranden i dag også, men det ser ut som at det snart skal regne:-( Jeg har også vært på noen båtturer og kost meg glugg♥ Det er seriøst noe av det aller beste jeg vet om med sommeren. Jeg har så ekstremt lyst til å kjøpe meg båt selv, så det må være et mål å få til det. Jeg har også fått første dose av vaksinen! Jeg var så sykt usikker på om jeg skulle ta den eller ikke, men nå er det i hvert fall gjort. Pysa selv begynte så klart å gråte når jeg skulle ta den, haha… Jeg tror mer det var angsten som trigget det enn selve sprøyten. Jeg tåler ganske mye og er ikke redd for sånt egentlig, men hele den situasjonen likte jeg ikke. Det er så masse folk overalt og det føltes ikke noe bra å være der.  

Men HALLOO!! Hils på Nutella♥ Jeg har fått enda et tantebarn og jeg er forelsket!! Kathinka har skaffet seg en ny valp, så nå har hun både Tassen og Nutella. Himmel♥♥ Jeg skal dra for å hilse på hun igjen etterpå, så kanskje jeg knipser noen flere bilder som jeg kan dele her eller på story, så følg med for valpe kjærlighet♥ Nå skal jeg spise litt, så skal jeg dra for å trene. I dag har jeg en del jeg må ordne, jeg må ta bilder til to samarbeid, rydde og vaske, handle, hente pakke, bake kake siden jeg får gjester i morgen og jeg skal bort i kveld. Så jeg ønsker dere en kjempe fin dag videre! Vi blogges♥

Sommerens bucket list

Hei dere fine, og hei fra sjøen!

Jeg har egentlig ikke så veldig god tid siden vi veldig snart skal seile igjen. Akkurat nå ligger vi til kai i Danmark, så jeg ville bare skynde meg å si hei til dere. Jeg håper at dere alle har det fint♥ Jeg er på dag tre med migrene, men det greit likevel. Det har vært noen slitsomme dager rent psykisk. Jeg følte meg utslitt før jeg kom om bord, og det passer seg svært dårlig når jeg må prestere her. Det går heldigvis oppover føler jeg, så dette skal gå fint. Jeg har en veldig fin vakt, så jeg jobber 07:00-19:00. Det vil si at jeg har kveldene til å trene, strikke og slappe av. Før jeg dro om bord skrev jeg ned noen punkter med hva jeg ønsker å gjøre i løpet av sommeren – Jobbe jobbe og jobbe! – Jeg var sist ute på sjøen i september, så det er skikkelig etterlengtet! Jeg har et ønske om å jobbe så mye som mulig og stå litt lenger enn en vanlig periode, men så har jeg hatt skikkelig problemer med endometriose siden starten av 2021. Så jeg får egentlig bare se hvordan kroppen min reagerer og lytte til den.

Dra på Norgesferie – Jeg vil så gjerne til Loen eller et annet vakkert sted i Norge! For to år siden var jeg i Lofoten og ble helt forelsket i stedet, men det var på vinteren… Jeg tror det er enda vakrere om sommeren.Dra på til Oslo for shopping og drinks – Jeg elsker Oslo, men kun for en dag eller helg. Det blir rett og slett for mye for meg, og jeg gleder meg alltid til å komme hjem igjen etter at jeg har vært der litt. Noen venninner og jeg har snakket om å kanskje ta en natt eller to for å shoppe, spise god mat og drikke litt vin. Det har jeg så lyst til!

Tilbringe en natt på en holme – Hvor koselig? Da jeg var liten var vi ofte ute på holmer om sommeren, og jeg elsket det! Tenk så sykt koselig å våkne opp ute på havet, ta et morgenbad og spise god frokost. Mmmm, kos!

Se på film ute på balkongen – Jeg har ikke vist dere det enda, men balkongen min har faktisk blitt skikkelig koselig! Jeg har en liten ute sofa, teppe og puter. Jeg har lyst til å ligge der en kveld under teppe for å se på en film. 

Strikke og få ferdig sommerens fineste genser – Så fort jeg har et ledig minutt skal jeg finne frem pinnene, haha! Genseren jeg holder på med skal virkelig bli ferdig på rekordtid. Bli flinkere på matfronten og lage mer mat hjemme – Jeg har laget så lite mat på kjøkkenet mitt den siste tiden, og det savner jeg faktisk! Energien min har ikke vært helt på topp, så det kan være derfor. I tillegg har jeg spist mye hos andre, og ikke vært like flink til å invitere folk til meg. Jeg er vant til å lage middag til meg og min tidligere samboer, så jeg kjenner på savnet etter akkurat det der. Jeg gledes over å lage mat til andre og styre og ordne for andre.. Jeg gidder liksom ikke å gjøre så mye for meg selv.

Drikke masse smoothies og spise is – Det må gjøres nå! Om vinteren frister det svært lite med iskalde drikker. Bade, bade og bade – Selv her om dagen da det regnet og tordnet ville jeg dra for å bade. Mamma ga meg streng beskjed om at jeg ikke fikk lov til å bade mens det lynet, så jeg måtte la vær… Haha, mamma♥ Jeg elsker seriøst å bade!

Fortsette på treningsfronten – Her har jeg skeiet litt ut, siden jeg dro på jobb, har hatt endometriose smerter etc… MEN jeg har skrevet meg opp på treningsrommet her om bord, så jeg skal i hvert fall trene etter jobb i dag og i morgen.

Spise ute og drikke drinker – Det må være noe av det beste jeg vet om med sommeren. Det er så “vanlig” å bare dra på restaurant og kose seg. Det blir dyrt i lengden, men noen restaurant besøk nå om sommeren må til.

Kjøre båt – Jeg har jo båt lappen, og mormoren min har en båt som jeg er så heldig å få låne. Jeg og noen venninner har allerede vært ute med den, men jeg vil tilbringe masse mer tid ute på havet. Det er noe eget med å kjøre utover fjorden, se på de fine hyttene, nyte havbrisen og bare kose seg.Jeg har allerede hatt en fin sommer, men jeg gleder meg til å oppleve mer og få enda flere minner med fine venner. Nå må jeg løpe. Vi blogges♥

Rabattkode hos verdens beste Lyko

Samarbeid med Lyko

Hei dere fine!

Jeg holder på å koke ihjel, men jeg lever på tanken at jeg straks skal kjøre ut til mamma for å bade i sjøen. Det er så varmt om dagen! Jeg klager ikke på det altså, men en dukkert må til i ny og ne. Helgen min bestod av båttur, masse bading og festing med fine venner. Jeg storkoste meg masse denne helgen og gleder meg allerede til jeg kommer hjem igjen fra jobb. Selvom jeg gleder meg masse til å jobbe nå også, så frister det så klart å nyte disse fantastiske sommerdagene på land. I dag morges tok jeg enda en covid test, så nå har jeg to negative tester som jeg må ha for å få komme om bord i morgen. Jeg må i tillegg ta enda en test på kaia, så de tar virkelig ingen sjanser nå.Jeg har vært så heldig og fått et samarbeid med Lyko! Jeg digger Lyko og syntes det er helt genialt å kunne handle alle mine favoritter på samme sted. Bruk koden Piadursett20 og få 20% på et helt kjøp. Koden er gyldig i en uke. Koden fungerer ikke på kampanjer, og gjelder ikke kalendere, Dr Dennis Gross, The Ordinary, Moroccanoil​, Eminence, Creed, Catrice, Essence, Elixir Cosmeceuticals, Sensai, Redken, Kérastase​ eller Sisley. Jeg har lenge hatt lyst til å teste ut dette ansikts palettet, så jeg ble så glad når jeg fikk det tilsendt! Det har allerede blitt en favoritt og jeg syntes det er så fint nå om sommeren. Eye gel mask finner du HER.Jeg har en del jeg må ordne her i leiligheten før jeg skal av gårde tidlig i morgen, så må jeg også få pakket ferdig. Jeg vet ikke hvor mye dere kommer til å høre fra meg om bord, men jeg skal gjøre så godt jeg kan. Ønsker dere en kjempe fin sommer videre i hvert fall. Vi blogges♥

Sommerens strikkeprosjekt

Hei dere fine, og hei fra Skien! 

Det er alltid litt rart å være i denne byen med tanke på at jeg nylig har flyttet herfra etter at jeg bodde her i fire år. Jeg hatet byen først, men så elsket jeg den etter en god stund. Nå har jeg et rart forhold til denne byen, og jeg drar hit kun for å ordne neglene. I dag derimot ble jeg med min kjære Amalie siden hun skulle ordne sine negler. Jeg sitter på Arkaden og får unna litt jobb på macén imens. Jeg får alltid gjort mye mer når jeg sitter på en café enn når jeg er hjemme, så dette passet meg veldig bra i dag. I går mottok jeg sommeren strikkeprosjekt, og jeg gleder meg så masse til å sette i gang! Jeg ville egentlig starte i går kveld, men jeg var helt sinnsykt trøtt, så jeg la meg allerede klokken 20:00.. Derfor føler jeg meg helt sykt opplagt i dag, haha! De neste dagene håper jeg på å få nok søvn slik at jeg ikke kommer bakpå når jeg skal ut på sjøen. Der ute er det nemlig ikke noe ekstra søvn og hente… (:Jeg skal strikke denne genseren fra Strikkemekka som heter “Morgendis”. Den er jo superfin! Fargene på bildet i oppskriften er ikke de jeg valgte, så min vil bli i pastellfarger. Jeg kikket gjennom oppskriften i går kveld og jeg forsto dessverre ganske lite.. Jeg bruker alltid å lese igjennom alt først slik at jeg får et inntrykk av hvordan det skal gjøres, men denne oppskriften syntes jeg var ganske dårlig forklart. Jeg som fremdeles kaller meg for en nybegynner innen strikking, trenger virkelig å få det inn med teskje mtp hvilken pinne jeg skal bruke hvor etc, så denne kan bli en utfordring faktisk.Garnet derimot føles ut som en drøm! Ironisk nok heter det også drøm, så det sier seg selv. Jeg vet at det kanskje er litt urealistisk, men jeg har et mål og ønske om å få denne ferdig i løpet av perioden om bord. Det kan gå med tanke på at den skal strikkes på veldig store pinner, men det kan også virke helt umulig i og med at jeg tror at det kommer til å bli mye å gjøre om bord. Utenom arbeidstiden er det ikke så veldig mye å finne på, så jeg ser for meg å sitte ute på dekk med strikketøyet og en podkast på ørene. Det er faktisk ganske idyllisk skal jeg si dere♥ Hilsen Pia, 80år. Nå skal jeg svare på noen mailer og få betalt noen regninger før jeg skal gå en runde på Arkaden. Jeg må handle inn litt før jeg reiser, som strømpebukser, sjampo, balsam etc. Jeg husker ikke hva jeg har på lugaren av noen ting, så jeg bare tar med meg alt jeg trenger. Jeg ønsker dere en fin dag! Vi blogges♥