Denne uken skal jeg –

Trene – Hadde jeg hatt råd, så hadde jeg virkelig benyttet meg av en PT. Kanskje jeg burde spare opp litt ekstra, slik at jeg føler at jeg kan ta meg råd til det? Jeg tror virkelig at treningen hadde gått lettere da. For da har jeg plutselig en person som forventer at jeg er der, og som hjelper meg i gang. Vi får se hva jeg ender opp med å gjøre, men noe må gjøres! Denne uken skal jeg i hvert fall få klemt inn tre treningsøkter ente hjemme, eller om jeg endelig kommer meg til gymmet. 

Spise sunnere – Det har blitt mye usunn mat i det siste, og det merkes… Jeg er nødt til å bli flinkere igjen når det kommer til matveien. Da jeg var om bord fikk jeg virkelig ikke i meg det jeg trengte, fordi jeg kjente meg slapp og svimmel veldig ofte. Så denne uken skal jeg prøve å komme på rett spor igjen. 

Blogge – Jeg setter pris på leserne mine, og vil virkelig prøve å levere bedre enn jeg har gjort. Jeg må bare prøve å prioritere riktig. De dagene jeg ikke blogger sitter jeg ikke på sofaen og stirrer i lufta liksom, jeg holder på med andre ting. Det går mye i husarbeid, venner og familie. Jeg tok meg selv i å tenke over at jeg snart har bursdag, og jeg trodde jeg ble 23. Neida, jeg blir bare 22. Jeg føler meg som en gammel dame i en ung kropp.Vippetime – Allerede i morgen har jeg vippetime, og det gleder jeg meg så til! Jeg går til H.M Beauty i Larvik. Jeg viser dere resultatet i morgen, og da kan jeg informere mer om salongen. Det er sååå deilig å ha vipper nå om sommeren!

Sandefjord – Forrige periode hjemme fikk jeg nesten ikke vært i Sandefjord i det hele tatt. Jeg var jo i Stavanger, og var egentlig opptatt nesten hver dag. Jeg skal absolutt få brukt mer tid der denne uken, før det er jobb igjen. 

Få besøk – En av dagene får jeg besøk av en venninne, og det ser jeg frem til! Hva vi skal enda vet jeg ikke, men mest sannsynlig grilling, shopping eller bare cruise rundt på el-sparkesykkel. Jeg digger det! F og jeg har kjøpt oss en hver, men de får dere se mer av i en vlog som kommer i løpet av uka. 

Endelig

God kveld dere!

F og jeg har nettopp kost oss med en pizza etter at vi har kommet hjem fra Danmark. Det var mye å pakke ut, og mye å vaske, så vi gjorde det enkelt og bestilte mat i dag. Før vi dro på ferie fikk jeg seriøst ikke gjort noen ting her hjemme, så det var digg å i hvert fall få støvsuget litt. I morgen skal jeg gå litt dypere og vaske gulver osv. Jeg føler meg nesten litt slem som sier at jeg er er glad for at vi er hjemme igjen, fordi F koste seg så der og ville gjerne vært lengre. Jeg derimot skal nyte disse dagene hjemme, og prøve å endelig lande litt. I morgen har jeg en vippetime jeg ser frem til, så skal jeg få besøkt familien en av de kommende dagene. Jeg har gått uten sminke en hel uke nå, og det har vært veldig deilig. Huden min har elsket det! Men herregud å jeg gleder meg til å sminke meg igjen i morgen. I need some glam. Jeg sier det forresten igjen – Dersom dere har noen ønsker om hva jeg skal skrive om, eller lage video om – Kommenter det gjerne! Jeg håper at dere har det fint. Vi blogges♥

For the summer

Hei dere!

Det er godt å kjenne at blogglysten er tilbake igjen, så det utnytter jeg mens jeg kan. Akkurat nå ligger jeg i sengen her i Danmark. Det er overskyet og skal snart komme noen regndråper, så jeg tror det kommer til å bli litt innekos i dag. Det er veldig hyggelig å være her, selvom standaren og slike ting ikke er så bra. Det var spindelvev rundt omkring i hytten, men det er liksom litt kos om dere skjønner? Jeg vasket det så klart vekk, men det gir liksom en litt hyggelig hytte-følelse. Anyways – Jeg har endelig ordnet neglene mine igjen, og jeg er så fornøyd! Jeg elsker de da jeg ordnet de i Sandefjord hos flinke Sandra, men dessverre så blir det litt langt og stress og kjøre frem og tilbake dit hver gang. Denne gangen ordnet jeg de i Skien, hos Anna´s beauty place. Det er en skikkelig koselige og fin negl salong som ligger sentralt i Skien. Jeg liker best å ordne de på en salong, og ikke hjemme hos noen, så jeg tror jeg blir å fortsette å gå dit jeg var nå. 

Se så fine!! Det var veldig uvant med denne mint fargen først, men nå er jeg vandt til den. Jeg syntes de er så fine nå til sommeren, og dere aner ikke hvor fresh jeg følte meg da jeg gikk ut av salongen i mitt rosa skjørt og disse klørne. I´m in love! Jeg har allerede bestilt time til påfyll, og jeg gleder meg. Av en eller annen grunn så elsker jeg negler, og jeg elsker å ordne de. Mens jeg ordnet de tenkte jeg allerede på neste time, siden jeg ser så frem til det. Haha. Jeg gikk også for en annen form denne gangen, og jeg trodde ærlig at jeg kom til å angre. Men det gjør jeg ikke. Før gjorde jeg en stor greie ut av at jeg ikke likte neglene mine, og det påvirket seriøst humøret mitt. Nå har jeg fått et helt annet syn på det, og tenker at det ikke er verdens undergang om de ikke blir perfekte. Men denne gangen ble de det♥ Nå tordner det og begynte å regne skikkelig, så vi får holde oss inne i dag.. Vi blogges senere, dere fine!♥

Hei fra..

Hei dere fine!

Jeg håper at det står bra til med dere♥ For meg går det mye bedre, og jeg har det fint. Det hender man trenger noen dager fri til å slappe av litt, og det gjorde tydeligvis jeg. Akkurat nå er jeg i Danmark sammen med kjæresten min. Det er veldig hyggelig her, men det er noe rart med Danmark og dansker. Vi har leid en hytte her, eller en slags leilighet. Vi er i Sæby, som er en koselig liten by like ved sjøen. Planen er å bare slappe av og nyte noen dager her. Vi skal hjem igjen allerede på tirsdag, men det passer veldig fint. Selvom vi koser oss, så gleder jeg meg til å komme hjem igjen for å få litt orden på alt mulig. Men enn så lenge, så skal jeg konsentrere meg på å koble av og finne roen her. Vi kom hit i går, og dagen i dag har vi brukt til å være i Fårup sommerland. Vi var der seriøst 10:30 og dro ikke før 20:30. Det ble sykt mange timer i parken, men det var virkelig nødvendig dersom vi skulle rekke alt sammen. Parken i seg selv er veldig bra, for det er liksom ganske gode tilbud med tanke på mat og attraksjoner. Det var også et stort badeland der som vi var innom, men dessverre var det sinnsykt mange mennesker der. Så det var liksom litt stress. Vi tok det meste der, men F og jeg er enige om at ingen av attraksjonene gir noe særlig kikk, men gøy er det jo. Det beste med hele stedet syntes jeg var alt det digge de serverte rundt omkring, hehe! De hadde belgiske vafler, churros, sånne boble vafler og masse masse annet godt. Men det var veldig dyrt der, så det var en liten nedtur. 

I går spiste vi forresten på en liten fiskerestaurant nede ved havnen, og de serverte så god fish´n chips! Jeg husker ikke helt hva stedet het, men det anbefales dersom dere skal hit. Nå skal vi bare slappe av og steke en pizza. Morgendagen har jeg satt av til å sole meg, drikke vann og bli brun. Jeg ønsker dere alle en kjempe fin kveld videre. Vi blogges♥

Girls night out

Hei dere fine!

Til morgningen i dag var jeg overbevist om at det ikke kom til å bli noe blogginnlegg i dag, men formen tok en annen vending. Jeg har altså vært så dårlig, dere…. Det er så kjipt å bli så dårlig dagen derpå, og jeg har nå fått bekreftet enda en gang hvorfor jeg ikke drikker alkohol. Vi feiret Vilde i går, noe som var veldig koselig! Jeg har seriøst ikke drukket alkohol siden mars, så kroppen min fikk sjokk. Jeg er så glad for at jeg ikke drikker oftere, selvom det er gøy der og da. Vi prøvde oss først på Pakkhuset i Larvik, men der kom vi ikke inn siden jeg ikke er 23 🙂 Jeg føler meg som 30, så det var merkelig, haha! Så vi dro heller til Sandefjord. Er dere klare over hvor sinnsykt mange som var ute i går? Utestedene var stappfulle. Det var jo så masse mennesker at det ikke var så gøy engang. Jeg våknet opp med tre forskjellige stempler på hånden, så vi var tydeligvis innom mange.

Heldigvis ble det ingen drama, og det var bare en veldig koselig kveld med noen fine jenter!♥Nå skal vi rett og slett ringe å bestille kebab. I can´t wait! Jeg ønsker dere en fin kveld videre. Vi blogges♥

Blond for the summer

God morgen dere!

I dag klarte jeg å komme meg opp litt tidligere, så jeg har allerede fått tatt en del bilder til blogginnlegg fremover. Det er så mye enklere å blogge når man har bilder. Jeg hadde håpet at det skulle være litt finere vær i dag, men det blir kanskje bedre utover? I hope so. Jeg skal jo i bursdag i dag, og hadde planer om å ha på kjole eller skjørt. Men jeg ser jo faktisk nå at det er meldt regn og 12 grader i kveld….great. Jeg er så dritt lei dette været. Jeg har kjøpt inn så masse fine klær, så får jeg jo aldri brukt de på grunn av at det er for kaldt. Jeg lever seriøst på tanken at F og jeg skal til Tyrkia om bare noen måneder, det trenger vi!

Men uansett – her er mitt nye hår! Jeg var hos frisøren forrige uke, også hentet jeg extensions på posten rett før jeg dro til Stavanger. Jeg fikk ikke prøvd det ut før i går, og jeg er så glad for at fargene mathcer. Det er jo veldig lyst nå, men samtidig ikke for lyst syntes jeg. Jeg er jo langt ifra platina, så en litt mer naturlig blond farge. 

Det er så deilig å ikke ha stygg ettervekst enda, så jeg skal ikke vente like lenge før neste gang jeg ordner det. Men planen er å være lys nå i sommer, så bli litt mørkere igjen til vinteren. Men jeg har ikke bestemt meg enda, og jeg prøver jo så hardt å spare mitt eget. Mitt eget har faktisk fått en veldig god kvalitet nå, så jeg unngår rettetangen og extenisons så ofte som mulig. Men nå kjente jeg et behov for å føle meg litt fin og fresh, så jeg kommer til å bruke det når jeg skal ut av huset. Jeg bruker som alltid extensions fra Luxushair. Det er de beste! Jeg har prøvd så masse forskjellig oppgjennom årene, men luxushair har alltid vært best. Det aller beste jeg har prøvd er “Virgin” kolleksjonen som de selger, det holder seriøst sykt lenge! Jeg kjøpte mitt i November, og enda føles det skikkelig bra og nesten like fint som nytt. Så når jeg har funnet en farge jeg skal ha lengre enn bare sommeren, så vil jeg kjøpe den kvaliteten igjen. Akkurat nå har jeg Deluxe 55cm, 210 gram i fargen #613/#18. Kan kjøpes HER

Jeg er så lykkelig når jeg har nytt extensions, hehe… Det føles bra! Nå skal jeg lage en kopp kaffe og vekke F. Han la seg sent i natt, så han sover enda. Vi skal en tur sammen til byen i dag, siden jeg ikke fikk kjøpt det jeg skulle i går. Hvordan skal jeg klare å bære en vindskjerm på 18kilo..Så han må bli med. Jeg ønsker dere en super fin dag. Vi blogges senere♥

Liten video fra Preikestolen

 

Her kommer en bitteliten, dårlig filmet video av turen min til Preikestolen. Jeg hadde egentlig ikke tenkt til å filme, så det ble liksom litt på sparket. Jeg tok masse bilder, så filmet jeg litt også fant jeg ut av at jeg ikke gadd å filme allikavel. Men så endte det opp med noen klipp, som jeg nå har satt sammen. Det ble litt kjedelig med tanke på at jeg filmet så mye nedover, så det beklager jeg! Det er i hvert fall en liten titt på hvordan forholdene var oppover fjellet. Terrenget var ganske bratt, og veldig mye stein og fjell. Det er utrolig viktig med gode sko, i hvert fall! 

Nå har det vært mange dager uten sminke og glam, så jeg gleder meg sinnsykt mye til å sminke meg nå, og feste nytt extensions. Jippi! Jeg trenger det nå, hehe. Jeg skal en tur til byen for å kjøpe bursdagsgave til en venninne som vi skal feire i morgen, det blir så gøy! Vi blogges senere♥

– Norge må oppleves –

Hei fininger! Jeg håper at dere alle har det fint. 

Jeg kom hjem fra Stavanger sent i går, så det eneste jeg gjorde var å gå en god tur også dusje. Så la jeg meg rett og slett. Man blir sinnsykt sliten av å kjøre i bil i 7 timer altså. Så jeg er altså hjemme igjen i Skien, med kjæresten min. Det er alltid godt å komme hjem, men jeg har hatt en sinnsykt fin tur. Å jeg gjør det gjerne igjen. Planen er å dra en gang til sammen med F, slik at han også får sett hvor sykt fint det er der. Det var faktisk ganske tungt å gå opp, siden det er så bratt flere steder. Så det er noe å tenke på. Dessuten så er det viktig med mye klær, det var bare tre grader på toppen der. Det var ikke så mange mennesker som jeg fryktet, så det gikk veldig fint. Flere har liksom sagt til meg at jeg blir å gå i kø, men jeg følte det ikke sånn. Vi møtte på flere kinesere i slipperser, og noen med hvite gucci sko – hva tenker folk med liksom? Haha. Det var gøy å se. Å det var kjempe gøy å komme seg til toppen for å se hvor fantastisk fint det er. 

Norsk natur er seriøst det fineste. Jeg elsker bylivet og slike ting, men naturen er noe helt eget. Jeg gleder meg allerede til neste tur!Etter en slik reise kjenner jeg meg ganske sliten, og jeg har sinnsykt migrene i dag. Jeg våknet med ordentlig vondt, så det er godt at jeg bare skal være hjemme i dag. Kanskje jeg får ligget litt ute for å få litt farge. Jeg ønsker dere en fin dag videre. Vi blogges♥

Hei fra…

Stavanger!

Hei fininger! Jeg befinner meg i Stavanger atm. Jeg ble plutselig invitert med av mormoren min da jeg var om bord, så det takket jeg ja til. Vi skal gå til Preikestolen i morgen, og sånn som jeg gleder meg! Jeg har alltid hatt lyst til å gjøre det, og F og jeg snakket faktisk om det for ikke så lenge siden. I tillegg så er det utrolig godt å komme seg litt vekk fra hjembyene. Jeg føler virkelig at jeg trenger frisk luft, natur og stillhet. Så det er altså planen for morgen dagen. Vi har kjørt opp hit med bil, og det tok nesten syv timer med stopp. Så det skal bli sinnsykt godt å legge seg i natt, hehe! Man blir virkelig slitne av å kjøre bil så lenge. Vi har rukket å spise litt mat, og gått litt rundt her. Så vi skal snart gå en liten tur til, så skal vi slappe av før morgen dagen. Jeg har ikke så mye tid å skrive på akk nå, men det tar vi igjen senere!

I går måtte jeg dra for å kjøre tur klær, hva syntes dere? jeg kjøpte jakke, bukse, fleece og hansker. Så jeg føler meg klar! Jeg har sett bilder fra Preikestolen, og shit så fint det ser ut! Jeg bare håper at det blir fint vær, og ikke regn. Tenk så kjipt å komme opp dit i morgen, også er det tåke…:-( Krysser fingrene! Jeg håper at dere alle har en fin kveld videre. Vi blogges♥

Verdens søteste på besøk

Hallo fininger!

Dagen i dag føler jeg kun har gått til vipper, hehe.. Jeg bestemte meg for å ordne vippeextensions nå som det er sommer, så det gjorde jeg. Jeg ordnet de på HM beauty i Larvik, men det kommer det et eget innlegg om litt senere. Men da jeg kom hjem, så kom jeg hjem til en skikkelig fin overraskelse. Fine, lille Ludvig! Han er sååååå nydelig, at jeg dør. Det er brorer til F sin, og vi er så heldige som får låne han i blandt. Det gjør meg så sinnsykt godt å ha dyr i huset. Vi har veldig mange katter i nabolaget, og flere av dem går rett inn til oss. Men det er liksom ikke helt innafor å “stjele” katten til naboen liksom. Så at vi får låne han her i blant elsker jeg. 

Hvor fantastisk søt er han ikke? Jeg smelter♥

Forresten – F og jeg har begynt på serien “Chernobyl” som går på HBO. Har dere sett den? Det er en miniserie på kun fem episoder, men hver episode varer i en time. Så i kveld skal vi se siste episode, og sånn som jeg gleder meg! Jeg skal smelte sjokolade, slik at vi kan ha frukt og smeltet sjokolade for anledningen. Yummi! Jeg tok meg selv i det, at det tross av alt er mandag. Men denne friperioden kommer til å forsvinne på et blunk, så jeg har bestemt meg for å kose meg. Let a girl live, sier jeg bare. 

Jeg håper at dere alle har en fin kveld! Vi blogges senere♥