Vippefin!

God kveld alle sammen! 

Om det i det hele tatt er noen våkne nå? Nå kjente jeg at det klødde i fingrene, så derfor oppdaterer jeg selv om klokken er 23:30. Jeg har nemlig ordnet vippene mine i dag og de må jeg bare skryte av! Det er faktisk ikke så lenge siden jeg skrev “vippeextensions er noe jeg ikke kommer til å gjøre igjen, siden det ikke er bra for mine egne vipper) – Meeeeeeen, så har det seg sånn at jeg føler meg kjempe stygg uten sminke, så derfor tenkte jeg å freshe meg opp litt! Den aller første gangen jeg tok vippeextensions var da jeg gikk i 1. klasse på videregående, og da tok jeg det på Studio V i Sandefjord. Jeg ble kjempe fornøyd! Jeg husker hun sa at jeg hadde så lange vipper, så jeg kunne få 15mm lange vipper – det sa meg ikke så mye da, men etter det har jeg bare hatt lyst på 15mm. Dessverre så flyttet hun som gjorde det på meg til Australia, så da måtte jeg prøve å finne noen andre – Belle No5 og B.Town Beauty (som nå heter H.M Beauty) testet jeg ut, men jeg mislikte resultatet så enormt – og fikk avsmak av vippeextensions samtidig som at mine egne vipper ble totalt ødelagte. 
Men! Nå har Victoria kommet tilbake til Norge, og legger vipper i Sandefjord! (LYKKE!!) – Så da booket jeg time og fikk ordnet vipper i dag. Jeg syntes resultatet er så fint, det ser så mye mer naturlig ut enn volum vipper også! Også bruker hun rundt en time på å feste dem, samtidig som at hun er ekstremt hyggelig og en koselig jente. Vippene mine ble ikke ødelagte etter at jeg satt på hos Studio V, så derfor følte jeg meg veldig sikker på at jeg ville “risikere” mine enge vipper, som dere kan se er veldig lange fra før av! Ble ikke resultatet bra? 

Så som dere sikkert skjønner, så er jeg i Sandefjord igjen! Jeg blir en natt over siden jeg hadde vippe time i dag og frisørtime i morgen. Også fikk jeg fikset neglene mine selv i dag, jeg viser dere de i morgen da det er lyst – de ble kjempe fine! Syntes nå jeg. Jeg fikk spist middag med søsteren min i dag, trent og tatt sol! For en produktiv dag! Jeg drar tilbake til Skien allerede i morgen, klarer ikke å være borte fra shærsten min så lenge, hehe♥ Jeg ønsker alle sammen en kjempe god natt!

Vi blogges♥

Mye å se frem til

Hei alle fine!

Jeg er såååå glad! I morgen skal kjæresten min og jeg endelig hjem på fri. Nå har vi vært ombord i 14 dager alt, det går faktisk veldig fort! Så jeg gleder meg veldig. I dag starter jeg ikke før 1730, så jeg har god tid til å pakke og rydde ut av lugaren i dag, slik at jeg bare kan skifte og dra i morgen. Planen i morgen er å spise på Big Horn, så slipper vi å lage mat,oppvask, handle osv – det er deilig å slippe det den første dagen. Så deilig, det er jo ingen hemmelighet at jeg elsker Big Horn, hihi! Denne perioden har gått ganske greit, selvom F og jeg gikk motsatt (dag og natt), så har vi klart oss fint! I går var det veldig mye sjø, så det var litt mye oppkast og trøtte mennesker – hehe, stakkars! Så vi skal altså hjem, ha to uker fri, så skal vi vel tilbake igjen. Sånn går dagene! Jeg ser i hvert fall frem til to uker fri, og kanskje en ferie! F og jeg har jo pratet om det, at om vi finner noe billig – så reiser vi, men det kan ikke være for dyrt. Når jeg kommer hjem, så skal jeg til frisøren førstkommende fredag – det skal bli fantastisk å få stripet det lysere slik at det kan blende seg enda bedre med løshåret. I tillegg skal jeg kanskje fikse vippene mine – jeg er egentlig litt imot vippeextensions, men siden det er sommer så er det så deilig å slippe sminken, men likevel føle seg fin. I tillegg er det en venninne av meg som gjør det, hun er så dyktig og de sliter ikke like mye på vippene mine som det andre salonger har gjort på meg. Også skal jeg ordne neglene mine, jeg leeeengter!!! 

I morgen er det faktisk bare en måned til vi reiser til Istanbul! Jeg gleder meg så sinnsykt masse at jeg har nesten ikke ord! Det er sikkert mange som ikke skjønner eller forstår meg, men jeg ser så frem til dette og jeg tror at jeg kommer til å få det så mye bedre med meg selv etter dette inngrepet, for forskjellen kommer til å bli stor (håper jeg). Jeg møter stadig mennesker som er helt imot det og som prøver å “overtale” meg, men det er ingenting noen kan si for at jeg skal endre mening, hehe! I tillegg så skal jeg ikke bare gjøre ett inngrep, hah – mer om det senere, kanskje 🙂 


Så jeg har en del å se frem til!! Jeg elsker å bruke tid på pleie, så en ferietur for brunfargen, frisørtime for håret, vipper og negler? Det blir nesten ikke bedre enn det, jeg elsker å føle meg fresh! Jeg håper forresten at dere alle har det kjempe fint, så blir det bedre med blogging når jeg kommer hjem!

Vi blogges senere ♥

Fra svart til blondt hår

Hei alle sammen!

Jeg er fremdeles på jobb, jeg jobber natt og er generelt ganske sliten og motivasjonen til å blogge finnes ikke disse dagene. Så det var den negativiteten! I dag stod jeg opp litt tidligere, og kjæresten min er på dekk og tar imot et helikopter (flink?) så derfor benytter jeg meg tiden til å skrive litt til dere! Jeg følger med hver dag på hvor mange som er innom her, og det er jo noen, så jeg vil jo gjerne oppdatere oftere! Men når man ikke gjør noen ting, bare jobber og føler seg fæl, så er det liksom ikke blogging som betyr mest. Jeg har, som dere sikkert har sett – blitt blond. Å det var fader ikke barebare, så derfor tenkte jeg å skrive litt om prosessen og “advare” andre. Her jeg sitter nå, så har jeg vendt meg litt til det. Nå er det helt ok, men langt ifra perfekt. Jeg angrer veldig på at jeg farget det, og jeg savner nesten det svarte fine håret. Mitt eget hår hadde akkurat blitt såpass langt at jeg kunne gå på butikken og trene uten, men nå – så er det første jeg gjør hver morgen å ta på extensions. SAMSUNG CSCJeg hadde helt svart hår, men siden sommeren kom, så ville jeg bli litt lysere. Brunt hår misliker jeg og jeg syntes ikke at jeg kler det, så da ente jeg opp med blondt. Jeg snakket litt med frisører og noen på butikker rundt omkring, og de var enige om at planen min virket grei. Jeg skulle avfarge den svarte fargen, så skulle jeg bleke håret, så skulle jeg til frisøren og stripe lysebrune striper. 
SAMSUNG CSC
Jeg brukte avfargingen slik som det står at jeg skulle bruke den. Da jeg skulle skylle den ut, var håret fremdeles mørkt, men veldig orange – som forventet. Så senere på dagen begynte jeg med bleking. For et år siden var jeg helt platina blond og jeg bleket etterveksten hver eneste måned. Håret mitt har vært igjennom veldig mye og det har tålt mange blekinger. Nå var det et helt år siden jeg hadde bleket håret mitt og jeg trodde virkelig at det skulle tåle denne ene behandlingen siden jeg hadde tatt såpass godt vare på det i et helt år. Og det var så fantastisk at håret mitt endelig hadde begynt å bli langt……:-( 
SAMSUNG CSC
Jeg hadde i blekingen i hele håret i 45 minutter før jeg sjekket det, da var det fremdeles kjempe gult – så jeg bestemte meg for å sitte med det litt til. Jeg holdt på å lage kveldsmat til Frode og meg, jeg kote egg – så plutselig kjente jeg at det gjorde innihelvetes vondt i hodet mitt, så jeg måtte rope på Frode slik at han kunne ta over mens jeg løp til badet. Håret mitt røyk! Jeg tuller ikke, det var så varmt at det røyk. Så jeg skylte det lenge, puttet i masse produkter mens jeg så håret bare “rant” av. Jeg har aldri i mitt liv gråtet så mye tror jeg, jeg følte meg helt knust!! Heldigvis hadde jeg en frisørtime dagen etter, og hun kunne ta meg inn tre timer før planlagt, så jeg dro dit 11:00. 

Etter fem timer i frisørstolen, så hadde jeg fått en normal farge på håret og en klipp som jeg ikke vil snakke om. Frisøren min er en god venninne, så heldigvis kunne hun beholde litt av lengden, og hun gjorde alt hun kunne for at det skulle bli greit å gå med. Jeg trenger fremdeles en time til for å stripe meg litt, så det skal jeg når jeg kommer hjem fra jobb. Da håper jeg det blir litt bedre. Selvom jeg egentlig bare vil farge håret svart igjen, men jeg skjønner at det ikke er så lurt heller og at jeg sikkert kommer til å angre – kanskje jeg skal kjøpe parykk? Jeg håper ting blir litt bedre etter operasjonen neste måned, for jeg føler meg F.OR.F.E.R.D.E.L.I.G. Det er så slitsomt! Dere kjenner sikkert følelsen av å ikke føle seg vell? Vel, jeg føler det sånn hver dag, og det suger. 

Nå må jeg ordne meg før jeg skal jobbe til 02:30. Håper dere alle har det fint! Vi blogges♥

Snapchat lately

Hei kjære lesere! 

Jeg håper at dere har det fint og koser dere i solen? For det er vel sol hjemme nå som jeg er på jobb? Hater det! Jeg fikk heldigvis en varm uke på Kreta da jeg var på fri, men hjemme var det bare regn og dårlig vær.. Jeg er altså tilbake på jobb, på båten og sjøen – går det ikke fort? Jeg føler at jeg skriver “jeg er på jobb” hele tiden, så for meg kjennes det kjempe fort. Men slik er det! Jeg er takknemlig for at jeg får jobbe så mye som det jeg får, så jeg klager ikke. Det er selvfølgelig litt kjipt å ikke få noe sol eller varme på kroppen på to uker, men det får vi ta igjen når vi kommer hjem igjen om 14 dager. Frode og jeg håper på å reise på ferie vi, hvis vi finner noe billig og bra – jeg krysser fingrene! Det frister helt ekstremt å reise tilbake til varmen allerede nå.
Jeg har ikke fått oppdatert de siste dagene siden det har vært litt å gjøre, og noen ganger er det deilig å bare slappe av og ikke gjøre noen ting. Derfor tenkte jeg å dele de siste snapchatene mine med dere, for der pleier jeg å oppdatere hver dag, så godt som. Forrige uke ble det en del snapper fra Kreta, det er jo lov å skryte litt? Det å være på reise er seriøst noe av det beste som finnes! 

De dagene jeg var hjemme før jeg dro på jobb brukte jeg mye tid på å vaske all sminken min og sminkekoster. I tillegg så er håret mitt kjempe ødelagt etter blekingen, så jeg masserer, pleier og kurer det nesten hver eneste dag. Neste gang jeg kommer hjem, så tror jeg at jeg skal tilbake til frisøren for å stripe noen lyse striper – for fargen på håret mitt passer ikke helt perfekt til extensionsenet, men det er ikke så ille at det er krise liksom.

Så har jeg shoppet litt, det kan jeg vise dere senere! Og Frode og jeg var på en helt fantastisk middag hos mamma på mandag, det var så godt! Så har vi trent, gått tur og bare kost oss før dagen i går da vi pakket og dro på jobb. Så nå er vi på jobb sammen, og det er også helt greit. Jeg er så glad for at jeg har kjæresten min på jobb! Denne gangen jobber han dag og jeg natt, så vi får ikke sett hverandre like mye som vi ønsker, men det får bare være. Vi er jo heldigvis på samme båt, så. I dag starter jeg 16:15, så frem til det skal jeg spise, ordne meg og slappe av. Jeg håper dere har det fint, så blogges vi senere ♥

Innkjøp – Kreta

INNKJØP – KRETA 2017 

Hei igjen! Som jeg nevnte i tidligere innlegg, så ville jeg vise dere innkjøpene fra Kreta. Planen var å ikke handle noen ting i det hele tatt, men dere kjenner jo meg, hehe. Vi var i byen Platanias på Kreta, og der er det faktisk kjempe mange butikker. For de som har vært i slike land før, som Tyrkia, kanariøyene osv, så var dette ganske likt. Det er mini-markeder hver 20-meter hvor man kan kjøpe drikke, litt mat, is og godteri, og masse, masse suvenir butikker. De hadde mye av det samme i de fleste butikkene, dere vet – fake Chanel telefon deksler, “MAC” sminke, Michael Kors vesker og alt mulig merkelige greier. Men sånt liker jo jeg, vet dere! Så for de som vil ha ekte merkevarer, så er ikke dette riktig sted å handle. Vi leste om at det finnes Zara et sted på Kreta, men det var et godt stykke unna der vi var, så det var ikke så aktuelt. Men her er i hvert fall innkjøpene fra denne turen. Jeg reiste ned med 16,5 kilo i koffert vekt, og hjem med 22,5.. Så noe må jeg da ha fått med meg hjem. SAMSUNG CSC
Disse bodyene er så sinnsykt fine! Så derfor kjøpte jeg like gjerne tre stk. De er helt åpne bak, helt ned til over rumpa. Disse kjøpte jeg på en klesbutikk som virket veldig ren og ordentlig i forhold til mange andre butikker der. De hadde kjempe fine klær og prisene var ikke kjempe høye. I tillegg så kunne vi betale med kort der! Wow – de har virkelig kommet et steg nærmere! 
SAMSUNG CSC
Bodyene kostet 15, etrellerannet euro, så rundt 150 norske kroner. Jeg kjøpte en annen topp også, en slags tubetopp, men den var veldig lite fotogen – dessverre.  
SAMSUNG CSC
DILLDALL! Jeg har alltid elsket dilldall av en eller annen grunn – spesielt det som glitrer. Så to armbånd, en fotlenke, nøkkelring og et hånd smykke. Jeg kunne sikkert kjøpt veldig masse mer, men jeg klarte å beherske meg. 

Til min fantastiske kjæreste kjøpte jeg armbånd, singleter og en shock-lighter (heheh). Armbåndene fant jeg i en dilldall shappe og kostet ikke så mye, foruten om den svarte med sølv anker. Det fant jeg så klart den siste dagen, så derfor fikk han fire stk. Snill♥
SAMSUNG CSC
Var ikke dette fint? Jeg syntes det var såå fint! Det er sølv anker og ekte lær, så det var det i hvert fall litt kvalitet på. Det passer jo perfekt til sjømannen min, heh! 
SAMSUNG CSC
Siden vi har pusset opp verandaen, kjøpt utemøbler og ny grill, så kjøpte jeg litt pynt. Jeg liker sjø-temaet veldig godt, så derfor falt jeg for dette. Tenk så fint på en hvit veg i sommer? I tillegg kjøpte jeg en stygg-Kreta magnet, bare for å ha minner! Kanskje det blir en greie, å kjøpe magnet fra hver sted vi reiser? Vi får se! Jeg håper dere alle får en kjempe fin søndag videre. 

Vi blogges♥

Tilbake i Norge

Hei alle sammen! 

Jeg er tilbake i Norge! Vi landet i går rundt 18:30 på Gardemoen, så rushet vi som aldri før for å komme oss fort i bilen og hjem. Det å reise til et sted er greit, da kan jeg godt bruke god tid på flyplassen og slikt, men hjem – da er det strake veien altså! Vi kjørte først til Sandefjord for å møte mamma og hente bilen min som stod der før jeg kjørte videre til Skien og kjæresten min♥  Kofferten min fikk en kjempe bulk, deodoranten min ble knust og mac´en min fikk en skade! Fader altså, de behandler kofferter så dårlig – og det som er så dyrt i tillegg! Jeg blir så sur og irritert….Uansett! Søsteren min og jeg har hatt en kjempe fin tur sammen, og vi har kost oss masse. Fredagen solte vi oss helt ekstremt lenge, så vi fikk litt farge, så ordnet vi begge neglene senere på kvelden. Det er første gang i hele mitt liv at jeg tester ut Akryl negler, så langt er jeg fornøyd! Lørdagen gikk til å reise hjem, vi ble hentet på hotellet før 12:00. Så nå er jeg i Skien, sammen med kjæresten min og bare slapper av. Været er ikke akkurat hva jeg foretrekker, men det er greit i dag siden jeg er så sliten.  SAMSUNG CSC
F og jeg sitter faktisk å ser på reise! Siden vi skal på sjøen på tirsdag og ikke får noe sol på kroppen, så kanskje vi reiser i en uke når vi kommer hjem – vi får bare se! I tillegg så skal vi jo til Istanbul om en måned, som jeg gru-gleder meg! Jeg har shoppet litt på Kreta, så jeg viser dere det om ikke så lenge. Ellers: Resten av dagen skal jeg pakke ut, slappe av, vaske sminkekoster, slappe av, rydde, slappe av og bare slappe av. Men vi blogges senere ♥

Pool day

SAMSUNG CSC
Hei alle sammen!:-) 

Dagen i dag startet med regn, torden og skikkelig dårlig vær. Så vi tok på joggeskoene og gikk oss en god tur på shopping. Vi shoppet ikke så mye egentlig, men litt. Jeg elsker tydeligvis dilldall, jeg trodde at jeg hadde kommet over det etter mange, mange år i Tyrkia…Men nei. Lommeboken er snart tom, for å så det sånn! Neida. Men det er mye fint her som nøkkelringer, smykker og alt annet ubrukelige ting. Nok om det, uff – haha! Mens vi gikk tur oppdaterte vi værmeldingen hele tiden for å finne ut om det skulle bli noe bedre vær senere, og det ble det, jippi! 
SAMSUNG CSC
Så i 14:00 tiden gikk vi til bassenget for å slappe av litt. Vi la oss ved siden av en vegg, så der stekte det skikkelig! Alle lå med klær nesten siden det blåste så, men ved siden av den veggen altså! Så vi stekte skikkelig og koste oss med en god breezer. Hvor gode er ikke de? Spesielt om sommeren, og på ferie så klart. Men fy faen så dyrt det er her! Det kostet oss 10!!!Euro for to breezer, det er hundre norske det!! 
SAMSUNG CSC
Så til en annen ting: Noen mannfolk!!!Fy faen. Det var en mann som spanderte en breezer på søss og meg, han hilste ikke og ikke snakket med oss (han var med to barn) – så fikk vi de servert på bordet av servitøren og manne vinket og smilte. Tror dere ikke mannen hadde dame? Hun kom gående opp fra stranden, og da de skulle dra snudde mannen seg og vinket til oss mens dama stod med ryggen til! Hvordan vi vet at de var et par? De kysset, og det var tydelig at hun var moren til barna…. Noen mannfolk altså!! Så glad for at jeg har funnet min konge, han skal jeg holde godt på! 
SAMSUNG CSC
Nå har vi kommet i leiligheten og dusjet. Vi skal spise et bedre måltid i dag, vi snakker biff og som jeg gleder meg!! Jeg blir sulten bare av tanken…. Så er det siste hele dagen i morgen, vi reiser tidlig lørdag. Så vi håper virkelig på sol og varmegrader i morgen altså, slik at vi får skikkelig farge før vi drar! Håper dere har det bra, alle sammen!

Vi blogges ♥

Shopping, spa og tatovering

God ettermiddag kjære lesere.

Bare så det er sagt, så regner det litt her også i dag. Jeg leste at det skulle være enormt med nedbør hjemme i Norge, og kjæresten min og mamma har allerede sendt snapper av det “fantastiske” været hjemme. Men, slapp av – det regner her også! Heldigvis ikke mye, og det varer nok ikke lenge. Dagen startet på stranden i dag også, men vi gikk opp i 14:00 tiden da det begynte å bli veldig overskyet og faktisk litt kjølig. Så hva gjør man da? Det er liksom det værste som kan skje når man er på ferie syntes jeg, at det begynner å regne. I hvert fall på denne ferien var planen å sole seg, slappe av og pleie brunfargen. Men som jeg tidligere har nevnt, så er det masse shopping og det er da noe å finne på. Men selvfølgelig ikke så lett når man ikke har samme interesse, men sånt er jo vanlig. SAMSUNG CSCI dag var det meldt 30 grader og kjempe sol, og i morgen var det meldt lyn. Så vi får se hvordan morgendagen egentlig blir nå som vi har fått dårlig vær i dag. Jeg håper i hvert fall på sol slik at jeg kan sole meg og bli brun! Vi drar hjem allerede lørdag, så det er ikke mange dagene igjen. Kjenner egentlig at det blir godt! Det er alltid godt å komme hjem, spesielt til familien og kjæresten sin! Jeg savner han ekstremt, hehe..SAMSUNG CSC
I dag tok vi fot spa og pedikyr. Det har jeg faktisk aldri gjort før, så det var noe nytt! Jeg hadde kjempe lyst på fransk manikyr, men siden jeg ikke hadde lange nok tånegler, så ble det ikke det. kjipt! Men fargen var fresh og det var kjempe deilig å bli dullet litt med. Så har vi shoppet litt, eller jeg har i hvert fall shoppet en del! Blant annet solhatten og bodyen på bildet, den bodyen er så fin! Så sjekket vi faktisk ut priser på tatoveringer, det kunne jo vært gøy å tatt siden vi er her liksom – men herregud så dyrt! Jeg spurte om et lite hjertet og det skulle de ha 80 euro for!! Det er rundt 800 norske kroner for et lite hjertet, det kommer ikke på tale. Så det slo jeg fra meg ganske fort…

Jeg håper at dere har det bra! Vi blogges senere ♥ 
 

Dag 3

Hei! I skrivende stund sitter jeg på hotellsengen med hårkur i håret. Det er ingen hemmelighet at saltvann og sol sliter på håret, så derfor gir jeg det en god runde med pleie på kveldene. Klokken er 18:00 her, så kveld er det vel ikke riktig enda. Men vi har i hvert fall gått opp fra stranden da solen ikke steker lenger, solen går jo ned i 20-21 tiden her, og i tillegg begynte det å bli litt overskyet. I dag har vi bare ligget på stranden utenom en liten tur på markedet for å kjøpe is og en solhatt, ikke noe mer spennende enn det. Det er begrenset over hva vi kan finne på her, men vi koser oss selvom. Vi kan så klart dra på flere utflukter, men vi har det like greit her vi er ved hotellet. I gatene rundt er det fult av butikker og restauranter, så det er mye shopping for de som liker det. SAMSUNG CSC
Vi mimrer allerede tilbake til gårsdagen og hvor fint det var der vi var. Det er ikke slikt i dag for å si det sånn, haha! Hadde det vært litt nærmere og ikke så dyrt å reise dit, så hadde vi garantert gjort det flere ganger, om ikke hver dag.
SAMSUNG CSC
I fjord da jeg var i Tyrkia leste jeg den første boken av “Calendar Girl”, men gadd ikke å kjøpe resten av dem siden jeg sjeldent har tid til å lese. Men siden vi tross av alt har all verdens av tid denne uken, så kjøpte jeg bok nummer to i serien på flyplassen i Oslo. Det angrer jeg ikke på! Det er så fredfullt å lese, spesielt på stranden hvor man hører havet i tillegg. 
SAMSUNG CSC
Dette er bassenget ved hotellet, vi tenkte kanskje å ligge her i morgen siden vi har vært på stranden hver dag. Men som dere kan se, så ligger ikke bassenget langt unna stranden. Det er så deilig å slippe å gå langt for å komme seg fra hotellet til stranden hver dag, så der var vi veldig heldige. 

Planen i dag er nada. Bare slappe av og kose oss, så må vi så klart spise litt senere. Vi bor i leiligheter, så det er fult mulig å lage middag her også. Vi får se! Jeg håper dere alle har det bra og koser dere masse i hvert fall. Jeg leste at det er OBS-varsel for nedbør i Vestfold og Telemark? I morgen er det melt 30 grader og sol her, heh…… Vi blogges♥

UTFLUKT

ELAFONISSI – KRETA 2017 

Hei alle sammen! Omg for en fantastisk dag vi har hatt! Jeg vet nesten ikke hvor jeg skal begynne. I går bestilte søss en utflukt til oss siden vi begge slo ganske fort fast at hotellet våres ikke var like fint som vi trodde. Og havet var nesten likt som i Norge, å vi som hadde de forventningene! Så når det tikket inn en melding fra Apollo om at vi kunne melde oss på en utflukt til Elafonissi som er en av de fem vakreste strendene i Europa, takket vi fort ja! Det skal sies at jeg ble litt irritert da jeg fant ut at det kostet 40 Euro per person, noe som tilsvarer 400 norske kroner, i tillegg til en kjempe lang busstur. Men nå er jeg kjempe takknemlig og i lykkerus, for bare se så fint det var der! SAMSUNG CSC
Elafonissi er en strand som er kjent for sitt turkise hav og rosa strender. Det ser ikke veldig rosa ut på bilder, men man kan lett se det rosa som ligger i vannkanten når man er der. Bussturen hit tok mellom 1,5 – 2 timer inkludert et stopp på veien frem og tilbake. Disse veiene vi kjørte på lå oppå ekstremt høye klipper, så det er ingenting for de som har høydeskrekk! Og en tunnel som er 3 meter høy, og så vidt plass til en buss. Litt av en skremmende, men interessant opplevelse. 
SAMSUNG CSC
Bussen hentet oss like ved hotellet 08:25, vi hadde litt over fire timer på stranden før vi møtte opp ved bussen igjen og kjørte hjemover. Dagen har egentlig bare flydd forbi. Vi har kost oss veldig masse, og bare de vakre omgivelsene gjør noe med humøret altså – fy fader så vakkert det var der! 

SAMSUNG CSC
Vannet var ikke spesielt varmt, og noen sier at det alltid er vind og blåser mye på denne stranden – men ikke i dag! Litt bris var det, men langt ifra mye vind. Helt perfekt med andre ord. Vi badet ikke veldig mye, men så varmt som det er i luften (30 grader), så er det deilig med en liten dukkert i ny og ne. 
SAMSUNG CSC
Hvis noen av dere skal på Kreta en gang, så MÅ dere ta turen hit! For det kan virkelig ikke måle seg med noen andre strender jeg har sett på ferier før. Stranden er full av ren sand og ingen store steiner, tang og slike ting. Det er litt fisker i havet og heller ikke alt for mye mennesker. Noe negativt var at det var en cafe, en dusj og to toaletter – dere kan tro det ble kø? Vi kom i 12 tiden, da var det ikke så mye mennesker og vi fikk lagt oss godt til rette før det kom flere i 13-14 tiden. Man kan leie to solsenger og parasoll for 8 Euro, så det er ikke så ille.
SAMSUNG CSC
Søss og meg♥​
SAMSUNG CSC

Nå er vi tilbake i leiligheten vår og har spist litt og slappet av. Vi har begge fått nok sol i dag, så planen er å shoppe litt! Vi har sett noen sinnsykt fine sko her nede, så kanskje vi går til innkjøp av et par hver. Så vurderer vi Fish spa, også må vi jo ha middag i dag også. Jeg håper alle sammen har det fint der dere er, for jeg har det veldig fint her jeg er! Men jeg må si at jeg savner kjæresten min allerede, hehe! Heldigvis snakker vi hver dag.

Vi blogges ♥