Is it summer yet?

Hei dere fine!

Jeg håper at dere er ute i solen og nyter dette fantastiske været. Det er jeg! Jeg har for første gang sittet ute på balkongen, spist en is og lest litt i en bok. Så nydelig?! Jeg håper at jeg får innredet balkongen litt bedre senere, man akkurat nå er jo alt stengt så da får jeg nøye meg med det jeg har enn så lenge. Planen i dag var å lage en ny runde med makroner, men jeg kunne ikke finne mandelmel på butikken.. Jeg var innom tre steder, men ingen hadde det inne. Det blir kanskje brukt i noe som er populært å bake nå i påsken?  Jeg spiste lunsj hos mamma i dag, så vasket jeg bilene våres siden det er så fint vær. Er det noe jeg liker, så er det sol og ren bil! 

Jeg har allerede fylt den ene skuffen i fryseren med småis♥ Det er tegn på at sommeren nærmer seg altså!

Et annet tegn på at det snart er sommer er at jeg har funnet frem sommerklærne mine. Jeg skal pakke vekk alle de tykke strikkegenserne, og heller henge opp alle de fine sommerkjolene. Jeg gleder meg så masse til å gå i fine klær igjen! Noe som er helt sikkert er at jeg eier ekstremt mye klær… Mamma og søsteren min fikk sjokk da vi flyttet alle tingene mine hit, for jeg har “litt” klær (: Se så blond jeg er da, dere! Jeg syntes håret mitt ble så fint denne gangen♥ Nå skal jeg gå i dusjen og preppe huden for selvbruning, så skal jeg snart begynne på litt mat. Søsteren min kommer på middag etterpå, og da skal jeg lage kremet pasta med biff igjen. Det var så sykt digg…. Ønsker dere en fin dag videre. Vi blogges!♥

Blond for the summer

God kveld dere fine!

Jeg har nettopp kjørt Amalie hjem etter en veldig koselig dag. Vi har handlet inn noen nødvendigheter (sjekk IG story) også spiste vi litt digg mat. Med andre ord, akkurat slik det pleier å være når vi er sammen. Jeg sitter as we speak med ansiktsmaske for å prøve å redde den stakkars huden min. Jeg sov med sminke her om dagen (noe jeg har gjort to ganger i hele mitt liv), så det får jeg svi for nå.. Ellers fikk jeg vært hos frisøren i dag, og jeg er så sykt fornøyd.

Først av alt, sjekk lengden min nå! Alt dette er mitt eget hår og jeg er faktisk litt stolt over at det har vokst så mye. Håret mitt var langt ifra krise, men jeg ønsket likevel å gjøre det enda lysere. Jeg trivdes ikke så godt med å være så mørk i røttene, så jeg stripet etterveksten. Tuppene gjorde vi lysere forrige gang jeg var hos frisøren, så de slapp vi å gjøre noe med.Som dere kanskje har merket gjennom disse årene, så blir jeg alltid lysere rett før sommeren! Jeg trives aller best som blond, og denne gangen føler jeg at det er veldig lenge til neste gang jeg skal gjøre det mørkere. 

Se så fint det ble! Jeg elsker det♥ Det er flere som har sagt til meg at jeg ikke burde være så lys blablabla…. Jeg vil være det, så da er jeg det. Jeg går til Lotte Kristine på Alfakrøll her i Sandefjord og har gjort det en stund nå. Jeg blir alltid fornøyd, men litt ekstra nå som det ble så blondt og fint. 

Ble det ikke fint?♥ Vi blogges!

Espresso makroner

Hei dere fine!

Jeg håper at dere har det fint. Jeg skal veldig snart komme meg av gårde til frisøren, men først ville jeg dele oppskriften på espresso makronene som jeg lagde i går. Disse ble skikkelig gode, og det er bare et par igjen ettersom at jeg tok med noen til søsteren min i går, og til venninnen min. Egentlig så kan man doble oppskriften på makronene, siden jeg sitter igjen med ganske mye fyll. Det kan hende jeg smeller sammen en ny røre senere i dag, slik at jeg kan få brukt opp fyllet. Disse passer også godt til å fryses, men det blir neppe nødvendig når de går ned på høykant… Hihi♥

Jeg bruker alltid samme oppskrift på makron skallene, men denne gangen tilsatte jeg litt espresso pulver i røra. Jeg bruker 100gram romtemperert eggehviter, 90 gram sukker, 145 gram mandelmel (kjøpes på Sunkost, ikke fettredusert!) og 130 gram melis. Jeg bruker DENNE oppskriften. Der står også alle triks for å lykkes med makroner. Som sagt – så tilsatte jeg en halv spiseskje med espresso pulver i røra. Espresso pulveret kjøpte jeg på Obs, men det finnes sikkert i de fleste butikker. Fyllet ble utrolig godt! Oppskriften på det finner dere HER. Der tilsatte jeg ca en teskje espresso pulver slik at det smaker ordentlig kaffe. Her kan man smake seg til, og dersom man ikke er så glad i kaffesmaken så kan man jo bare droppe det slik at det blir sjokolade makroer. 

Jeg skal ta med noen opp på jobben til mamma før frisørtimen min. Det faller sikkert i smak! Jeg ønsker dere en kjempe fin mandag. Vi blogges senere♥

Svar på spørsmålsrunden

Hei dere fine!

I dag trengte jeg virkelig en søndag. Jeg hadde egentlig en søndag i går også, siden jeg sov hele dagen…(: Jeg hadde store smerter i magen igjen i går, så da tok jeg noen smertestillende som slo meg helt ut. Jeg hadde på vekkerklokke 13:00, men våknet ikke før i 18:00 tiden. Da måtte jeg spise litt mat, også sovnet jeg igjen. Heldigvis våknet jeg uten smerter i dag, så i dag har jeg kost meg masse. Jeg har fått vasket hele leiligheten, bakt makroner, gått tur og vært med søsteren min. Anyways – Her kommer svarene på spørsmålsrunden! Ikke overraskende at det kom en del spørsmål om F, og jeg blir å svare på dem selvom det kanskje ikke er så kult for han. Han var tross av alt en stor del av bloggen i ganske mange år, så det føles riktig å svare på dem uansett.  Hvordan har du det nå? – Nå har jeg det veldig bra, takk som spør♥

Trives du i leiligheten? – Omsider trives jeg skikkelig! Det tok litt tid å føle meg hjemme her, men nå klarer jeg å slappe av og nyte mitt eget selskap litt mer enn hva jeg gjorde før. 

Kan du lage vlogger og hjemme treningsvideoer?– Jeg kan prøve å få til det!

Hvem er forbildet ditt? – Jeg kan egentlig ikke si at jeg har noen forbilder, tror jeg? Når jeg tenker på det, så kommer jeg ikke på noen. 

Kan du dele treningsprogrammet ditt? – Jeg holder på å lage meg en ordentlig treningsplan nå, så den kan jeg dele med dere senere! Jeg trener ikke veldig avansert, men jeg har to dager i uken med rumpe/bein, en med rygg, en med skuldre/bryst/armer, og en eller to dager med cardio. Jeg gleder meg ekstremt mye til treningssenterne åpner igjen..

Teller du kalorier? – Nei.

Hva spiser du i løpet av en dag, kan du lage innlegg? – Jeg kan lage innlegg når jeg har fått ordentlige og gode rutiner på det. Akkurat nå er jeg ekstremt dårlig når det kommer til mat. 

Hvorfor ble du singel?– Fordi jeg valgte det. 

Savner du å bo i Skien? – Det eneste jeg kan savne litt er å gå uten sminke og ikke bry meg. Her i Sandefjord kjenner jeg mange flere, og jeg kunne for eksempel aldri gått på Hvaltorvet uten sminke. På Herkules derimot? Ingen problem. Ellers savner jeg ikke Skien. 

Har du noen fremtidsplaner? – Jeg skulle ønske at jeg visste nøyaktig hva jeg skulle gjøre videre, men det gjør jeg ikke. Nå er veldig mye usikkert for veldig mange, så jeg må bare vente å se.  

Hva skjedde med deg og F? – Vi var på to forskjellige steder i livet, og jeg savnet både familien min og Sandefjord veldig. Jeg har vært i forhold siden jeg var 13 år, så jeg har aldri vært alene. Jeg følte at jeg mistet meg selv en stund og trengte rett og slett å bare være meg. Det var ingenting som skjedde egentlig, så det er litt vanskelig å forklare. Jeg måtte dessverre bare gå. 

Trives du som singel? – Ja. Som sagt, nå er det bare meg♥ Det har vært et stort behov veldig lenge. I tillegg har jeg aldri vært så sosial før som det jeg har vært de få månedene jeg har vært singel. 

Hva tenker du om eksen din nå? – Jeg tenker at han er en veldig fin og god mann som fortjener absolutt det aller beste her i verden. 

Har du kjærlighetssorg? – Ikke nå. Jeg har også aldri grått så masse som det jeg har gjort i 2021. Selvom det var jeg som valgte det helt selv, så var det utrolig vanskelig. I tillegg har jeg gått gjennom andre ting som har vært helt ekstremt tungt for meg. 

Merket du at forholdet begynte å gå dårlig eller skjedde det brått? – Brått for han, ikke for meg.

Hvordan blir det å eventuelt skulle jobbe med han igjen? – Det tror jeg kommer til å gå helt fint. Da jeg ordnet neglene i Skien, spiste vi en lunsj sammen, og jeg er sikker på at vi klarer å være venner. Jeg har dog et ønske om å bytte båt slik at jeg kan dra hjem hver kveld. Vi får se hva som skjer. 

Hva er drømmeyrket ditt? – Ambulansearbeider.

Har du tenkt å kjøpe et sted å bo i nærmeste fremtid? – Akkurat nå er jeg ikke på utkikk etter noe annet med tanke på hele situasjonen. Jeg må jo kjøpe meg noe etter hvert, men akkurat nå er jeg permittert og er ekstremt heldig som får lov til å bo her jeg gjør. 

Hvordan har du det egentlig med angsten, selvtilliten og selvbildet om dagen? – Ekstremt mye bedre enn hva jeg hadde for en måned siden. Angsten kan komme og gå, men den er ikke tilstedet hver dag lenger. Jeg har fått hjelp som har gjort at jeg klarer å takle ting mye bedre. Selvtilliten og selvbildet må jeg fremdeles jobbe med, men det kommer seg nok!

Hvor tror du at du ville vært i dag dersom korona ikke hadde kommet, hadde du oppnådd noen mål? – Godt spørsmål! Hadde det ikke vært korona hadde jeg helt sikkert blitt singel uansett, og da er det ikke så veldig lett å fokusere på å nå mål når man flytter etc. 

Hva veier du? – Det er helt urelevant, men jeg har gått ned en god del etter at jeg ble singel, haha! 

Hvor høy er du? – 1,58.

Tror du at du kommer til å farge håret ditt svart igjen? Det kledde du så! – Nei, det kommer jeg nok aldri til å gjøre…Men takk!

Holder du på med noen nå? – Nei, men jeg har spist middag med en veldig fin mann. Jeg ser ikke på det som å holde på med noen, men det var veldig hyggelig. 

Tenker du på å kjøpe deg hund? – Jeg har så lyst!! Men jeg kan dessverre ikke skaffe meg hund nå med tanke på at jeg mest sannsynlig skal ut på sjøen igjen. 

Hva er det første du skal gjøre når alt åpner igjen? – Reise! Jeg vet ikke hvor eller med hvem, men gjett om jeg skal til varmen og nyte hvert eneste sekund av det. 

Hvordan går det med strikkingen? – Ikke bra… Jeg strikket så masse før og levde egentlig litt som en 60 åring, mens nå er jeg plutselig blitt 23 igjen og har veldig mye annet å bruke tiden på. Jeg liker det. 

Takk for alle spørsmål! Videre i dag skjer det ikke så masse. Kan hende jeg tar en tur til Amalie litt senere♥ Jeg håper at dere har hatt en fin søndag! Vi blogges i morgen♥

Extensions fra de beste

Sponset extensions/ Luxushair

Hei dere fine♥

Jeg håper at dere har det fint. Det regner her i byen, så humøret mitt kunne nok vært bedre, heh… Det er så kjipt når det er dårlig vær! 🙁 Samtidig litt digg med tanke på at man bare kan chille inne. Så langt i dag har jeg bare vasket klær og slappet av. Jeg skal veldig snart til Stokke av alle steder, for å hente noe jeg har kjøpt på Tise. Følg meg gjerne der! Ellers skal jeg være med Amalie senere i dag. Vi skal spise noe godt og bare chille. Det blir kos! 

Jeg har forresten ikke vist dere extensionsenet jeg fikk dag jeg var på shoot for Luxushair! Det er i farge 613/18. Det er en veldig fin farge som passer perfekt til håret mitt nå selvom jeg er litt mørkere i røttene. Hestehalen som jeg bruker ofte er også i samme farge og i 50cm. På mandagen skal jeg til frisøren igjen, og Guuuuuuud som jeg gleder meg! Hva tror dere at jeg skal gjøre?

Akkurat det håret jeg har finner dere HER.Jeg har brukt Luxushair i 10 år(!!!) og sverger alltid til de. De er best, og håret er alltid av god kvalitet. Jeg kan anbefale Luxushair på det varmeste. Jeg ønsker dere en kjempe fin dag videre. Vi blogges♥

Kremet pasta med biff

God kveld dere fine♥

Jeg var så heldig å fikk middagsbesøk av Amalie i dag, og vi lagde en skikkelig god rett! Jeg la ut bilde på story på IG (Piadursett), og det var mange som spurte etter oppskrift! Så derfor tenkte jeg at jeg skulle dele den med dere nå. Jeg har lenge hatt lyst på noe lignende, men jeg har aldri funnet en oppskrift som jeg har likt. Så i dag improviserte jeg rett og slett, og det ble nydelig! Det var skikkelig godt, og man ender ikke opp kvalm slik som man ofte gjør når man spiser mat med fløte i. Jeg gjør i hvert fall det… 

Du trenger til to personer:

2 stk Entrecote 

1 chilli

2 hvitløksfedd

En halv løk/ eller en hel dersom man er veldig glad i løk.

3 dl kremfløte

1 pakke med parmesan/ eller annen ost du liker 

Pasta

Asparges Slik gjør du:

1.Kok opp 3dl fløte i en kjele. Når det koker tilsetter du hele posen med ost som smelter inn i fløten. Smak til med salt og pepper. 2. Kok vann til pastaen og aspargesen (jeg kokte det i samme kjele) 3. Kutt opp løk, hvitløk og chilli. 4. Stek biffen i meierismør og tilsett løk, chilli og hvitløken. 5. Når biffen er ferdig stekt skal dem hvile mens pastaen koker (5 min). Tilsett det som er igjen i pannen (smør, kraft, chilli, hvitløk og løken) i fløtesausen og rør om. 6. Bland pastaen og sausen, og kutt opp biffen i tynne skiver. Server! 

Det ble altså så godt! Jeg er veldig fornøyd med at det ble så vellykket. Det er liksom ikke en selvfølge når man bare prøver seg frem. Denne oppskriften burde dere virkelig teste ut, for den kommer garantert til å falle i smak! Man kan også tilsette sopp dersom man syntes det er digg, men det gjør ikke jeg.. Disse bildene av det ferdige resultatet kunne vært bedre, men solen gikk ned så da var ikke lyset så bra.. Håper dere overlever det! Nå skal jeg ta oppvasken, så skal jeg legge meg snart. Jeg var ganske sent hjemme i går/natt, så jeg kjenner at jeg trenger litt mer søvn i natt, hehe! Vi blogges♥

new for the apartment

Hei dere fine!

Dagen i dag har startet så bra. Jeg har ryddet, vasket og spist frokost. Det er så nydelig å ha det ryddig og rent! I dag er første dagen på lenge at jeg ikke har noen spesielle planer, og det nyter jeg skikkelig. Jeg har hatt et Teams møte i dag, men nå som det er ferdig skal jeg bare kose meg. Jeg har faktisk tenkt til å lage makroner i dag. Det er en evighet siden jeg i det hele tatt har bakt noe som helst, så jeg kjenner at det skal bli koselig. Jeg har endelig fått opp bildene mine på veggen! Disse kjøpte jeg da jeg bodde i Skien, men jeg tror ikke at jeg har vist de her på bloggen før? Jeg ser nå at jeg fint kan kjøpe en ramme og et bildet til, men enn så lenge får det være to der. Det var så fint å få opp noen bilder på veggen her i leiligheten, det ble mye lunere og koseligere. Her hadde jeg egentlig en kurv med strikketøyet mitt, men jeg har ikke strikket på flere uker og jeg ser ikke for meg at jeg blir å gjøre det i nærmeste fremtid heller. Jeg holder på med “Modig” fra Skappel, så jeg vil veldig gjerne ha den ferdig, men jeg vil liksom ikke bruke tiden min på det nå kjenner jeg. Jeg fikk låne denne vasen av mormor, og den passet så fint inn hos meg! Pampasene har jeg kjøpt forskjellige steder, men de fineste fant jeg på Kremmerhuset. 

Plakatene er kjøpt på Desenio, og de jeg har er DENNE og DENNE. 

Det begynner å bli ganske så koselig her nå, og jeg trives. Jeg har også fått noen utemøbler slik at jeg kan bruke balkongen snart. Nå skal jeg sminke meg og dra på butikken for å handle inn til bakingen. Jeg vet ikke hva som har skjedd, men jeg våknet med et smil om munnen og har det så bra i dag? Det er jo helt fantastisk, men jeg kjenner meg liksom rusa på livet igjen, om dere skjønner? Jeg ønsker dere en fin dag. Vi blogges senere!♥ 

New in

Hei dere fine!

Jeg håper at dere alle har det fint. Jeg har det bra. Mamma og jeg har kjørt rundt til kolleger med påskeegg i dag, så det har vært skikkelig god stemning! På vei hjem hentet jeg en pakke på posten, så jeg tenkte å vise dere innkjøpet mitt. Det er en evighet siden jeg har handlet, så det var faktisk ren lykke å få hjem noe nytt. Alt er stengt her i byen, så man får liksom ikke gjort så mye. Jeg har heldigvis klart å styre unna nettshopping, med et lite unntak. Se på denne søte, lille vesken! Jeg liker den skikkelig godt, og tror at den kommer til å bli flittig brukt nå mot sommeren. Det er jo genialt med en så liten veske. Jeg går veldig ofte i skjørt og kjoler som ikke har lommer, så jeg trengte faktisk en slik. Du finner den HER.

Vesken på bildet under finner du HER.

Så kjøpte jeg denne! Denne har jeg i sort også, og har brukt den masse. Den er så kul, og fin. Man kan ta av den lange stroppen, slik at man får en liten skulderveske slik som den rosa. 

Det var mitt lille innkjøp! Nå skal jeg spise litt mat før jeg skal dusje og ordne meg. Jeg skal på besøk i kveld, så det gleder jeg meg til. Jeg ønsker dere en kjempe fin dag videre. Vi blogges!♥

I dag –

Hei dere fine!

Jeg håper at dere alle har det fint. Jeg holder på å dø av sult, men ellers går det fint. De siste dagene har jeg ikke eid matlyst og da heller ikke spist. Det er absolutt ingenting som frister?! Plutselig er hjernen min helt tom og jeg kommer ikke på noe å lage. I går spiste jeg blomkålsuppe og litt makaroni, that´s it.. I dag har jeg spist en brødskive (: Noe må gjøres, haha! Forhåpentligvis blir det bedre etter hvert. I dag har det vært så fint vær i Sandefjord, og jeg elsker det!! Det gjør noe med meg og jeg blir i så mye bedre humør.

I dag:

Hører jeg på – Jeg hører altså så mye på musikk om dagen.. Tv´n er av, og airpodsene er i. Jeg har litt “hjertesorg” om jeg kan kalle det det, så jeg har noen sanger som går på repeat hele tiden. “Black Converse” – LOVA, “Lie to me” – Tate McRea, Ali Gatie, “Lost my lover” – Ali Gatie, “Stupid” – Tate McRea”.  De er såååå fine. 

Spiser jeg – En brødskive som sagt, men jeg har planer om å spise litt mer nå etter at jeg har blogget. Jeg har en halv mozzarella pizza i fryseren, så det blir den eller nudler.  

Tenker jeg på – Jeg tenker masse hele tiden for å være ærlig, så det er helt tydelig at daith piercingen min funker. Hvis ikke så hadde jeg hatt tidenes migrene uke, haha! 

Har jeg – Vært hos mormor i seks timer for å male og hjelpe hun med litt greier. Jeg pleier ofte å hjelpe mormor dersom det er noe som skal gjøres. Det er viktig å stille opp for de som betyr aller mest her i livet♥ Jeg har også fått vasket og ryddet i leiligheten og fått enda mer på stell. I stad gikk jeg til og med gjennom eskene med sommerklær, og det gjorde meg så glad! Jeg gleder meg så masse til å gå i fine kjoler, høye heler, bikini… Åhh, sommer! Jeg fant til og med frem et skjørt siden det tross av alt var så fint vær i dag. 

Er jeg glad for – at jeg ikke fikk baksmell! Det er seriøst min største frykt… Heldigvis gikk det mer enn bra, og jeg er så lykkelig. Det kommer til å bli en bra sommer, for å si det sånn! Jeg er også veldig glad for at familien min og vennene mine er friske, og at vi har vært så heldige (bank i bordet) som ikke har blitt smittet enda. 

Skal jeg – Se på Frustrerte fruer og kose meg med det! Jeg har kommet til sesong fire og jeg er helt hekta. Jeg har faktisk aldri sett det før, så jeg begynte for noen uker siden da venninnen min påvirket meg til det, haha. 

Husk at dere gjerne må komme med forslag til blogginnlegg! Noen dager står det helt stille i hjernen min, så jeg blir kjempe glad for forslag og ønsker! Jeg ønsker dere en fin kveld videre. Vi blogges♥

Spørsmålsrunde

God morgen dere fine!
Jeg kvier meg egentlig litt for å logge meg inn på bloggen siden det er så lite aktivitet her… Jeg så egentlig for meg at jeg nå skulle ha all tid i verden til å satse mer på bloggen, men den planen gikk i vasken. Etter at jeg flyttet til Sandefjord har jeg nesten ikke vært alene. Jeg har vært så masse med venner og familie, og det har vært så koselig! Heldigvis så koser jeg meg mye mer i eget selskap nå, så jeg håper at jeg klarer å blogge litt mer fremover. Men som dere alle vet, så er ikke dagene så innholdsrike i disse tider. Jeg ser så frem til ting åpner igjen! Jeg savner så å trene, og jeg har skikkelig lyst til å ta meg en god runde på byen med venninnene mine. Uansett – jeg tenkte at jeg skulle kjøre i gang en spørsmålsrunde! Jeg har fått noen spørsmål rundt om med tanke på endometriose og hvordan det er å plutselig være singel i en ny by. Så dersom dere har noen spørsmål, kjør på! Jeg svarer denne uken, siden jeg virkelig skal prøve å finne mer tid til bloggen min♥Jeg ønsker dere alle en kjempe fin dag! Jeg skal en tur ut til mormoren min nå siden jeg hjelper hun med noen greier. Vi blogges!♥