God kveld dere fine♥
Jeg var så heldig å fikk middagsbesøk av Amalie i dag, og vi lagde en skikkelig god rett! Jeg la ut bilde på story på IG (Piadursett), og det var mange som spurte etter oppskrift! Så derfor tenkte jeg at jeg skulle dele den med dere nå. Jeg har lenge hatt lyst på noe lignende, men jeg har aldri funnet en oppskrift som jeg har likt. Så i dag improviserte jeg rett og slett, og det ble nydelig! Det var skikkelig godt, og man ender ikke opp kvalm slik som man ofte gjør når man spiser mat med fløte i. Jeg gjør i hvert fall det…
2 stk Entrecote
1 chilli
2 hvitløksfedd
En halv løk/ eller en hel dersom man er veldig glad i løk.
3 dl kremfløte
1 pakke med parmesan/ eller annen ost du liker
Pasta
Asparges
1.Kok opp 3dl fløte i en kjele. Når det koker tilsetter du hele posen med ost som smelter inn i fløten. Smak til med salt og pepper. 2. Kok vann til pastaen og aspargesen (jeg kokte det i samme kjele) 3. Kutt opp løk, hvitløk og chilli. 4. Stek biffen i meierismør og tilsett løk, chilli og hvitløken. 5. Når biffen er ferdig stekt skal dem hvile mens pastaen koker (5 min). Tilsett det som er igjen i pannen (smør, kraft, chilli, hvitløk og løken) i fløtesausen og rør om. 6. Bland pastaen og sausen, og kutt opp biffen i tynne skiver. Server!