En smakebit av sommer

Hei dere fine!

Jeg håper at alt står bra til med dere. Her går det ganske så greit. Det er så utrolig fint vær her i Sandefjord i dag, så da blir jo alt mye bedre. Fredagen gikk til festing med noen venninner, så kveld ble til natt for å si det sånn. Gårsdagen gikk til besøk av søsteren min, kebab og avslapping. Så helgen har alt i alt vært veldig bra! Jeg kjenner at jeg er så utrolig klar for sommeren nå, og jeg er så glad for at vi går mot den tiden. Nå mangler det bare at alt åpner igjen, så skal jeg være fornøyd. Jeg savner virkelig jobben på båten så mye, og jeg skal aldri aldri aldri klage på hvor kjedelig jobb kan være igjen. Jobb er så viktig, og det har jeg virkelig fått kjenne på nå som jeg har gått så mye hjemme… Jeg savner sånn å seile og hele stemningen det er om bord på skipene.. Åh, savn 🙁 

Søsteren min og jeg gikk en tur ned til byen for å spise is og bli litt “kjent” med nabolaget. Det finnes så utrolig mange butikker som jeg ikke ante eksisterte, så det er absolutt å anbefale å bare gå rundt i byen og se. Vi skal veldig snart gå ned for å kjøpe sushi. I og med at jeg bor midt i sentrum er det jo gåavstand til alt man kan tenke seg av mat, så det er i hvert fall en positiv ting. Eller negativ? Det blir ganske så lett å ta med seg noe mat på veien hjem for å si det sånn, hehe! 

Videre i dag skjer det ikke så mye annet enn å pleie huden, vaske sminkekoster og rydde. Huden kjenner på at det har vært noen harde helger på rad nå, så den skal få litt omsorg og kjærlighet senere i dag. Jeg ønsker dere alle en kjempe fin dag videre. Vi blogges! 

Fresh princess nails

Hei dere fine!

Jeg håper at det står bra til med dere. Her er det opp og ned som vanlig, men stort sett bra. Jeg er på vei ut døren for å dra å trene, men først ville jeg stikke innom her. Selvom dagene mine er veldig lite innholds fylte, flyr de unna. Ting tar tid, så jeg får utrolig nok ikke så mye og god tid til å sette meg ned med bloggen. I dag har jeg vært å jobbet, nå skal jeg trene også kommer en venninne på middag etterpå. Slik går dagene! I går var jeg endelig å ordnet neglene mine igjen, og det var så etterlengtet! Jeg har funnet ut at jeg heller vil bruke penger på negler enn alt mulig annet, så fine negler kommer jeg til å ha fremover uansett. Jeg gikk for Princess nails denne gangen, og bare sjekk så fine! Mine selvbrunings hender er en annen sak, men neglene er i hvert fall fine. Jeg dro til Anna´s beauty place igjen, siden jeg syntes at de er så flinke. Den kjøreturen er verdt det, så jeg blir nok å dra dit i fremtiden selvom jeg bor i en annen by. Jeg har forresten testet ut fiber rundstykkene til Funkygine, og de var helt greie. De smaker veldig sunt, heh.. 

Nå skal jeg få på meg treningsklærne, så skal jeg komme meg av gårde. Solen har utrolig nok funnet veien frem, og det gjør meg så glad. Er det noe som får humøret mitt opp, så er det sola. Ønsker dere en fin dag videre. Vi blogges♥

Uken som gikk

Hei dere fine♥ Jeg har seriøst sovet i sikkert 20 timer, så derfor har det vært litt stille fra meg. Amalie kom på vinkveld på lørdagen, og det endte med en aldri så liten hjemmefest. Vi dro videre til noen venner, men vi var bare fem stk og holdt god avstand vil jeg si. Men Gud så godt det føltes å gjøre litt normale ting igjen! Hvor lenge siden er det ikke man har vært ute og drukket, også dratt videre?! Jeg syntes alltid at det er det å dra videre som er gøyest, så jeg koste meg masse. Dessverre endte kvelden ganske så brått da jeg fikk cyste sprekk igjen. Tre ganger på tre uker.. Det var så forbanna vondt, så vi måtte bare få meg hjem. Sterke smertestillende sammen med alkohol er jo ingen god ide, så jeg sluknet ganske fort og sov frem til i dag morges:-) Heldigvis har jeg en fantastisk søster som kom og passet på meg i går, så jeg hadde det fint. Uken som gikk :

Ukens høydepunkt – Jeg fikk en dm i går med tilbud om en photoshoot som jeg veldig gjerne vil delta på! Så det skjer i starten av mars og det blir så gøy! I tillegg har jeg vært veldig sosial denne uken, så det er fine høydepunkter når jeg er med venninnene mine.

Ukens nedtur – Cyste sprekk er årets nedtur!!! 

Ukens matrett – Kamilla og jeg lagde super god middag på fredagskvelden som bestod av indrefilet, poteter, sopp, saus og brokkoligrateng. NAM! 

Ukens favoritt låt – “Love like Tequila” – David Taylor, Melo.Kids. og “What if(I told you I like you)” – Johnny Orlando, Kenzie. 

Ukens cravings – Sjokolademelk og knekkebrød med egg. 

Ukens tanke – Uken som gikk har vært full av tanker. Herregud, jeg tror jeg aldri har kjørt hodet mitt så masse!! Heldigvis føler jeg meg litt “ferdig tenkt” nå, og velger bare å prøve å leve med et positivt sinn. Ting ordner seg uansett, så jeg tar en dag om gangen og gjør det beste ut av den. 

Ukens antrekk – Guess what?! Joggedress♥Mål for uken som kommer – Dersom treningssenterne ikke stenger ned så skal jeg trene fire-fem ganger denne uken, og det gleder jeg meg så masse til! Jeg skal trene i dag også, men først må jeg rydde litt i klesskapet. Ellers skal jeg som vanlig jobbe, søke på flere jobber, være sosial og tenke positivt. Dessuten så skal jeg bli flinkere til å snakke med folk når jeg føler meg skikkelig nede. Jeg hadde en episode på fredagen hvor jeg følte meg helt lost, men så løste det seg når jeg fikk en venninne på besøk og en telefon fra min fine søster. Så ting går bedre når man har så fine mennesker rundt seg. 

Jeg ønsker dere en kjempe fin mandag! Vi blogges ♥

Hvem er jeg?!

Hei dere fine! I dag blir en skikkelig fin dag, det kjenner jeg på meg♥ Jeg hadde på vekkerklokke 08:00 siden jeg hadde bestemt meg for å bli med mamma på spinningtime klokken 09:00. Da klokken ringte tenke jeg “fuck dette her, jeg blir hjemme”, men så klarte jeg likevel å få på meg treningsklærne og dra på trening. I dag var det 45 minutter med intervalltrening på sykkelen. Det vil si at vi står litt, sitter litt, litt tungt, litt lett og kjapt. Ja, dere skjønner greia. Det var en veldig fin økt og jeg er faktisk ganske fornøyd over at jeg gjennomførte det. Klapp på skulderen til meg! Jeg trente alene for første gang i går og det gikk også overraskende bra. Det er stor sjans for at treningssenterne blir stengt ned på tirsdag, så jeg skal utnytte det for fult frem til det. Sandefjord er vist helt sinnsykt ille mtp det muterte viruset, men jeg krysser fingrene for at treningssenterne ikke stenger. Dersom de gjør det takker jeg for meg, haha! I går kveld var Kamilla her og det var kjempe koselig. Det er veldig hyggelig å bare spise god mat og se på tv sammen med en god venninne. Jeg setter så pris på venninne tid♥ Jeg føler virkelig at jeg har gode venner rundt meg! I dag skal Kathinka, Kamilla og jeg til Sofie for å lage makroner og bare henge sammen. Så kommer Amalie hit i kveld på vin♥ Denne dagen blir fin!!Jeg rakk ikke frokost før spinningtimen, så derfor var det sykt godt med litt mat nå. Jeg har blitt helt frelst av egg på knekkebrød! Første gang jeg spiste det tenkte jeg at jeg ikke gadd å spise det igjen, men nå er jeg helt hekta.. Jeg craver det til frokost og kvelds hver dag, hehe. Nå skal jeg sminke meg og dra for å hente jentene. Jeg ønsker dere en fin dag videre. Vi blogges!♥

Super fin innflytningsgave

Hei dere fine! Jeg håper at det står bra til med dere. Jeg har det fint, og gleder meg masse til å få middagsbesøk i dag. Martine, Kamilla og Sofie kommer hit på lasagne og sjokoladefondant. Yummi! Det er lenge siden jeg har spist lasagne, så det kommer til å bli så godt. Jeg har derfor ryddet og vasket i leiligheten, så nå skal jeg veldig snart kle på Tassen og meg slik at vi kan gå en tur. Været er jo helt grusomt, og det slutter seriøst aldri å snø… Jeg er så lei! 🙁 

Jeg har vært så heldig og fått dette øyeskyggepalettet i gave av søsteren min. Det er så fint! Det var en innflyttings/ takk for hjelpen / det blir bedre / type gave ♥ Jeg har ønsket meg det så lenge og tenkte at jeg skulle kjøpe det selv etter hvert, så jeg ble kjempe glad og takknemlig for at jeg fikk det. Se så fint!! Huda Beauty er et av favoritt merkene mine innen beauty, og skyggene er seriøst så bra. Jeg har ventet med å brukte det siden jeg ville vise dere det først. Jeg er så spent på å teste det ut, og allerede i kveld skal jeg finne Youtube videoer hvor andre har brukt det slik at jeg kan få litt inspo.

Jeg er så heldig altså! Jeg ønsker dere en veldig fin dag. Vi blogges♥

Let´s hit the gym

Hei dere fine! Ting går bedre, så det er som jeg sier, det er oppturer og nedturer. I dag har det vært flere nedturer enn oppturer, men jeg håper at det snur snart. Jeg har funnet frem treningsklærne og gjort meg klar for 1,5 time trening sammen med mamma. Som jeg har nevnt, så har jeg meldt meg inn på E2 her i byen, og jeg gleder meg skikkelig til å komme i gang med treningen igjen. Jeg tror at det kan være veldig sunt for meg nå som jeg ikke har så mye annet å finne på. Jeg trente jo så masse før da jeg bodde i Sandefjord og jeg elsket det! Her om dagen da jeg skulle vært på trening feiget jeg jo ut siden jeg måtte ha dratt alene. Jeg har blitt så liten føler jeg, for før var det jo ingen problem å trene alene. Det kommer seg sikkert når jeg får vært der noen ganger med mamma og slikt. Vi har meldt oss på gruppetimer, så det er en time med spinning, så er det 30 minutter med sterk kjerne. Jeg gruer meg faktisk litt, haha! Mamma er super sprek og er på trening 3-4 ganger i uken, så jeg skal prøve å henge meg på hun.Det skal bli så godt å svette litt igjen og kjenne at jeg har brukt kroppen skikkelig.

Jeg vil forresten takke for tips om podder man kan høre på, og nummere man kan ringe dersom man sliter med psyken! Jeg føler ikke at jeg sliter mye, men i det siste tiden har det ikke vært noe fint. Ikke så rart egentlig! Jeg tar en dag om dagen og gjør så godt jeg kan. Vi blogges!♥

Når alt føles kjipt

Jeg våknet med den største klumpen i magen, tungpustet, klam i hendene og svett i nakken. Det første man gjør er kanskje ikke å finne frem macén, men akkurat nå føltes det rett. Dessuten så tenker jeg at kanskje noen andre føler på dette i blant, og at det da kan være fint å vite at andre også har det sånn. Jeg føler meg ensom, fortapt og stresset. Jeg prøvde å finne Tassen et sted i senga, som er alt for stor for bare meg, men han var ikke der. Han hadde gått og lagt seg i sofaen, noe som er helt greit. Likevel har jeg aldri følt meg så ensom og jeg brøyt totalt sammen. Jeg klarer egentlig ikke å beskrive hva som skjer, men jeg klarer ikke å finne roen inni meg. Plutselig sitter jeg med mye mer ansvar enn hva jeg er vandt med, og plutselig er jeg helt på egen hånd. Jeg tror det skremmer meg mye mer enn hva jeg hadde forestilt meg. Samtidig så prøver jeg å si til meg selv at dette går fint, at alt ordner seg. Det er vanskelig å tro på det, når alt føles kjipt. 

Det er ekstremt vanskelig for meg å kose meg i eget selskap. Det har jeg fremdeles ikke kjent på. Jeg føler meg heller ikke hjemme her enda, og jeg føler at jeg bare er her på vent. Jeg venter. Nå venter jeg på et hjem, en jobb og en hverdag. Jeg føler at jeg ikke lenger har noen glede i hverdagen, men at jeg heller ønsker at dagene skal gå over fortere. Noen dager er bedre enn andre, og slik føler vi vel alle det. Det hørtes utrolig mørkt ut, men akkurat i kveld føles det sånn. Det er ikke lenge siden jeg følte at jeg hadde det bra, og jeg koste meg skikkelig hver eneste dag. Jeg så frem til å sitte en hel dag med strikketøyet mitt, mens nå kan jeg ikke fordra tanken på å sitte alene og strikke. Det er lagt vekk. Misforstå meg rett, det er jeg selv som har satt meg i denne situasjonen, men jeg føler meg helt lost. 

Akkurat i natt har jeg det ikke bra, men kanskje i morgen tidlig har jeg det bedre. For meg så føles det bare godt å lufte tankene et sted. Hele denne corona situasjonen tærer på mange mennesker, også meg. Jeg klarer ikke å vente med at ting normaliserer seg og at vi alle endelig kan leve sånn som vi gjorde. Det tar nok lengre tid enn vi ønsker, men håpet er der. Jeg er ikke alene om å stå uten jobb, og flere har til og med vært hjemme siden mars 2020. Jeg har vært heldig siden jeg har fått jobbet litt her og der, men jeg ønsker å jobbe mye mer slik at jeg kan distansere meg litt fra andre ting. Det er på jobb jeg trives aller best. 

Det eneste jeg gjør om dagen er å tenke. Jeg tenker så mye og jeg kverner hodet mitt. Denne bloggen skal egentlig ikke være et sted for negativitet, men hvem ringer man klokken 05:00 for å snakke om følelser? Jeg er veldig glad for at jeg har denne bloggen som jeg kan lufte tankene mine for. Jeg tenker ikke så mye over at andre skal lese mine innerste tanker (før jeg skrev dette nå), men heller det slik at jeg kan få litt ro. Det hjelper å snakke om ting, og jeg må bli flinkere til å gjøre det. Jeg vet at dette kalles angst, og jeg vet at jeg har slitet med det til og fra opp gjennom årene. Likevel har jeg fått høre at jeg ikke vet hva angst er, og at jeg ikke har det. Men jo, det er nettopp det dette er, og jeg hater det. Jeg har ikke vært åpen om det, av den idiotiske grunnen at jeg ikke ønsker å høre “haha, alle bloggere har angst”. 

Det er ikke rart at angsten blir trigget når man plutselig havner i en slik situasjon, og når ting har sakte men sikker bygget seg opp. Jeg føler at jeg ikke har kontroll på noen ting, og igjen, jeg føler meg fullstendig lost. Dette må jobbes med og jeg må ta tak i det, for akkurat i natt føles det helt uutholdelig. Jeg vet ikke hvordan man avslutter et slikt innlegg, og jeg aner ikke om jeg engang klarer å sove noe mer i natt. Jeg er urolig og kvalm, men det hjalp faktisk å lette litt på hjertet. Vi blogges♥

Den siste tiden gjennom telefonen min

God kveld! Jeg håper at det står bra til med dere. Tassen og jeg skal veldig snart ut på den siste turen, så tror jeg at jeg finner senga ganske så fort etter det. Jeg er veldig trøtt og sliten i dag, så jeg vet ikke engang om jeg får med meg Farmen. De første ukene har jeg måtte tatt sovepiller for å klare å sove, men nå kjennes ikke lenger det ut som et problem. Så det går i riktig retning i hvert fall. I morgen har jeg meldt meg på gruppetime på E2 også, så det ser jeg så frem til! Det er en time spinning, så en halv time med sterk kjerne. OMG! Jeg tror kanskje at det er å ta litt i når jeg ikke har trent på så lenge, men jeg kjører på.  Bilde 1 – På vei til hytta, Bilde 2 – kveldskos i jaccuzien på hytta, Bilde 3 – Meg som trodde at jeg tok bilde andre vei, Bilde 4 – Dinner in the making, Bilde 5 – Kamilla og meg, Bilde 6 – selfie <3 Bilde 1 – Min fine stil, Bilde 2 – fra bilen, Bilde 3 – på vei til leiligheten etter hytteturen, Bilde 4 – Middag alene hjemme, Bilde 5 – Genseren jeg strikket til mamma, Bilde 6 – Min valentine <3 

Bilde 1 – Fastelavens boller, Bilde 2 – Fin på morfin, Bilde 3 – Fra sykehuset, Bilde 4 – bollebaking, Bilde 5 – Hugo og meg, Bilde 6 – Hånda mi er så misfarget etter at ambulanse medarbeideren stakk feil. 

Ønsker dere en god kveld videre. Vi blogges♥

Livet er bedre med hund

Hei og hopp! Jeg har hatt en så mye bedre morgen enn jeg har hatt på lenge. Det er helst om morgningen jeg er lei meg, har angst og tenker masse. I dag bestemte jeg meg rett og slett for å bare stå opp med en gang og starte med et positivt sinn. Det funket! Tassen er fremdeles på besøk, så det er hjelper veldig på humøret. Det er så fantastisk å få låne han noen dager nå, for livet er virkelig bedre med hund.Det er så mye selskap i en hund, og det er spesielt koselig når hundene er kontaktsøkende og ønsker å ligge inntil. Tassen er nettopp slik, så jeg sitter ikke lenger alene på sofaen og jeg sover heller ikke alene om natten. Jeg er egentlig veldig imot å ha hunder i sengen, men jeg har gitt etter på dette besøket. Det er kanskje ikke så rart med tanke på hva jeg har vært igjennom. Det er godt å kunne sove sammen med noen igjen.I tillegg så kommer jeg meg mye mer ut når jeg har hund, så det er et stort pluss. Det er når jeg er alene i leiligheten i for mange timer at jeg kjenner på ensomheten. Tassen må ut flere ganger om dagen, så da får jeg også bli kjent med nabolaget! Det er uvant for oss begge å gå tur i byen kontra på landet, men det er også litt fint. Vi begge (Tassen og jeg) sliter litt med sosialangst, så jeg tror alle disse inntrykkene og lydene er bra for oss. Jeg gleder meg så masse til den dagen jeg henter min helt egen hund! Herregud, jeg får sommerfugler i magen av tanken. Først må jeg finne meg jobb, og kanskje et annet sted å bo. Så den drømmen er litt på avstand, men det er verdt å vente på det. Enn så lenge er jeg kjempe takknemlig for å låne Tassen♥Jeg fikk forresten roser av Kathinka i går da hun kom på middagsbesøk♥ Jeg er heldig må jeg si! Nå skal jeg skifte, så kjører jeg til jobb. Jeg ønsker dere en finfin dag! Vi blogges♥

Ny motivasjon til å trene

Annonse / Aimn

God kveld dere ♥ Gjett hvem som skulle trene i kveld men som ikke kom seg over dørstokkmila? JEG!:-) Jeg var så innstilt til morgningen i dag, og jeg kjente meg så klar. Men av en eller annen merkelig grunn fristet det mye mer å bare kose med Tassen på sofaen. Det snør skikkelig masse her i Sandefjord, så jeg tror det har litt med det å gjøre også.(Unnskyldninger, I know). Jeg har gått fra å elske snø og vinter, til å hate det. Nå er jeg så ferdig med snø, kulde og mørke. Jeg trenger sol, varme og sommer. I og med at jeg ikke trente i dag, så har jeg i hvert fall sett på nytt treningstøy som jeg skal klikke hjem. Noe som er utrolig motiverende er jo nytt treningstøy! I morgen vet jeg ikke om jeg får trent heller, men jeg har allerede avtalt med mamma at jeg skal være med på en gruppetime på onsdagen. Så jeg er snart i gang og det kommer til å bli så bra. Sommerkroppen 2021 skal bli så mye bedre enn 2020! Her er mine favoritter fra Aimn. 

Long sleeve – HER, Tights – HER, Caps – HER Tights – HER, Jakke – HER, Long sleeve – HER.Long sleeve – HER, Tights – HER Shorts – HER, Fleece genser – HER Long sleeve – HER, Tights – HER, Sports bh – HER

Jeg skal straks ta en dusj, men før det skal jeg i hvert fall ta 100 knebøy for en slags kompensasjon for at jeg ikke dro på treningssenteret i dag, hehe. Jeg kjørte jo i gang en 30-dagers utfordring forrige måned, men det klarte jeg dessverre ikke å fullføre da jeg stod midt i en flytting etc. Så det får jeg ta igjen! Jeg ønsker dere en fin kveld videre. Forresten – jeg har vurdert om jeg skulle startet med Youtube videoer igjen. Vlogger og sminkevideoer, hva syntes dere om det? Vi blogges♥