karma Sushi

-God kveld-

I kveld tenkte vi å bli ombord på båten, trene og bare slappe av (som vi tenker hver kveld) Men så ble det sushi kveld sammen med 13 andre kollegaer. Det ble en koselig og rolig kveld med god selskap. Å herregud for en mat! Det så helt fantastisk ut og smakte enda bedre (sa kollegaene mine) – Jeg er dessverre ikke så fan av Sushi. Jeg skulle ønske det og jeg skal virkelig prøve å like det, men dessverre ikke i kveld. Vi var på Karma Sushi som er en veldig kjent sushi kjede, hvor de virkelig serverer kvalitet mat. Jeg må si jeg syntes synd på kokken når det kom fjorten sultene mennesker inn, for sushi tar jo så enorm lang tid å lage. Men det gikk fint. 


Det ser jo bare helt fantastisk ut? Beklager dårlige bilder, det er Iphone… 


Nå er sminken av, løshåret er hengt vekk og kroppen er plassert i sengen og ligger godt under dynen. Nå er jeg klar for å lade batteriene for morgen dagen, da er det mannskaps fest! Kroppen verker og jeg gleder meg til å reise hjem til egen seng, men nå nærmer vi oss veldig! 

Sov godt ♥

Torsdags date

God kveld ♥

Gårsdagen bestod av litt mye alkohol, så i kveld bestemte vi oss for å rett og slett bare bli på båten og kose oss her. Men det endte opp med at kjæresten min inviterte meg ut på middag. Det takket jeg så klart ja til, så vi gikk ut i 21:00 tiden. Vi endte opp på en italiensk restaurant hvor de serverte for det meste pizza, men også pasta. Jeg er kjempe glad i pastaretter, så på meg ble det Carbonara og på Frode ble det en annen pastarett jeg ikke husker navnet på.. Men utrolig godt og koselig var det i hvert fall, jeg koser meg kjempe masse sammen med kjæresten min! 


Ja, det er litt høydeforskjell. Han er 1.97 og jeg er 1.58, hehe! Jeg har i tillegg på meg høye heler. 

Min fine ♥

Nå skal jeg se ferdig PH, så er det kvelden. Jeg fikk tatt en lang, kjempe deilig dusj og pleid meg med alt av hudprodukter. Kvelds rutinen min tar nesten 30 minutter, så det er litt slitsomt, men kjempe deilig og det finnes ikke noe bedre enn å legge seg i sengen og føle seg vell og fresh syntes i hvert fall jeg. 

Sov godt ♥

Syk

Hei alle fine 🙂 Gårsdagen var veldig hyggelig, god mat og trivelig gjeng. Folk ble fine i farta og stemningen var på topp, meste parten av tiden i hvert fall, hehe! Vi koste oss. Mange gikk på byen i går etter bowlingen, men  det orket ikke jeg. Vi starter på jobb 07:00, og jeg er nødt til å stå opp tidligere enn det for å ordne meg på håret og sminke meg – gutter er heldige der! Så det gadd ikke jeg. Heller ikke kjæresten min, så vi gikk rett tilbake til båten. Da jeg våknet opp til morgningen i dag var jeg så forkjøla! Skikkelig tett i hele hodet og vondt i halsen. Det er så typisk meg, jeg tåler virkelig ingenting. Det har nok mye med at jeg spiser så dårlig som kjæresten min sier, men jeg syntes mat er vanskelig for å være helt ærlig. Så formen er over hodet ikke på topp, men jeg klarer meg veldig fint. Heldigvis har jeg ikke feber eller noe slikt. 


Jeg kom forresten på navnet på den butikken jeg handlet på her om dagen, den heter Normal! Det er så masse fint der av sminke og produkter, så jeg gleder meg masse til å dra dit igjen når lønningen kommer (i morgen) – jippi! Planen var å gjøre det i dag, men det regner…. Og det er kaldt. Ellers er det ikke så mye som skjer her i Fredrikshavn. Det er arbeidere overalt, alt er totalt under oppussing og det er støy og alt som hører til. 

Blogges♥

Min favoritt –

Hei ♥ Dag tre og neglene mine har enda ikke knekt! Men dessverre brekker de nok alle  kveld da vi skal bowle. Vi er en stor gjeng som tar buss fra kaia 18:30, så kanskje jeg får tatt noen bilder og vist dere i morgen! Akkurat nå har jeg en pause, så da tenke jeg å si hei og ønske alle en fin onsdag. I morgen er det en uke igjen før jeg skal hjem. 

Uansett! Mine favoritter. Jeg er en veldig glad person og liker veldig masse forskjellig egentlig, men det er alltid greit å ha noen favoritter! Og det er jo en fin måte å bli bedre kjent med meg på! 🙂 


Årstid – Min favoritt årstid er definitivt, 100% sommer. Jeg er skikkelig skikkelig glad i sol, varme og å bade. Alt med sommeren er liksom  så mye bedre enn vinteren. Vinteren er så kald! Noe av det værste jeg vet om er å fryse, og å måtte ha på plagg på plagg på plagg.

Musikk- Hiphop og nymoderne musikk. Liksom sånn musikk som ligger på spotify topplisten osv

Låt- Jeg er helt frest av låten Skin av Rag´nBone Man. Og Human! Han er så flink!

Dyr-  Miiiiiix ♥ Jeg elsker hunder, katter og alt som er loddent og søtt. Jeg har en ekstrem kjærlighet for dyr at det er helt drøyt. 

Sko- Jeg elsker høye heler og går som regel med det så lenge jeg ikke skal gå veldig langt og så lenge været godtar det. Jeg har lært at jeg ikke skal bruke høye heler på Ikea og under oppussing i hvert fall. Say no more.

Telefon- Iphone! Jeg har hatt noen telefoner oppgjennom og ender alltid opp med Iphone. Akkurat nå har jeg Iphone 7 gull. Den har bare knust en gang, men heldigvis hadde jeg forsikring, så nå er den hel og pen igjen. 

Farge- Rosaaaaaaa! 

Tv program- KUWTK

Klesplagg- Kjole, skjørt og fine topper. Derfor er sommeren best! Man kan kle seg så mye penere syntes i hvert fall jeg. 

Parfyme- Min favoritt i sikkert fem år. Juicy Couture viva la julicy. I love it! Bruker også Boss the scent og D&G. 

Ting å gjøre – Jeg er veldig glad i å trene, spise ute på cafe, shoppe, gå tur og være med mennesker jeg er glad i. 

Mat- Kjempe glad i alle pasta og kyllingretter. Før var jeg veldig glad i biff, men syntes ikke det er like digg lenger…..

Spisested- Big Horn! 

Butikk- Jeg skjønner fremdeles ikke hvorfor Nelly ikke er en butikk, men nettbutikk. Jeg vet ikke med dere, men jeg hadde vært innom MINST en gang i uken. Nelly har så utrolig masse fint! 

Høytid- Jul. Jeg er så glad i julen! 

Godis-Kinder bueno… Jeg har cravet det den siste uken..Men NÅ må jeg stoppe. 

Sted-Gran Canaria kanskje? Tyrkia? Ikke Tyrkia, nei. Et sted det er varmt! Jeg vil liksom si Dubai, men jeg har ikke vært så mange steder.. 

Drikke- Jeg er kjempe glad i cola zero og den nye saften fra Fun light. Samtidig drikker jeg masse vann, for det plumper opp leppene mine. hihi! 

Sminke – Mascara og lipgloss er nok favoritter hos meg. Uten mascara kan man nesten ikke se vippene mine, så det føler jeg at jeg virkelig trenger. Men jeg må ikke ha foundation liksom, selv om jeg bruker det hver dag. 

Produkt- Bio oil og Ame pure produktene. 

Hårfarge- Jeg trivdes veldig når jeg var blond, men jeg trives også nå som jeg har helt svart hår. Forskjellen er så enorm, så jeg vet liksom ikke helt hva jeg foretrekker. 

Person- Favoritt personene mine er de jeg tilbringer mest tid med. Mammaen min, søsteren min og kjæresten min. Hele familien min er viktig for meg, men  disse tre kunne jeg ikke klart meg uten! Jeg har et veldig sterkt bånd til de alle tre og jeg kan være meg selv 100% med de alle. Jeg kan huske det fra tidligere forhold at jeg har holdt litt igjen og liksom “slappet av” når jeg har kommet hjem til familien min, men sånn er det ikke nå. Jeg koser meg så i deres nærvær og de er de viktigste menneskene i livet mitt ♥ Og Mix¨n min . 

Vi blogges senere! Har noen noen ønsker om hva jeg skal blogge om, så kommenter gjerne! ♥

Dag 2 i dokk

Hei! Dag 1 er gjennomført og dag 2 er halvveis. Det går fremover! Jeg har veldig lyst til å lage fine innlegg og inspirere, motivere og dele, men det er dessverre ikke så lett disse dagene. Jeg kan i hvert fall love at det blir bedre når jeg kommer hjem. Det er begrenset hvor gøy og interessant det er å lese om at vi teller redningsvester, river tepper og vasker hele båten, hehe. Men det blir så bra! Alt skal gjøres, så jeg gleder meg veldig til vi er ferdige. Enn så lenge får jeg gå i samme antrekk, spise havregryn og drikke zero. 


I går etter jobb var vi en god gjeng som gikk for å spise litt og kose oss. Det ble en tur på pub, og litt pizza og burger. Yummiii. Men i og med at jeg ikker er en skikkelig partyløve, gikk kjæresten min og jeg hjem i 10:00 tiden faktisk! Vi starter uansett på jobb 07:00, så hvorfor la kvelden bli så sinnsykt sen. Tidligere i dag var jeg faktisk på H&M her i Fredrikshavn! Jeg hadde en pause, og neglen min har knekt – så jeg trengte negl lim. HM hadde det ikke, men så kom jeg over et kjempe parfymeri butikk av noe slag! Åh, himmelen! Der var det så masse produkter, sminke og dufter. Masse fra Revolution som jeg har siklet på lenge, men jeg kjøpte det ikke…..Men båten ligger her 8 dager til, så vi får se hva lommeboken bringer. mihiii. Men jeg fikk i hvert fall kjøpt det jeg trengte, + en masse unødvendig dritt som jeg ikke trenger. som en rosa hårbørste for eksempel….:-) 


I kveld skal kanskje kjæresten min og jeg gå en liten tur på land for å titte litt. Jeg vil på matbutikken og handle litt også. Vi har så klart mat ombord, men jeg liker å ha litt små måltider som yoghurt og frukt på lugaren. Det er en ulempe med å jobbe på båt – man får ikke tak i det man vil ha når man seiler, men nå ligger vi jo stille! Nå tenkte jeg å trene litt, så blogges vi senere! Smask ♥

Første dag i dokk

Hei og god mandag! 

I går var det veldig stille fra meg, for jeg hadde en ikke så veldig bra dag. Men det er heldigvis litt bedre i dag, selvom man har en dårlig dag betyr ikke det at jeg har et dårlig liv! Heldigvis har jeg kjæresten min og familien min som kan hjelpe meg på slike dager. I tillegg jobbet jeg i 12,5 timer i går, så jeg var ganske sliten. I dag har vi kommet oss i dokk, altså skipet ligger på land og det kryr av arbeidere, i tillegg at det er et enormt støynivå. Men jeg antar at det er sånn det er å være i dokk – dette er jo min  første gang. Arbeidstiden er fra 7 til 19, så jeg får mulighet til å gå på land hver kveld om jeg vil det – det er jo ganske herlig! Det blir også bowling og fest med hele mannskapet to av dagene. 

Dagens outfit….Inspo?Jeg vet.  

Jeg har sett at det er kjempe temperatur hjemme og at alle vennene mine koser seg ute i solen, så jeg ville bare informere om at jeg skal sitte 12 timer, 10 dager å dekk 3. I alt for store klær og verner sko. Hehe! Det er ikke det som frister mest, men må man så må man. Jeg er jo tross av alt på jobb, så jeg kan ikke klage.

Ønsker alle en kjempe fin mandag og en god start på uken. Vi blogges ♥

Gave fra kjæresten min

God kveld ♥

De fleste har vel lagt seg nå, men jeg har enda noen timer igjen på jobb. Men i kveld er det under hundre passasjerer, så jeg har fått en liten pause. Kjæresten min og jeg gikk sammen ned i butikken og der så jeg at de hadde fått inn bareMinerals produkter! *GLEDESHYLL* Jeg ble så glad, for det er noe jeg alltid har hatt lyst til å ha, men aldri tatt meg råd til det. Det  ligger jo på pris mellom 300 -400kr vet jeg. Dessverre hadde ikke jeg mer igjen av parfyme kvoten min, for vi har ikke lov til å handle så masse vi vil (godt er det), så jeg fikk ikke kjøpt den selv. Men så har det seg sånn at jeg virkelig har verdens beste kjæreste, så han kjøpte den til meg! Han er sååååå snill♥  Selvom han syntes at jeg har nok sminke, så gjorde han det for meg. Han er best ♥


Produktene kom i en eske som inneholdt denne fine sminke-eske? sminke veske? Uansett – i esken var det primer, foundation, sun kissed powder, finisher powder og en sminke kost! Skikkelig stat. I tillegg var det med en “bruksanvisning”, så der kan man få fine tips. 


Så heldig var altså jeg denne lørdagskvelden! Vi gikk ned i butikken for å handle inn litt brus og godis til dokka, der får vi jo ikke handlet noe ombord, men så klart kan vi gå i land og handle da. 


Jeg ønsker alle en god natts søvn og en fin søndag <3 
 

In my makeup bag


Hei! Jeg beklager for at ikke jeg får blogget like mye som det jeg ønsker og at det tar litt tid før innleggene kommer ut, men som sagt så jobber jeg natt og jeg er midt ute på havet, så internettet er ikke alltid samarbeidsvillig. I morgen er den siste dagen vi seiler med passasjer, så fra mandag av jobber jeg dag og har kanskje litt bedre tid til å snekre sammen noen litt bedre innlegg. Jeg fikk i går beskjed at jeg skal gå brann runder i dokk, og at vi ikke kan gå i sivile klær – så der røyk den rosa arbeidsbuksa. 

Uansett! Sminke. Sminke er alltid gøy å lese om syntes i hvert fall jeg! Jeg elsker jo sminke og alt annet man kan bruke for å dolle seg opp. Det er en grunn til at jeg har blitt kalt Dolly og Frøken rosa gjennom hele oppveksten. 

Etter at jeg begynte å jobbe på båten har jeg oppgradert sminkevesken litt. Nå er det mer Chanel og Dior isteden for HM pudderet vi alle brukte back in the days.. Jeg syntes produktene fra Chanel er veldig bra, men prisen er kanskje litt i det drøyeste laget. 


Disse øyeskyggene er faktisk fra Ebay! De er kjempe fine og glitrer masse 🙂 

Jeg har ikke med meg all sminken min på jobb, for det blir så masse å bære på. Og jeg får ikke bruk for det heller. Her bruker jeg maks 20 min på å legge sminken min, og jeg gidder ikke pynte på med masse øyeskygge. 

Nå må jeg løpe ned på jobb, vi blogges senere <3 
 

Shopping ombord


Hei! Noe av det jeg liker aller mest med jobben er butikkene! Man får jo lov til å gå en tur nedom og handle litt om man har lyst til det, så det gjorde jeg i dag før jeg begynner på jobb klokken 16:00. Utrolig nok fikk jeg handlet litt i dag også. Jeg kjøpte en kjempe fin sommer bluse fra Vera moda som var på salg, en Chanel plumping lipgloss, armbånd fra Snø of sweden og en kjempe fin liten veske fra DAY. 

Lipglossen har jeg blogget om tidligere, men den var som sagt snart tom. Så da trengte jeg en ny en 🙂 


Jeg er kjempe fornøyd  med dagen innkjøp og jeg gleder meg masse til å bruke blusen og vesken i sommer! Nå skal jeg spise litt, skifte og komme meg på jobb. Jeg ønsker alle en kjempe fin dag! Vi blogges ♥

Nasjonal hundedag!

Hei dere! Jeg håper dere har det fint og koser dere i fin været. 


Jeg der i mot ligger på lugaren… Er det ikke typisk. Før vi gikk ombord var det litt snø, vind og kaldt. Og nå er det så fint vær! Jaja, jeg får håpe været holder seg frem til jeg kommer hjem. Uansett! I dag er det nasjonal hundedag, så da valgte jeg å gi Mix en liten shout out. Han er altså bare verdens beste hund og venn! Han er helt fantastisk og han gir meg så utrolig masse glede. Det båndet vi har er det virkelig ikke mange som kan forstå. Å for de som ikke er hundemennesker så skjønner jeg at det kan høres helt fjernt ut, men de som har hund skjønner nok hva jeg mener. Noen er syke katte mennesker, mens andre er syke hund mennesker. Jeg er syk-alle søte dyr menneske. Jeg har hatt hund helt siden jeg ble født og jeg har lyst til å alltid ha hund. Jeg ble født og oppvokst med Berner Sennen hund og senere tid har vi bare hatt det frem til Mix (som er sønnen til den forrige berneren våres) kom til familien. Han er 5 år nå, men fremdeles en fjomsette valp i hodet. Han er bare best! 


Ellers så går dagene ombord bra. Nå er det bare fire dager igjen før vi skal i dokk, så tror jeg det vil gå fort derifra. Da får man liksom mulighet til å gå på land hver dag, spise litt god mat, bowle og feste litt – så det blir nok bra! Jeg har kjøpt rosa arbeidsbukse og rosa hansker, så jeg er i hvert fall klar, hehe. 

Jeg ønsker alle en fin dag, og husk å gi hundevovva litt ekstra kjærlighet i dag! Jeg sender masse masse klemmer til min lille Mix ♥