TIL DERE SOM DØMMER

Hei dere fine! Og dere ikke så fine. Med det så mener jeg dere som dømmer andre mennesker og ødelegger dagene til andre. 

Som jeg allerede har nevt for dere, så var det igjen en sak om meg i nyhetene. Det ble laget en artikkel om meg som ble lagt ut på VG+, så det var kanskje ikke så mange som fikk lest den siden man måtte betale. Men her om dagen kom det ut en artikkel på Tv2.no hvor man ikke trenger å betale for å lese. Så kanskje derfor har denne artikkelen fått flere kommentarer enn den i VG. Da jeg var i VG bestemte jeg meg for å ikke lese kommentarene, og bare la det ligge. I og med at jeg ikke helt var klar over denne artikkelen, så begynte jeg så klart å lese kommentarene som ligger på facebook siden til Tv2 nyhetene, der de har delt artikkelen om meg. Jeg klarer ikke å sitte å lese dem uten å svare og jeg har så lyst til å snakke til hver enkelt av dem og bare banke vett inn i hodet på dem. Ironisk nok, så vil nok de det samme med meg. Men på hver sin måte. Jeg har screenshotten noen av kommentarene og dere kan jo lese selv. Jeg er syk jeg, jeg er tragisk, jeg er svak og jeg er dum i hodet. Var dere klar over det? ALTSÅ! Jeg har fuckings operert nesen min på grunn av at jeg var misfornøyd med utseende. At det går ann at mennesker skriver slike ting uten å vite hele historien engang altså. Folk er så jævla dømmende! Er det virkelig galskap at jeg valgte å endre på livet mitt til det bedre? Som jeg har skrevet før: Jeg hadde det ikke bra før, nå etter operasjonen har jeg det bra. Det har gjort noe med meg og endret meg til det positive. Et menneske klarte til og med å skrive “beklager for at du gikk på skole med drittunger” og at de vinner når jeg opererte meg. Hva faen. Jeg opererte meg ikke kun fordi jeg ble mobbet, men fordi det var noe jeg ikke klarte å slutte å tenke på. Man må ikke ha blitt mobbet for å ønske å endre på utseende.  Disse kommentarene tar bare helt av, 97% syntes at jeg er gal, at dette er galskap og sykt, mens resten støtter meg og skriver at de er flinkere i Tyrkia enn i Norge. Noe som er sant. 

Jeg syntes det er så sykt at mennesker kan skrive slikt. Tror de ikke at jeg leser det? Det handler ikke om at alle skal se like ut og ditt og datt, men at man skal være fornøyd med seg selv. Jeg er ikke ekstrem! Dersom jeg hadde tatt silikon, operert rumpen, fettsugd hele meg, tatt fillers i hele ansiktet og fjernet seks ribbein for å få smalere midje, DA hadde jeg vært ekstrem og kanskje litt syk. Er man da lik alle andre, dersom man gjør det? Jesus. Jeg blir helt sprø! Våkn opp dere, og skjerp dere. Noe som er enda sykere er at disse menneskene er foreldre og som sikkert har barn med samme problemer som meg. Jeg hadde vært så lei meg dersom noen av disse var mine foreldre. Mammaen min var ikke happy over at jeg opererte meg, men hun prøvde heller ikke å stoppe meg. Hun har levd med meg hver dag og hun vet så godt at jeg ønsket å gjøre det. Det setter jeg pris på! Det er viktig å støtte de som ikke har det så greit. Det tror jeg mange glemmer. Jeg ble operert av en kjent kirurg som har vært innenfor bransjen i maaange år. Han er kjempe dyktig og vet hva han gjør. I norge har kirurgene kanskje 100 neseoperasjoner i året. I Istanbul har de 3-4 om dagen. Alle snakker om “åh, skjer det noe så er du ikke forsikret” osv, og det er sant. Det er en risiko, men man velger jo ikke en klinikk i en bakgate i Thailand liksom. Da jeg var i Istanbul møtte jeg en jente fra Norge som var der for å operere på nytt da nesen hennes var blitt skev etter den første operasjonen. Hun fikk ny operasjon og hele oppholdet dekt. Uansett: Jeg blir helt overrasket over hva folk kommenterer. De kan da umulig ha fått med seg hvordan ting fungerer den dag i dag. Jeg har sagt det selv, at det er trist at så mange endrer seg, men dersom det gjør at personen får det bedre, så kjør på! Så jeg regner med at alle disse menneskene som kommenterer slike ting ikke har en enste ting å pirke på og derfor må pirke på andre isteden 🙂 Respekt til dere folkens. Jeg er faktisk litt i sjokk. Vi blogges

Ny favoritt foundation

Hei!

Jeg vet at det er mange av dere som liker når jeg deler min favoritt sminke og de forskjellige produktene jeg bruker. Så derfor vil jeg dele med dere den nye favoritten min når det gjelder foundation. Denne er ikke ny på markedet, men den er helt ny for meg. Jeg har tidligere brukt Urban Decay eller Dior undercover sin foundation, og de blir veldig tykke nå om sommeren. Denne derimot er utrolig lett og silkemyk. Den er helt utrolig deilig å påføre og man merker ikke at den er på. Samtidig så dekker den veldig bra, men den er ikke full coverage. Så den passer veldig fint nå på sommeren hvor man gjerne ikke vil dekke absolutt alt.  Dersom man vil det så kan man bare påføre litt ekstra og bygge den opp. SAMSUNG CSCJeg kjøpte den i fargen 030, og den er veldig fin! Men nå som jeg har blitt brunere, så måtte jeg kjøpte 040 også for å matche hudtonen min. Det tar typ 2 sekunder å påføre den og den sitter fint hele dagen, så dersom du trenger en ny favoritt så anbefaler jeg dere å teste ut denne! Den er liksom så ulik alle andre, og det på en positiv måte! SAMSUNG CSCNå som jeg er sykemeldt, så er jeg ikke så veldig morsom for å si det sånn.. Jeg kjeder meg og vil tilbake på jobb. Derfor er kanskje ikke blogg motivasjonen helt på topp, så dersom dere vil at jeg skal skrive et innlegg om noe, så bare spør! Blir så glad når dere kommer med forslag til innlegg ♥ Vi blogges senere babes! 

Lunch o´clock

Hei alle sammen!

Jeg håper at dere har det fint, og at dere koser dere ute i denne ekstremvarmen? Det er jo så varmt! Jeg har nettopp kommet hjem fra legen, så akkurat nå spiser jeg lunsj ute. Jeg dro til legen for å få en sykemelding, så det gjorde jeg. Jeg er dessverre sykemeldt i to uker. Noe som er kjempe kjipt og kjedelig! Mange tenker sikkert at det må være deilig å ha fri i to uker, men det syntes ikke jeg. Jeg plages så med at jeg ikke kunne dra på jobb, det drar meg skikkelig ned og det er ikke tull. Jeg føler på det og jeg vet at jeg kommer til å kjede meg, men det er det beste for ryggen! Nå får jeg tid til å pleie den og få behandlinger. Jeg ville ikke behandle noe før jeg viste om det var noe brudd, men nå som jeg vet at det ikke er det så kan jeg behandles. Jeg prøvde også noen Yoga stillinger istad for å se om jeg kanskje kan løsne opp ryggen litt, men det var veldig vondt. Så jeg tror jeg skal starte med akunpunktur, så får vi se hva som skjer videre. 

SAMSUNG CSCJeg kjøpte meg en salat på vei hjem fra legen siden jeg ikke viste om det var noe mat i huset, hehe. Jeg blir i Sandefjord over til i morgen i hvert fall, så får jeg litt tid sammen med søsteren min. Mamma er i Tyrkia (som vanlig), så jeg får ikke vært med hun.. Elsklingen min er jo på sjøen, så jeg begynner virkelig å lure på hva jeg skal bruke de neste to ukene på!? SAMSUNG CSCJeg ønsker dere alle en kjempe fin dag videre♥ Vi blogges!

For første gang i mitt liv.

Hei dere super fine!

Mac?en kom tilbake med svart skjerm, så den er altså ikke fikset enda..Jeg skal sende mld til komplett senere og høre om de kan hjelpe meg.. derfor er bloggen litt stille om dagen, for det er så kjipt å skrive fra mobilen.. uansett: jeg skulle dratt på jobb i dag, men der er jeg ikke.. Som dere vet, så skadet jeg ryggen min for 8 uker siden og den er fremdeles veldig vond. Noen dager er så ille at jeg ikke engang klarer å løfte armene. Derfor bestemte jeg meg for at det beste var om jeg ble hjemme. Det er første gang i hele mitt liv at jeg er sykemeldt og jeg føler så på det. Jeg virkelig hater det og skulle bare ønske at ryggen min var bra nok til at jeg kunne dratt på jobb. Jeg liker å jobbe og jeg syntes det er ekstremt viktig å alltid yte sitt beste og ta jobben seriøst. Derfor satt det veldig langt inne å bli hjemme, men nå er det viktig at jeg blir frisk i ryggen slik at jeg er klar for sommersesongen. Så da vet dere det! Jeg regner med at jeg blogger som normalt, men jeg skriver fra hjemmet mitt og skal ikke finne på noe gøy for å si det sånn, haha. I morgen skal jeg til legen igjen for å bli henvist til MR og for å få sykemeldingen. Det er så kjipt å være 20 år gammel og sykemeldt liksom!? Jeg blir så sur på meg selv..

vi blogges<3 Bildet er fra Kypros

 

PÅ TV2.NO

God dag dere fine!

 

Jeg har ikke rukket å stikke innom tidligere i dag siden jeg dro tidlig til sjømannslegen. Jeg trengte ny helseattest, så da fikk jeg fikset det. Etter det dro vi til Herkules for å levere mac?en min til applespesialisten. Så den er der atm, såå jeg bare ber til Gud for at de klarer å fikse den!! Jeg håper!! De klarer det sikkert ikke, så jeg er forberedt på at den kommer tilbake med svart skjerm…:-( Anyways! Jeg klikket innom TV2.no, og der var jo jeg… Som jeg nevnte for dere så ringte de for nesten to uker siden og lurte på om jeg ville svare på noen spørsmål. Jeg viste ikke at de skulle skrive en så stor artikkel om meg, heh! Men det var jo så klart gøy og spennende, så jeg har ikke noe negativt å si om det. Men jeg ble litt overrasket, Hehe! Det et ikke noe ?VG +? opplegg, så der kan dere lese artikkelen uten å måtte betale 🙂 Jeg opererte meg for snart et år siden, så jeg tenker liksom ikke så mye over det lenger, men det er tydeligvis i lyset om dagen. Det vil det jo alltid være, men dere skjønner… Nå skal vi dra å grille hos broren til Frode, så det blir koselig! Vi blogges senere <3

NYTT FRA LUXUSHAIR

Reklame | Luxushair

Hei dere fine!               

Jeg prøvde nettopp å blogge fra et dritt nettbrett, men det funket ikke like bra som fra telefonen. Så derfor så må jeg bare bruke mobilen frem til macen er fikset. Jeg har lagt den i ris nå, så jeg skal prøve å starte den igjen senere i dag.. uansett! Jeg mottok det nye håret mitt her om dagen, så det hentet jeg i går. Det er sååå fint!! Jeg elsker fargen og klarer seriøst ikke å vente til jeg kan bruke det. Det er en veldig fin farge som jeg tror kommer til å se veldig naturlig ut. Jeg viser dere så klart resultatet når vi kommer så langt. Håret mitt nå er svart/mørk brunt, så det må jo skje over noen runder i frisørstolen… men det blir verdt det! Jeg føler meg klar for å bruke clips igjen etter flere måneder med teip. Jeg har jo skrytet mye av teip, men etter en uke i Kypros med MASSE bading så er jeg forsynt, haha! Det var flere ganger jeg ville ta det av, men så er det jo veldig fint med langt, vått hår;-) Hehe. Luxushair er definitivt det beste jeg har prøvd, og jeg kommer aldri til å bytte! Dersom noen av dere vurderer extensions aå anbefaler jeg virkelig Luxushair på det sterkeste! Håret er fyldig og fint og holder ganske lenge. Jeg bruker håret hver eneste dag og det holder seg fint i mange måneder!

Nå skal vi på stranden, så vi blogges igjen i kveld! Vi drar helt til Sandefjord, fordi det er jo ingen sandstrender her i skien?! Argh. Frode har heldigvis gått med på å flytte til Sandefjord en gang, Hehe! ( Håret er sponset)

JEG TRENGER HJELP – MAC

Hei!

 

Jeg hadde tenkt til å skrive et langt og utfyllende innlegg om de siste dagene og hjemturen fra Kypros, men det må jeg legge litt til side.. I går hadde jeg nemlig en lekkasje i vesken min, så mac?en min ble våt.. Jeg oppdaget det kanskje litt sent, men tørker macen fort da jeg merket det. Det var ikke så mye vann, så jeg tenkte ikke mer over det.. Nå som jeg skulle blogge prøvde jeg å skru den på, men skjermen er svart 🙁 jeg hører at viften går og det lyser både ved ?dvalemodus? lampen og ved laderen, men lengre enn det kommer den ikke:-( SÅ KJIPT!!! Jeg blir såååå lei meg dersom den er ødelagt altså.. jeg har så mye på den :?-( Jeg har allerede skrudd av dekselet for å se om det var mye vann, det var det ikke. Så støvsugde jeg den og blåste på den med hårføner, så den må være tørr nå. Har noen noe forslag til hva jeg kan gjøre?! Jeg ber på mine knær etter hjelp! 🙁

Legger til et bilde av min fine ringeskille, siden alle de andre bildene er på macen… Åhh, så lei meg!!

Mine meninger – plastikkirurgi – Før og etter

Hei dere fine!

TV2 ringte meg her om dagen og lurte på om jeg kunne svare på noen spørsmål angående plastikk operasjoner, så det gjorde jeg. Dette er et tema som det alltid kommer til å være snakk om siden det er så utrolig mange forskjellige meninger om det. Jeg har min mening og du har din, og det er greit. Jeg mener virkelig, med hånden på hjertet at man skal få lov til å operere seg dersom man vil det. Jeg mener, at dersom man sliter med noe, som for eksempel selvtilliten fordi man for eksempel ikke har bryster, så syntes jeg at man skal kunne operere seg for å få en bedre livskvalitet. Slik som jeg gjorde. Jeg opererte meg ikke siden “alle” andre gjør det og fordi det gjør meg til en “skrudd” person. Ja, noen mennesker mener at jeg er skrudd og at jeg må gå til psykolog. Kanskje jeg skal det for jeg har sagt selv at jeg er blind og dum når det kommer til utseende. Jeg får høre at jeg er så fin og flott, men jeg ser så mange feil.. Men det er mine problemer, ikke dine. Uansett: Jeg syntes det er helt utrolig at mennesker kan si direkte til meg at jeg ikke må operere meg og at jeg er dum som valgte å gjøre det. At det rett og slett er trist. Men hva hadde du gjort dersom du hadde hatt en gigantisk nese som du fikk kommentarer på daglig? Jeg skulket skolen fordi jeg ble så såret da folk tok “snikbilder” av meg i profil, for i profil så jeg forferdelig ut. Jeg kuttet meg på grunn av utseende som tenåring. Det er en liten “funfact” om meg, jeg har aldri kuttet meg på grunn av kjærlighetssorg, men utseende og andre private saker. Så når en person faktisk velger å ta frem et barberblad fordi en nese plager en så, så føler jeg virkelig at jeg gjorde det rette valget med å operere den. Min mening er ikke at “alle” burde operere seg for å føle seg bedre, men jeg mener at man ikke skal skamme seg dersom man velger å gjøre det. Klarer man å elske seg selv og like seg selv slik som man er, så er det det beste. Jeg har sagt det en million ganger her på bloggen, at jeg beundrer de som klarer å være fornøyde med seg selv og elske seg selv. Virkelig! Jeg skulle ønske jeg klarte det. Kanskje en dag♥ Men som jeg sa til TV2 så støtter jeg ikke dem som operere seg hele tiden, her og der. Når man opererer hele kroppen og vil bare ha mer og mer..Jeg skjønner jo på en måte at folk velger å gjøre det samtidig, men det mener jeg blir litt overdrivelse. Å det skal være greit at jeg mener det, men jeg rakker ikke ned på de som operere seg her og der selvom. Dersom du er en person som sliter med selvtilliten på grunn av at noe ikke er slik som det skal, så anbefaler jeg deg å endre på det slik at man blir fornøyde, men ikke overdriv. Dersom man er fornøyde med seg selv, så er det fantstisk og beundringsverdig. Jeg har det så mye bedre med meg selv etter at jeg opererte. Det er så klart flere ting jeg vil operere meg, men jeg har lagt det fra meg. Nå skal jeg jobbe med innsiden, haha! Jeg gikk faktisk uten sminke en HEL dag på jobb! Jeg hadde vippeextensions og microblading da, men det er seriøst et stort steg for meg. Jeg liker best å gjemme meg bak “masken” med sminke. Så ting skjer! Før jeg opererte så fikk jeg seriøst aldri med alt håret opp, for jeg trengte å ha hår ned slik at jeg kunne skule meg litt. Jeg brukte mye sminke og skjulte ansiktet på bilder. Nå har jeg håret opp, jeg må snart gå uten extenisons og jeg sitter faktisk på toget akkurat nå uten sminke! Noen tenker sikkert ” å herregud for en diva, det er bare overfladiske ting” mens for meg så betyr slike ting veldig mye. Kanskje jeg begynner å bli voksen? Ellers er jeg i en fin periode hvor jeg er takknemlig for kjæreste og familien. 

Vi blogges ♥

AYIA NAPA

Hei dere♥

Da vi kom hjem fra Ayia Napa sentrum i går gjorde vi ikke så mye annet enn å gjøre oss klare for middag. Vi spiste på sushi restauranten her, noe som var veldig koselig! Jeg skal innrømme at jeg ikke liker sushi, men likevel så ville jeg at vi skulle dra dit slik at jeg kunne smake og fordi jeg vet at F liker det så godt. Jeg overrasket meg selv ved at jeg faktisk smakte på de fleste bitene der og syntes at det var “helt greit”, så det er bra! Vi fikk fritert scampi også, åh det elsker jeg! Så jeg fikk nok mat og følte at jeg kunne spist det igjen. Jeg elsker det ikke enda, men det kommer seg. Anyways… Ayia Napa – Hva skal jeg si? Så mye å se, så lite å kjøpe.. Det var som forventet. Fake, fake, jalla, jalla. Det var det samme i de fleste butikkene og alt var så dyrt! Hvorfor brukte 20 euro på en singlet som ikke er av kvalitet? Nei, så vi handlet ingenting. Jeg har liksom vokst fra meg de fake LV veskene jeg har hatt, haha! Men ellers så var det koselig å spise et annet sted enn på hotellet og vi fikk jo oppleve byen litt. Vi stoppet litt her og der og tok noe å drikke siden det var veldig varmt! Vi gikk faktisk innom en del butikker, men som sagt så kjøpte vi ingenting utenom noen små gaver. Ayia Napa er jo kjent som en by hvor man drikker og fester, og vi så mange av de store utestedene. Vi så også en del ungdommer som kanskje var litt reduserte, haha! 

SAMSUNG CSCI dag har vi kun kost oss ved poolen. Det har vært så varmt og deilig i dag, så det har vært skikkelig digg! Vi har også badet masse i dag og bare slappet av. Det er liksom ingen av oss som har behov for å gjøre noe annet, så det passer veldig fint. I morgen er det jo den siste hele dagen, for på fredag kveld reiser vi jo.. Så vi prøver bare å nyte den siste tiden! I kveld skal vi på BBQ restauranten, så det blir digg! Det har vært fullbooket der en stund nå, så det må jo være bra? Spennende! Jeg håper dere alle har det fint. Vi blogges♥

BILDEDRYSS

Hei fine! 

Jeg håper at dere alle sammen har det bra! Dere vet jo at jeg har det bra, jeg er jo tross av alt på ferie. Jeg har ingenting å klage på utenom at jeg har vondt i ryggen min:-( Jeg håper på å få svar av legen i morgen angående røntgen bildene jeg tok for en uke siden. Jeg tviler på at de finner noe på de bildene, siden jeg tror det er muskulært, men det hadde vært fint med et svar..Kanskje jeg må ta MR for å finne det ut, for jeg kan ikke bare gå med denne smerten uten å vite hva det er. Det er fryktelig vondt! Men utenom det er livet tipp topp. Jeg har allerede begynt å grue meg til hjemreisen, men heldigvis er det noen dager igjen. Det føles ut som at vi nettopp kom hit, men nå er det jo bare onsdag og torsdag, så skal vi hjem på fredag:-( Flyet går ikke før 00:05, så vi har heeeele fredagen her også, så det er deilig. Jeg håper bare at vi kan sjekke ut av rommet senere enn 12:00, heh.. Vi får sjå! Her er et bildedryss av dagene våres så langt! Jeg nyter virkelig denne ferien og jeg kan absolutt dra tilbake hit! Men da med direkte utgang til basseng, for felles bassenget er ikke så veldig stort og det er deilig å ha sitt eget:-) I tillegg så er det saltvann i disse “swim up” bassengene, noe som er skikkelig digg! SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCÅhh, måtte det aldri ta slutt! Jeg håper dere får en fin dag videre, så blogges vi♥