Just ordered

Hei og god lørdag!♥

Jeg setter nok ikke like stor pris på lørdager som det andre gjør, for her er det nok en vanlig dag på jobb, hehe! Jeg ringte nettopp søsteren min siden jeg var en kjapp tur i land, og spurte om hun var på jobb. Men nei, det er jo lørdag. Den eneste grunnen til at jeg vet at det er lørdag er fordi det er grøt til lunsj og biff til middag, haha – båtlivet! Men nå er det ikke mange dagene igjen, så nå gleder jeg meg så masse til å komme hjem! Som sagt, så løp jeg på land for å hente noe i bilen og for et vær! Jeg tok på meg dunjakken min siden jeg var sikker på at det var kaldt, men neida. Det var så varmt og deilig! Frode kom til meg i stad med utskrift av billetter, så til helgen blir det Gøteborg tur og Liseberg, jippi! 


Jeg bestilte nylig denne fine treningsdagboken fra LAlifestyle – som jeg gleder meg til å sjekke den ut! Motivasjonen til å trene er der fremdeles, men jeg syntes det hjelper veldig med slike ting som en treningsdagbok, en fresh shaker og en god pwo. Ikke at jeg er så opptatt av alt innen trening og kosthold, men hvorfor ikke utnytte det nå mens motivasjonen er der tenker jeg da. Nå er det snart to uker siden forrige Kinder Bueno, så det begynner å hjelpe seg! I tillegg så elsker Fitbit klokken min meg, det er grønne dager for å si det sånn, hihi! 
SAMSUNG CSC
Nå skal det altså bli så deilig å komme hjem! Jeg trives ombord og på jobb altså, så ikke misforstå! Det er en topp jobb med toppe kollegaer, men nå gleder jeg meg så til å nye været med kjæresten min, grille god mat, bake, spise på restaurant med søss, gå turer, Liseberg, øl, vin, fikse negler, farge håret og rett og slett bare nyte! Jeg gleder meg til å se mammen min igjen, søsteren min og ikke minst Mix! Åh, Mix♥ Min lille hjerteknuser. Å ikke minst, så gleder jeg meg til mer blogging og mer inspirasjon! Nå er jeg ferdig på jobb for dagen, så jeg skal en tur i butikken for å kjøpe inn litt brus blant annet som skal være med hjem, også skal jeg trene og ta sol! Yes ♥ Jeg ønsker dere alle en kjempe fin lørdag videre. 

Vi blogges! 

Internett problemer

Hei dere!

Det ble veldig sent før jeg fikk til å oppdatere dere, siden det har vært så mye å gjøre i dag og internettet ombord er har klikket for meg. Så jeg blogger fra mobilen, mobilblogging er bedre enn ingen blogging! Denne seilingen er det utrolig mye å gjøre, det har vært helt kaos, men heldigvis har det roet seg nå slik at jeg kan ta en pause. Jeg startet på jobb 07:00 og slutter 21:30, det er lange dager for å si det mildt. Men det går. Snille Frode bestilte hotell i stad, så vi skal altså til Gøteborg på fredag! Vi skal på Liseberg på fredag og sove på hotell frem til lørdag, det blir så koselig. Jeg elsker å reise, bo på hotell og se nye steder. Jeg har vært i Liseberg to ganger før, jeg syntes det er så gøy! Så det gleder jeg meg veldig til, mer om det senere. Jeg håper dere har det fint denne fredagskvelden og koser dere! Jeg skal jobbe videre for å så slenge meg rett i sengen etter det – Jeg.er.sliten.og.trøtt. Vi blogges senere! <3(bildene er fra vi var i Liseberg i fjord)

Richmond&Finch

Hei fra en sliten Pia!

Åh, det tar på å jobbe så mange timer hver dag i 14 dager altså. Mange tenker liksom at de som jobber på båt 14/14 har det så fint siden vi har 14 dager fri hver eneste måned, men vi jobber jo hver eneste dag i 11-12 timer i 14 dager. Noe å tenke på! Så ja, jeg begynner å kjenne det, men jeg holder ut. Nå skal vi snart hjem! Å Frode og jeg skal mest sannsynlig til Gøteborg og Liseberg når vi kommer hjem, jeg elsker å være der og jeg gleder meg så masse! Jeg elsker karuseller, og ikke minst bare det å være på tur. Det er alltid godt å komme seg litt vekk, så blir det så koselig når man kommer hjem igjen. 

SAMSUNG CSC
Uansett. I dag kom det ny kampanje ombord, det vil si nyheter og masse spennende. Blant annet dette dekselet fra Richmond&finch – de fleste har vel sett det før? Jeg har hatt så lyst på det lenge, og jeg har til og med lagt det i handlekurven min på Nelly flere ganger, men 399kr for et deksel? Det gadd jeg ikke. Så det passet meg ypperlig at vi fikk det inn i butikken her til 319kr! Så nå som alle har gått lei av dekselet, så kjøper altså jeg det. Hehe!Så nå er jeg vel en av de kule, siden alle har det! neida.  Det stod mellom svart og hvit, så da falt jeg for hvit nå som sommeren kommer. Men det svarte var også veldig fint…hmm.. Til Iphone 6 hadde de rosa og noen andre med mønster, jeg ville hatt rosa også! 
SAMSUNG CSC
Jeg ville bare si hei og oppdatere kjapt. Jeg er ikke ferdig på jobb for dagen, så jeg har noen timer igjen. Og som nevnt 37 000 ganger tidligere, så suger det å blogge fra jobben – null motivasjon og vanskelig å finne ting å blogge om. Men jeg fortsetter å prøve, hehe! Angående operasjonen, så kommer jeg til å avbestille i Norge og mest sannsynlig gjøre det utenlands – jeg har allerede kontaktet en klinikk og har “så godt som en avtale” – mer om det senere! Jeg er i hvert fall lykkelig! Og jeg håper dere også er det og har det bra.

Så blogges vi senere ♥

Ting som irriterer meg

Hola! Jeg håper dere har det fint, her alt er bra foruten om migrenen som ikke har gitt seg etter tre døgn. Men that´s life. Jeg har blitt vant til det etter ti år som migrene pasient, så pyttpytt. Jeg syntes det er så gøy å lese om ting som folk irriterer seg over, ikke minst videoer hvor mennesker forteller om det, så derfor tenkte jeg å skrive et innlegg om hva jeg irriterer meg over. Det er faktisk ganske masse, jeg blir fort irritert av en eller annen grunn, hvorfor blir man egentlig irritert?

Hår – Altså, hår er noe av det verste jeg vet om. Komisk i og med at jeg bruker 310gram extensions og har gjort det i kjempe mange år. Men det er så langt, det er i veien, det er tungt og det er skikkelig stress. Det alle verste er hår i lipgloss. Når jeg har ordnet meg og føler meg fresh med ny lipgloss, så går jeg gjennom sentrum og får masse hår festet i lipglossen…Kjenner jeg får spasmer bare av tanken. Men jeg kan jo takke meg selv, siden man kan jo tross av alt feste håret vekk fra ansiktet, klippe det og ikke bruke extenisons. Men jeg er avhengig, så the struggel is real.

Svett sminke – Det hørtes sikkert litt teit ut, men dere vet når sminken skinner og du ser skikkelig svett ut? Jeg blir helt gal og vil vaske vekk sminken med en eneste gang når det skjer. 

Mennesker som er trege – Jeg hater å vente på andre, det er så kjedelig. Jeg stresser kanskje litt når jeg skal noe. Jeg vil bare bli ferdig med det (for eks å dra på butikken) for å så komme hjem igjen. Ting skal gå så fort som mulig. 

Mennesker som ikke svarer på telefonen – Enda verre er vel hvis noen nettopp ringte deg, så ringer du opp igjen etter ett minutt også svarer de ikke. Liksom, ringte de også la de fra seg telefonen mens de gikk tur eller hva? Argh, så irriterende å ikke få svar. 

Trafikk – For det første, BRUK BLINKLYS! Kø, folk som kjører under fartsgrensa, folk som ikke holder vikeplikten, folk som ikke ser seg for!! :@ Er det mulig liksom! Nei, jeg er ikke verdens flinkeste til å kjøre jeg heller, men jeg er jo ikke helt idiot sånn som mange andre bilister er. Nesten hver gang jeg er ute å kjører tenker jeg “han der burde ikke hatt lappen”

Klær – Hvor irriterende er det ikke når du har kjøpt en fin topp, så glir den ofte ned eller en body som det er vondt å sitte i? Jeg er en av de som kan pynte meg for å dra på shopping, jeg lider meg gjennom stramme klær, men så fort jeg kommer inn døren hjem, så skifter jeg til koseklær med en gang. Det samme med uniformer, åååå jeg hater uniformer, de går av med en eneste gang jeg er ferdig på jobb. 

Det er en rekke andre ting som også irriterer meg, men det får dere høre mer om senere, heh! Ønsker alle en kjempe fin dag, så blogges vi senere. Husk at dere gjerne må komme med forslag til hva jeg kan blogge om!

Hva irriterer deg mest? 

Den siste i hele 2017

God ettermiddag dere! 

Jeg er ferdig for dagen og har skiftet til kosedress for å slappe av. Migrenen kommer smygende i dag også, jeg tror kanskje det har noe med at jeg stresser litt angående operasjonen og at det er litt mye for meg. Skal, skal ikke? Jeg skal, men om det blir til den sinnsyke summen om to måneder eller til en mindre sum i Istanbul neste år, det har jeg ikke funnet ut av enda. Heldigvis så kan jeg faktisk bruke så lang tid jeg bare vil til å bestemme meg. Vi får bare se, så oppdaterer jeg dere underveis. Det er tross av alt snakk om mye penger, og hvem har vel det til å bare bruke her og der selv om det ikke er sikkert at du får det resultatet du ønsker? Ikke jeg. SAMSUNG CSC
Men noe jeg tok meg råd til, noe jeg virkelig ikke trengte – nemlig en lipgloss. Jeg kjøpte en ny lipgloss for to dager siden her ombord, og for de som har fulgt med siden starten av, så vet dere at jeg har sikkert 100 lipglosser, så det trengte jeg faktisk ikke. Å jeg tar meg selv i det nå, for nå kan jeg faktisk ikke bruke penger på lipgloss siden jeg skal spare til operasjonen. Så, dette var siste lipgloss i 2017. “Yeah right, men jeg skal i hvert fall leve ut ifra at det er det” 

Lipglossen som fikk bli med denne gangen var Dior Addict Milky Tint – jeg kjøpte farge 126 “Milky pure” Det er en lipgloss med wet effect og har ikke den typiske lipgloss konsistensen om jeg kan si det sånn? Den er tynn og lett og veldig lite klissete, så den er egentlig ikke som de jeg liker, men den var faktisk ganske fin! 

Fargen er veldig naturlig, så den gir liksom bare litt glans. Jeg liker den!  
SAMSUNG CSC
Ikke en ny favoritt, men jeg får nok brukt den, hehe. Shoppeguri…. Nå skal jeg ned å kjøpe cola zero, så skal kjæresten min og jeg trene. Jeg gleder meg. Jeg håper dere har en fin dag/kveld.

Vi blogges senere! 
 

En sunnere hverdag

God morgen, Tirsdag!

Dagen i dag er i hvert fall bedre enn i går, så det går oppover. En gang i blant er det lov med nedturer og litt klaging, så lenge det ikke blir for ofte. Enig? Livet går videre, så sånn er det. Det er veldig rolig ombord i dag, jeg tror vi har rundt 100 passasjerer, det er ikke mange til at vi kan ha 2000 ca. Men jeg liker når det er litt rolig også, jeg har fått lest ferdig boken til Sophie Elise blant annet! Den var veldig bra, og det er så mye jeg kjente meg igjen i. I tillegg så skriver hun veldig bra, så det er lett å lese og forstå. Anbefales! 

SAMSUNG CSC
Så var det denne nye, sunne hverdagen! Jeg har faktisk vært ganske flink, og ja – faktisk. For jeg pleier ikke å være flink. Men nå spiser jeg frukt, grønnsaker og havregryn hver dag. I tillegg til litt annet da, men jeg prøver å være så sunn som jeg klarer uten å pine meg selv. Så i går kjøpte jeg en is og spiste halve den, og en kjeks pakke kjøpte jeg, men jeg har bare spist en kjeks. Vi dro på butikken i går på liggedagen, så da fikk jeg handlet inn litt mer mat. Som tidligere nevnt, vi får den maten vi trenger og det er tre varme måltider om dagen – men når du er litt sær, så kjøper du litt ekstra sånn som meg. 
SAMSUNG CSC
I kveld skal Frode og jeg trene og jeg gleder meg så masse. Jeg har fått skikkelig sansen for det igjen, jeg. Så jeg håper bare motivasjonen og energien fortsetter slik at jeg kan få resultater (kjenner jeg meg selv rett, så er motivasjonen borte neste uke, men jeg prøver!) Uansett, så vil jeg ønske dere en kjempe fin tirsdag, tirsdag betyr at det bare er en uke igjen, så skal jeg hjem! Vi blogges senere ♥

NEDTUR

Hei! Jeg starter alltid med å si hei, men jeg må jo liksom si hei? Så sånn får det bare være. Akkurat nå sitter jeg på gulvet og skrivet litt, det liker jeg å gjøre når jeg er litt deppa. Skrive? Noen spiser is og gråter, mens andre inkludert meg selv skriver. Etter at jeg slettet den forrige bloggen min opprettet jeg faktisk en blogg hvor jeg skrev mange, lange innlegg som jeg aldri publiserte. Så når det skjedde noe kjipt for eksempel, så skrev jeg og lagret det som utkast. Den enste jeg sa det til var min daværende bestevenn og selv den personen fikk ikke lese, for det var så “ille” om du skjønner? Nå høres det ut som at jeg har blitt dumpa og at alt går er galt, men det er det ikke.

Jeg har ikke blitt dumpa og jeg og kjæresten min har det kjempe fint. Men det må da være lov å være deppa selvom. Hovedgrunnen er at klinikken ringte og jeg fikk høre prisen. F.Y.F.A.E.N. Prisene er fra 36 000kr, så jeg tenkte kanskje jeg måtte ut med 40 000, jeg satt strek på 45. Men jeg må plusse på litt over 10 000 til, nærmere sagt 11 000. Så det var en skikkelig nedtur og det gjør meg lei meg siden jeg har så lyst! Men så blir jeg samtidig så sint på meg selv – skal jeg bruke 56 000kr på noe så overfladisk som en nese operasjon?!  Også tenker jeg så mye på om jeg ikke blir fornøyd, så tenker jeg så på “når blir jeg fornøyd” ? Når blir vi fornøyde? Hvor mye skal man ordne på seg og alt det der, er det vits? Jeg har fått høre hele tiden, alle år, “du må lære deg å være fornøyd med deg selv” – well well, hadde jeg vært fornøyd, så hadde jeg ikke gjort noe da. Men samtidig så syntes jeg det er trist at jeg har det sånn, at jeg har den trangen til å bli fornøyd – skjønner? 
Jeg er kanskje litt ekstrem da, og jeg skulle gjerne ikke vært det. Men det må vel være noen som har det likt? At man aldri blir fornøyd, og hvis man blir det – så går det over etter et par dager? Jeg vet ikke hva det er, men jeg er så frustrert og lei nå. Åh unnskyld for klageinnlegg og drama, jeg skal rydde og ta en powernap – så er jeg tilbake med bedre humør! Vi blogges ♥

Uken som gikk #3

THIS WEEK 

Ukens opptur –  Denne ukens opptur må være Oslo turen jeg hadde sammen med kjæresten min! Vi koste oss masse sammen og spiste god mat i finværet. Men det absolutt høydepunktet var da konsultasjonen gikk så bra og at jeg mest sannsynlig operer meg i år!  

Ukens nedtur – Ukens nedtur var da bilen min nesten døde og jeg ble redd for at jeg måtte betale masse for en ny bil. Det var så utrolig skremmende og kjipt, for bil, det er kjipe penger det! Men bil må jeg ha, så jeg måtte jo bare gjort det. En annen nedtur var da solariums automaten tok 55 kroner av meg i går, jeg la på penger, sengen startet ikke og ikke fikk jeg pengene tilbake heller…. Nedtur! 

Ukens sang – Denne uken har det vært “Miley Cyrus – Party in the U.S.A” som har spilt mest! Det var favoritt sangen min før, så kom den plutselig på radioen her om dagen og vips, så var den på repeat! Miley eller Hannah Montana var favoritten min gjennom hele barndommen, og jeg er ikke flau over å si at jeg skal se Hannah Montana The Movie når jeg kommer hjem, den er så fin. Og LoL, Åh Lol! The Last song…Alt med Miley Cyrus er bra. 

Ukens cravings – Denne uken har jeg ikke cravet så mye egentlig? Nei, jeg har ikke spist Kinder bueno i det hele tatt! Det har vært alt for mye havregryn og havregrøt, så jeg har hatt ordentlig vondt i magen – heldigvis litt bedre nå! Men Babybell kanskje? Jeg spiser en as we speak ♥

Ukens beste innkjøp –  Tja, hva kan det være da. Kanskje den nye lipglossen fra Dior jeg nettopp kjøpte? Det var en “Milky tint, wet effect”, farge 126 Milky pure” – jeg viser dere den i morgen! Jeg kjøpte også en silikonsponge eller hva det heter, dere skjønner sikkert hva jeg mener selv om det er litt skrivefeil her og der. Det er ikke så lett å treffe riktig tast med lange, rosa negler… Ukens akkurat nå – Akkurat nå har jeg skikkelig migrene, så jeg gleder meg bare til å legge meg. Frode og jeg ligger på lugaren og ser på tv, mens jeg også tekster litt med søsteren min. Som jeg savner hun! She is my bestfriend ♥♥♥ Så med andre ord, no brah, no make up og klar for sengen. Bare kjipt at jeg må opp å lage kveldsmat….

Så ja! Det var min uke, og jeg ser frem til en ny mandag i morgen. I morgen, eller hver mandag, så er det “liggedag” for båten. Det vil si at båten ikke går i morgen tidlig, men klokken 17:30 – så da vasket mannskapet og jobber med slike ting. Så for de som ikke tror det blir vasket, det blir vasket hver dag og en dag i uken blir alt vasket grundig. Så det skal jeg, så er det tirsdag og da er det bare en uke til så er jeg hjemme igjen! Det er snakk om oslo tur med søss og liseberg tur med kjæresten min når vi kommer hjem, jeg gleder meg. Jeg ønsker dere alle en kjempe fin søndagskveld og en fin start på en ny uke i morgen.

Vi blogges ♥

THROWBACK

(Dette innlegget skulle bli publisert i går kveld, men det var problemer med internett, så da kommer det nå!) 

God kveld dere! 

Jeg håper dere har det bra og koser dere denne lørdagskvelden. Kjæresten min og jeg har nettopp fullført en kjempe bra økt! I dag gjorde jeg bare cardio, mens han trente styrke som vanlig. På meg ble det 40 minutter på mølla, 20 minutter på sykkel og 30 min på ellipsemaskin eller hva det heter – og svetten rant! Men deilig var det, og nå kommer den ordentlige sult-følelsen, den har jeg ikke kjent på lenge, så det er et godt tegn. Frode måtte på øvelse nå i kveld, så jeg så muligheten til å grille litt i solariumet vi har ombord. Det er faktisk noe av det beste jeg vet, å høre på musikk og sole meg. Sykt kjedelig egentlig, ikke sant? Men jeg koser meg sånn! Jeg er sikker på at de som er utenfor solariums rommet mitt kan høre leppene mine bevege seg, for jeg synger nemlig med. Frykten min er at jeg engang skal synge på ordentlig, hehe!  Men nå har jeg funnet sengen og begynt å starte lørdagskosen! Så jeg tittet litt på gamle bilder på macen, da fant jeg masse gammelt, hehe! Jeg syntes det er så gøy å se tilbake på gamle bilder av meg selv og se hvordan jeg forandrer meg med tiden. Før var det kun platinablondt hår, selvbruning, løsvipper og løs negler som stod i hodet på meg. Det gjør vel egentlig det enda, men nå er håret helt svart, hehe! Det er litt av en forandring å ha nesten hvitt hår for å så farge det helt svart. Blond kommer jeg nok til å bli igjen, men ikke platina. (Legg merke til at magen min på det øverste bildet er svart! og her var det ikke noe selvbruning engang) 
Disse bildene over la jeg ut på den forrige bloggen min! Det nederst til høyere er fra da jeg var i Tyrkia for noen år siden. 
Altså SE på hånden min på det øverste bildet! At ingen sa ifra??? Jeg var ikke pen-gyllen brun liksom. Jeg var svart (her er det bare selvbruning…) Jeg kjøpte alltid selvbruningssprayen fra Loreal – den funket ganske bra som dere kan se, heh! Men vær forsiktige om dere skal bruke den (som dere også kan se) så får man fort farge og ofte skjolder om man ikke har gjort det før! Jeg anbefaler å ta et lag et par dager før eventet eventuelt, så et til kvelden før – for da dekker du flekkene osv. Pia tipser!  Og øyebrynene mine….Vel, har de i det hele tatt forandret seg lurer jeg på. Øyebryn er det vanskeligste jeg vet om og jeg har vurdert microblading mange ganger, kanskje jeg ender opp med å gjøre det. 
Svart mage en gang til. Begge bildene er faktisk fra samme sted – de tok jeg etter jobb da jeg jobbet på Mc´Donalds! Jeg er fremdeles ansatt, men jeg har ikke kunnet jobbe så mye siden jeg har vært på båten. Men jeg håper å jobbe der igjen snart, det er en super arbeidsplass! Så ja, det var en liten throwback fra meg! Øyevipper, selvbruning, platinablond og negler oppsummerer vel alt – haha, det er godt vi vokser opp(eller?) Det er mange som sier jeg ser eldre ut med mørkt hår, men hvorfor i alle dager vil man se eldre ut? Jeg vil være 20 og se ut som 20 jeg, ikke som 28+! Jeg vil være ung og se ung ut, så jeg syntes ikke det er positivt å få høre sånt jeg. Så klart, er man 20 og ser ut som 14 så er ikke det så kult, men dere skjønner greia….

Har dere forandret dere mye gjennom årene? 

På tide å telle kalorier!


Hei dere!

Jeg håper dere har det bra. Overskriften var selvfølgelig bare tull, jeg har aldri og kommer nok aldri til å telle kalorier. Men når det er sagt, så er jeg i gang med trening og kosthold igjen – i hvert fall siden i går og i dag. Jeg har aldri brydd meg om kosthold, og jeg har trent når det har passet meg. De siste månedene derimot har jeg virkelig ikke brydd meg, før nå. Nå er det virkelig på tide å prøve litt igjen, å føle seg litt mer vel og sunn. Sunn har jeg jo aldri vært, så det er noe nytt for meg! Så klart mener jeg ikke at jeg har spist ost, på ost på flesk i alle år, for det har jeg ikke. Jeg nyter en salat, frukt og grønt flere ganger i måneden. Men treningen har nesten falt helt vekk etter at jeg flyttet til Skien. 

Jeg fikk fitbit klokke av kjæresten min til jul, den bruker jeg alltid når jeg er på jobb. Det er jo så gøy å se hvor mange skritt man går! Jeg er som regel mellom 15 000 og 20 000 skritt, å det er mye! I går gikk jeg over en mil og det var ikke engang mange passasjerer. Så det er gøy! I tillegg har jeg tatt i bruk Lifesum appen igjen, så nå skriver jeg ned alt jeg putter i meg. Noe som er alt for lite egentlig, jeg lever av knekkebrød og havregryn – frem til nå! Nå skal magen få et virkelig sjokk med masse bra mat fremover, jeg gleder meg! 

I går etter jobb tok jeg en rumpe/lår og litt mage økt. Det er veldig godt å kjenne kroppen jobbe, men herregud så fort sliten jeg ble! Ikke så godt trent lenger nei… Det er trist at det blir sånn, men det er jo en selvfølge. Trener man ikke og ikke spiser riktig, så kan man jo ikke forvente sinnsyke resultater heller! 

Så! Da vet dere hva som står i hodet mitt akkurat nå om dagene, kosthold og trening. For noen (inkludert meg selv) så er det veldig kjedelig og dette kommer ikke til å bli noe fitness blogg, men kanskje et innlegg i ny og ne med litt motivasjon! I dag skal kroppen svette skikkelig på mølla før det er øvelse klokken 21:00. Vi blogges senere!