Richmond&Finch

Hei fra en sliten Pia!

Åh, det tar på å jobbe så mange timer hver dag i 14 dager altså. Mange tenker liksom at de som jobber på båt 14/14 har det så fint siden vi har 14 dager fri hver eneste måned, men vi jobber jo hver eneste dag i 11-12 timer i 14 dager. Noe å tenke på! Så ja, jeg begynner å kjenne det, men jeg holder ut. Nå skal vi snart hjem! Å Frode og jeg skal mest sannsynlig til Gøteborg og Liseberg når vi kommer hjem, jeg elsker å være der og jeg gleder meg så masse! Jeg elsker karuseller, og ikke minst bare det å være på tur. Det er alltid godt å komme seg litt vekk, så blir det så koselig når man kommer hjem igjen. 

SAMSUNG CSC
Uansett. I dag kom det ny kampanje ombord, det vil si nyheter og masse spennende. Blant annet dette dekselet fra Richmond&finch – de fleste har vel sett det før? Jeg har hatt så lyst på det lenge, og jeg har til og med lagt det i handlekurven min på Nelly flere ganger, men 399kr for et deksel? Det gadd jeg ikke. Så det passet meg ypperlig at vi fikk det inn i butikken her til 319kr! Så nå som alle har gått lei av dekselet, så kjøper altså jeg det. Hehe!Så nå er jeg vel en av de kule, siden alle har det! neida.  Det stod mellom svart og hvit, så da falt jeg for hvit nå som sommeren kommer. Men det svarte var også veldig fint…hmm.. Til Iphone 6 hadde de rosa og noen andre med mønster, jeg ville hatt rosa også! 
SAMSUNG CSC
Jeg ville bare si hei og oppdatere kjapt. Jeg er ikke ferdig på jobb for dagen, så jeg har noen timer igjen. Og som nevnt 37 000 ganger tidligere, så suger det å blogge fra jobben – null motivasjon og vanskelig å finne ting å blogge om. Men jeg fortsetter å prøve, hehe! Angående operasjonen, så kommer jeg til å avbestille i Norge og mest sannsynlig gjøre det utenlands – jeg har allerede kontaktet en klinikk og har “så godt som en avtale” – mer om det senere! Jeg er i hvert fall lykkelig! Og jeg håper dere også er det og har det bra.

Så blogges vi senere ♥

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg