Happy Halloween

God kveld♥

Når det er så mørkt ute skulle man nesten trodd det var midt på natten. Men den er ikke engang 19:00! Vi har nettopp hatt første knask eller knep gjest på døren, og det var veldig hyggelig! F og jeg måtte diskutere litt om hvem som skulle åpne døren, men det endte med at jeg gjorde det selv om jeg ikke akkurat er så fresh for øyeblikket. Vi har utrolig mye godteri som vi skulle vært kvitt, så jeg håper virkelig at flere kommer! Jeg husker da jeg gikk knask eller knep, jeg syntes at det var så gøy! Jeg elsket (elsker) å kle meg ut og spise godteri. Så ble jeg ungdom og dro på Halloween fest på utesteder, og det også var utrolig gøy! Mens i år har jeg sminket meg for å ta noen bilder, så ta det av igjen.. Slik har det altså blitt! Hadde det var en Halloween fest hos noen kjente i dag, så hadde vi nok dratt dit, men det er jo en vanlig onsdag og folk skal på jobb i morgen. Så jeg får nøye med kveldskos sammen med kjæresten min. I tillegg så brygger jeg på noe tror jeg, for halsen min er så sår og vond, så jeg ender vel opp med forkjølelse eller influensa som vanlig. Flaks at jeg fikk hentet jakken min fra renseriet i stad, for det begynner å bli fryktelig kaldt! Jakken var forresten helt fantastisk fin og den er så god som ny. Dette er altså hva jeg har brukt ettermiddagen min på! For første gang i mitt liv har jeg sminket meg på en annerledes måte og virkelig lekt med fantasien. Det var faktisk veldig vanskelig og jeg trodde at det skulle bli bedre enn det ble. Men som sagt, det er første gangen og jeg hadde verken riktig utstyr eller erfaring. Det var veldig gøy å prøve det ut i hvert fall, og neste år klarer jeg det kanskje bedre. Øvelse gjør mester!Jeg filmet alt sammen, så jeg skal sette i gang og redigere den videoen med en gang. Så håper jeg at den er ute i dag eller i morgen. Det tar jo tre døgn nesten å laste opp en video på youtube… Men jeg krysser fingrene! Jeg håper at dere har en fin Halloween! Vi blogges senere♥

Dagens liste

 God morgen dere fine♥

Jeg håper at dere har en fin morgen! Det har i hvert fall mannen og jeg. Vi kom litt senere hjem fra jobb i går da båten var forsinket pga mye vind. Men det gjorde ikke så mye, siden vi viste at vi skulle hjem uansett hva klokken ble. Denne perioden på jobb har vært veldig fin, rolig og behagelig. Jeg liker bedre når det er litt mer å gjøre, men for all del, dette er lavsesongen og det er ikke noe annet å gjøre med det. Da vi kom hjem var huset allerede varmt og kjøleskapet var fult, så jeg begynte ganske kjapt å lage en bedre middag. Det ble entercote isteden for indrefilet for en gangs skyld, men det var godt! Forrige periode dro vi til London og koste oss masse der, men derfor føltes friperioden litt kort siden vi liksom ikke fikk vært hjemme like mye. Denne gangen skal vi så og si kun være hjemme og kose oss før vinteren kommer for fult. Ellers ser denne dagen slik ut:  ♥ Først av alt skal jeg spise frokost som F har laget, og nyte en kopp kaffe på sofaen. 

♥ Ganske snart skal jeg komme meg avgårde for å hente jakken min på rens. Jeg er ordentlig redd for at den kan ha blitt ødelagt. Den skulle tross av alt ikke vaskes, og det skulle ikke ta mer enn en uke. Nå har den blitt vasket og det er over to uker siden….Ugh. 

♥Jeg må innom Nille for å kjøpe inn en Halloween bolle som jeg kan ha godteri i. Vi regner med at det kommer noen på døren i kveld, så da må vi ha litt snop klart! Jeg gledet meg faktisk til å få barn på døren, men etter å ha sett hvordan folk kler seg ut i år, så gruer jeg meg litt. Jeg blir så fort redd, og får ikke sove.. Jeg skal faktisk filme en video i dag! Jeg er litt sent ute kanskje, men jeg vil lage en kul sminke look for Halloween. Det er jo Halloween i dag, så egentlig er det innafor dersom jeg får den opp og ut i dag da. Jeg skal i hvert fall gjøre mitt beste! Hva med glam skull, kanskje? Jeg har aldri gjort noe sånt tidligere, så det blir spennende å se om jeg får det til!

♥ Alt av husarbeid er gjort og det ser veldig fint ut her, det eneste som mangler er blomster. Så planen er å få kjøpt med en bukett eller to.

♥ Planlegge. Jeg vil så gjerne publisere innlegg 1-2 ganger om dagen, men når hjernen er tom og jeg ikke finner noe å blogge om så blir det til at bloggen står tom. Dersom jeg planlegger innlegg, så vet jeg hva jeg skal skrive om og det blir mye lettere! Så i dag skal jeg sette med ned og planlegge blogginnlegg!  Det er så godt å være hjemme♥

Jeg ønsker dere alle en kjempe fin dag videre. Så blogges vi senere♥

Tanker på en søndag

Hei dere fine mennesker!

Det er endelig søndag og jeg har seriøst aldri vært mer glad for det. Det begynner å nærme seg hjemreise, og det skal bli kjempe godt. Før jeg kom om bord følte jeg meg klar for å jobbe ekstra, men nå vil jeg virkelig hjem. To uker er jo lenge å være borte fra hjemmet, så nå vil jeg hjem <3 Jobben i seg selv er topp og jeg trives kjempe godt, men her er ikke familien, dyr eller natur som jeg liker så godt. Så denne løsningen med to uker på og to uker hjemme er super! Jeg har planer om å spørre om det er noe ledig en dag eller to som jeg kan jobbe, for nå begynner julegave handelen veldig snart! Jeg gleder meg skikkelig til å handle inn og pakke inn julegaver. Selvom jeg ikke skal være hjemme i julen, men jobbe. Men det som er så fint med å jobbe i julen, er at vi får feiret julaften hjemme og vi kan komme hjem innimellom. Så det gjør meg virkelig ingenting å jobbe denne julen. Uansett – mye foregår i hodet mitt om dagen, og her er noen tanker denne søndagen.

Jeg sendte parajumperen min på rens, hvor den skulle vaskes. Inni jakken står det at den ikke kan vaskes, men rensen. Skal den renses blir den ikke ren, så hun på renseriet måtte ha min godkjennelse på at den kunne vaskes slik at den ble ren. Hun skulle sende mld når den var klar, og det har jeg enda ikke fått etter to uker.. Jeg er livredd for at den har blitt ødelagt, og at hun ikke tør å si det til meg.. Jeg reiser til renseriet så fort jeg kommer hjem fra jobb. Jeg blir knust dersom den er ødelagt, for jeg betalte 8000+ for den i fjord….

♥ I går ble jeg utrolig skuffet over at Sophie Elise hadde trukket seg fra Skal vi danse.. Jeg likte så godt å se henne danse, og syntes at hun hadde en utrolig utvikling og var veldig flink. Jeg koste meg så masse når hun danset, så at hun ikke var med gjorde dagen min kjip.  Men jeg forstår så klart valget, men jeg ble lei meg. 

♥ Når jeg kommer hjem skal jeg filme flere videoer som jeg gleder meg til. Jeg har lyst til å lage en kul halloween look selvom halloween så og si er over når jeg er ferdig på jobb. Men halloween look på etterskudd gjør vel ingenting, eller? 

♥ Jeg trenger mer frisk luft og natur. Da jeg bodde i Sandefjord var jeg ute hver dag, og gikk tur sammen med mamma, søss og hundene. Nå som jeg bor i skien går vi så og si aldri tur. Det syntes jeg er skikkelig kjipt. 

Jeg må bli flinkere til å spare penger! For det første så skal jeg handle inn julegaver, men jeg trenger også ny bil… Bilen min funker rundt omkring i Skien, men jeg kan ikke bruke den til og fra Sandefjord liksom.. Jeg ønsker å kjøpe en hvit fiat 500 med åpent tak. Den er så søt og fin!!

Jeg må begynne å tenke på fremtiden min. Jeg har ingen utdannelse og jeg aner ikke hva jeg vil bli. Det er dumt å sette seg på en skolebenk som man ikke brenner for, så hva skal jeg da gjøre. Jeg skulle så ønske at jeg viste hva jeg ville bli slik at jeg kunne jobbe mot det målet. Jeg syntes det er så vanskelig og noen ganger kan jeg gråte av tanken. Jeg er heldig og jobber på båten, men tenk om jeg ikke får jobbe her mer? Jeg er bare en vikar, så egentlig kan jeg stå uten jobb neste år allerede. Jeg håper for guds skyld at jeg får fortsette, men den usikkerheten knyter seg i magen og jeg blir stresset av det.

Når jeg kommer hjem skal jeg legge ut enda mer på Tise og forhåpentligvis få solgt mer av ting jeg ikke trenger eller bruker. Skulle nesten trodd jeg ble sponset av Tise siden jeg skriver så mye om det, men jeg syntes det er genialt og jeg har som sagt fått solgt masse der! Så det er helt glimrende for meg 🙂  

Vi blogges♥

Et stort skritt å ta

Hei dere!

Energinivået er ikke helt på topp og jeg begynner utrolig nok å bli litt forkjølet. Det er jo ikke noe nytt, for jeg blir alltid forkjølet rundt disse tider. Air condition ombord er ikke helt på min side, og vil meg vondt, så derfor snufser jeg og nyser hele tiden 🙂 Men nå er det under en uke igjen, så jeg lever på den tanken. Herremin så deilig det blir å komme hjem! De siste dagene har det vært mye sjø, altså høye bølger, så når jeg ikke har vært på jobb har jeg egentlig bare ligget på lugaren og prøvd å slappe av og samle energi. Det er så slitsomt når det er høye bølger! Men i dag er det rolig og fint, så derfor stikker jeg innom her for å si hei til dere! Det er faktisk en veldig stor greie for meg i dag, for jeg går uten extensions på jobb! Jeg skjønner at mange av dere ikke syntes at det er en big deal, men for meg er det det. Jeg går aldri uten, spesielt ikke på jobb. Men i dag gjør jeg altså det! Jeg har ikke bilde av meg selv uten for øyeblikket, men håret mitt er kort altså! Vi snakker skulder lengde. Jeg har et håp om at jeg skal klare å gå litt mer uten slik at mitt eget kan vokse seg langt. Jeg trives virkelig ikke uten, men så klart er det mye deiligere å slippe å ha spenner festet til hodebunnen hele dagen. I tillegg så sparte jeg litt tid på morgningen i dag, det var fint. Jeg gleder meg masse til jeg kommer hjem slik at jeg kan gi dere bedre innhold og flere innlegg om dagen. Så hold ut med meg! Å husk at jeg gjerne tar imot forslag til hva jeg skal blogge om, slik at dere får lest om det dere vil. Jeg ønsker dere alle en kjempe fin dag videre, så blogges vi plutselig <3 

Uploading

God kveld dere!

Det er ganske sent nå, og jeg er egentlig på overtid. Men siden det er liggedag i morgen, og jeg kan sove litt lengre, så tar jeg meg tid til å oppdatere dere nå. Jeg håper at det er bra med dere, og at dere har hatt en fin helg! I morgen går vi inn i superuka, som er den siste uken før vi skal hjem! En liten uke til, så er vi der. Deilig! I dag har vi hatt litt å gjøre, så jeg kjenner på kroppen at det skal bli deilig å vaske litt i morgen og ta det litt mer med ro. I tillegg så håper jeg at F og jeg rekker å kjøre en liten tur hjem. Det er så hyggelig og godt å se huset og være litt hjemme. Uansett: Jeg er ferdig med å redigere ” London haul” video, og jeg tror jeg klarer å få den lastet opp i morgen siden vi ligger så lenge til kai. Jeg må innrømme at jeg føler meg litt teit og dum når jeg snakker til kamera, men man blir vel vandt med det også? Jeg vil bare at dere skal vite det, haha! Om jeg hadde klart det, så hadde jeg så klart laget en bedre video og redigert den bedre. Men det er jo ikke så lett når man er helt ny med youtube. Dessuten så måtte jeg filme på badet siden det ble så mørkt og lyset funket ikke andre steder enn på badet.. Men jeg håper at dere liker den, så forbedrer jeg meg for hver gang, forhåpentligvis 🙂  Nå skal jeg sove, så blogges vi i morgen<3 

Lørdagskos

Hei mine fine!

Jeg håper det står bra til med dere, og at dere koser dere denne lørdagen. Det er seriøst lørdag allerede, og dagene flyr jo avgårde! Det er så sinnsykt deilig å snart være ferdig med den første uken ombord på jobb. Det betyr at det snart bare er en uke igjen. Når jeg kommer hjem igjen har jeg lyst til å filme flere sminkevideoer og slike ting. Så gleder jeg meg skikkelig til å se søsteren min og mamma igjen. Det er alltid kjipt å ikke få sett dem så ofte jeg vil, men slik er situasjonen for øyeblikket, så det får gå. Når F og jeg kommer hjem har jeg avtalt med han uten at han vet det, at vi skal dra på en lang tur i skogen en dag. Pakke med oss mat og drikke, og være ute i naturen en hel dag. Det kommer til å bli så sinnsykt deilig! Jeg lengter… Siden det er lørdag i dag betyr det at det er grøt til lunsj, og det er så koselig! I tillegg så er jeg tidlig ferdig, og skal se på “Skal vi danse”. Til morgningen i dag var jeg sikker på at jeg ikke kom til å klare å holde meg våken for å se på det, men det skal ikke bli noe problem nå. Jeg sover så sinnsykt dårlig om nettene, og jeg føler at jeg ikke får nok søvn.. Det er ganske slitsomt 🙁 Spesielt når jeg jobber 12 timer om dagen… Jaja, det går fint. Jeg har forresten kjøpe Sophie Elise sin nye bok, har noen av dere lest den? Jeg har lest den forrige og likte den godt, så jeg er spent på denne! Jeg ønsker dere en fin lørdag, så blogges vi senere♥

En liten throwback

God dag dere!


Dagen er godt igang her, selvom jeg har helt sykt mange timer igjen… I dag jobber jeg fra 07:00 til 21:30, kan dere tenke dere det? Det er lange dager det! Men ikke hver dag er sånn, så jeg skal da komme meg gjennom denne tunge dagen. Det er heldigvis ikke såå mye å gjøre i dag, så jeg blir ikke helt slitt ut. Jeg fryser så fælt om dagen, og jeg begynner å lengte ekstremt masse tilbake til varmere dager. Så derfor slenger jeg inn noen fine sommerbilder som gir meg en skikkelig god følelse. Jeg har allerede lyst til å booke en sydentur og bare reise avgårde, selvom vi nettopp kom hjem fra London. Men London er jo ikke syden, og jeg kunne virkelig tenkt meg tilbake til syden.. F og jeg har vurdert om vi skal se på billetter til Thailand, siden vi har tre uker fri i januar. Har noen av dere vært der, og kan anbefale det? Det hadde vært så sinnsykt deilig det! Jeg elsker virkelig å reise♥ Jeg har hørt mye bra om Thailand, så jeg kunne virkelig tenkt meg å vært der en gang. 
Jeg må jobbe videre, så vi blogges senere! Jeg ønsker dere alle en kjempe fin torsdag. Når denne dagen er over, så begynner vi på helgen! Så fort helgen er over, er det bare en uke igjen! Hahaha…. ♥

Ned tre kilo på to uker

God morgen alle fine!

Dagen min har vært ganske bra frem til nå, og jeg føler at jeg enkelt skal komme meg gjennom disse ukene på jobb. Det må sies at det var utrolig tungt å stå opp i dag, men jeg fikk det til. Jeg har aldri forsovet meg og kommet for sent på jobb eller skole i hele mitt liv, “bank i bordet”, så jeg kommer meg alltid opp etter at klokken har ringt. Jeg jobber dag, noe som betyr at jeg har kveldene fri og det liker jeg. Det betyr at jeg kan se på “Skal vi danse” ♥ Jeg gleder meg seriøst til det hver dag..Det er ukens høydepunkt. Men det betyr også at mine mat rutiner kommer til å funke og at jeg får i meg det jeg trenger. Dersom jeg jobber natt så spiser jeg middag til frokost og brød resten av dagen..Jeg er utrolig dårlig på å få i meg nok mat, men denne gangen skal jeg virkelig få det til altså! Jeg kan klare meg med to brødskiver på en hel dag, men da kommer også sukkersuget veldig fort og da spiser jeg for eksempel sjokolade… Jeg har med meg sunnere valg denne gangen, og har ingen planer om å besøke taxfree´n før fredag eller lørdag. Ferdig snakket.  Jeg har nemlig lagt litt på meg de siste månedene, og det liker jeg svært dårlig. Jeg sier ikke at jeg er tjukk osv, men jeg trives bedre når jeg er noen få kilo tynnere og litt strammere. Planen er å gå ned tre kilo på disse to ukene, så får vi se hvordan det går. Det hele handler jo om å spise sunt, være i aktivitet og ikke minst, få i seg nok mat. Den siste tiden har jeg spist lite, men usunt og det legger man merke til på kroppen. I tillegg så har jeg hatt mye mindre energi enn vanlig, og det kan komme av at jeg har spist dårlig og ikke fått i meg det jeg trenger.  Tre kilo på to uker er ikke mye, men det er ikke lite heller. Å om jeg klarer det aner jeg ikke, for jeg har aldri i hele mitt liv prøvd å gå ned i vekt. Så det blir spennende å se hva vekta viser når jeg er hjemme igjen. Kanskje jeg spiser så mye at jeg til og med går opp i vekt? Haha, hope not! Uansett: Jeg ønsker dere alle en kjempe fin onsdag, så blogges vi senere♥

Min favoritt middag

God kveld dere fine♥

Jeg håper at dere har det fint. Jeg er på plass på båten og har fått kommet meg til rette. Det er helt greit, men jeg savner så klart å være hjemme. Men det går fint, det er jo tross av alt ikke så lenge til jeg skal hjem igjen. Jeg knipset noen bilder av middagen jeg lagde i går, og tenkte å dele “oppskriften” med dere. For dette er virkelig favoritt middagen min, og jeg kunne så og si spist dette hver eneste dag. Siden det var siste kvelden hjemme i går, så bestemte jeg meg for å lage verdens beste middag til meg og kjæresten min. Klokken ble så mye som 23:00 før jeg begynte på middagen, men det var absolutt verdt det og F skrøyt så masse! Jeg elsker å lage mat til andre, spesielt når de liker den så godt. Jeg kunne kanskje ikke spist det hveeer dag, men dette er noe av det beste jeg vet om. Jeg syntes det er skikkelig godt og jeg blir helt perfekt mett. Dette er perfekt fredag eller lørdagsmiddag syntes jeg, så kanskje dette er noe dere skal lage til helgen?  Det ser kanskje ikke så spesielt ut, men herregud så godt det smaker. Dersom dere liker kjøtt, saus og poteter så klart! I tillegg så lager jeg en brokkoligrateng som er til å dø av. Den er så god! Jeg har faktisk fått spørsmål om hvordan jeg lager den, for jeg deler som regel bilder av mat på snapchat. Sammen med sminke og hverdagen så klart, men de gangene jeg snapper bilde av brokkoligrateng så får jeg spørsmål om oppskrift! Jeg har ingen oppskrift på brokkoligrateng, men den er super enkel å smake seg frem til. Først skjærer jeg opp brokkoli og koker de i 2-3 minutter. Ikke kok de for lenge, for da blir de bløte. Så smelter jeg kanskje 30g med meierismør i en kjele. Når det er smeltet tar jeg en spiseskje med hvetemel oppi også sper jeg med melk. Helt til slutt legger jeg oppi revet jarlsberg ost. Dette blir så godt, dere! Så legger jeg litt brokkoli i to små skåler og heller “osteblandingen” oppi og strør meg litt ost på, så settes de i ovnen frem til osten er smeltet og gyllen.  Vi spiser alltid Jacob´s utvalgte indrefilet. Det er ganske dyrt, men absolutt verdt det. Det koster rundt 100kr for et kjøttstykke, men vi unner oss det i blant. Dette er det beste kjøttet på markede syntes jeg, i hvert fall når det gjelder indrefilet. Denne stekes når den er romtemperert, i masse smør og krydder. Så øser jeg over smøret når de er ferdig stekt, så skal biffene “hvile” i noen minutter. Denne middagen er alt annet enn sunn, haha! Jeg bruker så mye smør når jeg lager dette at det nesten er flaut..Men det er godt♥ Vi pleier å spise røsti poteter, og sausen er faktisk toro..Men til mitt forsvar så er Toro barnaise skikkelig digg.  Åhh.. skulle ønske jeg skulle spise dette i kveld også:-( I kveld blir det knekkebrød og ferskpresset appelsinjuice. Sunt og godt! Jeg ønsker dere alle en kjempe fin kveld. Vi blogges♥

Sunnere dager i vente

Hei dere, og god tirsdag!

God og god, haha.. Neida, det er en fin dag selvom vi skal på jobb. Som jeg skrev i går, så føler kroppen seg klar selvom jeg føler at vi ikke har fått vært så veldig mye hjemme. Jeg brukte jo første helgen i Sandefjord, og flere døgn i London. Men det har vært en veldig fin periode hjemme, og så klart må vi jobbe for at vi kan være hjemme. Så det er helt greit. Det som jeg alltid tenker er at jeg kan prøve å være sunnere og flinkere på jobb i fjorten dager, slik at jeg kan kose meg litt ekstra når jeg er hjemme igjen. Jeg pleier ikke å ha så mye sunt tilgjengelig på lugaren min, så det gjør jeg noe med denne gangen! Jeg tar med meg alt det dere ser under slik at jeg kan få i meg sunne og gode produkter. Vi har så klart mat på jobb, og veldig godt utvalg! Men vi har liksom ikke skyr og slike produkter. I tillegg så er det havregrøt til frokost på mandager, så om jeg vil ha det på en onsdag så går liksom ikke det med mindre jeg tar med selv. Dette er jo et eget valg, og jeg ser frem til å spise sunnere mens jeg er på sjøen.  Se så mye god mat!! Mange mener sikkert at dette er unødvendig, og det er egentlig det siden vi får gratis mat ombord. Men igjen, vi har ikke polarbrød eller granola. I tillegg så er jeg veldig “fysen” ombord, så da handler jeg inn mye godteri fra taxfree´n og tro meg, jeg spiser alt opp.. Så derfor er det mye lurere å ta en yoghurt eller en smoothie om jeg er småsulten eller bare sukkersugen. Smart! Jeg håper virkelig at jeg klarer å følge opp med bloggen, og tro meg, jeg skal virkelig prøve! Det er veldig motiverende å se at så mange er innom hver dag, så det gir meg mer motivasjon og inspirasjon  også! Å dersom dere har noe dere ønsker at jeg skal blogge om, så bare kommenter det♥ Jeg ønsker dere alle en kjempe fin tirsdag, så blogges vi senere♥