Grønn smoothie

Hei dere fine ♥

Vi har vel alle hatt lyst til å leke skikkelig sunne og drikke en grønn smoothie? Jeg har i hvert fall hatt lyst til det, men jeg er ikke så fan av spinat og slike ting. Så derfor har jeg aldri gjort det. Før nå! I går på butikken kom jeg over en frossen pose med smoothie, og den ene var grønn! Jeg syntes det er så lett med slike ferdig-smoothie blandinger, det går mye fortere enn å skjære opp de forskjellige ingrediensene. Denne blandingen inneholdt grønnkål, ananas, mango og banan. Det eneste man trenger å tilsette er 5dl eplejuice. Jeg bruker å tilsette litt vaniljeyoghurt også, ikke vet jeg hvorfor eller hva det gjør – men jeg har bare alltid pleid å gjøre det. SAMSUNG CSC
I tillegg tilsatt jeg litt ekstra banan. Denne ble utrolig god! Ikke bare ser den sunn ut, men den smaker også sunt, friskt og godt! Flere ganger når jeg ser andre drikke grønne drikker, tenker jeg alltid at de umulig kan være gode. Men denne var kjempe god! Sikkert fordi den inneholder mye mango. Grønnkålen gir den sterke grønnfargen og det er også noen “biter” eller “smuler” eller hva i alle dager man kaller det, hehe! 
SAMSUNG CSC
Så enkelt kan det altså gjøres! En pose med frossen bær/frukt eller grønnsaker og litt eplejuice. Så er det bare til å blende sammen og nyte. Jeg nyter denne mens mannen min holder på å grille til oss, er jeg ikke heldig? Været er ikke til å klage på, så verandaen blir godt brukt disse dagene! 
SAMSUNG CSC
Med andre ord, jeg anbefaler dere virkelig til å smake på denne! De neste dagene skal jeg gå til innkjøp av de andre variantene også! NAM. Jeg ønsker alle en kjempe fin dag videre.

Vi blogges ♥

HJEMME

Hei alle sammen!

Jeg er endelig hjemme, så det betyr at det er enklere for meg å oppdatere. Vi kom hjem i går, men vi satt litt hos noen venner rett etter jobb, så lagde vi en god middag før vi begge sluknet på sofaen. Man blir så sliten den dagen man kommer hjem fra jobb, så jeg orket ikke engang å oppdatere dere. Det er flere som er interessert i et innlegg angående jobben min, så det kan jeg prøve å få til i nærmeste fremtid. I dag har jeg faktisk ingen andre planer enn å fikse neglene mine. Dere husker de “doll neglene” mine? De holdt frem til dag 1 på brann kurs. Så nå må de fikses! Ellers er det litt husvask, pakke ut og handle. Solen skinner i dag også, så vi skal grille og kose oss på verandaen – så herlig! 

Jeg gledet meg så masse til å komme hjem til posten, for jeg hadde fått en pakke av Nelly levert i postkassen. Men den lå ikke der! Å shape up bladet mitt var åpnet, så det er tydelig at noen er i postkassen her…Faen altså! Så vi skal kjøpe låsbar postkasse de nærmeste dagene, eller få naboene til å ta inn posten hver dag. Noen mennesker altså! Jeg har allerede betalt for den sinnsykt fine bodyen som nå er utsolgt, så fikk jeg den ikke! 🙁 Nedtur… Ellers har ukens opptur vært at Frode og jeg så en bever(!!! jeg har aldri sett bever før) langs E18 da vi kjørte hjem natt til mandag! Den var helt ekstremt søt, labbet rundt og vasket seg litt i ansiktet. Ukens nedtur var at vi så den ligge påkjørt langs E18 i går da vi kjørte hjem fra jobb…. Jeg begynte å gråte, så klart. SAMSUNG CSC
Jeg håper dere alle har det kjempe fint! Vi blogges senere ♥

Surprise vacay

Hei alle sammen! 

Jeg håper dere har det fint og at dere har kost dere masse i det fantastiske været dere har hatt. Jeg har vært på jobb, med andre ord – inne på båten. Frode og jeg var en liten tur på dekk i går, å så godt og varmt det var! Vi gleder oss så sinnsykt til vi skal hjem og nyte dagene ute på verandaen. Så lenge været strekker til så klart. Men til poenget: JEG SKAL PÅ FERIE. Jeg våknet til en melding fra søsteren min her om dagen at vi skulle på ferie sammen. Vi har snakket om det mye før, men la det dødt i og med at jeg må spare til operasjonen i Istanbul. I og med at jeg fyller 20 år i år, fikk jeg derfor hele turen i bursdagsgave! 


Vi reiser allerede på lørdag, så det var veldig kort varsel. Men jeg hadde ingen spesielle planer i friperioden min, og det viste hun jo – så derfor benyttet hun anledningen til å bestille en reise til oss. 

Stedet vi skal på heter Platinas –  det er på Kreata. Og plassen vi skal bo på heter Blue Dome. Det er ikke hotell, men leiligheter. Det passer oss egentlig bra siden vi alltid bor i leiligheter når vi er i Tyrkia med mamma. 

Dette blir våres første tur utenlands sammen! Vi har snakket om det mange ganger, men det har liksom aldri blitt noe av. Det nærmeste er vel at vi flydde hjem fra Tyrkia alene sammen, og sverigeturer? Så nå skal vi ha en skikkelig søster ferie hvor vi bare skal slappe av og kose oss. Vi begge elsker å sole oss, bade og spise god mat, så jeg tror vi skal klare å få det fint.

Flyet våres går 08.40 på lørdag, så jeg reiser til Sandefjord på fredagen for å være der frem til vi kjører til Gardemoen. Frem til det skal jeg nye dagene hjemme sammen med kjæresten min. Jeg kjenner at jeg lengter skikkelig etter en ferie, så dette ser jeg frem til. Både søss og jeg jobber mye og er generelt slitene, så det skal bli kjempe godt å bare slappe av. 

Ser det ikke fint ut? Wii, jeg gleder meg! Jeg elsker faktisk å reise, men dessverre har jeg fått litt flyskrekk. Men jeg elsker flyplasser, hoteller og nye plasser. 

Nå har jeg en pause frem til 21:00 før jeg skal jobbe igjen, så vi blogges senere! ♥

Long time, no see

Hola! 

Nå er det lenge siden jeg har oppdatert, så nå var det på tide. Jeg har hatt noen sinnsykt travle dager og jeg har vært så sliten. Mandag til onsdag denne uken har jeg vært på kurs i Horten. Jeg trengte del 3 av et sikkerhetskurs som man trenger for å være sjømann. Så nå er det bestått, og jeg kan seile lovlig over alt i hele verden siden jeg nå har den kunnskapen jeg trengte. På kurset hadde vi blant annet øvelser i bassenget med overlevelsesdrakter, flåter og vester. Mye teori, førstehjelp og masse innen brann. Vi fikk på oss ullundertøy, ullsokker, brann bekledning, hansker, hjelm og røykdykker utstyr. Alt dette veide kjempe masse, og det ble helt ekstremt varmt i disse klærne. I tillegg slukket vi brann, søkte etter personer på lugarer med brannslanger, røyk, mørkt osv osv. Jeg har aldri vært så svett før i hele mitt liv, helt seriøst (beklager ekkel fakta) – Å ligge i et solarium i tre timer kan ikke måle seg liksom, fy faen sier jeg bare. Så respekt til brannmenn som holder på med det daglig. SAMSUNG CSC
Jeg er fremdeles på jobb på sjøen, jeg var bare hjemme to netter på grunn av det kurset. Da bodde jeg i sfj, så jeg fikk i hvert fall sett Mix og søsteren min. Jeg trodde jeg var ferdig litt tidligere på kursdagene, men de varte 10-12 timer, så jeg orket ingenting da jeg var ferdig. Jeg gikk tur, lagde mat, sol og sov. Jeg orket jo ikke engang å blogge! Gårsdagen brukte vi kun på å røyk dykke, så jeg var utslitt, så da passet det at det var full båt da jeg kom ombord, haha oh lord! Heldigvis har jeg kommet meg litt mer nå. 
SAMSUNG CSC
Akkurat nå har jeg strekk – det vil si at jeg har noen timer fri før jeg skal jobbe til klokken 22:00. Jeg ville bare innom for å si hei, og at jeg lever. Det blir snart servert middag, så da skal jeg spise litt og kanskje trene litt senere før jeg skal på jobb igjen. Jeg håper uansett at dere har det fint! 
Blogges♥

Til kjæresten min

Gratulerer med dagen, kjæresten min♥

Hei dere! I går la jeg bloggen helt til siden da kjæresten min hadde bursdag. Jeg hadde lyst til å gi han all oppmerksomheten min og gjøre det jeg kunne for at han skulle få en fin bursdag. Jeg vekket han med kake, ballonger, konfetti og gaver. Ja, jeg liker å gjøre det lille ekstra, haha! Så jeg sto opp litt tidligere for å blåse opp ballonger. Så fikk han så klart gaver. Han fikk en jakke dagen før vi reiste til Liseberg siden jeg syntes den jakken passet så perfekt for en sånn type tur, så han fikk en før bursdagsgave. I går morges fikk han shorts, t-skjorte, trådløse ørepropper og en smart G-Shock klokke, og han ble så glad! Jeg elsker å glede kjæresten min, og det føler jeg at jeg fikk til. Han fikk også et gavekort på Big Horn fra noen kollegaer, så dere kan jo gjette hvor vi skal når vi kommer hjem igjen, hehe! Vi feiret jo bursdagen hans dagen før vi reiste på jobb også, men vi kan vel feire enda en gang? Frode og jeg koser oss så masse sammen, og vi har det så gøy sammen! Han er helt fantastisk og verdens beste kjæreste♥​

Så jeg håper at han koste seg masse på dagen sin! Bursdager er så gøy syntes jeg. Så derfor har det vært litt stille fra meg de siste dagene. I morgen tidlig går jeg av båten siden jeg skal på kurs i Horten 08:15, det skal jeg mandag, tirsdag og onsdag. Så jeg kommer til å bo i Sandefjord de dagene og være med søss og Mix siden mamma er i Tyrkia. Jeg håper dere har hatt en kjempe fin helg og er klare for en ny uke! Vi blogges senere♥

GIVEAWAY

Hei igjen! For en stund tilbake hadde jeg en giveaway som falt i smak hos veldig mange, så derfor velger jeg å gjøre det igjen. Jeg syntes det er så hyggelig å gi bort ting, glede andre og jeg har jo ikke bruk for det. Jeg kjenner ingen som har så mye produkter liggende i skuffene, så derfor har jeg ikke noe problem med å gi bort litt i ny og ne! Denne giveawayen består av ansiktsmasker, hårkur, selvbruning, leppe og øye masker, choker, såpe, løsvipper, tannbleking, juicy tube lipgloss og mascaraer. Produktene er selvfølgelig ikke brukt eller åpnet, det er rett og slett produkter jeg har til overs. SAMSUNG CSC
MAC maskaraen er ikke ekte, så det er sagt! Den har jeg kjøpt på ebay tror jeg, så kvaliteten på den kan jeg ikke love er amazing. Jeg har ikke prøvd den siden kosten er litt større enn det jeg bruker. Men kanskje den faller i smak hos en av dere! I tillegg er det en uåpnet mascara fra Loreal. Denne kjøpte jeg siden de ikke hadde den jeg skulle ha, men jeg kjøpte den på en annen butikk istedenfor – hehe! 
SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
I og med at jeg er på sjøen, så får jeg ikke sendt gaven i posten før jeg er hjemme igjen. For å delta trenger du bare å kommentere innlegget! HUSK å skrive mail eller annen kontaktinfo slik at jeg får tak i vinneren. Vinneren blir trukket om noen dager.

Vi blogges♥

Doll nails

God morgen alle fine ♥

Ja, jeg sier god morgen sien jeg nettopp har stått opp. Det eneste er at jeg har ordnet meg og lastet opp disse bildene som tar 50 minutter her på båten. Hehe! Jeg jobber jo som sagt natt, så døgnrytmen blir litt merkelig de første dagene. I går var jeg ferdig på jobb litt over 02:00, så da trente F og jeg. F var ferdig tidligere, så han trente mye lengre enn meg, men jeg kom opp på treningsrommet da jeg var ferdig. Jeg hadde så utrolig lyst til å trene i går, og herregud som jeg svettet! Jeg hadde trent i kanskje 10-15 minutter og det rant liksom! Ekkel info, men så sinnsykt deilig det er å kjenne at kroppen jobber på den måten. Så det ble en time med intens trening og mye svette, noe som var helt sinnsykt etterlengtet. Kroppen er litt sliten i dag, men jeg skal trene i dag også. Så nå har jeg tatt i bruk treningsdagboken min, å bare det gir litt motivasjon altså! SAMSUNG CSC
Her om dagen nevnte jeg at jeg hadde problemer med neglelakken, haha! Jeg kan bare takke meg selv som prøvde å lakke dem mens jeg skulle pakke. Men er det ikke alltid sånn, at man har plutselig veldig mye man skal gjøre når neglelakken skal tørke? Jeg ente med å ta vekk alt sammen, kjøpe en ny neglelakk på båten og lakket de på nytt i går. 
SAMSUNG CSC
Så nå har jeg skikkelig barbie negler! Jeg tror jeg aldri har hatt så rosa negler før, så dette er faktisk nytt for meg. Jeg bruker å ha lyse farger og kanskje litt glitter, men denne gangen ville jeg ha litt i overkant mye. Mange syntes sikkert de er stygge og harry, men jeg syntes de er søte. Og i og med at jeg er min egen negldesigner, så kan jeg fjerne neglelakken i kveld og ha helt normale negler igjen i morgen. Så det så! 
SAMSUNG CSC
Nå skal jeg få på uniformen og spise litt. Det er det som er kjedelig med å jobbe natt. Nå som jeg skal spise, så serverer de middag. Så enten må jeg spise et varmt måltid og alt for mye mat til frokost, eller så får jeg ikke spise noe varmt resten av dagen… Det er alltid mat her så klart, men middagen som blir servert i 16:00 tiden er liksom det siste varme måltidet. Så det er kjipt! Men jeg overlever vel. Jeg ønsker dere alle en kjempe fin dag! Senere i dag kommer en ny giveaway! 

Vi blogges♥

Nytt luxushair extensions

Hei dere!

Aller først: Gratulerer med dagen, Norge! For meg er det helt rart å tenke på at det er 17.Mai. Det eneste er at jeg ble vekket av et 17.Mai tog her på båten også har jeg en sløyfe på skjorten. That´s it! Jeg syntes det egentlig er litt trist, siden jeg elsker å feire med familien, se på tog og møte masse kjente mennesker i byen. For ikke å glemme kaker! Vi har fått en god del kaker her ombord også da, så det er ikke noe synd på oss. Jeg håper alle har hatt en kjempe fin 17.Mai feiring og at dere har kost dere masse sammen med familien! Jeg savner familien min ekstra på slike dager…Ulempe med å jobbe på båt dere! Men neste år skal jeg mest sannsynlig være hjemme♥

Uansett: Jeg har nevnt tidligere at jeg skal farge håret lysere. For de som ikke vet det, så bruker jeg extensions! Så det vil si at jeg måtte kjøpe nye nå som jeg skal farge håret. Jeg bruker extensions fra Luxushair og jeg er alltid fornøyd. Jeg har prøvd Isabellahair, zara og rapunzelofsweden, men konklusjonen er at Luxushair er best! SAMSUNG CSC
Jeg har brukt tape, kerating, microringer og clips. Jeg kan eventuelt lage et litt mer utfyllende innlegg om de forskjellige typene senere dersom det er av interesse. Nå har jeg gått fra tape til clips siden håret mitt trengte en pause. Clips tas ut og inn hver dag, man sover og dusjer uten dem og det sparer håret mye for slitasje. For meg er det faktisk et under at jeg fremdeles har hår på hodet etter all farging, bleking og extensions. Men nå har jeg vært mørk nesten et helt år, og bare brukt clips – så nå føler jeg at det er klart for behandling igjen! 
SAMSUNG CSC
Jeg har alltid 60 eller 65cm lang extensions, jeg syntes det er så fint med langt hår! Fargen er 613/12, den er lysebrun med lyse striper. Jeg syntes den er mye finere enn helt blondt. Jeg har jo vært helt platina tidligere, men jeg trivdes mye bedre med denne fargen som jeg skal ha nå. Jeg har svart hår akkurat nå, så planen er avfarging, bleking, så striping hos frisøren. Jeg har en venninne som er frisør, så jeg skal få time hos hun! 

Vi blogges senere, det kommer blant annet ny giveaway i løpet av kvelden eller morgen dagen!   
 

Date nummer 100

Hei alle fine!

Unnskyldningen denne gangen for å ikke ha oppdatert tidligere er jo at det er tirsdag! Den tirsdagen som kommer hver måned hvor vi pakker, slukker huset og drar på jobb. That´s life. Så med andre ord, jeg er godt plantet på lugaren min. Denne dagen er så sinnsykt stressende, så jeg får nesten ikke tid til å blogge. Jeg hadde lyst i stad, men jeg bestemte meg for å lakke neglene samtidig som jeg pakket og sminket meg, så det resulterte i at neglelakken ble klumpete, flekkete og ja, dere vet når dere drar et hårstrå gjennom våt neglelakk?…Så den måtte av, så på, så av, så på igjen. Så skulle jeg legge et like lag til nå, så plutselig måtte jeg jobbe litt – og da resulterte det i at jeg nå skal ta den av igjen. The struggel!!

Uansett: I går var kjæresten min og jeg på date♥SAMSUNG CSC
Som jeg tidligere har nevnt, så fyller F år mens vi er ombord. Derfor bestemte vi oss for å feire litt i går kveld med å dra ut å spise. Jeg elsker å spise ute, og spesielt sammen med kjæresten min! Vi har sikkert spist ute 80 ganger, i tillegg til kino, bowling og annet kos. Vi kan det å kose oss med andre ord! 
SAMSUNG CSC
Favoritt restauranten min er Big Horn, så det passet midt i blinken at F syntes det var et godt forslag å spise der. Dyrt er det, men det er så verdt det! Jeg spiser alltid hvitløksbrød til forrett, og indrefilet til middag sammen med gratinert brokkoli. Gratinert brokkoli er så sykt godt!! 
SAMSUNG CSC
Frode hadde “Pin pin” eller noe slikt til forrett, det var også skikkelig godt. 
SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
Ser det ikke godt ut? 
SAMSUNG CSC
I går klarte jeg faktisk å spise opp alt sammen, å det er virkelig ikke ofte skjer. Jeg spiser sjeldent opp det jeg får servert, så F pleier bestandig å spise det opp for meg. Men i går klarte jeg alt, siden det bare er så godt! Jeg er mett enda….
SAMSUNG CSC
Jeg er som sagt ombord og skal jobbe 14 dager. Jeg jobber på natten, som vi si at jeg skal klare å oppdatere dere på morgningene og ettermiddagene! F jobber også natt, så det passer midt i blinken. Det er så godt å jobbe likt, slik at vi kan spise sammen og ha litt fritid sammen. Jeg håper dere har hatt en fin tirsdag og koser dere masse! Å kos dere masse i morgen på 17.Mai!! 

Vi blogges♥

Uken som gikk #5

Denne uken har jeg spesielt kost meg sammen med familien og venninner! Jeg elsker å være med kjæresten min, og jeg trives i Skien. Men da blir det liksom ekstra spesielt, og ekstra koselig å komme hjem i blant også. Jeg fått vært med mamma, søss og mormor&bestefar, OG to gode venninner. Ikke verst! Jeg trives veldig med å være sosial, så derfor har det vært en helt topp uke. I tillegg hadde vi søstrene til F på besøk her om dagen, skikkelig koselig. 

Ukens opptur – Denne uken har nesten hver dag vært en opptur! Det har vært veldig koselig å gå turer med mamma, gått turer med søss, og i går gikk både søss, F og jeg en lang tur sammen. Det å gå tur i skogen er så fantstisk deilig, det er så godt med frisk luft og bare synet av norsk natur! Lykke♥

Ukens nedtur – Ukens nedtur var da jeg fikk alle de stygge kommentarene. Det er jo så klart ikke gøy! Men jeg må i tillegg le litt. Det er jo bare patetiske mennesker bak en skjerm som ikke har noe liv? Det kunne aldri falt meg inn å kommentere noe stygt til noen med anonymt navn, så lavt synker i hvert fall ikke jeg. Så får det være opp til hver enkelt om de vil det 🙂 Ukens sang – “Unforgettable” – French Montana, swae lee. Den er så fin og jeg har blitt helt frelst av den! Dere vet når dere finner en sang som dere hører på hele tiden, bare den og kun den helt til dere blir lei? Jeg er veldig sånn, så denne sangen holder sikkert ut morgendagen før jeg er drittlei. 

Ukens cravings – Jeg har egentlig ikke cravet noe denne uken, faktisk! Jeg har hatt en greie for sjokolademelk, så jeg kjøpte det for å ha det i kjøleskapet. Så kjøpte jeg en da jeg skulle sove hos søss, og enda en da jeg sov hos mamma. Drakk jeg de opp? Nei. Åpnet jeg dem? Nei. 

Ukens beste innkjøp –  Denne uken føler jeg at pengene har flydd ut av vinduet. Det har kommet pakker i posten hver dag nesten, haha! Jeg kjøpte Appel Watch som jeg er helt sinnsykt fornøyd med, også kjøpte jeg hvit weightless bukse som satt som et skudd! Herregud så fin den er på! Så den gleder jeg meg skikkelig til å bruke i sommer.