GIVEAWAY

Hei igjen! For en stund tilbake hadde jeg en giveaway som falt i smak hos veldig mange, så derfor velger jeg å gjøre det igjen. Jeg syntes det er så hyggelig å gi bort ting, glede andre og jeg har jo ikke bruk for det. Jeg kjenner ingen som har så mye produkter liggende i skuffene, så derfor har jeg ikke noe problem med å gi bort litt i ny og ne! Denne giveawayen består av ansiktsmasker, hårkur, selvbruning, leppe og øye masker, choker, såpe, løsvipper, tannbleking, juicy tube lipgloss og mascaraer. Produktene er selvfølgelig ikke brukt eller åpnet, det er rett og slett produkter jeg har til overs. SAMSUNG CSC
MAC maskaraen er ikke ekte, så det er sagt! Den har jeg kjøpt på ebay tror jeg, så kvaliteten på den kan jeg ikke love er amazing. Jeg har ikke prøvd den siden kosten er litt større enn det jeg bruker. Men kanskje den faller i smak hos en av dere! I tillegg er det en uåpnet mascara fra Loreal. Denne kjøpte jeg siden de ikke hadde den jeg skulle ha, men jeg kjøpte den på en annen butikk istedenfor – hehe! 
SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
I og med at jeg er på sjøen, så får jeg ikke sendt gaven i posten før jeg er hjemme igjen. For å delta trenger du bare å kommentere innlegget! HUSK å skrive mail eller annen kontaktinfo slik at jeg får tak i vinneren. Vinneren blir trukket om noen dager.

Vi blogges♥

21 kommentarer

Siste innlegg