No words

God kveld, dere fine <3

Jeg beklager skikkelig for dårlig oppdateringer om dagen, men jeg tuller ikke når jeg sier at jeg kun jobber og sover. I natt sov jeg i 9 timer( eller på dagen), jeg jobber jo som sagt 15:00-03:00. Så når klokken bikker 03:00 er jeg helt ferdig, og jeg vil bare sove helt til jeg må stå opp for å ordne meg igjen. Disse dagene er veldig krevende med tanke på full båt, høy temperatur og et enormt støynivå! Men nå er vi der snart 🙂 (optimisten sjæl). I kveld tenkte jeg faktisk å trene litt, men det tror jeg neppe skjer. Men la meg leve på tanken. Akkurat nå har vi med oss 1800 gjester, der 7-800 av de er barn, haha! Det har vært Danacup i Danmark, så nå skal alle hjem igjen. Men seilingene flyr avgårde når de er så fulle..

Heldigvis har jeg kjæresten min her, heve! Jeg ville bare si hei, og håper at dere har det fint. Kom gjerne med ideer til blogginnlegg her fra sjøen – det er liksom begrenset med hva jeg får til for å være ærlig.. nå skal jeg ned å gjøre siste innsats før jeg skal sove. Vi blogges!<3

Oppdatering fra sjøen

God morgen dere!

Det er i hvert fall morgen for meg. Jeg er tilbake på sjøen som dere kanskje har skjønt, så derfor har jeg ikke gitt så mye lyd fra meg. Som dere vet så sliter jeg skikkelig med migrene, så de første dagene på jobb klarte jeg så vidt å holde ut, og derfor ikke blogget. Jeg får alltid mye vondt i starten av perioden, siden det er mye stress i forhold til hvordan jeg har det når jeg er hjemme. Men nå er vi godt i gang, og må bare få det overstått. Båten er nesten full hele tiden, så det er mye mennesker! Jeg jobber 15:00-03:00, så da blir det ikke mye fritid. Når man jobber natt, så føles det ut som at man bare jobber og sover. I dag har jeg stått opp litt tidligere slik at jeg kan trene og sole meg. Jeg vet jeg kommer til å angre på det senere i kveld, for dagene blir så lange og jeg blir fort trøtt. Men, det får gå!😊

Jeg er allerede klar for hjemreisen og ser skikkelig frem til det, haha! Ikke bra. Men i dag er det jo allerede fredag (helg) så i mine øyne har vi snart bare en uke igjen. Optimisten sjæl. Folk må le nå jeg sier slike ting, jeg begynte allerede på onsdag å si at vi snart bare hadde en uke igjen. Å da hadde vi altså vært ombord i et døgn 🙂 jaja.vi blogges senere!

My new phone

God morgen dere fine!

Jeg har nesten akkurat stått opp, og det er egentlig alt for tidlig. Jeg håpet på at jeg kunne sove mye lengre siden jeg skal jobbe til 03:00 i natt. På grunn av at det er så lyst og varmt, så funket altså ikke det… før kunne jeg seriøst sove i 20 timer, men nå våkner jeg tidlig og sovner sent. Bra match. Anyways! I går var jeg i Sandefjord (igjen) for å være med søsteren min og mamma. Søsteren min og jeg har en tradisjon om å swappe telefonene våres samtidig, så det gjorde vi altså i går. Jeg kunne egentlig ikke swappe før i oktober, men hvis du betaler den summen som er igjen på telefonen, så kan du bytte før.

Jeg hadde så lyst på iPhone X nå, så derfor gjorde jeg det før tiden. Den har jo ?portrett? funksjonen, noe som er skikkelig bra! F har pluss, så han har jo den han. Men det er alltid gøy med ny mobil 🙂

Telefonen i seg selv er veldig pen og fin, så jeg skal på kjøpesenteret etterpå for å kjøpe deksel og skjermbeskytter. Det som kanskje er mest nytt for meg er at denne ikke har knapp foran, så det er litt uvant. Men man blir fort vandt til det også.

Nå skal jeg lage frokost til mannen min <3 vi reiser på sjøen i dag, så begge er litt nedfor, haha! Det er ikke særlig gøy å skulle være inne på en båt mens det er sol og 30 grader ute hver dag.. meeeeen fri perioden våres har vært helt perfekt og upåklagelig, så vi kan ikke si så mye. Vi blogges senere!<3

Dette har vi gjort i dag

Hei dere!

Som jeg nevnte tidligere, så ville jeg dra med meg mannen på joggetur slik at vi kunne bade litt. Det skjedde ikke 🙂 Jeg solte meg noen timer før solen forsvant bak treet til naboen som vi kjemper om å få fjernet. Klokken 13:00 er solen borte hos oss, kun på grunn av et tre.. Så da bestemte F og jeg oss for å begynne å male. Vi har snakket om dette i to år nesten, så må gjorde vi det endelig! Riktignok bare èn av veggene. Vi skal ta de andre også, de skal være hvite.

Slik så det ut før – en litt rosa/gul tonet farge som ikke var spesielt pen. Ignorer de slitne rosene mine.. de liker ikke varmen.

Veggen vi har malt er den bak sofaen. Vi malte den i en mørk farge for å få litt kontraster. Det gjorde så mye med hele rommet, og jeg er så fornøyd! Det ble mye med moderne med en gang.

Så det har vi gjort i dag! Nå gjenstår bare resten, men det tar vi ikke i dag.Vi reiser på jobb allerede tirsdag, så kan hende vi må gjøre det neste gang vi kommer hjem. Jeg ønsker dere en fin dag videre, så blogges vi!<3

La søndag bli en bra dag

God morgen alle sammen!

Jeg har nettopp lagt meg ut for å jobbe litt med brunfargen, så vi får se hvor lenge jeg gidder det. Jeg er mer fan av 45 minutter solarium på kvelden, men siden det er såå fint vær nå, så kan jeg liksom ikke være inne. I går var vi i Sandefjord igjen, og ute på vannet. Jeg syntes det er så mye bedre i Sandefjord på sommeren enn i Skien. Spesielt når det kommer til bading, strender, sjø og slike ting. Her i Skien vet jeg liksom ikke hva vi kan gjøre 🙁 noen som vet? Jeg har planer om å få med meg F på en joggetur opp til Åletjern for å bade der, men kjenner jeg oss rett så tar vi bilen 🙂 #lat Nå er det ikke mange dagene før vi skal ut på sjøen igjen heller, så vi må virkelig nyte de siste dagene!

Ellers så håper jeg at macen min snart er klar for å hentes! Den er jo på reparasjon, men dersom det havner på 10-12 000kr så kommer jeg ikke til å fikse den da den er fra 2012:)) men jeg krysser fingrene for at de bare blåser på den, så funker den igjen! Jeg savner så å blogge ordentlig. Å blogge fra telefonen hver dag er så demotiverende. Kameraet mitt ligger i bikini skuffen liksom, for jeg får komiske brukt det nå…jeg ønsker dere alle en kjempe fin dag i hvert fall, så blogges vi senere!

Welcome to the family

Hei dere fine!

Jeg angrer veldig på at vi ikke reiste til Sandefjord i dag også, men det er deilig med en dag hjemme. Dessuten så har jeg fått vasket badene grundig, vasket klær og ryddet alt på plass. Vi har kun vært ute av huset en liten tur for å kjøpe sparkel, og for å spise is. Vi har endelig kjøpt maling, så nå skal vi pusse opp stuen! Jeg er så glad for at vi endelig har begynt på det. Stuen har hatt en ganske rosa/gul/hvit tone farge, og masse hull i veggen etter forrige eiere. Så det skal bli fint med helt slette vegger med ny og fin maling. Den ene veggen blir nesten svart, så det blir spennende å se når resultatet er ferdig! Anyways! Da både ryggen, bilen og macen min gikk til helv*** gikk også rettetangen min til 1499kr samme vei. Den begynte å lage strøm lyder og det smalt og røyk litt i ny og ne. Dagen vi skulle på jobb forrige gang fikk jeg streng beskjed av F at jeg ikke kunne bruke den mer. Så jeg kjøpte en på Europris til 99kr som jeg brukte mens vi var på jobb.

Dere som vet, dere vet at man ikke kan bruke en rettetang til 99kr når man er vandt til en dyr og bra en. Så her om dagen bestilte jeg meg en ny.. helt lik som jeg hadde. Jeg hadde ikke lyst til å kjøpe samme i og med at den andre ble ødelagt, men denne har en spesiell funksjon som gjør at den vibrerer. Det skal beskytte håret og sliter mindre. Jeg vet ikke om andre som vibrerer, så derfor ble det altså denne fra MAST. Den er utrolig bra, så det er verdt det!

Siden jeg allerede skulle bestille fra Makestyle, så tok jeg med en varmebeskyttende spray som beskytter håret og gir det mer glans. Den lukter veldig godt også! Så jeg er fornøyd, og det var virkelig nødvendig! Jeg prøver så godt jeg kan å rette ut håret mindre nå om sommeren, men etter å ha vasket det så må jeg liksom. Nå skal F og jeg bade, så vi blogges senere! <3

DAY off

Hei dere!

I går bestemte F og jeg oss for å reise tidlig til Sandefjord for å dra ut på en holme. Vi lånte båten til mormor og reiste ut i Mefjorden. Vi var litt sent ute, så vi fikk ikke den holmen vi ville ha, men heldigvis er det mange fine plasser der ute <3 Det er litt kjipt å måtte kjøre helt fra Skien til Sandefjord, men det er virkelig verdt det! Sandefjord er så utrolig fint om sommeren, og vi elsker jo sjøen begge to. F og jeg var dere i mange timer, så vi hadde med oss mat og drikke. Vi stoppet hos pappen til F på vei hjem, så jeg tror ikke vi var hjemme før 23:00.

Vi er nødt til å skaffe oss en båt altså! Det er så nydelig å kjøre utover fjorden og bare nyte <3

Vi badet ganske mye, og det er det som er så deilig! Her i Skien er det jo bare ferskvann 🙁 men det er et sted like ved her vi bor som det er veldig fint å bade da, så vi skal overleve litt til.

Det blir dessverre ingen bilder av meg når jeg ser ut som en våt hund når jeg bader, haha! Men derfor fikk jeg altså ikke blogget i går, for vi koset oss så masse! I dag vet jeg ikke helt hva som skjer, så vi blogges senere! <3

Innkjøp – Nelly

Hei dere!

Jeg håper at dere alle har det fint<3 I dag har vi ikke gjort stort annet enn å holde på hjemme og trene litt. Eller, frode har trent. Mens han trente dro jeg ned på posten for å hente en pakke fra Nelly. Jeg må slutte å klikke innom Nelly, for jeg kjøler alltid noe.. men denne gangen trengte jeg i hvert fall kjole til bryllupet som vi skal i neste måned. Jeg er skikkelig fornøyd med dette innkjøpet 🙂

Jeg kjøpte dette svarte skjørtet, men det var litt større enn jeg trodde.. det var liksom litt mye ?puff? om dere skjønner? Men jeg tror jeg kommer til å beholde det!

Ååå, denne kjolen! Den var så fin og hverdagslig, så den beholder jeg uten tvil. Det er nesten sånn at jeg vil kjøpe enda en for å ha tilfelle denne får en flekk eller et hull. Er flere slik som meg der? Haha!

Sykkelshortsen kjøpte jeg egentlig for å ha under kjoler og skjørt, men denne var litt for lang. I tillegg så er denne virkelig gjennomsiktig, så jeg kommer kun til å bruke den hjemme mens jeg vasker eller lignende. Genseren elsker jeg! Men på bildene så den mer rosa ut enn i virkeligheten 🙁

Dette er kjolen jeg skal ha i bryllupet! Den er elegant og pen, så jeg tror det kan bli fint. Den skal så klart festes litt penere, men nå prøvde jeg den bare for å se om den passet. Å det gjorde den 🙂

Denne kjolen kjøpte jeg også, i xs. Den kom ikke engang over skuldrene, så jeg vet ikke hva som skjedde med den. Liten i størrelsen altså! Jeg er xs og bruker så og si kun xs, men denne passet overhodet ikke. Kan hende den hadde sittet fint på, men jeg fikk den ikke engang på.. helt til slutt kjøpte jeg disse båndene til å trene med! Gleder meg til å ta de i bruk på jobb <3 hva syntes dere om innkjøpet? Vi blogges senere <3

Et år siden i dag

Hei dere!

Frode og jeg er på vei hjem fra Sverige, så vi kjører bil. Altså…. Sverigetur midt i sommerferien? Ikke igjen! Neida, det gikk fint. Men det var utrolig mye mennesker og det er noe jeg takler dårlig. Jeg trives best på shopping tre kvarter før stengetid i joggedress og håret i dott, haha! Men over til noe annet – jeg scrollet gjennom noen bilder og da fant jeg ut at det er nøyaktig et år siden operasjonen i dag!

Herregud som tiden flyr! Nesen min er et år gammel i dag <3 som dere vet så opererte jeg meg i Istanbul, og i ettertid har jeg både vært i VG, på TV 2, nyhetene og God morgen Norge.

Som dere vet, så er jeg veldig fornøyd, men den kunne så klart vært ?bedre?, men det klarer jeg å leve med enn så lenge! Hvis dere vil lese om operasjonen osv, så finnes det innlegg under kategorien ?operasjon?. Vi blogge senere! <3

Roadtrip

Hei dere!

Akkurat nå er F og jeg på vei til Sverige for å handle litt. Det har regnet og tordnet i hel natt, og det er ganske grått ute enda. Derfor tenkte vi at en Sverigetur passet seg bra. Vi skal handle for det meste mat, men det er jo alltid hyggelig å titte litt 🙂 Dersom jeg kjøper noe annet, så viser jeg dere innkjøpet senere i dag! Jeg ønsker dere alle en kjempe fin dag, så blogges vi <3