Just ordered

God kveld dere fine!

I dag har vært en veldig fin dag. Jeg dro tidlig til Sandefjord for å spise lunsj med en god venninne som jeg ikke har sett på tre(!!!) år! Heldigvis så føltes det ut som at vi hadde sleepover forrige måned, så ingenting er forandret♥ Men vi må absolutt treffes oftere! Så dro jeg rett tilbake til Skien siden jeg er barnevakt for Tassen. Altså hunden til søsteren min. Jeg er alltid mer overbeskyttende for hunder som jeg har ansvaret for. Jeg føler liksom ikke at jeg kan la de være alene hjemme i tjue minutter engang, selvom de som regel er alene i mange timer mens eieren er på jobb . Men anyways, venninnen min hadde en super fin veske som jeg bare måtte bestille! Før hatet jeg når noen kjøpte hva jeg hadde, men nå kan man liksom ikke bry seg lenger..Alle har jo alt, føler ikke dere også det? Dessuten så solgte jeg nettopp min LV veske, så derfor unnet jeg meg denne. Veske må jeg jo ha. Jeg hadde planlagt å kjøpe en LV Alma veske, men jeg kom til fornuft og bestemte meg for å heller kjøpe denne som er mer praktisk og everyday use. 

Hva syntes dere? Jeg likte ikke slike i starten da de kom, men nå liker jeg de altså. Slike “rumpetaske” vesker og slike man har på magen syntes jeg ikke er noe fint, det må jeg si. Men denne er fin som en crossover. Jeg gleder meg til å motta den! Forresten! Jeg oppdaterer Tise profilen min veldig ofte om dagen da jeg rydder ut ting jeg ikke bruker, så sjekk den gjerne ut. Piadursett er brukeren min<3 Vi blogges! ♥

Q & A – Del 2

God morgen dere! 

Jeg håper at dere har det fint <3 Det er ikke så fint vær her i Skien i dag, men det går fint. Det er jo en rød dag i dag, så planen er bare å slappe av og få besøk. Min kjære søster og tantebarn kommer på besøk i dag. (Tantebarnet mitt er en hund). Vi skal kanskje lage noe digg, gå tur i regnet, ta solarium og bare kose oss sammen. Jeg har lyst til å leie en film og ha en skikkelig fin dag. Hva er planene deres i dag? Slike røde dager husker jeg at jeg elsket da jeg gikk på skolen, mens nå er det liksom ikke så nøye lenger i og med at jeg har fri hver dag i fjorten dager. Hehe! Anyways, her kommer svar på spørsmål del 2!

Kan du lage flere sminkevideoer, eller video generelt? Ja, det kan jeg! Jeg syntes det er kjempe gøy å lage videoer, men det tar bare litt tid og det har jeg ikke alltid så mye av. Kom gjerne med forslag dersom dere har noen ønsker til video<3 

Hvordan er det å jobbe på båt? Det er spennende og litt annerledes enn andre jobber kanskje. For det første så er båten i bevegelse hele tiden, det bråker og man har viktige oppgaver. Det er ikke alle som tenker på det, men hver og en ansatt på båten har en spesiell oppgave dersom en av alarmene går. Vi har jo et stort ansvar siden vi frakter 1800 passasjerer på en seiling. 

Kan du fortelle litt om operasjonen din? var det vondt? Hvor mye betalte du? Måtte du betale overnatting og mat osv selv? Jeg opererte nesen i Istanbul for snart to år siden. Jeg har skrevet mange innlegg om det, så dersom dere vil lese kan dere gå inn på kategorien “operasjon” på bloggen. Å det står en lang artikkel på vg+ for de som vil lese den. Jeg syntes ikke det var veldig vondt, men så klart ikke behagelig. Det er et stort trykk i ansiktet etter en slik operasjon, og jeg hovnet skikkelig opp. Jeg så ut som en ballong på vei hjem derfra liksom. Jeg betalte 32 500kr mener jeg å huske, for to inngrep. I prisen er overnatting, mat og +en inkludert. Jeg hadde med F uten å måtte betale noe ekstra. Jeg måtte betale flybillett til F og meg selv bare, og det kom på rundt 7k. 

Det morsomste minnet du har, som får deg til å le bare du tenker på det? Det er ganske morsomt faktisk. Jeg skulle ta solarium, så låste jeg meg inn, fjernet sminken og vasket sengen. Jeg vasker sengen ganske nøye siden jeg syntes det er litt ekkelt at så mange svetter der osv, så etter en grundig vask la jeg meg inn for å sole meg. Så skjer det ingenting, men jeg hører at nabo sengen begynner.. Så jeg hadde betalt på feil automat, og måtte kle på meg, gå inn på riktig rom og begynne å vaske der også.. Det må ha sett rart ut på de kameraene som er der, hehe… 

Er det noe drama mellom deg og Frode siden du nevnte du hadde en litt tung tid? Nei. F og jeg krangler veldig lite, og det er sjeldent dårlig stemning mellom oss. Jeg har det i hvert fall veldig bra nå. Og F også. Vi er på et bra sted om dagen♥

Hva verdsetter du høyest i livet? Familien. 

Har du lyst på egne barn? Ja, en vakker dag vil jeg så klart ha barn. Det er ofte jeg tenker at jeg ikke trenger, eller har lyst på egentlig, men så fort jeg tenker meg litt nøyere om, så har jeg veldig lyst på egne barn. Spesielt når jeg ser søte babyer, da kjenner jeg det litt. Hehe! Men det er en stund til enda altså. 


Ønsker F flere barn? Ja, det gjør han. Ellers hadde jeg nok ikke kunne vært sammen med han så lenge. Å det vet han, hehe! Jeg ønsker jo barn, så dersom han ikke ville det så måtte vi ha skilt lag. Når vi eventuelt begynner å tenke på det, det vet vi ikke. Ikke enda! Jeg har alltid sagt at jeg skal gifte meg først, så før barn blir det eventuelt et bryllup. 
Kan du fortelle litt mer om jobben din; hvor på båten jobber du for eksempel? Det varierer litt, men restaurant og cafe er der jeg jobber. Jeg har veldig lyst til å begynne i parfymen eller fashion, tror dere ikke jeg hadde passet inn der? Hehe <3 
Jobber du noe på mc’rn eller har du sagt opp der? Der har jeg sagt opp, etter et helt år uten å være på jobb en gang. Da jeg først startet på båt tenkte jeg å ha mcd fortsatt slik at jeg kunne ta noen vakter der da jeg er hjemme, men fant fort ut av at det ikke funker. Nå bor jeg jo uansett i Skien, så jeg ble nødt til å si opp etter hvert.

Hvor mye penger bruker du på utseende, klær og sminke ca i mnd? Dette varierer veldig. Noen måneder kjører jeg på med vipper, negler, lepper, hår osv. Men etter at jeg kjøpte ny bil har jeg trappet ned på dette. Det jeg bruker fast penger på hver måned når det kommer til utseende er negler. Jeg ordner de profesjonelt hver måned, og det koster mellom 700-900kr. Jeg har sluttet med vippeextensions for et år siden, men det skal jeg gjøre igjen nå som det er sommer. Da slipper jeg liksom så mye sminke, når vipper og bryn er på plass. Leppene har jeg ikke fylt siden september 2017, så der har jeg spart mye penger! Før gjorde jeg det mange ganger i året, så der har jeg vært flink. Vipper kjøper jeg på Logo til 54kr og de bruker jeg i 1-2 uker, så der går det heller ikke så mye penger. Så betaler jeg 179kr i måneden på Glossybox hvor jeg ofte får det jeg trenger av kremer, rens og ansiktsmasker. Extensions har jeg blitt sponset med, så der sparer jeg også masse penger! 

Hvor fornøyd er du med utseendet ditt på skala 1-10? Noen dager 2, noen dager 10, men generelt 6 vil jeg si. Noen ganger føler man seg jo skikkelig Fab, men for det meste føler jeg meg midt på treet. 

Vil du gifte deg? Ja! Jeg gleder meg så masse til mitt eget bryllup. Jeg skal ha DEN fine kjolen, smykker, hår..Familie. God mat, kaker, kjærlighet. Det er liksom alle mine favoritt ting her i livet. Kjærlighet <3 <3 <3 

Har du noensinne hatt spiseforstyrrelse?Nei. Jeg husker at jeg ønsket meg det på ungdomsskolen, og prøvde å ikke spise på mange dager. Men jeg har vært heldig og aldri slitet med noe sånt. Jeg vet at det ikke er noe man ønsker seg, og at det er utrolig vanskelig å komme ut fra. Men det er ti år siden, og jeg har lært og vokst på den tiden. 

Er du lykkelig? Ja. Det eneste som mangler er å bo nærmere fjorden, få igang treningen igjen og få til ting. Familien min er frisk, og jeg er heldig som har så mange fine mennesker i livet mitt.

Vi blogges♥

Ny favoritt duft

Hei dere fine!

I dag har vært en kjempe bra dag så langt. Den startet veldig tidlig siden F hadde et møte han skulle i. Så jeg stod opp samtidig og begynte å sminke meg. Jeg måtte en kjapp tur på Herkules for å hente en pakke på Kicks, så måtte jeg kjøpe noen nye blomster. Vi har nemlig hatt besøk av en eiendomsmegler i dag! Så vi har virkelig stått på i dag, og ordnet det skikkelig fint her hjemme. Det betyr sikkert ikke så mye, men jeg vil ikke at fremmede skal komme oppleve huset våres som skittent. Hehe! Vi skal få en ny takst på huset, siden vi har gjort en del endringer og slike ting. Så det blir kjempe spennende å se hvor mye den har steget i verdi osv. Men anyways! Jeg hentet en ny parfyme i dag som jeg har bestilt for en stund siden på Kicks. Jeg bestiller pakker til et hentested slik at den ikke skal ligge i posten mens jeg er på sjøen. Denne parfymen er så god!! Jeg fikk en liten prøve av den i en Glossybox for noen måneder siden, og jeg ble frelst. Jeg pleier egentlig å ikke bry meg om parfyme testere, men denne ga jeg en sjans og likte så godt. Jeg hadde ikke engang hørt om dette merket før jeg fikk en tester, men da jeg søkte det opp fant jeg ut av at jeg har sett sminken fra det merket før. Jeg pleier egentlig å bare kjøpe de parfymene jeg har brukt i mange år, som Juicy, D&G, Boss osv, men jeg er så glad for at jeg kjøpte meg denne. Den lukter veldig friskt, lett og godt. Fin beskrivning? Hehe, det er ikke så lett å beskrive lukt. Dessverre så har de den ikke i butikken Kicks lenger, men man kan bestille den på nett slik som jeg gjorde. Den er ikke spesielt dyr heller syntes jeg. Jeg kjøpte den da det var 20% av, og da fikk jeg den for 418kr for 100ml. Så nå skal F og jeg snart grille, og kose oss. Men først skal jeg faktisk kjøre bort til en lekebutikk som ligger rett ved her vi bor. Jeg har fått så lyst til å lage glassmaling dere..Husker noen det? Egentlig så heter det vindus maling tror jeg. Det er slike man “lager” og kan klistre på vinduene. Det drev søsteren min og jeg med da vi var små, så det er liksom for barn. Men det er gøy å pusle med noe slikt. Jeg har skrevet på kalenderen at jeg skal lære meg å strikke av mormor en dag, så det gleder jeg meg til! Jeg ønsker dere en fin dag videre. Vi blogges!♥

Landkrabbe

Hei dere!

Endelig kan jeg blogge ordentlig igjen, og ikke bli koblet av internettet annethvert minutt. Hvordan har dere det? Jeg har det veldig fint, spesielt i dag. F og jeg har endelig kommet hjem etter enda en perioden om bord. Livet til sjøs tar ganske på. Det merker jeg hver gang jeg kommer hjem. Kroppen begynner endelig å hvile litt, og få ro. Når man er om bord er man liksom hele tiden på jobb, og det er alltid bevegelse og lyder. Selv når båten ligger til kai, kan man kjenne bevegelse og høre masse lyder. Så det skal bli utrolig godt med to uker fri nå, halleluja! Det er utrolig hyggelig at så mange har vært innom her selvom jeg ikke har gitt lyd fra meg, men jeg tror det har noe med at saken om meg i VG stod i fire dager, flere som la merke til det? Jeg har fått meldinger og kommentarer på det i hvert fall, hehe. Hvorfor det stod i så mange dager, og hvorfor det i det hele tatt ble publisert igjen det aner jeg ikke. 

F og jeg har egentlig ingen spesielle planer denne friperioden, men kose oss skal vi! Jeg håper på bra vær. Jeg skal mest sannsynlig operere noe i øret mitt, etter den daith piercingen. Så skal jeg fikse vipper, negler og bryn. Jeg gleder meg til å føle meg litt fresh igjen! Vi har også snakket om en tusenfryd tur, men vi får se. 

Resten av kvelden skal jeg bare slappe av, og finne roen her hjemme. Jeg skal ikke gjøre noen verdens ting. Vi var en tur hjemme i går, så da fikk jeg siktet på sengen, tømt oppvaskmaskinen og støvsuget. F har allerede klippet plen, vasket utemøblene og grillen, så han har virkelig gjort en innsats her og nå. Vi vurderer å bestille pizza eller kebab til middag, men jeg vet ikke helt. Vi får se! Jeg ønsker dere alle en super fin kveld videre! Vi blogges♥

Q & A Del 1

Hei dere fine!

Nå er det helt sykt lenge siden forrige innlegg her på bloggen, og det beklager jeg. Det skal sies at jeg har prøvd flere ganger å logge inn, men ikke lykkes på grunn av dårlig internett til sjøs. Jeg håper at det er bra med dere? Jeg føler at jeg får det bedre og bedre for hver dag som går egentlig. Det har kanskje noe med at jeg jobber på dagen. Jeg spiser sunt og regelmessig OG jeg har trent flere dager!! Som dere vet så kjemper jeg litt med den dørstokkmila, men nå føler jeg meg virkelig at jeg er på god vei! Men kjære dere…Nå kommer det endelig svar på spørsmålsrunden! Jeg må kjøre to omganger tror jeg, vi får se. Forresten, har dere sett på VG i dag? Saken min er der igjen, så det var en overraskelse. Det var faktisk en kollega som kom å viste meg det, haha!

Hva veier du, og hvor høy er du? Jeg er 1.58cm høy. Vekt er ikke viktig dere, hehe! Så det velger jeg å ikke skrive her. 

Hvem anser du som dine beste venner? Mine aller beste venner er søsteren min og kjæresten min. Det er personer som jeg kan stole på, være meg selv med og slappe av med. Og mammaen min da, så klart.

Hvis du fikk en gratis operasjon, hva ville du gjort? Da ville jeg operert kjeven min. Av flere grunner egentlig! Som jeg har skrevet her før, så sliter jeg litt med at den låser seg til tider. Jeg kan våkne om morgningen og ikke få munnen opp.. Dette kan bli ømt og vondt i blant, men er mest irriterende og plagsomt. Jeg får jo ikke spist! 

Har dere vurdert å flytte til Sandefjord? Ja, det har vi faktisk! F er heldigvis ikke så vanskelig å be når jeg never hus ved havet i fjorden, så en vakker dag dere! Så bor vi i kjære, vakre Sandefjord! 

Hvor mange år er det mellom deg og kjæresten din? Det er 12 år. Han fylte 34 år i går (Gratulerer så masse min fine), og jeg er 21, blir 22 i September. 

Har du tenkt til å studere? Husker du nevnte sykepleier.  Jeg vet seriøst ikke. Jeg jobber jo nå, men jeg vet jo at jeg ikke vil være her for resten av livet. Men jeg trives godt på sjøen, og vil bli her frem til jeg finner ut av hva jeg vil bli. Sykepleier har liksom alltid vært noe jeg har tenkt på, men så fikk jeg høre at de blir utsatt for masse sykdoms smitte. Tenk på det immunforsvaret mitt da.. Jeg blir syk så fort jeg er i samme rom som en flue liksom, no joke.  

Når tenker du at du er klar for barn og vil gifte deg? Ikke enda i hvert fall! Når jeg ser søte barn osv så blir jeg veldig frest og vil ha barn med en gang, men jeg vet at det krever utrolig masse. Da er det ikke lenger seg selv man må ta hensyn til, så jeg vil vente noen år. Jeg SKAL gifte meg før eventuelt barn uansett, så det blir en stund til. Mye skal skje før den tid!

Hvilken butikk/nettbutikk handler du mest fra? Det må være Nelly! Jeg er fæl på å kikke på “topplisten” der for å så klikke hjem noen godbiter..Jeg har dog blitt flinkere da!

Hva er viktig for deg i et forhold? Ærlighet, tillit, humor, masse kjærlighet, kos og klemming. Jeg har aldri før vært i et forhold hvor jeg føler meg 100% trygg. Altså…Jeg føler aldri et behov for å se på telefonen hans eller slike ting. Det er jo så klart slik det skal være, men jeg har vært i forhold tidligere hvor jeg har kjemt en trang til å sjekke telefonen dems og så klart funnet masse dritt. Så jeg har det veldig fint i forholdet til F og meg. 

Hva liker du best med ansiktet ditt? Øynene. 

Har du silikon? Nei. Planen var å ta det i Istanbul da jeg opererte nesen, men jeg kom til fornuft. Jeg kunne få det for 15 000kr, så fristelsen var der. Jeg angrer heldigvis ikke på at jeg ikke gjorde det, så det er jo bra. 

Hvorfor bruker du vanlig bh på trening og ikke sports bh? Denne kjenner jeg meg ikke helt igjen i. Hvor har jeg trent i vanlig bh? Hjemme kan jeg finne på å gjøre det, siden jeg bare gjør øvelser og ikke cardio. Da jeg trente på Stamina i sfj trente jeg med bombshell bh under sports bh, siden jeg var 14 -16 år, hehe! Men dersom jeg skal på treningssenter nå, så er det på med sports bh. 

Hva spiser du vanligvis i løpet av en dag? Dette varierer ekstremt! Noen dager kan jeg spise en yoghurt, en brødskive og et knekkebrød. Mens andre dager så kan jeg spiser stor biffmiddag, egg og bacon, godis osv. I dag for eksempel så spiste jeg et halv rundstykke og et egg til frokost, litt kylling og ris til lunsj, og en halv svinekotelett, ris og salat til middag. Det er ikke spesielt mye mat, jeg vet. Men jeg får ikke ned så mye. 

Krangler du og kjæresten din ofte? Vi krangler veldig lite, men så klart litt. Alle krangler jo litt! Det beste med F og jeg er at vi aldri er langsure. Vi krangler litt der og da, så legger vi oss som venner. I tidligere forhold har jeg kranglet så mye at vi har gjort det slutt seksten ganger i løpet av året, men slik er det heldigvis ikke nå. F og jeg har snart holdt sammen i tre år!

Kan du fortelle hvorfor du slettet innlegget der du var sur på Kristin? Og hvorfor svarte du ikke på spørsmålene i innlegget?  Dette dreier seg om det innlegget jeg skrev etter at Kristi la ut den videoen om Sophie Elise. Jeg slettet rett og slett innlegget fordi dette var en periode hvor jeg blogget svært lite. Det var et veldig negativt innlegg hvor jeg kjente meg sur, og det ville jeg ikke at leserne mine skulle klikke seg inn på og se hver dag. Det ble så mye negativ energi. Grunnen til at jeg ikke svarte på kommentarene er fordi jeg rett og slett ikke viste hva jeg skulle svare, og igjen, jeg var sur og da klarer man ikke helt å tenke klart. Jeg ble så provosert av den videoen, og jeg trengte å skrive om det der og da. 

Hvor mye har du forandret på ditt eget utseende ? Hehe. Ikke så mye som folk tror! Eller..? Jeg har operert nesen, fylt fillers i leppene mange ganger, fylt fillers i kjeven, tatt baklysa behandlinger, tatt en annen “fett forsvinning” behandling under haken, fjernet føflekker, fettsuget lårene og lagt det inn i kjeveområdet for å få mer kontur. Dette har jeg aldri skrevet på bloggen før, men det står tross av alt i VG. So it`s out there… 

Dere aner ikke hvor lang tid dette innlegget tok…Internett her altså… Jeg måtte også bruke gamle bilder, for det å laste opp nye kan jeg bare glemme. Jeg håpe dere fikk svar på det dere lurte på! Vi blogges <3

 

 

 

Min favoritt sminke produkter – video

Hei fra sjøen!

Jeg må prøve å være rask, siden jeg ikke har så lang pause. Jeg er tilbake på sjøen, og det kjennes helt greit ut nå. Nå er jeg her, og da går tiden fort. Det skal sies at jeg sleit skikkelig med å logge inn her, fordi internett er så vanskelig og treigt. Men jeg skal fortsatt prøve å komme med innlegg, og oppdatere dere videre <3 Jeg blir å svare på spørsmålsrunden i et vanlig innlegg, og ikke video.. Det er rett og slett fordi jeg aldri i livet hadde klart å laste opp en video midt ute på havet. Å dersom jeg skal filme når jeg er hjemme, så tar det liksom tre uker før jeg får kommet ut med den. Jeg håper dere forstår det! Så innlegget med svarene kommer så fort jeg klarer å publisere det. Men enn så lenge så har jeg fått lastet opp min seneste sminkevideo! Hva syntes dere egentlig om slike videoer, og er det noe dere vil se mer av? Dessverre så får jeg ikke linket videoen, og jeg kommer generelt ikke inn på

[/embedyt] herfra. Jeg tror kanskje det er blokkert fra crew wifien her. Så derfor må dere altså gå inn på [/embedyt]
og søke “PiaDursett” så kommer kanalen min opp, og der er videoen! (Håper jeg) Kommenter gjerne dersom det er noe dere vil at jeg skal lage video om! 🙂 <3 Jeg ønsker dere en fin dag videre. Vi blogges!

I dag feirer vi –

Hei dere!

Jeg håper at dere har hatt en fin dag? Det har jeg. I dag har vært en veldig rolig og fin dag. Jeg ordnet meg litt ekstra, så dro jeg på Herkules for å se etter en parfyme. Dessverre så hadde de den ikke inne på Kicks, men jeg fikk bestilt den slik at jeg mottar den når jeg kommer hjem fra sjøen igjen. Siden jeg jobber på en båt hvor vi har taxfree, så er det mange som tror at jeg har mange parfymer, men det har jeg faktisk ikke! Jeg har bare tre stk som jeg kan bruke, så det var på tide med en ny. Men uansett: Kjæresten min har bursdag om en uke fra i dag, så derfor bestemte vi oss for å dra ut å spise. Det er liksom en greie vi har når en av oss fyller år. Siden vi er om bord på selve dagen, så gjorde vi det like greit i dag. Dessuten var det utrolig digg å slippe å lage mat den siste kvelden hjemme. 

Stedet vi dro på heter Jimmy´s og ligger i Porsgrunn. Forrige gang da jeg spiste der med noen venninner ble vi ganske skuffet, så jeg var veldig spent denne gangen. De har tydeligvis endret litt siden sist, med tanke på disse platene maten ble servert på osv. Maten var varm hele tiden, og det smakte sååå godt! Jeg elsket det. Før var det kun Big Horn jeg ville til liksom, men dette er mitt nye favorittsted <3

♥♥♥Etter middag gikk vi over på 7 eleven for å kjøpe softis. Det er faktisk årets første softis for min del! Dette rosa strøet er seriøst så godt. Det skal sies at jeg bare spiser det, så kaster jeg isen siden det blir for mye. Det er smart å be om en kopp med ekstra strø, men det gjorde jeg ikke denne gangen.. Jeg angret.    Meg i dag! Jeg kjøpte denne gensere i stad, og jeg tror seriøst at jeg blir å bo i den fremover. Den er så digg! Buksen min kan du kjøpe HER, sko HER, genser fra H&M, Solbriller HER

Nå skal mannen og jeg bare slappe av, og nyte den siste kvelden hjemme. Jeg ønsker dere en super fin kveld videre! Vi blogges♥

Endelig en forskjell

Hei dere fine!
Hvordan har dere det? I dag har jeg en fin dag. Det har sikkert noe med at det er sol og varmt ute. Det er så klart litt kjipt å tenkte på at dette er siste dagen før en ny periode på sjøen står for tur, men det går fint. Jeg prøver å ikke tenke for mye på det, og heller leve her og nå. Jeg må beklage å si at spørsmålsrunden er litt forsinket, men jeg jobber med saken! Jeg fikk filmet litt imens jeg kjørte i stad, og håper at jeg rekker resten senere i dag. Hvis ikke så må jeg gjøre det om bord, og der funker internett svært dårlig som dere vet:-( Men anyways – jeg tenkte jeg skulle fortelle dere litt om dette kosttilskuddet! Jeg blir ikke sponset, så dette er ærlige meninger. Jeg vet at mange blar videre når det kommer innlegg som dette, men siden jeg faktisk ikke får penger for å skrive positive ting om disse produktene, så er det jo til nytte for dere som lurer på om dere skal kjøpe det. Disse produktene er jo veldig kjent, og jeg ser de overalt så derfor valgte jeg å teste dem ut. For det første så har jeg ikke spist så mange av “Fit bombz” pillene siden de svir når man svelger de. De inneholder chilli, men jeg syntes de svir litt for mye til at jeg skal gidde å ta dem. For å få utnytte av slike kosttilskudd så skal de tas over en god periode, og det har jeg ikke gjort med “fit bombz” eller “Beauty bombz” – De sistnevnte er faktisk litt gode, og jeg kommer heller til å ta dem enn de som skal redusere søtsuget. Jeg har troen på at de funker siden de svir allerede når man svelger dem, men jeg tror ikke at jeg blir å ta dem.  “Beauty bombz” og hair luxious derimot! De blir jeg å ta. “Hair luxious” har jeg tatt hver eneste dag i 3-4 måneder nå, og jeg tror helt ærlig at det funker! Jeg så på helsekontrollen at man kan få i seg det samme ved sunt og variert kosthold, men for meg som ikke spiser så mye så passer dette meg ypperlig. Jeg føler at jeg får i meg det jeg trenger, og håret mitt vokser utrolig mye fortere nå enn før. Se den forskjellen! Det har så klart mye å si at jeg ikke har bleket eller farget det siden november, og jeg bruker utrolig mye mindre rettetang og Extensions. Men alle disse tingene kombinert med Hair luxious føler jeg booster hårveksten min enormt mye. Å når det føles ut som at det funker, så glemmer jeg aldri å ta de. Jeg er så glad for at håret mitt vokser, og at jeg endelig begynner å se resultat. Jeg hadde egentlig tenkt til å farge meg lysere nå til sommeren, men jeg tror kanskje at jeg bare skal la det være. Å heller bli lysere neste sommer, hva syntes dere?Det er seriøst mange år siden håret mitt har vært så langt, sunt og friskt naturlig. Å ikke minst tykt, det er så fint nå! Jeg er så glad. 

Har dere noen erfaringer med disse produktente? Eller har dere noen andre tips til bedre hårvekst? Vi blogges senere!♥

En bra dag

God kveld dere fine!

I dag har vært en fin dag, tross regn og trist vær. F og jeg spiste frokost sammen før jeg ordnet istand til å lage sminkevideo. Så jeg har altså spilt inn video, men det gjenstår jo å redigere den. Det tar jo litt tid, og det tar en evighet å laste den opp..Men jeg håper den kommer opp innen søndagen! Så dro vi til broren til F for å spise pizza og henge. Det er så koselig å være litt sosiale, spise pizza og bare ha det hyggelig. Så jeg har kost meg masse. Grunnen til at det kanskje har føltes ut som en bedre dag er fordi jeg har sminket meg masse, fikset håret og sett på The Real housewifes og Beverly Hills. I tillegg til freste negler, haha! Det er en bra dag for meg, faktisk. Jeg elsker slike dager. Som dere vet så skriver jeg nesten hver eneste dag om det jævla treningssenteret, men jeg har bestemt meg for å ikke starte i dag, eller i morgen. Men fra og med neste periode. Det er dumt å dra dit nå, så skal jeg dra på sjøen og bli borte i fjorten dager liksom..Skjønner dere? Unnskyldinger, på unnskyldninger…. Jeg vurderte sterkt å dra dit til morgningen i dag, men så tenkte jeg at jeg skulle spise sjokolade og potetgull på kvelden, så hva er liksom vitsen da? (Jeg skjønner at man burde gjøre det selvom, men for meg er det liksom litt idiotisk å trene en gang, for å så spise masse digg – skjønner?)

I morgen skal jeg tilbake til Sandefjord igjen, og det gleder jeg meg til. Det er noe med den byen altså! F og jeg skal se den nye filmen om Ted Bundy nå, har noen sett den? Jeg skrev faktisk en stil om han i niende klasse, men jeg husket ikke det før jeg så traileren og ble minnet på det. Men det blir spennende å se! Vi blogges♥

Super fornøyd

Hei dere fine!

Jeg håper at dere har det fint? Jeg begynner seriøst å bli utrolig lei av regn og dårlig vær. Når det er sånt vær vil jeg heller være på sjøen og jobbe, slik at jeg kan tilbringe de varme dagene hjemme 🙁 Det blir sikkert utrolig varmt og masse sol fra neste uke av, da jeg er om bord. Men men, sommeren er jo ikke her enda, så jeg får ta meg sammen. I går fikset jeg endelig neglene mine igjen, og jeg er sååå fornøyd! Altså, bare se!! Jeg syntes de er så sinnsykt fine. Jeg ordner de i Sandefjord, siden jeg ikke klarte å bli ordentlig fornøyd med noen steder her i Skien. Dette er i tillegg akryl, så de holder lengre føler jeg. Jeg pleier egentlig alltid å ha knekt noen negler, eller rett og slett mistet noen når det nærmer seg tid for påfyll. Men med akryl så holder de helt frem til neste time. Nå har jeg satt opp ny time om fire uker, så jeg håper at de holder nå også. De tre siste gangene har jeg gått for ombre, for jeg syntes det er så classy og pent. Det er liksom litt tidlig å gå for Orange og spreke farger, men til sommeren skal jeg slå meg litt løs på den fronten. Jeg gleder meg så masse til sommeren, at dere aner ikke! Jeg har så mye klær som har prislappen på, men det kan ikke tas i bruk før det er varmt ute.. 

Hva syntes dere?

Nå skal jeg snart ordne meg litt. Jeg skal faktisk filme en sminkevideo! Men jeg vet ikke helt om jeg skal gå for “everyday”, “glam”, “full glam” eller “Drugstore” makeup – Noen forslag? Jeg håper at dere får en super fin dag enn så lenge, så blogges vi senere!♥