Surprise vacay

Hei alle sammen! 

Jeg håper dere har det fint og at dere har kost dere masse i det fantastiske været dere har hatt. Jeg har vært på jobb, med andre ord – inne på båten. Frode og jeg var en liten tur på dekk i går, å så godt og varmt det var! Vi gleder oss så sinnsykt til vi skal hjem og nyte dagene ute på verandaen. Så lenge været strekker til så klart. Men til poenget: JEG SKAL PÅ FERIE. Jeg våknet til en melding fra søsteren min her om dagen at vi skulle på ferie sammen. Vi har snakket om det mye før, men la det dødt i og med at jeg må spare til operasjonen i Istanbul. I og med at jeg fyller 20 år i år, fikk jeg derfor hele turen i bursdagsgave! 


Vi reiser allerede på lørdag, så det var veldig kort varsel. Men jeg hadde ingen spesielle planer i friperioden min, og det viste hun jo – så derfor benyttet hun anledningen til å bestille en reise til oss. 

Stedet vi skal på heter Platinas –  det er på Kreata. Og plassen vi skal bo på heter Blue Dome. Det er ikke hotell, men leiligheter. Det passer oss egentlig bra siden vi alltid bor i leiligheter når vi er i Tyrkia med mamma. 

Dette blir våres første tur utenlands sammen! Vi har snakket om det mange ganger, men det har liksom aldri blitt noe av. Det nærmeste er vel at vi flydde hjem fra Tyrkia alene sammen, og sverigeturer? Så nå skal vi ha en skikkelig søster ferie hvor vi bare skal slappe av og kose oss. Vi begge elsker å sole oss, bade og spise god mat, så jeg tror vi skal klare å få det fint.

Flyet våres går 08.40 på lørdag, så jeg reiser til Sandefjord på fredagen for å være der frem til vi kjører til Gardemoen. Frem til det skal jeg nye dagene hjemme sammen med kjæresten min. Jeg kjenner at jeg lengter skikkelig etter en ferie, så dette ser jeg frem til. Både søss og jeg jobber mye og er generelt slitene, så det skal bli kjempe godt å bare slappe av. 

Ser det ikke fint ut? Wii, jeg gleder meg! Jeg elsker faktisk å reise, men dessverre har jeg fått litt flyskrekk. Men jeg elsker flyplasser, hoteller og nye plasser. 

Nå har jeg en pause frem til 21:00 før jeg skal jobbe igjen, så vi blogges senere! ♥

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg