Grønn smoothie

Hei dere fine ♥

Vi har vel alle hatt lyst til å leke skikkelig sunne og drikke en grønn smoothie? Jeg har i hvert fall hatt lyst til det, men jeg er ikke så fan av spinat og slike ting. Så derfor har jeg aldri gjort det. Før nå! I går på butikken kom jeg over en frossen pose med smoothie, og den ene var grønn! Jeg syntes det er så lett med slike ferdig-smoothie blandinger, det går mye fortere enn å skjære opp de forskjellige ingrediensene. Denne blandingen inneholdt grønnkål, ananas, mango og banan. Det eneste man trenger å tilsette er 5dl eplejuice. Jeg bruker å tilsette litt vaniljeyoghurt også, ikke vet jeg hvorfor eller hva det gjør – men jeg har bare alltid pleid å gjøre det. SAMSUNG CSC
I tillegg tilsatt jeg litt ekstra banan. Denne ble utrolig god! Ikke bare ser den sunn ut, men den smaker også sunt, friskt og godt! Flere ganger når jeg ser andre drikke grønne drikker, tenker jeg alltid at de umulig kan være gode. Men denne var kjempe god! Sikkert fordi den inneholder mye mango. Grønnkålen gir den sterke grønnfargen og det er også noen “biter” eller “smuler” eller hva i alle dager man kaller det, hehe! 
SAMSUNG CSC
Så enkelt kan det altså gjøres! En pose med frossen bær/frukt eller grønnsaker og litt eplejuice. Så er det bare til å blende sammen og nyte. Jeg nyter denne mens mannen min holder på å grille til oss, er jeg ikke heldig? Været er ikke til å klage på, så verandaen blir godt brukt disse dagene! 
SAMSUNG CSC
Med andre ord, jeg anbefaler dere virkelig til å smake på denne! De neste dagene skal jeg gå til innkjøp av de andre variantene også! NAM. Jeg ønsker alle en kjempe fin dag videre.

Vi blogges ♥

4 kommentarer

Siste innlegg