Just ordered

Hei og god lørdag!♥

Jeg setter nok ikke like stor pris på lørdager som det andre gjør, for her er det nok en vanlig dag på jobb, hehe! Jeg ringte nettopp søsteren min siden jeg var en kjapp tur i land, og spurte om hun var på jobb. Men nei, det er jo lørdag. Den eneste grunnen til at jeg vet at det er lørdag er fordi det er grøt til lunsj og biff til middag, haha – båtlivet! Men nå er det ikke mange dagene igjen, så nå gleder jeg meg så masse til å komme hjem! Som sagt, så løp jeg på land for å hente noe i bilen og for et vær! Jeg tok på meg dunjakken min siden jeg var sikker på at det var kaldt, men neida. Det var så varmt og deilig! Frode kom til meg i stad med utskrift av billetter, så til helgen blir det Gøteborg tur og Liseberg, jippi! 


Jeg bestilte nylig denne fine treningsdagboken fra LAlifestyle – som jeg gleder meg til å sjekke den ut! Motivasjonen til å trene er der fremdeles, men jeg syntes det hjelper veldig med slike ting som en treningsdagbok, en fresh shaker og en god pwo. Ikke at jeg er så opptatt av alt innen trening og kosthold, men hvorfor ikke utnytte det nå mens motivasjonen er der tenker jeg da. Nå er det snart to uker siden forrige Kinder Bueno, så det begynner å hjelpe seg! I tillegg så elsker Fitbit klokken min meg, det er grønne dager for å si det sånn, hihi! 
SAMSUNG CSC
Nå skal det altså bli så deilig å komme hjem! Jeg trives ombord og på jobb altså, så ikke misforstå! Det er en topp jobb med toppe kollegaer, men nå gleder jeg meg så til å nye været med kjæresten min, grille god mat, bake, spise på restaurant med søss, gå turer, Liseberg, øl, vin, fikse negler, farge håret og rett og slett bare nyte! Jeg gleder meg til å se mammen min igjen, søsteren min og ikke minst Mix! Åh, Mix♥ Min lille hjerteknuser. Å ikke minst, så gleder jeg meg til mer blogging og mer inspirasjon! Nå er jeg ferdig på jobb for dagen, så jeg skal en tur i butikken for å kjøpe inn litt brus blant annet som skal være med hjem, også skal jeg trene og ta sol! Yes ♥ Jeg ønsker dere alle en kjempe fin lørdag videre. 

Vi blogges! 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg