Den siste i hele 2017

God ettermiddag dere! 

Jeg er ferdig for dagen og har skiftet til kosedress for å slappe av. Migrenen kommer smygende i dag også, jeg tror kanskje det har noe med at jeg stresser litt angående operasjonen og at det er litt mye for meg. Skal, skal ikke? Jeg skal, men om det blir til den sinnsyke summen om to måneder eller til en mindre sum i Istanbul neste år, det har jeg ikke funnet ut av enda. Heldigvis så kan jeg faktisk bruke så lang tid jeg bare vil til å bestemme meg. Vi får bare se, så oppdaterer jeg dere underveis. Det er tross av alt snakk om mye penger, og hvem har vel det til å bare bruke her og der selv om det ikke er sikkert at du får det resultatet du ønsker? Ikke jeg. SAMSUNG CSC
Men noe jeg tok meg råd til, noe jeg virkelig ikke trengte – nemlig en lipgloss. Jeg kjøpte en ny lipgloss for to dager siden her ombord, og for de som har fulgt med siden starten av, så vet dere at jeg har sikkert 100 lipglosser, så det trengte jeg faktisk ikke. Å jeg tar meg selv i det nå, for nå kan jeg faktisk ikke bruke penger på lipgloss siden jeg skal spare til operasjonen. Så, dette var siste lipgloss i 2017. “Yeah right, men jeg skal i hvert fall leve ut ifra at det er det” 

Lipglossen som fikk bli med denne gangen var Dior Addict Milky Tint – jeg kjøpte farge 126 “Milky pure” Det er en lipgloss med wet effect og har ikke den typiske lipgloss konsistensen om jeg kan si det sånn? Den er tynn og lett og veldig lite klissete, så den er egentlig ikke som de jeg liker, men den var faktisk ganske fin! 

Fargen er veldig naturlig, så den gir liksom bare litt glans. Jeg liker den!  
SAMSUNG CSC
Ikke en ny favoritt, men jeg får nok brukt den, hehe. Shoppeguri…. Nå skal jeg ned å kjøpe cola zero, så skal kjæresten min og jeg trene. Jeg gleder meg. Jeg håper dere har en fin dag/kveld.

Vi blogges senere! 
 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg