En sunnere hverdag

God morgen, Tirsdag!

Dagen i dag er i hvert fall bedre enn i går, så det går oppover. En gang i blant er det lov med nedturer og litt klaging, så lenge det ikke blir for ofte. Enig? Livet går videre, så sånn er det. Det er veldig rolig ombord i dag, jeg tror vi har rundt 100 passasjerer, det er ikke mange til at vi kan ha 2000 ca. Men jeg liker når det er litt rolig også, jeg har fått lest ferdig boken til Sophie Elise blant annet! Den var veldig bra, og det er så mye jeg kjente meg igjen i. I tillegg så skriver hun veldig bra, så det er lett å lese og forstå. Anbefales! 

SAMSUNG CSC
Så var det denne nye, sunne hverdagen! Jeg har faktisk vært ganske flink, og ja – faktisk. For jeg pleier ikke å være flink. Men nå spiser jeg frukt, grønnsaker og havregryn hver dag. I tillegg til litt annet da, men jeg prøver å være så sunn som jeg klarer uten å pine meg selv. Så i går kjøpte jeg en is og spiste halve den, og en kjeks pakke kjøpte jeg, men jeg har bare spist en kjeks. Vi dro på butikken i går på liggedagen, så da fikk jeg handlet inn litt mer mat. Som tidligere nevnt, vi får den maten vi trenger og det er tre varme måltider om dagen – men når du er litt sær, så kjøper du litt ekstra sånn som meg. 
SAMSUNG CSC
I kveld skal Frode og jeg trene og jeg gleder meg så masse. Jeg har fått skikkelig sansen for det igjen, jeg. Så jeg håper bare motivasjonen og energien fortsetter slik at jeg kan få resultater (kjenner jeg meg selv rett, så er motivasjonen borte neste uke, men jeg prøver!) Uansett, så vil jeg ønske dere en kjempe fin tirsdag, tirsdag betyr at det bare er en uke igjen, så skal jeg hjem! Vi blogges senere ♥

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg