Ting som irriterer meg

Hola! Jeg håper dere har det fint, her alt er bra foruten om migrenen som ikke har gitt seg etter tre døgn. Men that´s life. Jeg har blitt vant til det etter ti år som migrene pasient, så pyttpytt. Jeg syntes det er så gøy å lese om ting som folk irriterer seg over, ikke minst videoer hvor mennesker forteller om det, så derfor tenkte jeg å skrive et innlegg om hva jeg irriterer meg over. Det er faktisk ganske masse, jeg blir fort irritert av en eller annen grunn, hvorfor blir man egentlig irritert?

Hår – Altså, hår er noe av det verste jeg vet om. Komisk i og med at jeg bruker 310gram extensions og har gjort det i kjempe mange år. Men det er så langt, det er i veien, det er tungt og det er skikkelig stress. Det alle verste er hår i lipgloss. Når jeg har ordnet meg og føler meg fresh med ny lipgloss, så går jeg gjennom sentrum og får masse hår festet i lipglossen…Kjenner jeg får spasmer bare av tanken. Men jeg kan jo takke meg selv, siden man kan jo tross av alt feste håret vekk fra ansiktet, klippe det og ikke bruke extenisons. Men jeg er avhengig, så the struggel is real.

Svett sminke – Det hørtes sikkert litt teit ut, men dere vet når sminken skinner og du ser skikkelig svett ut? Jeg blir helt gal og vil vaske vekk sminken med en eneste gang når det skjer. 

Mennesker som er trege – Jeg hater å vente på andre, det er så kjedelig. Jeg stresser kanskje litt når jeg skal noe. Jeg vil bare bli ferdig med det (for eks å dra på butikken) for å så komme hjem igjen. Ting skal gå så fort som mulig. 

Mennesker som ikke svarer på telefonen – Enda verre er vel hvis noen nettopp ringte deg, så ringer du opp igjen etter ett minutt også svarer de ikke. Liksom, ringte de også la de fra seg telefonen mens de gikk tur eller hva? Argh, så irriterende å ikke få svar. 

Trafikk – For det første, BRUK BLINKLYS! Kø, folk som kjører under fartsgrensa, folk som ikke holder vikeplikten, folk som ikke ser seg for!! :@ Er det mulig liksom! Nei, jeg er ikke verdens flinkeste til å kjøre jeg heller, men jeg er jo ikke helt idiot sånn som mange andre bilister er. Nesten hver gang jeg er ute å kjører tenker jeg “han der burde ikke hatt lappen”

Klær – Hvor irriterende er det ikke når du har kjøpt en fin topp, så glir den ofte ned eller en body som det er vondt å sitte i? Jeg er en av de som kan pynte meg for å dra på shopping, jeg lider meg gjennom stramme klær, men så fort jeg kommer inn døren hjem, så skifter jeg til koseklær med en gang. Det samme med uniformer, åååå jeg hater uniformer, de går av med en eneste gang jeg er ferdig på jobb. 

Det er en rekke andre ting som også irriterer meg, men det får dere høre mer om senere, heh! Ønsker alle en kjempe fin dag, så blogges vi senere. Husk at dere gjerne må komme med forslag til hva jeg kan blogge om!

Hva irriterer deg mest? 

6 kommentarer

Siste innlegg