Fresh nails

God morgen ♥

Jeg har hatt søsteren min på overnatting og kost meg skikkelig masse. Det er så hyggelig å ha besøk av hun og Tassen. Gårsdagen gikk til film og godis, så jeg kunne egentlig ikke fått det så mye bedre. Vi så på “A star is born” og den var jo så fin! Jeg likte filmen skikkelig og kan anbefale den videre til dere. Vi leide den på Viaplay til 49kr tror jeg, men det var verdt det. Jeg prøvde lenge å få F med på kino da den gikk, men lyktes aldri.. Så nå har jeg endelig fått sett den. Som jeg skrev i går, så fikset jeg neglene mine på torsdagen og ble skikkelig fornøyd. Det er jeg enda, haha. Jeg syntes de er sååå fine!

Denne gangen fikset jeg de hos Sandra på Nails Company – tror jeg det heter? :/ Og jeg tror seriøst det er der jeg blir å gå fremover. Det gjenstår jo å se hvor lenge de holder osv. Hun bruker egentlig bare akryl, men jeg fikk gel siden det var det jeg hadde fra før av. Neste gang jeg kommer hjem fra sjøen skal jeg ta av alt og legge nye akryl negler. Hva syntes dere er best? 

I tillegg så fikk jeg se mange av fargene som hun hadde, og de var så fine! Jeg gleder meg så til sommeren, da skal jeg ha spreke og fine farger. Tenk når man er brun og har orange negler osv, sååå fint… Jeg er så lei av snø og kulde nå, har det snødd hos dere også eller?! Vi våknet i dag til masse snø på bakken og i luften, og det har enda ikke gitt seg.

Vi har ingen spesielle planer i dag utenom å ta en tur til byen. Vi har et par ting vi skal kjøpe, så vil jeg kjøpe blomster og gjøre det litt fint hjemme til F kommer hjem. Han kommer heldigvis hjem i dag og det gleder jeg meg til♥ Jeg ønsker dere en super fin dag i dag. Vi blogges senere♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg