Uken som gikk

Hei dere fine♥

Jeg begynner virkelig å savne rutiner og hverdagen nå… Men det ser jo ut som at det er lys i enden av tunellen, så vi får bare holde ut. Planen er å male litt inne og ute, så har jeg i hvert fall noe å gjøre. Det er jo i hvert fall noen uker til før vi skal på jobb, så noe må jeg finne på. I dag er planen å dra en tur på plantasjen for å kjøpe inn noen nye ute blomster. Jeg kjøpte noen forrige uke, men de døde da det ble minus grader om natten..Så det var leit! 🙁 Ellers har vi ingen spesielle planer. Vi låner jo Ludvig, så vi skal i hvert fall gå en tur i skogen♥ Men først, her er uken som gikk:Ukens høydepunkt – Det hadde vært trist om ikke høydepunktet var 17.mai, hehe! Jeg koste meg masse og gleder meg allerede til neste år. Denne uken har generelt vært veldig fin, så jeg har kost meg. 

Ukens nedtur – Denne uken har jeg ikke hatt noen spesielle nedturer annet enn at vi fremdeles er permiterte og at grensene enda ikke åpner. Jeg håper inderlig at de åpner neste måned! Krysser fingrene. Ukens favoritt bilde – Se så fine! Ludvig er så søt, jeg dåner… Jeg elsker disse to♥ Dette bildet tok jeg i går og det ble jo så fint!

Ukens favorittrett – Jeg skulle ønske jeg kunne si middagen på Big horn, men jeg syntes ærlig at min kremet pasta med kylling er bedre, haha! Dette fordi vi var jo litt uheldige på Big horn.. Det var ikke like bra som vi forventet, så det var litt kjipt. 

Ukens cravings – Kims salt potetgull! Jeg har spist to poser denne uken (: NÅ MÅ jeg slutte…

Ukens favoritt låt – Break my heart (Dua Lipa)Ukens antrekk – Det går veldig mye i joggedress og en genser jeg har fått av mormor om dagen, så gårsdagens antrekk må være ukens favoritt. Det var deilig å ordne seg igjen og føle seg fin. 

Ukens tanke – Jeg er så glad for at treningssenterne skal åpne igjen! Det kommer jo til å strømme med folk der, men kanskje det blir en ordning der også? Slik at det ikke kan være 150stk der samtidig liksom. Vi får se!

Akkurat nå – Nå har vi nettopp spist frokost. Litt senere enn vanlig, men slik har det blitt i disse tider.. Jeg skal begynne å sminke meg og ordne meg litt, så skal jeg en tur på plantasjen. Jeg ønsker dere alle en kjempe fin mandag! Vi blogges♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg