Uken som gikk

God kveld dere♥

Jeg håper at dere har hatt en fin søndag! Jeg skulle ønske at jeg hadde hatt en litt mer innholdsrik søndag, men den har vært veldig rolig. Jeg vil egentlig tenne bål i skogen, grille pinnebrød, drikke kakao og kose meg i solen. Men i dag holdt vi oss til en liten sparkesykkel tur, så har jeg gått to lengre turer med Ludvig. Jeg er skikkelig klar for mandag i morgen kjenner jeg, men dessverre så tror jeg ikke den blir så veldig mye mer innholdsrik, hehe… Jeg er så spent på om jeg får fikset neglene på fredagen, eller om vi skal være i lockdown enda lenger. Vi kjørte gjennom byen i stad, og på alle kiosker henger det lapper på dørene om at de holder stengt.. Men jeg tenkte at jeg skulle oppsummere uken så godt som jeg kan, før vi setter i gang med en ny en.

♥Ukens høydepunkt – Det var faktisk i går da jeg hentet Ludvig! (Hunden vi passer). Han spres så mye glede, og det er så koselig å ha han her. Han er liksom en veldig god grunn til å stå opp om dagen. 

♥Ukens nedtur – Vel… Hvor starter man? Jeg syntes det er ekstra kjipt at trenings senterne er stengt.. Jeg var jo så godt igang! 🙁 I morgen skal jeg få til en økt her hjemme, men det er ikke like lett og motiverende å trene hjemme. 

♥Ukens favoritt låt – Svag av Victor Leksell! Herremin så fin! Jeg gråter nesten av å høre den, og kan høre den om og om igjen. Så fiin!

♥Ukens middag – Guess what? Kylling i karri! Åhh, så godt. Jeg lagde jo video om denne retten, så dersom du ikke har sett den enda, sjekk den ut! Du finner den like under disse postene, hvis ikke så kan du trykke HER.

♥Ukens innkjøp – Det har egentlig vært mat? Men det er kjedelig å skrive, så jeg nevner en trådløs blender som jeg bestilte for noen uker siden. Den hadde kommet i posten mens jeg var om bord, så jeg fikk den ikke før denne uken. Jeg har filmet første inntrykket av den, og det…funket dårlig. Dere får se mer i neste video tenker jeg!Nå skal jeg ta meg en laaaang dusj. Er det flere av dere som bruker dusjen som psykologtime? Jeg går gjennom alt i hodet nesten, så ender jeg opp med hodepine når jeg skal sove 🙂 Vi får prøve å leve i nuet og heller tenke på det positive. Jeg håper at dere har hatt en fin søndag. Vi blogges♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg