Uken som gikk

Hei dere fine!

Jeg håper at dere alle har det fint♥ Jeg var ganske trist da jeg våknet, men jeg klarte å vende det om og nå føler jeg meg veldig bra. Jeg starten dagen med å vaske og rydde hele leiligheten, så skal jeg kjøpe nye blomster i dag slik at uken kan starte super fresh og fin. Det er utrolig hva en ren leilighet kan gjøre med humøret mitt, haha! Jeg skal veldig snart sette på en klesvask også, så skal jeg dra for å trene. I dag står rygg for tur for jeg er fremdeles skikkelig støl i beina og rumpa etter en heftig økt her om dagen! Først kommer en oppsummering på uken som gikk♥

Ukens høydepunkt – Jeg pleier faktisk alltid å gå gjennom snapchaten min når jeg skal se tilbake på uken som gikk, siden der er det seriøst en million bilder av mulig rart. Når jeg ser tilbake på kamerarullen fra uken som gikk så må jeg si at lørdagen var absolutt best, haha! Jeg hadde 378 bilder fra kun lørdagen!! Det skal sies at 80% av de er bare rør, men fy søren så gøy vi hadde det. Amalie og jeg spiste middag på balkongen min og drakk bobler før vi dro videre på fest. Det var en kjempe fin kveld uten noe som helst drama. Helt perfekt♥ På fredagen grillet jeg og badet med Kamilla, så det var også helt nydelig.

Ukens nedtur – Denne er faktisk vanskelig denne uken, for jeg har hatt det gjennomsnitlig veldig bra. Jeg lærer meg mer og mer hver dag at jeg ikke trenger å imponere noen eller bevise noe for noen, så jeg fokuserer bare på å være meg selv og ha det bra med meg selv. 

Ukens tanke – Jeg har endelig kommet meg godt over kneika og gleder meg hver dag til å dra på trening. Om jeg har bestemt meg for å trene, men ikke får gjort det pga noe annet så kjenner jeg at jeg blir skikkelig skuffet og stressa. Jeg prøver å trene så og si hver dag og jeg trives skikkelig med det. Noen økter er så klart bedre enn andre, men så lenge jeg kommer meg dit så legger jeg i hvert fall inn en innsats. Jeg koser meg på trening og jeg liker å se resultater.  

Ukens favoritt låt – “Lovers say goodbye – James Carter, Lucas Estrada” 

Ukens favoritt matrett – Når jeg tenker meg om så kommer jeg nesten ikke på noe av hva jeg har spist denne uken… Det er liksom ikke i så fokus om dagen. Jeg har grillet et par ganger og spist pizza. Amalie og jeg bestilte pizza fra Huset på lørdagen og den var overraskende god! Ukens irritasjonsmoment – Denne er LETT! Altså… Jeg kjenner at jeg hisser meg opp bare av tanken. Det som har irritert meg aller mest denne uken er at det har vært flere gutter SOM HAR DAME som kontakter meg, gir meg komplimenter og legger meg til på snap… Dersom man har det bra i forholdet sitt så har man ikke behov for å kontakte andre jenter mener nå i hvert fall jeg. Det som er enda verre er at flere sier at de ikke har det så bra med dama si, og at de skal gjøre det slutt.. Så gjør det da:) Then we´ll talk. 

Ukens cravings – Jeg har ikke hatt noen cravings denne uken tbh. Skuffene er fulle av sjokolade, godteri, potetgull og fryseren er full av is. Jeg har ikke lyst på noen ting.Ukens favoritt antrekk – Ahh, dere! Se på det fine settet på bildet over. Hvor fint er ikke det?! A og jeg tok bilder til Instagrammen til Vic her om dagen, så da fikk jeg ha på meg dette fine settet. Det er så nydelig og det er absolutt øverst på ønskelisten. 

Mål for uken som kommer – Forhåpentligvis fortsette på den gode veien innen trening! I tillegg så vil jeg fortsette å prøve å fokusere på ting som er viktige for meg og som gjør meg glad. Jeg har hatt flere personer i livet mitt som har tappet meg for energi og som rett og slett har gjort meg stressa og ulykkelig. Derfor har jeg valgt å kutte ut disse menneskene og heller bruke tiden min på mennesker som ønsker meg godt. Akkurat nå – Nå mååå jeg få i meg noe mat. Magen skriker, haha! Så må jeg ordne meg før jeg drar på trening og butikken. Kjøleskapet inneholder så og si bare egg, så jeg må handle inn litt til uken. Kanskje jeg oppdaterer dere med ukens mathandel senere! Ønsker dere en kjempe fin mandag. Vi blogges♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg