Uken som gikk

Hei dere fine!

Jeg håper at det står bra til med dere♥ Jeg skal veldig snart ordne meg og gjøre meg klar for jobb, men jeg ville stikke innom her først. Tenk at det er 1 Desember i morgen da, dere! Jeg gleder meg så masse, og jeg er ordentlig klar for julefilmer, julemusikk og julekaker. Jeg har jo allerede pyntet til jul, og jeg spiste årets første pepperkake i går. I morgen har jeg fri fra jobben, så da skal jeg lage julekaker og høre på julemusikk♥ Kos!Ukens høydepunkt – Kiel turen sammen med mamma, uten tvil! Det er alltid like koselig, og vi har det så fint når vi er sammen. I tillegg var gårsdagen sammen med familien skikkelig fin.

Ukens nedtur – Jeg hadde virkelig troen på at det skulle “smelle” litt mer på Black Friday, og at vi skulle få hendene fulle på jobb. Dessverre så gjorde det jo ikke det.. Jeg har forståelse for at det er sånn, men jeg syntes at det er veldig trist. Jeg liker så godt å jobbe under stress, og jeg trives når det er mye å gjøre.. Jeg krysser fingrene for bedre tider!

Ukens favoritt matrett – Om bord på Color Magic fikk jeg servert reinsdyr plomme som hovedrett (ikke bilde over), og det var nydelig!! Jeg hadde tatt et glass (eller to), så jeg fikk dessverre ikke tatt bilde av det. Men himmel og hav, det var godt! De lager så god mat om bord der altså, så det er virkelig verdt å ta turen.

Ukens favoritt låt – Denne uken har jeg hørt på så mye musikk. Mye mer enn vanlig! Jeg har brukt kveldene på å strikke eller rydde mens jeg hører på musikk, isteden for å se på tv. Noen av favorittene denne uken er – “Running on my mind – Ali Gatie” og “Body on my mind -Moonshine” Ukens favoritt bilde – Mammiii♥

Ukens cravings – Jeg spiser masse nøtter for tiden, men ellers har det ikke vært noe store cravings som jeg kommer på? Kostholdet denne uken har vært så som så, så det kan absolutt forberedes. Jeg skal sette meg ned i kveld for å skrive ned oppskrifter og forslag til middager denne uken som kommer.

Ukens tanke – Jeg har tenkt en del på alt jeg holder på med hele tiden. At det kanskje blir litt mye i blant. Jeg skal gjerne lese to bøker i uken, strikke ferdig prosjekter, lage julekaker, jobbe, blogge, rydde og være sosial med venner og familie. Det blir litt mye til tider, så jeg får kanskje sette noe på vent? Jeg tror at når jeg er ferdig med strikke prosjektene som jeg må ha ferdig til jul, så skal jeg roe litt ned på den fronten. Om jeg bruker seks uker på en genser, så spiller vel ikke det noen rolle. Mål for uken som kommer – Denne uken skal jeg ikke jobbe like mye, så jeg skal få unna gjort julebakst og strikking. Jeg håper å bli ferdig med det ene prosjektet mitt denne uken, sånn at jeg kan starte på neste som også skal være ferdig før jul. Så vil jeg få inn TRE treningsøkter. Nå skrev jeg det, så nå håper jeg virkelig at jeg klarer det. Tre økter er jo ingenting, men jeg er jo helt ute av det igjen, dessverre… Så da er det mer realistisk å sette tre økter som mål, isteden for seks. Akkurat nå – skal jeg lage havregryns grøt til oss, så må jeg ordne meg. Jeg ser frem til nok en arbeidsdag, og kan ikke få sagt nok hvor takknemlig jeg er for at jeg fikk meg en jobb i disse tidene. Den varer jo bare ut Desember, så blir det spennende å se om jeg klarer å finne meg noe annet på nyåret. For ingen vet jo når båtene begynner å seile igjen 🙁 

Jeg ønsker dere en kjempe fin mandag, og en fin start på uken! Vi blogges♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg