To do – August

Hei dere fine♥

I dag har egentlig vært en litt rar dag. Det blir liksom så “rart” når man ikke har noen planer, og bare ender med å bli hjemme. Omsider har jeg fått litt farge på kroppen, etter å ha ligget ute store deler av dagen i dag. Men jeg måtte ta meg en liten tur til sentrum for å kjøpe noe greier som jeg trengte. Da slipper jeg det før vi skal ut på sjøen igjen, så det er godt å ha det unnagjort. Jeg fikk også kjøpt ute blomsterpotter som jeg skal ordne i morgen. Kanskje jeg dokumenter det? Vi får se 🙂 Jeg føler meg litt tom når det kommer til blogginnlegg ideer, så kom gjerne med tips til hva dere vil lese mer om. Anyways, August er her og jeg har skrevet ned en to do liste♥Kino – Det har nettopp kommet en film på kino som jeg har så lyst til å se! Det er den nye Fast and Furious filmen. Den fikk kjempe bra kritikk og jeg gleder meg så til F tar med meg på den. *Hinthint* 

Melde meg inn på treningssenter – Nå har jeg drøyd det lenge nok. August er måneden jeg skal melde meg inn på treningsenteret og komme igang med treningen igjen! Jeg har ikke trent på så lenge, og det merkes på både kropp og sinn. Nå må jeg gjøre noe snart, ellers blir jeg gal. 

Spise mer pasta – Dette ble jo litt teit å skrive rett etter at jeg har sagt at jeg skal begynne å trene.. Men jeg vil trene for å spise pasta, haha! Jeg lengter så sårt etter en skikkelig, skikkelig digg pastarett. Jeg elsker carbonara spesielt, og vil så gjerne ha det. Det har vært mye dårlig mat den siste tiden, fordi vi har vært så travle. Vi har jo nesten ikke vært hjemme engang, så maten har vært vanskelig å få til egentlig. 

Bade i sjøen – Dette skal jeg få gjort i løpet av måneden er over. I og med at vi bor i Skien, så er det jo ikke noe hav her.. Bare ferskvann. Så målet er å dra til sfj og bade der. Jeg gleder meg! 

Donere bort klær jeg ikke bruker – Jeg er egentlig ganske flink til å gi bort klær til Fretex, men denne gangen skal jeg gå ordentlig inn for det og gi bort alt som ikke har blitt brukt på en stund. Om man har et klesplagg man ikke har brukt på flere år, så kommer man garantert ikke til å bruke det. Så da er det bedre å gi det bort til noen som trenger det isteden for.  

Spare penger – Det har gått litt mye penger i det siste med tanke på ferier og el-sparkesykkel, så nå er det shoppe stopp en god  stund fremover. Jeg har heldigvis klart å holde meg greit i tøylene, og selger diverse som jeg ikke trenger på Tise. Sjekk profilen min gjerne ut! 

Kjøre el-sparkesykkel – Dere aner ikke hvor gøy F og jeg har det med disse sparkesyklene våre.. Det er så sykt gøy!! F sin er på reparasjon siden den var defekt da vi mottok den. Derfor har det enda ikke kommet en vlog, eller innlegg om de. Jeg vil liksom at vi begge skal ha de når jeg vlogger, så det kommer senere. Men det er altså så gøy, og jeg tror jeg aldri kommer til å gå lei. Vi har allerede brukt de masse, og koser oss skikkelig. Dessuten så sparer vi mye bompenger ved å bruke disse isteden for bilene. 

(Bilder fra weheartit)

Det var min lille gjøremåls liste for August! Jeg liker å lage slike innlegg, eller lister, for da får jeg det liksom ned og kan følge det enklere. August i seg selv syntes jeg liksom høres så høst ut, men det kan jo fint være varmt og sol i noen uker til. Så sommeren er ikke over enda! Jeg skulle egentlig ønske at vi nettopp hadde startet på Juli, men det er nå så. Jeg ønsker dere alle en fin kveld videre. Vi blogges!♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg