The best day

Hei dere fine♥

Åhh, dere….. I dag har vært en av de fineste dagene på lenge. Kanskje en av de fineste jeg har opplevd noensinne? Jeg kommer i hvert fall til å leve litt på en sky de neste dagene. Jeg har nemlig vært med i et fjøs i dag hvor jeg har koset med mange kuer og kalver. Den ene kalven var bare en uke gammel! Herregud så fantastisk skjønn. Jeg dåner! Jeg tuller ikke når jeg sier at begge henda mine var dynket i sikkel en stund der, hehe. Jeg hadde begge hende mine inni munnen til kalvene (: Helt fantastisk! Jeg er velkommen igjen, så jeg gleder meg allerede til neste gang jeg kan bli med igjen! Jeg ble ordentlig ku frelst… Jeg hadde faktisk aldri kost med en ku før i dag, så nå kan jeg endelig sjekke det av listen. Men før vi dro til fjøset møttes mamma, søsteren min og meg for en lunsj på Pir 4 i Sandefjord. THE BEST DAY♥Fine, fine mammaen min! Jeg elsker å tilbringe tiden min sammen med mamma og søsteren min, og jeg gleder meg allerede til vi samles igjen. Vi har det alltid så avslappende og hyggelig.Det ble også en dessert på brygga. Jeg har endelig lært meg at man kan kjøpe et ekstra beger med strøssel, haha! Det blir alltid så mye is og lite strøssel, så da er det er bra tips å kjøpe litt ekstra. Jeg bestilte Parma pizza, som er så godt! Men jeg syntes nesten den jeg lager er bedre. Er det lov å si det? Haha, jeg gjorde det i hvert fall. Jeg liker å ha masse hvitløksdressing, mer ruccola og flere pinjekjerner, men ellers er denne super god. 

Litt av en kontrast, haha! Fra skinnbukse til felleskjøpet drakt! Jeg elsker det. Jeg får ikke sagt nok hvor mye jeg koste meg i dag. Denne kua spesielt fant veien inn til hjertet mitt. Den var så kosete, så jeg klødde og klappet hun helt sinnsykt mye. Dere skulle sett henda mine etterpå! Jeg ble jo litt møkkete, men det var så absolutt verdt det. Kuer er noen fantastiske dyr!Hun lagde til og med kose lyder og virket veldig fornøyd♥ Kuer er ganske skvetne, men når man står med ryggen til kommer de helt nærme og begynner å slikke på deg. Så plutselig var jeg omringet av fem kuer som luktet og slikket på meg, SÅ gøy og koselig!! Åhh, jeg vil tilbake… Jeg kunne faktisk tenkt meg å bodd på en gård. 

Nå har vi nettopp spist taco, og jeg har dusjet. Jeg luktet jo ikke så veldig godt når jeg kom hjem, hehe. Jeg håper at dere har hatt en fin dag! Vi blogges♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg