Sommer i fjorden

Hei dere fine!

Jeg håper at alt er bra med dere♥ Hver gang jeg starter et innlegg tenker jeg alltid at jeg virkelig elsker det å blogge, men det at dagene er så lite innholdsrike er et stort problem.. Jeg klarer seriøst ikke å komme opp med noen verdens ting å blogge om! Det skal sies at de siste dagene har vært så solfylte at det eneste jeg har tenkt på er at jeg må kose meg. Jeg har ikke tenkt et sekund på å dokumentere noe til bloggen, så derfor er alle bildene nedenfor tatt med telefonen. Likevel så sier jeg det igjen, at jeg virkelig håper at jeg klarer å komme back on track med innleggene slik at det kan komme litt mer enn et innlegg i uka. Kom veldig gjerne med forslag og ideer dersom det er noe dere ønsker at jeg skal blogge om!

Amalie og jeg hadde lunsj date sammen på balkongen min i går etterfulgt av en løpetur i solsteika. Fy fader det var tungt! Når det kommer til treningen så føler jeg at jeg er på riktig vei, men kondisjonen må jeg virkelig jobbe med. Jeg vil ha som mål fremover og ha i hvert fall to løpeturer i uken. 

Jeg har vært mye mer aktiv på Instagram i det siste, så følg meg gjerne der for oftere oppdateringer♥ Piadursett heter jeg der! Er det flere enn meg som blir trollbundet når himmelen ser slik ut? Det er det vakreste jeg vet om!Om lørdagen dro Amalie og jeg på Pir4 for å spise pizza og drikke drinker. Fy fader så kos det var!! Jeg har virkelig savnet det å dra ut for å gjøre noe sånt, og jeg gleder meg allerede til neste gang. Vi hadde også reservert bord på Gulating sammen med noen andre venninner, så det var veldig koselig.

Herfra og ut August blir jeg kun å gå i sommerkjoler eller skjørt. Det må være noe av det aller beste med sommeren, helt seriøst! En sommerkjole er så utrolig mye finere enn jeans.. For ikke å nevne behageligere 

Vi har også rukket å være på stranden ♥Men det blåste litt, så vi badet ikke og ble der ikke spesielt lenge. Vi dro heller å trente sammen der hvor jeg trente og hadde en veldig bra økt.

Min fine sommer babe♥Bikinien min er fra Zaful. Jeg bestilte 6-7 stk hjem og er faktisk veldig fornøyd med så og si alle sammen! Si ifra om dere ønsker et eget innlegg med innkjøp fra Zaful.Se så korte negler jeg har nå, haha! Jeg tror jeg aldri har hatt så korte før, men fremover blir jeg nok å ha det oftere. Det er faktisk veldig mye diggere å ha denne lengden, og akkurat nå syntes jeg det er mye penere også.

Nå skal jeg redigere mer på vlogen til Amalie og meg. Den kommer forhåpentligvis ut i løpet av helgen. Vi blogges♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg