Mine planer for dagen

God morgen dere fine♥

Jeg håper at alt står bra til med dere! Jeg la meg veldig tidlig i går og har egentlig hatt en veldig god natt søvn. Gårsdagen tok jeg rett og slett fri fra bloggingen. Det fristet ikke noe særlig å åpne macén, så jeg lot det være. Jeg fikk besøk av søsteren min i går, så vi gikk opp til Fantekjerringkollen her i Skien. Det er en veldig bratt vei, så vi ble ganske slitne! Men det var samtidig veldig godt å få bevegd litt på kroppen igjen. Så gårsdagen gikk til en lang tur, kebab og avslapping. I dag derimot har jeg litt andre planer.I dag skal jeg:

♥ Filme inn en sminkevideo. Jeg har kjøpt inn noen produkter fra Caia som jeg skal teste ut! 

♥ Handle inn litt mer mat og cola zero på boks. Jeg drikker kun zero fra boks, så det irriterer meg at det er så få butikker som har 10pack. 

♥Kjøpe lunsj fra The Juicery. Jeg har hatt så lyst til å smake på disse smoothie bowlene, så det gleder jeg meg til.

♥Rydde litt på soverommet. Klesskapet mitt blir så fort rotete..Så jeg må freshe det opp litt.

♥ Husarbeid.. Så klart. Det er veldig ryddig og rent her nå, men det gjenstår å ta ned tøyet fra tørkestativet, sette på en ny vask og tømme oppvaskmaskinen. Oppvaskmaskinen er det værste jeg vet om.. Hver gang jeg begynner å tømme den kommer F løpende for å hjelpe til, siden han vet jeg hater å tømme den. Haha.

♥Kose meg inne når regnet kommer. Det er meldt masse masse regn og torden litt senere i dag. Da skal jeg sørge for å være hjemme, under teppet og se på tv.Jeg valgte forresten å slette det forrige innlegget siden folk var litt for nærtagne. Det var flere som trodde at jeg mente at jeg var den peneste i verden, og dersom dere har fulgt meg en stund så vet dere at det absolutt ikke er tilfellet. Jeg vet at jeg må tåle kritikk, men jeg kjente at jeg ikke hadde energi til det nå. Så enten er ikke blogging noe for meg allikavel, ellers så blir jeg å stenge kommentarfeltet. Vi får se. Jeg ønsker dere en fin fredag. Vi blogges♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg