Hei fra Sandefjord ♥
Jeg håper at dere alle har det fint. Jeg er en tur i Sandefjord for å besøke søsteren min, og for å gå tur med mamma. Det har jo vært så fint vær i dag, så det måtte utnyttes. Vi var ikke alene om å gå tur i dag for å si det sånn, for det var masse mennesker ute. Det er kanskje ikke så mye annet å finne på i disse tider.. Jeg gjorde huset rent til morgningen i dag, og vasket sminkekostene i går. Det er liksom de to tingene jeg vil ha gjort i løpet av helgen, så nå kan jeg slappe av resten. I morgen tidlig skal jeg endelig til frisøren, og herregud som jeg gleder meg! Det skal bli så godt med en forandring.
3-4 kyllingfiler
2 Fedd hvitløk
1/2 Chilli
1 ts Fersk revet ingefær
1 ts Tomatpure
1 ss Meierismør
3 dl Creme fraiche
1 ss Karri
1 ts Garam masala
1 ts Gurkemeie
1 ts Salt
0,5 dl Vann
1 boks vannkastanje
- Start med å kutte hvitløksfedd, chilli og ingefær. 2. Stek kyllingen i biter til den nesten er ferdig, og sett av platen. 3. Ha smør og hvitløk i en stor kjele eller støpejern. 4. Tilsett chilli, tomatpure, krydder og vann. 5. tilsett Creme fraiche og kok opp. 6. Tilsett vannkastanje og kyllingen.