Lofoten

Hei dere fine!

Jeg håper at dere alle har det fint? Jeg har det kjempe fint her i nord! Det er utrolig gøy å oppleve litt mer av Norge, så jeg er veldig innstilt på å besøke flere norske byer etterhvert. Vi kom frem til fredag ettermiddag og da fikk vi ikke gjort så mye annet enn å spise, gå tur og titte litt. Gårsdagen var det mye finere vær, så da fikk vi sett mye mer enn hva vi fikk gjort på fredagene. Det er helt sinnsykt mye snø her, men likevel er det veldig fint og vakkert. Jeg ser veldig frem til å komme tilbake hit i April for da får vi sett enda mer. Da skal vi kjøre langt nedover og få med oss hele Lofoten, så det blir kjempe gøy! Nå er vi her mest for å besøke søsteren min og bare være sammen vi tre. Det er så koselig! Det at det er så fint her er liksom bare en bonus. 

Sjekk de fjellene! Når dette bilde ble tatt var det faktisk ganske mye skyer og litt tåke, så det var enda finere litt senere på dagen. Det er slike fjell rundt hele denne øyen som søsteren min bor på. Skikkelig mektig og fint. 

Vi gikk over en mil i går og fikk sett veldig masse. Vi gikk i rolig tempo slik at vi fikk sett mye, så det var en veldig fin tur. Det hadde jo vært utrolig gøy å hatt med skiene hit, men det ble litt mye bagasje. Vi reiste veldig lett med bare håndbagasje, så vi kom oss fort avgårde til gate og slikt. Flyturen gikk overraskende bra bortsett fra at vi hadde tekniske problemer og måtte tilbake til gate da vi allerede var på vei mot rullebanen.. Men tross min flyskrekk gikk det veldig fint.

Det er nesten ingen butikker her, og veldig lite som skjer. Men man kan kjøre et lite stykke så finnes det klesbutikker og slikt. Dette stedet har mye sjarm syntes jeg, så det er koselig, men litt øde om man kan si det slikt. Vi lette etter en pub eller en cafe som vi kunne tatt et glass på i går, men fant ikke annet som var åpent enn denne lille boden som solgte vårruller. Det er en restaurant her som er åpen på fredager og lørdager, to cafeer og en pub som åpner 20:00. Men et veldig koselig sted♥I dag reiser vi hjem igjen, men før det skal vi gå en tur så kanskje jeg får tatt noen fine bilder. Jeg skal prøve! Vi må kjøre til bussterminalen igjen 16:00, så vi har ikke så godt tid i dag. Vi lander på Gardemoen ganske sent, så jeg er nok ikke hjemme i Skien før i natt. Men det går fint. Jeg har jo heldigvis hele morgendagen til å slappe av på før det er tid for jobb igjen. Herregud som tiden går fort!

Jeg håper at dere får en veldig fin dag i dag! Vi blogges♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg