Innkjøp til varmere dager

Hei dere!

Å god mandag! Jeg håper at dere alle har fått en fin start på uken? Det har i hvert fall jeg. Jeg stod opp litt senere enn planlagt, men da jeg sto opp begynte jeg rett på vårrengjøringen. Endelig har jeg fått vasket ordentlig godt i dybden, det er så deilig å vite. Følelsen jeg sitter med etter en slik dag er så god! Jeg elsker virkelig å ha det ryddig og rent rundt meg, så i dag ble det støvsuget og vasket over alt. 2 etasje er ikke tatt enda da, så jeg har litt igjen. Men det er en god start. Jeg skal fortsette litt til når dette innlegget er ute, så skal jeg ta kvelden snart. Man blir ordentlig sliten av å holde på hele dagen, hehe! Men uansett: Her om dagen dro F og jeg en tur på Herkules og da kjøpte jeg med meg noen klær. Den tiden på året her er så vanskelig å kle seg til syntes jeg. Det er liksom 23 grader i solen, men 8 i skyggen. Så jeg er fortsatt forkjølet og tror jeg ikke skal pakke vekk vinterklærne riktig enda. 

Åh, se så fin bikini! Disse er vist skikkelig inn i år, og det skjønner jeg. De er kjempe fine, og veldig behagelige på. Jeg gleder meg masse til å ta den i bruk♥

Shorts og topp også fra New Yorker. Jeg likte shortsen skikkelig godt siden den er så høy på livet. Jeg syntes det er finere å vise litt av magen øverst, og ikke hele magen – så denne passer perfekt for meg sammen med en cropped top. 

 Så til slutt denne fine kjolen. Jeg har nesten ingen sommerkjoler med farger, så det skal bli gøy å bruke denne. Jeg tror den blir super fin sammen med Birkenstock sandaler og en fin strand veske eller noe sånt. 

Jeg gleder meg bare sååå masse til vi slipper å fryse lengre, haha! I morgen skal jeg til Sandefjord igjen for å fikse neglene mine. ENDELIG. Jeg har ikke hatt negler på tre dager nå og jeg begynner å få spader, haha. Jeg bestemte meg for å fjerne alle sammen og legge et nytt sett med akryl i morgen. Det gleder  jeg meg veldig til. Jeg ønsker dere alle en super fin kveld videre, så blogges vi♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg