I vesken min

Hei dere fine!

Nå er det lenge siden jeg har oppdatert dere på veske innholdet mitt, så derfor tenkte jeg å lage et innlegg om det! Jeg vet i hvert fall med meg selv at jeg liker å lese slike innlegg, så jeg håper at dere gjør det også! Jeg er tilbake på sjøen, men jeg skal gjøre mitt beste for å oppdatere dere selvom. Jeg tror det kommer til å gå bedre denne gangen siden jeg jobber sent. Da har jeg litt mer fritid, og jeg får nok søvn. Det er skikkelig deilig, så jeg tror denne perioden kommer til å suse avgårde. Før vi vet ordet av det så er vi hjemme igjen. Jeg håper at dere alle sammen har det fint ♥ Dersom dere har noen forslag eller ønsker til innlegg, så kommenter det gjerne. Det er ikke så mange inspirasjonskilder om bord, så mer personlige innlegg er kanskje litt enklere å skrive herfra. 

Utrolig nok så glemte jeg å ta med lommeboken min siden den lå i bilen.. Jeg pleier egentlig bare å ha bankkort og førerkortet i vesken, så jeg slipper å drasse med meg lommeboken til en hver tid. Egentlig burde jeg kjøpe et mobildeksel med plass til kort, så kanskje jeg skal gå til innkjøp av det?  Dette pleier jeg som regel alltid å drasse rundt på. Når jeg kjører bil eller er passasjer så bruker jeg denne vesken. Dersom jeg kjører el-sparkesykkel så bruker jeg den nye fra Nunoo som jeg viste dere for ikke så lenge siden. 

Solbriller –  De svarte er fra Nelly og kan kjøpes HER, og de andre er fra Zara. Jeg digger de, for de har sånn “mirror” effekt. Lipglosser – Jeg har alltid noen å velge mellom, men bruker nesten alltid carmex for å være ærlig. Til hendene har jeg både håndkrem og antibac. Jeg elsker å ha rene hender, og foretrekker håndkrem til en hver tid. Almanakken min – Denne bruker jeg overraskende mye! Jeg skriver nesten i den hver dag, og angrer ikke et sekund på at jeg kjøpte meg en slik. Nesespray – Dessverre så er jeg avhengig og bruker alt for mye nesespray. Jeg har prøvd å slutte, men ender alltid opp med å begynne igjen. Jeg må virkelig slutte!! Tyggis – Det er noe jeg alltid har i vesken min, til en hver tid. Elizabeth Arden krem – Denne er så bra! Den funker på tørre lepper, tørr hud og er en vidunder krem egentlig. Så har jeg bodybutter, strikk og Mac fix+, dette er spesielt om sommeren. Og selvfølgelig Airpods! Jeg bruker alltid Airpods når jeg kjører mellom sfj og Skien for å ta noen samtaler. Jeg kjører aldri bil mens jeg prater i telefonen, så derfor er disse geniale. Jeg bruker de også når jeg hører på podkast mens jeg soler meg eller er ute å kjører sparkesykkel. I love it! Vi blogges♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg