Hei dere!
I dag hadde jeg min siste dag med opplæring på jobb, og jeg følte det gikk kjempe fint. Jeg gleder meg allerede til jeg skal på jobb igjen! Det er så deilig å kjenne det sånn, for som dere vet så var jeg veldig usikker. Nå som jeg føler at jeg er godt inne i det, så stortrives jeg. Det føles liksom ikke ut som “jobb” når jeg holder på med ting jeg liker, sånn som klær, sminke og tilbehør. Det er jo bare gøy og “kos” å henge opp klær og sortere leppestifter. Så det er bra! I og med at jeg ikke lagde jordskokksuppe i går, så gjorde jeg det i dag. Det er jeg veldig glad for, for den ble så god! Vi fikk jordskokker fra hagen til mormor da vi var der forrige uke, så det er jo ekstra gøy at de kommer fra hagen hennes.
650g jordskokker
4dl fløte
4dl kyllingkraft
salt og pepper
Bacon/Kyllingbacon eller annen topping etter ønske.
Persille
Vask, skrell og kutt opp jordskokkene i mellomstore biter. Del 2-3 jordskokker i små terninger som du bruker til topping senere. Ha de mellomstore jordskokkene i en kjele og hell over kyllingkraft og fløte. Kok opp til jordskokkene er bløte.
Stek bacon eller annen ønske (de hadde ikke kylling bacon på Rema, så F fikk vanlig og jeg droppet det), og tilsett de små jordskokk terningene når baconet nesten er ferdig.
Bruk en stavmikser slik at suppen blir kremet og fin. Hell i en skål og legg toppingen på. Dryss over litt persille helt til slutt, og server gjerne med loff og smør.