Hjemmelagde grove rundstykker

Hei dere!

I dag har jeg hatt en skikkelig bra start på dagen, så i dag kjennes ting litt lettere. Vi må regne med noen kjipe dager, mens andre dager ser man kanskje litt lettere på ting. Det var jo en kjip nyhet i går om at alt er stengt frem til etter påske.. Men da håper jeg at alle holder seg hjemme slik at ting kan gå fortere tilbake til normalen. Jeg savner så å være sosial nå. Jeg kjenner at jeg har så lyst til å ha familie og venner på middag, men det går jo ikke… Snart, forhåpentligvis! Været her i dag er fint, men litt overskyet. Jeg var oppe allerede 07:30, så da gikk jeg tur med Ludvig med en gang, så begynte jeg på litt husarbeid. Jeg har fått vasket vinduene og kjøkkenet. Så nå står gulvene for tur. Jeg har også rukket å lage noen skikkelig gode grove rundstykker! Vi kjøper ofte baguetter fra first price, men nå er vi tomme. Så isteden for å ta opp brød fra fryseren lagde jeg noen rundstykker til oss. Disse ble super gode, og de er så enkle å lage! 

Oppskriften jeg brukte finner du HER.

Det ble 21 stk, så vi har til noen frokoster/lunsjer fremover. De er fine å fryse. Vi prøver å heller spise ting vi har hjemme enn å handle annenhver dag. Vi skal jo holde oss hjemme selvom vi ikke er i karantene. Men ut å gå, det må jeg! Kan hende vi tar en tur ut neste uke for å kjøpe litt maling også. Nå som vi har så mye tid kan vi jo like gjerne male gjerdet som skulle vært gjort for tre år siden (: 

Nå skal jeg veldig snart gå meg en tur, så skal jeg spille inn en video. Kom gjerne med tilbakemeldinger på hva dere syntes om video, for jeg er litt usikker selv.. Jeg ønsker dere alle en kjempe fin onsdag! Vi blogges♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg