Hjemmelagde grove rundstykker

Gooooood morgen dere!

I dag tillot jeg meg selv å sove litt lenger, siden vi tross av alt skal …. ingenting. Ingenting i dag heller, haha! Uff.. Det begynner å bli litt kjedelig. Vi koser oss jo, men jeg gleder meg enormt mye til vi skal på jobb igjen. Tenk 14 dager om bord nå, de kommer til å forsvinne i en fei. Jeg håper bare at det vil være behov for alle oss når den tid kommer. Heldigvis så ser det jo litt ut som at ting begynner å komme seg nå. Men så klart, landegrensene åpner de nok ikke med det første… Men anyways! Som jeg nevnte i går så lagde jeg noen super gode grove rundstykker, så her kommer oppskrift♥Du trenger:

450g hvetemel

450g sammalt hvetemel, grov

100g havregryn

1/2 pakke tørrgjær 

5dl melk

2dl vann

75g romtemperert meierismør

Slik gjør du:

Ha alle ingrediensene i en bakebolle og kjør det i en kjøkkenmaskin på lav hastighet til du får en fin deig. Etter ca 8-10 minutter tilsetter du smøret og lar det elte i rundt 10 minutter til. Elt på lav hastighet 🙂 La heve i 1 time. Så ruller du rundstykkene i den størrelsen du ønsker. Jeg liker de i denne størrelsen, og det ble 18 stk. Så hevet de i 30 minutter til før jeg penslet med egg og strødde over sesamfrø. Stek dem i 15 minutter. 

De ble veldig gode og ikke for grove. Jeg liker ikke når rundstykker er alt for grove, så disse har jeg blitt skikkelig glad i. Jeg fryste ned halvparten med en gang, slik at vi har ferske rundstykker til frokost flere dager denne uken.Nå skal jeg ordne meg litt, så kan det hende at jeg kjører en tur til Sandefjord i dag. De siste dagene har jeg kanskje sminket meg i 1-2 timer hver dag bare siden jeg syntes det er gøy, hehe. Jeg håper at dere alle sammen får en fin mandag! Vi blogges senere♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg