Godt for sjel og sinn

Hei dere!

Jeg håper at dere har det fint, selvom ting er kjipt. Vi så nettopp på pressekonferansen at corona tiltakene forlenges til etter påske..Det var jo litt av en nedtur! 🙁 Uten å snakke for mye om det, så håper jeg virkelig at alt ordner seg etter påsken. Jeg håper virkelig, virkelig det! Jeg vil tilbake til hverdagen. Jeg vil se familien min, vennene mine, ordne neglene mine, være sosial og ikke være redd og bekymret. Vi tok en pause fra alt sammen og dro ut i naturen i dag. Det tror jeg er veldig sunt og fornuftig i disse dagene. Heldigvis så låner vi jo Ludvig, så jeg er i hvert fall ute av huset flere ganger om dagen for å lufte han. Men jeg kjenner virkelig at jeg begynner å bli sprø. Vi gikk rundt Åletjern for der er det så koselig. I Sandefjord setter jeg pris på turer ved sjøen, mens her får man ta det man har. Haha! Neida. Det er skikkelig fint her, og super badeplass om sommeren! Vi har vært her mange kvelder for å bade om sommeren, det er så koselig og fint.Det er veldig mange fine turer i området her, så jeg planlegger å ta på treningstøyet for å løpe litt her. Det er bratte bakker og supre stier, så jeg ser frem til det. 

Vi satt oss ned for å drikke en brus og spise kjeks. Det hadde vært så koselig om vi hadde grillet her og brukt mange timer her, men det får bli en annen dag. Vi hadde ikke grill eller noe mat, så det fikk holde med litt kjeks. 

Jeg anbefaler dere virkelig å ta dere en tur ut altså! Det har ikke vært det beste været i dag, men solen stakk innom akkurat når vi hadde satt oss ned. Så det var fantastisk♥Skulle tro vi fortsatt er forelsket, haha! (Vi er det♥)Se så fin ha er da! Han er en veldig snill og god koseklump. 

Husker dere disse? Jeg spiste de hele tiden i barndommen. De er så gode! Nå skal jeg pusle litt videre jeg, hehe. Jeg er halvveis! Jeg ønsker dere en fin tirsdag. Håper at dere er friske. Vi blogges♥

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg