Endelig lørdag

Hei dere fine!

Jeg håper at dere har det fint. Jeg har det bra, og gleder meg masse til å nyte denne fine dagen. Det er så varmt, og så fint vær her i Skien om dagen. Det er helt utrolig, men jeg begynner å like Skien mer. Sandefjord er så klart nummer 1, men Skien har virkelig kommet seg. Jeg savner så klart sjøen, men jeg er der jo i blant. F og jeg vurderer å dra et sted hvor vi kan bade i sjøen i dag, så vi får se hva vi ender opp med å finne på. Noe må vi i hvert fall gjøre i denne varmen, hehe. Jeg skulle egentlig ønske at vi skulle ut å kjøre båt til en holme for å ligge der hele dagen, men dessverre så funker ikke båten til mormor ( som vi pleier å låne) som den skal, så det får vi ikke gjort i år tror jeg. Det er jo allerede august, noe som er helt sinnsykt. Butikkene begynner å få inn høst nyheter liksom, nei takk!

Denne kjolen syntes jeg er sååå fin! Den har jeg kjøpt på båten, men det er fra Vero Moda. Jeg tror faktisk at de har den der enda. Skikkelig god å ha på, og veldig fin syntes nå jeg. Vesken er LV, og skoene er fra en butikk i Kiel. 

Nå skal jeg legge meg ut på verandaen for å få litt farge, så kommer det et nytt innlegg litt senere i dag. Jeg elsker seriøst lørdager, for det gir meg en skikkelig god følelse. Jeg ønsker dere alle en fin dag! Vi blogges♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg