En dårlig og en god nyhet

Hei dere fine!♥

Jeg håper at alt er bra med dere. Jeg har det fint. Dagen min startet på sykehuset siden jeg hadde time til etterkontroll med tanke på endometriose, spiral og alt det der. Det viser seg at cysten min har vokst og det er betydelige forandringer, så jeg blir nødt til å operere. Jeg får heldigvis vente med operasjon til høsten, så lenge jeg ikke får betydelige smerter etc.. Det var litt kjipt siden jeg hadde håpet på å slippe unna operasjon, men det får gå. Det er en risiko med slike operasjoner, men slik som legen sa, så er de dyktige og det går som regel fint. Man kan risikere å miste den ene eggstokken ved slike inngrep, men da skal det på en måte gå galt.. Så jeg krysser fingrene for at det går fint.  Over til den gode nyheten. GJETT HVEM SOM SKAL PÅ JOBB OM EN UKE?! JEG! Jeg skal tilbake på båten og HERREGUD som jeg gleder meg! Jeg gråt og gråt da jeg fikk beskjed og jeg klarte seriøst ikke å stoppe. Dette betyr så masse for meg, og jeg ser så frem til å koble ut og bare jobbe. Det har vært noen hektiske måneder med brudd, flytting, drama, gutter, endometriose, angst, festing etc. Jeg tror med hånden på hjertet at det er dette jeg trenger akkurat nå.

Så det var en dårlig og en god nyhet å få. Det betyr at jeg bare har en uke igjen før jeg blir borte noen uker. Om jeg blir ute to, seks eller ti uker, det aner jeg ikke, haha! Det tar jeg som det kommer. Før den tid må jeg ta to covid tester i tillegg til en hurtigtest på kaia. Jeg har også en MES øvelse samme dag som jeg skal om bord, og et par kurs på nettet. 

Jeg ble forresten ferdig med genseren jeg strikket på lørdagen! Jeg er forelsket og elsker fargene og fasongen. Denne kommer jeg seriøst til å bo i fremover så lenge det er litt kjølig ute. Den skal også være med om bord. Den er perfekt til å sitte på dekk og se solnedgangen sammen med fine kolleger. Kamilla skal også om bord sammen med meg, så jeg ser så frem til denne perioden.

Jeg ønsker dere en fin kveld videre! Vi blogges♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg