+ / –

God kveld dere fine♥

Kveld og kveld, det er midt på natten og flere av dere skal kanskje snart stå opp. Jeg derimot er nesten akkurat ferdig på jobb. Jeg har rukket å dusje og slappet av litt da, så jeg skal bare skrive dette innlegget, så skal jeg sove. Nå er det bare en uke igjen, så er jeg tilbake for fult og håper på å få blogget mer. Det er seriøst veldig vanskelig å oppdatere bloggen fra sjøen. De gangene jeg virkelig kjenner at jeg har lyst, så funker så klart ikke internett og det å laste opp bilder kan jeg bare glemme. Men nå som vi ligger til kai bruker jeg 4G, så jeg får prøve å få til det litt fremover. Her er noen pluss og minus atm.+ /  Jeg kjenner på kroppen at jeg får nok søvn om nettene, og det har så mye å si for meg! Jeg trenger 8, helst 9 timer for å funke perfekt. Å nå som jeg jobber natt så får jeg nok timer, noe som resulterer i at jeg klarer å utføre jobben bedre. Når jeg får lite søvn og stresser mye, så kjenner jeg meg helt fjern og ikke til stede. 

– / Jeg er tilbake med å bruke nesespray..Hver.dag. Hver eneste dag, liksom! Argh. Det er så irriterende, men jeg klarer ikke å slutte. Jeg skjønner at det sitter i hodet, men jeg får jo ikke puste. Jeg bruker det ikke flere ganger om dagen, maks 1-2. Jeg må ha det før jeg legger meg, ellers sliter jeg skikkelig med å sovne og munnen min tørker jo inn.

+ /  Jeg har nettopp booket time til negler hver måned frem til nyttår. Jeg tenkte at jeg like gjere kan sette opp timer nå, så jeg ikke risikerer å ikke få time før jul, nyttår, dokk osv. Så det var deilig å få det i orden. 

– / Kjeven min låser seg ofte, og spesielt når jeg våkner.. Hver morgen må jeg “Knekke” opp kjeven min, så går det seg til. Dette er så irriterende!

+ / På en måte så gleder jeg meg litt til høsten. Jeg kjenner meg ikke ferdig med sommeren, misforstå meg rett! Men er dere ikke litt enige i at det er koselig med store, varme gensere og teppe kos på sofaen? Jeg syntes virkelig høsten er en fin tid. Når det er litt kaldt, men godt om dere skjønner. Men for all del, la sommeren vare ut september for min del! 

– / Nå føler jeg at alle “-” ble rettet til kroppen min, men det får være. Jeg sliter ordentlig med senebetennelse i håndleddet. Dette er så vondt!! Jeg har tidligere tatt akupunktur for det, men det hjalp ikke noe særlig. Har noen noe tips til hva jeg skal gjøre? 

Nå skal jeg legge vekk macen og legge meg. Vi blogges senere! Jeg håper at dere har det fint♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg